- 19 Ağustos 2019
- 96
- 42
- 3
- 27
ciddi misin insanlar bu kadar kötü mü ve kaç yaş grubuna anlattın ki arkadaşın bile böyle bir beklentiye girdiEvet diktirirsem bile kimseye söylemem.Çünkü kime arkadaşta anlatıp dertleştiysem erkeklerden benimle birlikte olmak istedi.
diktirip paylaşsa ne olur ki canımDini boyutu elbettw vardir ama soyle dusun karsindaki kiside daha once birliktelik yasamis olabilir tabi o erkek oldugu icin kaybettigi hic bir seyi yok neyseee vicdan azabi yapsan bile Allah senin zaten gorur pismanligini ben sana diktir diktirme demek istemem ama eger diktirirsen de bence kimseyle paylasma elbet hatalar insanlar icindir onemli olan hatayi tekrarlamamak karar senin ..
Hepimiz aynı dertten muzdarıpizHoşbulduk inşaallah buraya bugün üye oldum birbirimize destek olmak için geldim bu sayfada çok güzel çok sıcakkanlı bir birlik sağlanmış çünkü
Şurubu iç canım sıyah kayısı sabah aç karnına yoğurt. Bağırsakları kontrolde tutman gerekiyor unutma bide bol suŞurubu bıraktım salak gibi. Kan görmedim çok sağol canım benim
Canm öyle bisey varsa kalıcı icin turgay hocaya gidilecek. Yada evlilik öncesi hemen olacak. Herkesin kendi tercihi ..ama ya 2 düğün varsa işte o sorun geçicide ilk düğün sonrası ilişkiye giriliyor mu hemen o ortam olacak mı o var
Canm ilk düğünle 2. Düğün arasında kaç gün var ?Kızlar ben vazgeçtim kalıcı dikimden çünkü lityum(psikolojik hap) kullanıyorum ve içeriği tuz olduğundan 20 dkda bir wcye çıkartıyor o kuruluk sağlanamaz. kendi şehrimden biri olursa geçici yaptırırım kendi şehrim dışından biri olursa geçici yaptıramam iki düğün olduğundan böyle bitsin istemezdim seven böyle sevecek artık....
Yada S Shadun123 dediği gbi canm nişanlına ben o gecenin stresinden korkuyorum düğünün eğlencesini bile anlayamam kafamda o varken. Öncesinde güzel bir gece mi geçirsek diye bir laf atsan kuzum Belki hemen tamam der sende geçici yaptırırsin öncesinde olurKızlar ben vazgeçtim kalıcı dikimden çünkü lityum(psikolojik hap) kullanıyorum ve içeriği tuz olduğundan 20 dkda bir wcye çıkartıyor o kuruluk sağlanamaz. kendi şehrimden biri olursa geçici yaptırırım kendi şehrim dışından biri olursa geçici yaptıramam iki düğün olduğundan böyle bitsin istemezdim seven böyle sevecek artık....
Çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim çok umut verici iyiki varsınBenim yazdıklarımı da oku olur mu vicdan azabı çekmeden önce. İnan bana en büyük azabı biz çekiyoruz. Hem ruhen hem fiziken. Hayatta herşey bizim içim. Olanda arıyoruz ya hep hayrı. Asıl hayır olmayanda. Birşeyleri yaşadık ve olmadı. Demek ki hayırlı olan olmamamsıydı. İmtihandı,sınavdı,kirlendik ve arınacağız. Bu beden senin. Bu ruh senin. Kimseye verecek hesabın yok. İlla ki bir hesap göreceksen de kendinle gör. Kendine sımsıkı sarıl. Kendine şefkat göster. Çözümü varken yap ve bunu kendine armağan et. Bir daha da bu hataya düşme. Dersini çıkar ve yoluna devam et. Vicdanın rahat olsun ❤ Umarım herşey senin içinde çok güzel olur
Evet bu kadar kötüler bi derdin olursa gel anlat diyen arkadaşlarım dost bildiklerim bunu istedi.Benle birlikte ol sonra evlenceğin sıra ben sana kızlık zarı diktirme parasını veririm dedi bu kadar iğrenç insanlar yaşı 25 falandıciddi misin insanlar bu kadar kötü mü ve kaç yaş grubuna anlattın ki arkadaşın bile böyle bir beklentiye girdi
Onu bilmiyorum hayatımda biri yok ama 2-3 en fazla 1 hafta oluyorCanm ilk düğünle 2. Düğün arasında kaç gün var ?
Ay tiksindim gerçekten sakın kimseye anlatma bak benden küçüksün anladığım kadarıyla en yakın kız arkadaşın Bile sonradan aranız bozulursa herkese yayar şakın şakın ağzını sıkı tut. Senin o halin kimseyi ilgilendirmez biz psikolojik olarak köyü olduğumuz için bize millet çalar va gibi geliyor ama alakası Yok normal hayata devam etmeliyiz hiçkimseye de hiçbirşey söylememeliyizEvet bu kadar kötüler bi derdin olursa gel anlat diyen arkadaşlarım dost bildiklerim bunu istedi.Benle birlikte ol sonra evlenceğin sıra ben sana kızlık zarı diktirme parasını veririm dedi bu kadar iğrenç insanlar yaşı 25 falandı
Sizlerde iyi ki varsınızÇok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim çok umut verici iyiki varsın
katılıyorum i nsanlar hep iyi gün dostu yüzüne güler arkandan konuşur yerin kulağı vardır kimseye söyleme ben kuzenime söyledim o İstanbulda yaşıyor yardım eder belki diye iki saat ayıpladı durduAy tiksindim gerçekten sakın kimseye anlatma bak benden küçüksün anladığım kadarıyla en yakın kız arkadaşın Bile sonradan aranız bozulursa herkese yayar şakın şakın ağzını sıkı tut. Senin o halin kimseyi ilgilendirmez biz psikolojik olarak köyü olduğumuz için bize millet çalar va gibi geliyor ama alakası Yok normal hayata devam etmeliyiz hiçkimseye de hiçbirşey söylememeliyiz
şimdi ne durumdasın nasıl atlattınArkadaşlar bu gruptan başka hiç kimseye anlatmayın bu yaşadığınız olayı kimseye güvenmeyin ben o kadar zor günler geçirdim ki bu kızlık meselesi yüzünden kendimi o kadar sıkmışım ki stresten kas hastası oldum
canım sen nasılsın nasıl gidiyorSizlerde iyi ki varsınız
Olan her zamanki gibi kadına oluyor sümük kadar değeri olmayan birşey için kendimizi hırpalayıp duruyoruz. Bende istedim yaşadım evet pişmanım ama geride kaldı diye düşünmeliyiz aslında. Bizi bu şekilde ortada bırakıp giden şerefsizlerle de iyi ki olmamış demeliyiz. Hayata tutunacak uğraşlar bulup yaşama devam etmeliyizArkadaşlar bu gruptan başka hiç kimseye anlatmayın bu yaşadığınız olayı kimseye güvenmeyin ben o kadar zor günler geçirdim ki bu kızlık meselesi yüzünden kendimi o kadar sıkmışım ki stresten kas hastası oldum
Bence süğün nişan vs yoksa belle ameliyat olma derim gündelik hayatını ve sağlığını kısıtlamaUzun süreden beri Her gece ağrıyla uyumaya çalışıyorum fizik tedavi görmem gerekiyor ama ameliyat sonrası asla yapamam o hareketleri yani benim işim sizinkinden daha zor arkadaşlar hem kas ağrısı hem de ameliyat acısını ağrısını çekicimbu hafta ameliyata gidicem Turgay beye bakalım napcaz beni çok zor günler bekliyor dostlarım dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?