kesinlikle bunu başımıza getirenler ceza çeker ama inşallah hak çünkü

hangi doktora sormadan pskiyatriste mi ona söylemedim. Turgay beye de sorsam bile ne değişecekki dkda bir orayı yıkamak zorunda kalacağım kesin tutmaz Allahımm bi yol göster
Bak güzel arkadaşım. Seninle özelden konuştuk mu biz sanki sordun bana özelden de. Ben ilaç kullanmıyorum ama en az senin kadar çişe giden bir insanım. Çiş antiseptik bir madde. İçinde protein bile var. Dolayısıyla protein ve adını bilmediğim bir sürü maddenin emilimi ile çıkıyor idrar olarak. Onun her hangi bir zararı yok. Mikrobik değil. Kaka öyle değil bak. Sen her tuvaletten sonra ortalama 2 saniye ıslak kalacağını düşün. Sonra yıkayıp hemen kurulayacaksın zaten. Gün içinde 72 defa gitsen bile (24 saati baz alarak 20 Dk da bir diye hesapladım) 72 sefer de toplam da 2 saniyeden 144 saniye ıslak kalacak. Bu açıklamam da yetmediyse sana Turgay beye sor diyorum bende. Bilinçsiz hareket etme böyle hassas bir konuda

Teşekkürler canım benim burda herkese yardımcı oluyorsun

canım peki afedersin her şeyi konusuyoruz ama büyük tuvaletini sadece peçete ile mi temizliyosun
Hayır olur mu hiç. Normal de de öyle temizleme zaten. Ben klozette yapıyorum tahrat suyunu açınca doğrudan popoma temas ediyor o su ile yıkandıktan sonra peçete ile temizliyorum. Su ile de temizlenmiş oluyor yani

Hayır olur mu hiç. Normal de de öyle temizleme zaten. Ben klozette yapıyorum tahrat suyunu açınca doğrudan popoma temas ediyor o su ile yıkandıktan sonra peçete ile temizliyorum. Su ile de temizlenmiş oluyor yani
bazı kızlar her işlemini peçete ile yapıyordu diğer doktora gidenler demiş bunu ondan sordum canım bazı doktorların tekniği farklı

Kızlar az önce hafif kabız gibi oldum. Çok zorlandım tuvalette. Birşey olmamıştır dimi

Kızlar az önce hafif kabız gibi oldum. Çok zorlandım tuvalette. Birşey olmamıştır dimi
Yok canim ya sanmiyorum kan falan gormediysen sikinti yok senin gibi zorlanan arkadaslar olmus olmusta cok sukur bir sey olmamis verilen surupu dikkatli kullanmaya ozen goster

Ben dikimi yaptırdıktan sonra karşımdaki insana söylemekten korkuyorum.Yada bu işi yaptırırsam vicdan azabı çekebilir miyim ki diyorum.Dini bir boyutu yok demi biraz teselli edilmeye ihtiyacım var

Yok canim ya sanmiyorum kan falan gormediysen sikinti yok senin gibi zorlanan arkadaslar olmus olmusta cok sukur bir sey olmamis verilen surupu dikkatli kullanmaya ozen goster
Şurubu bıraktım salak gibi. Kan görmedim çok sağol canım benim

Ben dikimi yaptırdıktan sonra karşımdaki insana söylemekten korkuyorum.Yada bu işi yaptırırsam vicdan azabı çekebilir miyim ki diyorum.Dini bir boyutu yok demi biraz teselli edilmeye ihtiyacım var
ayyyy sende benim gibi çok vicdanlısın bende bunu düşünmüyo değilim o yüzden hazır hissedersem olucam

Dini boyutu elbettw vardir ama soyle dusun karsindaki kiside daha once birliktelik yasamis olabilir tabi o erkek oldugu icin kaybettigi hic bir seyi yok neyseee vicdan azabi yapsan bile Allah senin zaten gorur pismanligini ben sana diktir diktirme demek istemem ama eger diktirirsen de bence kimseyle paylasma elbet hatalar insanlar icindir onemli olan hatayi tekrarlamamak karar senin ..

ayyyy sende benim gibi çok vicdanlısın bende bunu düşünmüyo değilim o yüzden hazır hissedersem olucam
Evet bende bunu çok düşünüyorum.Diyanete sorduğumuzda bi insanın hayatının kararması söz konusuyla diktirilebilinir dendi ama genede vicdan yapıyorum

Evet diktirirsem bile kimseye söylemem.Çünkü kime arkadaşta anlatıp dertleştiysem erkeklerden benimle birlikte olmak istedi.

Evet diktirirsem bile kimseye söylemem.Çünkü kime arkadaşta anlatıp dertleştiysem erkeklerden benimle birlikte olmak istedi.
Benim yazdıklarımı da oku olur mu vicdan azabı çekmeden önce. İnan bana en büyük azabı biz çekiyoruz. Hem ruhen hem fiziken. Hayatta herşey bizim içim. Olanda arıyoruz ya hep hayrı. Asıl hayır olmayanda. Birşeyleri yaşadık ve olmadı. Demek ki hayırlı olan olmamamsıydı. İmtihandı,sınavdı,kirlendik ve arınacağız. Bu beden senin. Bu ruh senin. Kimseye verecek hesabın yok. İlla ki bir hesap göreceksen de kendinle gör. Kendine sımsıkı sarıl. Kendine şefkat göster. Çözümü varken yap ve bunu kendine armağan et. Bir daha da bu hataya düşme. Dersini çıkar ve yoluna devam et. Vicdanın rahat olsun Umarım herşey senin içinde çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…