İlk bir bocaladı fakat sonrasında kabul etti hiçte yüzüme vurmadı bu durumdan faydalanmadı bile ama başka sebeplerden dolayı ayrılmak durumunda kaldık
bende çok kararsızım ameliyat mı olsam söylesem mi ama evlendiğim zaman babamın evinden böyle çıkmasaydım keşke düşünmekten üzüntüden kafayı yicem

bende çok kararsızım ameliyat mı olsam söylesem mi ama evlendiğim zaman babamın evinden böyle çıkmasaydım keşke düşünmekten üzüntüden kafayı yicem
Sen ailene anlattın değil mi ? Biliyorlar herhalde etrafımdakiler diye bahsediyorsun kimler biliyor başka ?
Ben daraltma da oldum evet

Sen ailene anlattın değil mi ? Biliyorlar herhalde etrafımdakiler diye bahsediyorsun kimler biliyor başka ?
Ben daraltma da oldum evet
bir annem var zaten canım birde bir kuzenim biliyor bende senin gibi daraltma artı tek kat flep olacağım sanırım of bıktım hayattan yaşımda öyle olgun değil zaten bu beni ayrı üzüyo ameliyat psikolojini düzelttimi senin olmasa bu kadar iyi olurmuydun

Başka bir doktora muayene oldun mu canım

Kaç yaşındasın

bende acaba İstanbula Turgay beye mi gitsem diyorum. çok tedirginim cok uzuluyorum ama elden de bişey gelmıyo
Sen bilirsin kuzucum. Bende belki nisanlanirsam evlilik tarihi falan alınınca oncesinde olması daha iyi olur. Ama ben tekrar kalıcı icin uğraşmak gitmek etmek istemiyorum. Amaç 2 3 damla kan görmek değil mi. Iliskiden hemen önce bir şekilde gidip dikiş attiracam ya olsun bitsin Wallaha bıktım.

Bence kaldırırsın ya kaldırılmıycak ne var ki

Tam tersi ameliyat olunca daha çok kendine geliyo insan. Psikolojikmen iyileşiyorsun

Arkadaşlar sizce Turgay bey hafta sonu muayene veya kontrol İçin hasta alıyor mu ? Hafta sonu giden var mı? Onlara mesaj atmadan önce buraya sormak istedim

Arkadaşlar sizce Turgay bey hafta sonu muayene veya kontrol İçin hasta alıyor mu ? Hafta sonu giden var mı? Onlara mesaj atmadan önce buraya sormak istedim
Tam bir bilgim yok ama eger 30 agustosta aciksa resmi tatil olmasina ragmen aliyorsa cumarteside acik olabilir pazar hakkinda bir bilgim yok ama gorunce cevaplamak istedim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…