- 24 Ağustos 2019
- 215
- 138
- 18
- 27
Nişanlın nişanlılık sürecinde bakire misin gibi sorular yönetti mi hiçKızlar ben daha zor durumdayım aslında nişanlıyım kalıcı şansım yok gecici de bi sıkıntı cıkmazsa seneye düğüne bir iki gün kala yaptırıcam umarım bir aksilik yaşamam
Direk öyle sormadı ama geçmişe dair soruları oldu tabikiNişanlın nişanlılık sürecinde bakire misin gibi sorular yönetti mi hiç
Böyle sorular sormaları çok sinir bozucu ya sen ona sordun mu ciddi ilişkilerde sorulmuyor belki diye duymuştumda sanada sormak istedim o yüzdenDirek öyle sormadı ama geçmişe dair soruları oldu tabiki
Bencede çok doğru bir görüştesin.Bide o yaptığını söylediyse senin diktirmen çok çok doğal yaniBende ona sordum o tabiki söyledi :) erkektir yapar mantığıyla büyütüyolar ya onları sorun olmuyo onlar için :) cocuklarımı onun mantığıyla büyütmüycem ama erkek olursa özellikle.
BU cuma yaptırcam canımdimi insan bakire olmadıüını kendi bilince yeni ilişkiyede yanaşmıyor senin ne kada olmuştu yaptıralı
Hayırlı olsun şimdiden canımBU cuma yaptırcam canım
Bİlse benimle olmaz zaten o görüşte o düşüncesi hariç diğer haliyle çok mükemmel bi insan aslında susmamın sbebi o çünkü ben önceki ilişkimde anlatmıştımBencede çok doğru bir görüştesin.Bide o yaptığını söylediyse senin diktirmen çok çok doğal yani
Bencede anlatma ya diktirmiş miydin senBİlse benimle olmaz zaten o görüşte o düşüncesi hariç diğer haliyle çok mükemmel bi insan aslında susmamın sbebi o çünkü ben önceki ilişkimde anlatmıştım
Hayır diktirmedm mustafa beye gitmiştim bakiresn zedelenme olmuş sadece paranı buna harcama dedi işlem yapmadı başka bir doktora daha gittim oda kameradan gösterdi taban sağlam çentiklerin var kanama olmama ihtimalide var dedi o yüzden riske atmayıp gecici işlem yaptıracağım :)Bencede anlatma ya diktirmiş miydin sen
Canm özelden konusmustuk bende özlem hanıma gittikten sonra sürekli kafamda şüphe ve sknti oldu mustafa beye gitmeyi kontrol olmayı düşündüm ama param yoktu oda maşallah 250 tl muayene ücreti istedi. Mustafa beye olanlarlada konustum birinin çok yakın tarihte düğünü vardı doktor tekrar dikişe gerek yok demiş kanaması olmus. Diğer olanlarda evlilik uzun bir tarih olduğu icin evlilik öncesi yine gidip dikiş attirmislar. Özlem hanımın söyledikleriyle ayni mantik olduğu icin artık toprağı eselemeyi bıraktım çünkü operasyon sonrası bile bu stresleri yaşamak gerçekten zor. Ben izmirden özlem hanıma olup sonuç yazan bir kisi gormedm ama eger kotu bsey olsaydi sonuc bence yazarlardi. Mustafa beye olanlardan 3 4 kişi yazdı. Ben artık peşini biraktm ya özlem hanıma evlilik öncesi bir fırsat bir mucize artık herneyse yaratıp tekrar gidecem. Üstelik ben evlenirsem başka şehirde olacak düğün. Ama bir yol bulmam gerekne yapıcaz simdi İstanbula gıtsem nasıl olacak. izmirde özlem hsnım diye gıttım yardımcısı 5 dakika bı dikiş attı evlenmeye yakın gel diyo. kontrol filan yok. madem böyleler ınsanları kandırıp neden para alıyorlar. o parayı zorla denk getirdim simdi Mustafa alihanoğlu dıye bı doktor varmış forumda onada rastladım acaba ona mı gıtsem diyorum ailemin yuzune bakamıyorum
Anladım canımHayır diktirmedm mustafa beye gitmiştim bakiresn zedelenme olmuş sadece paranı buna harcama dedi işlem yapmadı başka bir doktora daha gittim oda kameradan gösterdi taban sağlam çentiklerin var kanama olmama ihtimalide var dedi o yüzden riske atmayıp gecici işlem yaptıracağım :)
Neden kalıcı şansın yok düğüne ne kadar var canımKızlar ben daha zor durumdayım aslında nişanlıyım kalıcı şansım yok gecici de bi sıkıntı cıkmazsa seneye düğüne bir iki gün kala yaptırıcam umarım bir aksilik yaşamam
Orayı takip etmemeni öneririm orası fake bir sayfaBurcunur demirel diye kızlık zarı yorumu sayfası var orayı takip ediyor musunuz ordada güzel bilgiler yorumlar var
Öyle mi diyorsun nedenOrayı takip etmemeni öneririm orası fake bir sayfa
bende acaba İstanbula Turgay beye mi gitsem diyorum. çok tedirginim cok uzuluyorum ama elden de bişey gelmıyoCanm özelden konusmustuk bende özlem hanıma gittikten sonra sürekli kafamda şüphe ve sknti oldu mustafa beye gitmeyi kontrol olmayı düşündüm ama param yoktu oda maşallah 250 tl muayene ücreti istedi. Mustafa beye olanlarlada konustum birinin çok yakın tarihte düğünü vardı doktor tekrar dikişe gerek yok demiş kanaması olmus. Diğer olanlarda evlilik uzun bir tarih olduğu icin evlilik öncesi yine gidip dikiş attirmislar. Özlem hanımın söyledikleriyle ayni mantik olduğu icin artık toprağı eselemeyi bıraktım çünkü operasyon sonrası bile bu stresleri yaşamak gerçekten zor. Ben izmirden özlem hanıma olup sonuç yazan bir kisi gormedm ama eger kotu bsey olsaydi sonuc bence yazarlardi. Mustafa beye olanlardan 3 4 kişi yazdı. Ben artık peşini biraktm ya özlem hanıma evlilik öncesi bir fırsat bir mucize artık herneyse yaratıp tekrar gidecem. Üstelik ben evlenirsem başka şehirde olacak düğün. Ama bir yol bulmam gerek
anlatınca ne yapmıştı canım tepkisi nasıl olmuştuBİlse benimle olmaz zaten o görüşte o düşüncesi hariç diğer haliyle çok mükemmel bi insan aslında susmamın sbebi o çünkü ben önceki ilişkimde anlatmıştım
bende inan aynı değilim artık başta soğudum herseyden ama bana bunu yaşatan mutluyken önüme çit koymak istemiyorum yeniden doğma şansım yok ama 0 dan doğma şansı var canm birde ben unuttum sen daraltma işlemide yaptırmışmıydın delircem artık çok yoruldum birde etrafımdakiler ameliyt psikolojisini kaldıramazsın dediler kafamı karıştırdılar ben ameliyatı 0 dan başlamak olarak görüyordumÇok sağol canım benim :) böyle söylüyorsun ama bende samimiyetini hissediyorum inan. Bu da hayatın bana gönderdiği bir mucize oldu sanırım. Tam bu işlemi olduktan sonra biriyle tanışmam hayatın aşk yeniden demesi gibiydi :) umarım doğru yerdeyimdir. Zamanla anlayacağım bende. Ama artık çok farklıyım. İçimde uçuşan duygulardan çok farkındalık var. Aşkın heyecanını aramaktan çok güvenme isteği var. Şefkat ve merhamet bir ilişkinin içinde ki herşeyden daha önemli. Böyle insanlara denk gelsin burada ki herkes. Yaşadıkları herşeye değsin. Bir yerde okumuştum doğru insanı bulduğunuz gün tüm gidenlerinize teşekkür edeceksiniz diye yazıyordu. Umarım teşekkür edenlerden oluruz
İlk bir bocaladı fakat sonrasında kabul etti hiçte yüzüme vurmadı bu durumdan faydalanmadı bile ama başka sebeplerden dolayı ayrılmak durumunda kaldıkanlatınca ne yapmışt
anlatınca ne yapmıştı canım tepkisi nasıl olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?