- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
Hande ablacım sen olgun birisin özelde konusalım mı bana tavsiye verir misinBence süğün nişan vs yoksa belle ameliyat olma derim gündelik hayatını ve sağlığını kısıtlama
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık ben 34 yaşımdayım bu zamana kadar kendimi korudum nişanlımla birlikte oldum ki senin gibi düşünüyordum bende kaç kere söyledim ona düğün gecesi olsun işitiyorum die her defasında sen artık benim karımsın kadınımsın va gibi zıevalar uyduruyordu adam o iş olduktan bir hafta sonra bıraktı beni hayatına devam ediyor mis gibi. Boşver üzülme ben iki aydır kendimi yedim noldu hiçbirşeyben izmirde özlem gultekın e gıttım ama pişmanım. 5 dakika da bitirdi handan hanım. kontrol ta evlenmeye yakın dedı.. simdi kontrol yokmuş. agrım sızım yok. hiçbişey hissetmiyorum ama içimde kuşku vat oldumu olmadımı dıye. İnsan ne agır bedeller ödutomuş hayatta nen halbuki ilişki yasamak istememiştim erkek arkadasım zorla yaptı bunu bana o şimdi hiçbişey olmamış gibi ortaklıkta dolasıyo. hiçbir pişmanlığı yok. Allah vicdanlı insanlarla karsılastırsın. o benim hayallerimi umutlarımı caldı gıttı ama
ablacım bu yaptıklarını öderlermiHepimiz aynı şeyleri yaşadık ben 34 yaşımdayım bu zamana kadar kendimi korudum nişanlımla birlikte oldum ki senin gibi düşünüyordum bende kaç kere söyledim ona düğün gecesi olsun işitiyorum die her defasında sen artık benim karımsın kadınımsın va gibi zıevalar uyduruyordu adam o iş olduktan bir hafta sonra bıraktı beni hayatına devam ediyor mis gibi. Boşver üzülme ben iki aydır kendimi yedim noldu hiçbirşey
Allah yardımcın olsun bu kurtulman için adım öyle düşünme bizimle de paylaş süreci birde yakında evlilik varmıUzun süreden beri Her gece ağrıyla uyumaya çalışıyorum fizik tedavi görmem gerekiyor ama ameliyat sonrası asla yapamam o hareketleri yani benim işim sizinkinden daha zor arkadaşlar hem kas ağrısı hem de ameliyat acısını ağrısını çekicimbu hafta ameliyata gidicem Turgay beye bakalım napcaz beni çok zor günler bekliyor dostlarım dua edin lütfen
Ben toprak altına bıraktım davamı diğer tarafta hakkından gelecem onun bu dünyada ne hali varsa görsün. Ama edebin yanına kalmıyor bınu biliyorum er ya da geç çıkar karşısına ilahi adalet var sıkmayın çanınızı ama kendinizi koruyun erkeklere inanmayın güvenmeyinablacım bu yaptıklarını öderlermi
ne yapıcaz simdi İstanbula gıtsem nasıl olacak. izmirde özlem hsnım diye gıttım yardımcısı 5 dakika bı dikiş attı evlenmeye yakın gel diyo. kontrol filan yok. madem böyleler ınsanları kandırıp neden para alıyorlar. o parayı zorla denk getirdim simdi Mustafa alihanoğlu dıye bı doktor varmış forumda onada rastladım acaba ona mı gıtsem diyorum ailemin yuzune bakamıyorumHepimiz aynı şeyleri yaşadık ben 34 yaşımdayım bu zamana kadar kendimi korudum nişanlımla birlikte oldum ki senin gibi düşünüyordum bende kaç kere söyledim ona düğün gecesi olsun işitiyorum die her defasında sen artık benim karımsın kadınımsın va gibi zıevalar uyduruyordu adam o iş olduktan bir hafta sonra bıraktı beni hayatına devam ediyor mis gibi. Boşver üzülme ben iki aydır kendimi yedim noldu hiçbirşey
bide bana muayenede sıkı sıkı sordular hayatında bırı var mı. diye erkekler getiriyor kızları bıze dedıler cok fazla insan gelıyomuş bu şekilde. benım hayatımda kımse yok dedımBen toprak altına bıraktım davamı diğer tarafta hakkından gelecem onun bu dünyada ne hali varsa görsün. Ama edebin yanına kalmıyor bınu biliyorum er ya da geç çıkar karşısına ilahi adalet var sıkmayın çanınızı ama kendinizi koruyun erkeklere inanmayın güvenmeyin
Daha neler ya saçmalamışlar yediği haltı kapatmaya getiriyorlardır ne günlere kaldık yarabbim. Bende ailemden utanıyorum ama yapacak birşey yok sen hayatına devam et birşey olmamış gibi ailen seni hala eskisi gibi biliyor zatenbide bana muayenede sıkı sıkı sordular hayatında bırı var mı. diye erkekler getiriyor kızları bıze dedıler cok fazla insan gelıyomuş bu şekilde. benım hayatımda kımse yok dedım
evlenecekken nasıl olacak pekiDaha neler ya saçmalamışlar yediği haltı kapatmaya getiriyorlardır ne günlere kaldık yarabbim. Bende ailemden utanıyorum ama yapacak birşey yok sen hayatına devam et birşey olmamış gibi ailen seni hala eskisi gibi biliyor zaten
okuyorum okuyorum doktorlara ınancta kalmamış. Turgay hocaya gıtsem izmirden İstanbul a nasıl gıdecemDaha neler ya saçmalamışlar yediği haltı kapatmaya getiriyorlardır ne günlere kaldık yarabbim. Bende ailemden utanıyorum ama yapacak birşey yok sen hayatına devam et birşey olmamış gibi ailen seni hala eskisi gibi biliyor zaten
Hepi topu bi uçak aynı günde gider gelirsin. Nişanlandığın zaman işlem yaptırmak daha mantıklı hem o zamana çalışırsın da aynı gün içinde işe gidiyor gibi gider gelirsin sonrasında da dikkat edersin olur biter kim nerden bilecek senin işlem yaptırdığını kafaya takmaokuyorum okuyorum doktorlara ınancta kalmamış. Turgay hocaya gıtsem izmirden İstanbul a nasıl gıdecem
Bu nasıl bir arkadaslık midem bulandıEvet bu kadar kötüler bi derdin olursa gel anlat diyen arkadaşlarım dost bildiklerim bunu istedi.Benle birlikte ol sonra evlenceğin sıra ben sana kızlık zarı diktirme parasını veririm dedi bu kadar iğrenç insanlar yaşı 25 falandı
evet çok doğru söylüyorsun kendi cinslerimize bile güvenemiyoruz malesefAy tiksindim gerçekten sakın kimseye anlatma bak benden küçüksün anladığım kadarıyla en yakın kız arkadaşın Bile sonradan aranız bozulursa herkese yayar şakın şakın ağzını sıkı tut. Senin o halin kimseyi ilgilendirmez biz psikolojik olarak köyü olduğumuz için bize millet çalar va gibi geliyor ama alakası Yok normal hayata devam etmeliyiz hiçkimseye de hiçbirşey söylememeliyiz
Evet ya çok sinir bozucu kimse yardımcı olmuyor gerçekten.katılıyorum i nsanlar hep iyi gün dostu yüzüne güler arkandan konuşur yerin kulağı vardır kimseye söyleme ben kuzenime söyledim o İstanbulda yaşıyor yardım eder belki diye iki saat ayıpladı durdu
neden jilet sorunbence lazer işini halledip öyle kalıcı dikime gitmeliyiz... jilet sorun..
şimdi sadece jilet kullanabilirsin bir süre ameliyattan sonrs ve jilet her bölgeyi almıyor kaşındırıyor falan 2.kontrolde doktorun öyle görmesini istemiyorumneden jilet sorun
evet aslında mantıklı ama ben 14 seans lazere gittim yarısı döküldü sadeceşimdi sadece jilet kullanabilirsin bir süre ameliyattan sonrs ve jilet her bölgeyi almıyor kaşındırıyor falan 2.kontrolde doktorun öyle görmesini istemiyorum
iyi bir lazer merkezi bulmak lazım. bi de yasakmış lazer ameliyattan sonra. off off çok iş var bi de ben kiloluyum çekiniyorum doktordan kilolarımdanevet aslında mantıklı ama ben 14 seans lazere gittim yarısı döküldü sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?