diktirip paylaşsa ne olur ki canım

Canm ilk düğünle 2. Düğün arasında kaç gün var ?

Yada S Shadun123 dediği gbi canm nişanlına ben o gecenin stresinden korkuyorum düğünün eğlencesini bile anlayamam kafamda o varken. Öncesinde güzel bir gece mi geçirsek diye bir laf atsan kuzum Belki hemen tamam der sende geçici yaptırırsin öncesinde olur

Çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim çok umut verici iyiki varsın

ciddi misin insanlar bu kadar kötü mü ve kaç yaş grubuna anlattın ki arkadaşın bile böyle bir beklentiye girdi
Evet bu kadar kötüler bi derdin olursa gel anlat diyen arkadaşlarım dost bildiklerim bunu istedi.Benle birlikte ol sonra evlenceğin sıra ben sana kızlık zarı diktirme parasını veririm dedi bu kadar iğrenç insanlar yaşı 25 falandı

ben izmirde özlem gultekın e gıttım ama pişmanım. 5 dakika da bitirdi handan hanım. kontrol ta evlenmeye yakın dedı.. simdi kontrol yokmuş. agrım sızım yok. hiçbişey hissetmiyorum ama içimde kuşku vat oldumu olmadımı dıye. İnsan ne agır bedeller ödutomuş hayatta nen halbuki ilişki yasamak istememiştim erkek arkadasım zorla yaptı bunu bana o şimdi hiçbişey olmamış gibi ortaklıkta dolasıyo. hiçbir pişmanlığı yok. Allah vicdanlı insanlarla karsılastırsın. o benim hayallerimi umutlarımı caldı gıttı ama

Ay tiksindim gerçekten sakın kimseye anlatma bak benden küçüksün anladığım kadarıyla en yakın kız arkadaşın Bile sonradan aranız bozulursa herkese yayar şakın şakın ağzını sıkı tut. Senin o halin kimseyi ilgilendirmez biz psikolojik olarak köyü olduğumuz için bize millet çalar va gibi geliyor ama alakası Yok normal hayata devam etmeliyiz hiçkimseye de hiçbirşey söylememeliyiz

katılıyorum i nsanlar hep iyi gün dostu yüzüne güler arkandan konuşur yerin kulağı vardır kimseye söyleme ben kuzenime söyledim o İstanbulda yaşıyor yardım eder belki diye iki saat ayıpladı durdu

Arkadaşlar bu gruptan başka hiç kimseye anlatmayın bu yaşadığınız olayı kimseye güvenmeyin ben o kadar zor günler geçirdim ki bu kızlık meselesi yüzünden kendimi o kadar sıkmışım ki stresten kas hastası oldum

Uzun süreden beri Her gece ağrıyla uyumaya çalışıyorum fizik tedavi görmem gerekiyor ama ameliyat sonrası asla yapamam o hareketleri yani benim işim sizinkinden daha zor arkadaşlar hem kas ağrısı hem de ameliyat acısını ağrısını çekicim bu hafta ameliyata gidicem Turgay beye bakalım napcaz beni çok zor günler bekliyor dostlarım dua edin lütfen

Olan her zamanki gibi kadına oluyor sümük kadar değeri olmayan birşey için kendimizi hırpalayıp duruyoruz. Bende istedim yaşadım evet pişmanım ama geride kaldı diye düşünmeliyiz aslında. Bizi bu şekilde ortada bırakıp giden şerefsizlerle de iyi ki olmamış demeliyiz. Hayata tutunacak uğraşlar bulup yaşama devam etmeliyiz

Bence süğün nişan vs yoksa belle ameliyat olma derim gündelik hayatını ve sağlığını kısıtlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…