- 19 Ağustos 2019
- 96
- 42
- 3
- 27
bende çok kararsızım ameliyat mı olsam söylesem mi ama evlendiğim zaman babamın evinden böyle çıkmasaydım keşke düşünmekten üzüntüden kafayı yicemİlk bir bocaladı fakat sonrasında kabul etti hiçte yüzüme vurmadı bu durumdan faydalanmadı bile ama başka sebeplerden dolayı ayrılmak durumunda kaldık
Sen ailene anlattın değil mi ? Biliyorlar herhalde etrafımdakiler diye bahsediyorsun kimler biliyor başka ?bende çok kararsızım ameliyat mı olsam söylesem mi ama evlendiğim zaman babamın evinden böyle çıkmasaydım keşke düşünmekten üzüntüden kafayı yicem
bir annem var zaten canım birde bir kuzenim biliyor bende senin gibi daraltma artı tek kat flep olacağım sanırım of bıktım hayattanSen ailene anlattın değil mi ? Biliyorlar herhalde etrafımdakiler diye bahsediyorsun kimler biliyor başka ?
Ben daraltma da oldum evet
Başka bir doktora muayene oldun mu canımne yapıcaz simdi İstanbula gıtsem nasıl olacak. izmirde özlem hsnım diye gıttım yardımcısı 5 dakika bı dikiş attı evlenmeye yakın gel diyo. kontrol filan yok. madem böyleler ınsanları kandırıp neden para alıyorlar. o parayı zorla denk getirdim simdi Mustafa alihanoğlu dıye bı doktor varmış forumda onada rastladım acaba ona mı gıtsem diyorum ailemin yuzune bakamıyorum
Yada seansa girip sonra dikim ebence lazer işini halledip öyle kalıcı dikime gitmeliyiz... jilet sorun..
Kaç yaşındasınbir annem var zaten canım birde bir kuzenim biliyor bende senin gibi daraltma artı tek kat flep olacağım sanırım of bıktım hayattanyaşımda öyle olgun değil zaten bu beni ayrı üzüyo ameliyat psikolojini düzelttimi senin olmasa bu kadar iyi olurmuydun
Sen bilirsin kuzucum. Bende belki nisanlanirsam evlilik tarihi falan alınınca oncesinde olması daha iyi olur. Ama ben tekrar kalıcı icin uğraşmak gitmek etmek istemiyorum. Amaç 2 3 damla kan görmek değil mi. Iliskiden hemen önce bir şekilde gidip dikiş attiracam ya olsun bitsin Wallaha bıktım.bende acaba İstanbula Turgay beye mi gitsem diyorum. çok tedirginim cok uzuluyorum ama elden de bişey gelmıyo
yok olmadım ne yapıcam bılmıyorumBaşka bir doktora muayene oldun mu canım
Kimseye anlatılmaz bu konu cnmbir annem var zaten canım birde bir kuzenim biliyor bende senin gibi daraltma artı tek kat flep olacağım sanırım of bıktım hayattanyaşımda öyle olgun değil zaten bu beni ayrı üzüyo ameliyat psikolojini düzelttimi senin olmasa bu kadar iyi olurmuydun
Bence kaldırırsın ya kaldırılmıycak ne var kibende inan aynı değilim artık başta soğudum herseyden ama bana bunu yaşatan mutluyken önüme çit koymak istemiyorum yeniden doğma şansım yok ama 0 dan doğma şansı var canm birde ben unuttum sen daraltma işlemide yaptırmışmıydın delircem artık çok yoruldum birde etrafımdakiler ameliyt psikolojisini kaldıramazsın dediler kafamı karıştırdılar ben ameliyatı 0 dan başlamak olarak görüyordum
öyle oluyor burda canımHayatında biri yoksa 2 düğün olacak muhabbeti nereden çıktı canm hicbsey anlamadm ben
Tam tersi ameliyat olunca daha çok kendine geliyo insan. Psikolojikmen iyileşiyorsunbende inan aynı değilim artık başta soğudum herseyden ama bana bunu yaşatan mutluyken önüme çit koymak istemiyorum yeniden doğma şansım yok ama 0 dan doğma şansı var canm birde ben unuttum sen daraltma işlemide yaptırmışmıydın delircem artık çok yoruldum birde etrafımdakiler ameliyt psikolojisini kaldıramazsın dediler kafamı karıştırdılar ben ameliyatı 0 dan başlamak olarak görüyordum
Tam bir bilgim yok ama eger 30 agustosta aciksa resmi tatil olmasina ragmen aliyorsa cumarteside acik olabilir pazar hakkinda bir bilgim yok ama gorunce cevaplamak istedim ☺Arkadaşlar sizce Turgay bey hafta sonu muayene veya kontrol İçin hasta alıyor mu ? Hafta sonu giden var mı? Onlara mesaj atmadan önce buraya sormak istedim
Nisanliyken olması daha mantikli o zaman yada 2. Düğünden hemen önce olacaksın. Ama vazgeçme canm ne yap et halletöyle oluyor burda canım
ilk bi kalıcıyı denicem canım deneyebilirsem o 1 ay o psikoloji insanı öldürür amaNisanliyken olması daha mantikli o zaman yada 2. Düğünden hemen önce olacaksın. Ama vazgeçme canm ne yap et hallet
Teşekkür ederim arkadaşımTam bir bilgim yok ama eger 30 agustosta aciksa resmi tatil olmasina ragmen aliyorsa cumarteside acik olabilir pazar hakkinda bir bilgim yok ama gorunce cevaplamak istedim ☺
Ne demekTeşekkür ederim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?