Arkadaşlar genel olarak bir cevap yazmak istedim. Lazer bir aydan sonra uygulanabilir. Ağda sakıncalı sadece. Ve daha önce de yazdım yine söylüyorum. Kimse ile paylaşmayın bu durumu. Ne birlikte olduğunuz insanla. Ne de başka biriyle. Unutacağız hepimiz. Hem geçmişi hemde yaşadığımız bu durumu. Biraz cesaret biraz özgüven. Lütfen güçlü olalım

Verdiğin cevap için çok teşekkürler

Yakında evlilik gibi bir durumum yok. Ama biriyle tanıştım yeni. Ciddi düşünüyor
nasıl sevindim senin adına kuzum benim her yazdığında söylüyorum içim sana bir farklı ısındı inşallah hepmiz mutlu oluruz bize bunları yaşatan yaşattığını yaşar birde insan bu işlemi yaptırınca psikolojisi düzeliyor yeni insanlar tanıyabiliyor öbür türlüsü zor

Mustafa beye gitmeni tavsiye ederim o sana doğruyu söyleyecektir eminim ben kendisine muayene olmuş biri olarwk söylüyorum bunu

Çok sağol canım benim :) böyle söylüyorsun ama bende samimiyetini hissediyorum inan. Bu da hayatın bana gönderdiği bir mucize oldu sanırım. Tam bu işlemi olduktan sonra biriyle tanışmam hayatın aşk yeniden demesi gibiydi :) umarım doğru yerdeyimdir. Zamanla anlayacağım bende. Ama artık çok farklıyım. İçimde uçuşan duygulardan çok farkındalık var. Aşkın heyecanını aramaktan çok güvenme isteği var. Şefkat ve merhamet bir ilişkinin içinde ki herşeyden daha önemli. Böyle insanlara denk gelsin burada ki herkes. Yaşadıkları herşeye değsin. Bir yerde okumuştum doğru insanı bulduğunuz gün tüm gidenlerinize teşekkür edeceksiniz diye yazıyordu. Umarım teşekkür edenlerden oluruz

Kızlar ben daha zor durumdayım aslında nişanlıyım kalıcı şansım yok gecici de bi sıkıntı cıkmazsa seneye düğüne bir iki gün kala yaptırıcam umarım bir aksilik yaşamam

Gerçekten öyle mi operasyonu yaptırınca daha çabuk mu düzeliyor insanım psikolojisi ben çok kararsızım ne zaman yaptırsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…