Kızlar ben daha zor durumdayım aslında nişanlıyım kalıcı şansım yok gecici de bi sıkıntı cıkmazsa seneye düğüne bir iki gün kala yaptırıcam umarım bir aksilik yaşamam
Nişanlın nişanlılık sürecinde bakire misin gibi sorular yönetti mi hiç

Bende ona sordum o tabiki söyledi :) erkektir yapar mantığıyla büyütüyolar ya onları sorun olmuyo onlar için :) cocuklarımı onun mantığıyla büyütmüycem ama erkek olursa özellikle.

Bende ona sordum o tabiki söyledi :) erkektir yapar mantığıyla büyütüyolar ya onları sorun olmuyo onlar için :) cocuklarımı onun mantığıyla büyütmüycem ama erkek olursa özellikle.
Bencede çok doğru bir görüştesin.Bide o yaptığını söylediyse senin diktirmen çok çok doğal yani

Bencede anlatma ya diktirmiş miydin sen
Hayır diktirmedm mustafa beye gitmiştim bakiresn zedelenme olmuş sadece paranı buna harcama dedi işlem yapmadı başka bir doktora daha gittim oda kameradan gösterdi taban sağlam çentiklerin var kanama olmama ihtimalide var dedi o yüzden riske atmayıp gecici işlem yaptıracağım :)

Canm özelden konusmustuk bende özlem hanıma gittikten sonra sürekli kafamda şüphe ve sknti oldu mustafa beye gitmeyi kontrol olmayı düşündüm ama param yoktu oda maşallah 250 tl muayene ücreti istedi. Mustafa beye olanlarlada konustum birinin çok yakın tarihte düğünü vardı doktor tekrar dikişe gerek yok demiş kanaması olmus. Diğer olanlarda evlilik uzun bir tarih olduğu icin evlilik öncesi yine gidip dikiş attirmislar. Özlem hanımın söyledikleriyle ayni mantik olduğu icin artık toprağı eselemeyi bıraktım çünkü operasyon sonrası bile bu stresleri yaşamak gerçekten zor. Ben izmirden özlem hanıma olup sonuç yazan bir kisi gormedm ama eger kotu bsey olsaydi sonuc bence yazarlardi. Mustafa beye olanlardan 3 4 kişi yazdı. Ben artık peşini biraktm ya özlem hanıma evlilik öncesi bir fırsat bir mucize artık herneyse yaratıp tekrar gidecem. Üstelik ben evlenirsem başka şehirde olacak düğün. Ama bir yol bulmam gerek

Anladım canım

Kızlar ben daha zor durumdayım aslında nişanlıyım kalıcı şansım yok gecici de bi sıkıntı cıkmazsa seneye düğüne bir iki gün kala yaptırıcam umarım bir aksilik yaşamam
Neden kalıcı şansın yok düğüne ne kadar var canım

Burcunur demirel diye kızlık zarı yorumu sayfası var orayı takip ediyor musunuz ordada güzel bilgiler yorumlar var

bende acaba İstanbula Turgay beye mi gitsem diyorum. çok tedirginim cok uzuluyorum ama elden de bişey gelmıyo

bende inan aynı değilim artık başta soğudum herseyden ama bana bunu yaşatan mutluyken önüme çit koymak istemiyorum yeniden doğma şansım yok ama 0 dan doğma şansı var canm birde ben unuttum sen daraltma işlemide yaptırmışmıydın delircem artık çok yoruldum birde etrafımdakiler ameliyt psikolojisini kaldıramazsın dediler kafamı karıştırdılar ben ameliyatı 0 dan başlamak olarak görüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…