Arkadaşlar yaşadığımız şeyler çok zor şeyler kandırıldık,aldatıldık,güvendik güvenimi boşa çıktı birçok şey yaşadık çok üzgünüz çoğumuz ama bu kadar karamsarlığa kapılmamalıyız.Evlilik için çok büyük bir engel değil kızlık zarımızın olmaması ama tabiki diktirip kötü günleri unutmak daha güzel.Evlilik için bir sürü engeli olan insanlar var maalesef kısır olanlar vajinusmus hastalığı olup ayrılanlar kalıcı bi hastalığı olanlar en önemliside artık eşcinsellik çok yaygınlaştı.Yani iyi taraflarından bakmalıyız bakmaya çalışmalıyız en azından iç huzurumuz için zararın neresinden dönersek kardır

Herkese iyi geceler. Bende zaman zaman çok kötü hissediyorum. Hayatımda ki kişiye birden bire soğuk davranıyorum mesela. Orta da hiç birşey yokken. Sanki ondan birşeylerin acısını çıkarıyor gibi. Geçmişimde ki sebep oldu,geleceğim de ki kişi yüzünden de bu durumu yaşıyorum. Sebep olan yüzünden ameliyat oldum. Sırf karşımda ki gerçekten sevsin diye inansın diye diyorum. Yani demek o ki herkese öfkeliyim. Kendime geçmişe Yanımdakine. Oysa öfke en zoru. İnanın nefret ve öfke zor olan. Sevmek ve affetmek ise daha kolay. Daha iyileştirici. İçimizde uykusuz kalanlar var,geceleri uyuyamayanlar,benim gibi bazı geceler işe uykusuz gidenler var. Ama değer mi? 3 santimetrelarelik bir zar İçin değer mi ? İnandım ve yaşadım ben. O zaman mutluydum inanmıştım umutluydum. Zamanı geriye alamam. Ama daha güzel birşey yapabilirim. Yaşadığım onca kötü duyguyu affedebilirim. Affedeceğiz. Anca öyle iyileşiriz kızlar. Önce kendimizi,sonra da bize bunu yaşatanı affedip içimizden uğurlayacağız. Tıpkı kafeste ki bir kuşu gökyüzüne salar gibi. O zaman ki kendimizi içimizden uğurlayacağız. O adamla birlikte. Zaman alacak,acıtacak unutana kadar. Ama İnan’ın affetmek kazanacak. Bunu çok iyi yapan biri değilim ben. Bakmayın böyle konuştuğuma. Ama en azından farkındayım. Hayatta ki her acı bizi geliştiren ve değiştiren birer ders. Sezen aksunun bir şarkısı var ya hani “acının insana kattığı değeri bilirim” diyor. İşte tam da bu noktadayız. Önce yanacağız sonra küllerimizden doğacağız.
Talihsiz bir şekilde kendi kendine başına gelmiş olanlara da iki cümlem var. Sizler bizim gibi vicdanı bir sorumluluk taşımıyorsunuz. Hayal kırklığı yaşamadanız. İhanete uğramadınız. Çözümü var tedavisi var. Bu bir hastalık varsayın ve gidip bu işlemi olun. Kendinizi üzmeyin. Çünkü biz bile üzmeyeceğiz. Güçlü olun lütfen. Bende güçlü olmak istiyorum. Sizlerden güç almak istiyorum. Yoksa ne işim var burada. Hepinizi çok seviyorum.
Yandık,kül olduk,yeniden doğacağız

Çok güzel yazmışsın okurken gerçekten gözlerim doldı

Evet birlikten güç almalıyız.Sevmediğimiz biriyle sırf bu yüzden birlikte olmamalıyız

ilk bi kalıcıyı denicem canım deneyebilirsem o 1 ay o psikoloji insanı öldürür ama
Sen bilirsin canm ama senin yerinde olsaydm dugun icin imkanim olmasaydi nişanliyken ve evliliğe az vakit kalmışsa bir yem atardım zaten erkekler ister yani . Yada ne yapar eder son dugunden önce hallederdim zaten 5 dk bsey gözünde çok buyutme ayarlanır. Yada dediğin gbi turgay hocaya kalıcı olacaksın 6 hafta çok dikkat edeceksin kontrolüne gideceksin sonra kafan rahat olacak

O ne güzel anlatmak

Kızlar bugün tam 3 haftam bitti ve ben operasyon olmamış gibiyim. Kontrolüme çok az kaldı. Açıp bakmıyorum artık. Düşen dikiş görmedim. Ağrı yok kaşınma yok. Hala yan oturmaya çalışıyorum ama bazen unutuyorum üstüne oturuyorum hiç acımadığı için. Ama hemen düzeltiyorum kendimi. Regl hariç 3 haftadan beri çamaşırsız uyudum. Hava alsın diye. Her geçen gün kuruduğunu hissediyordum sanki şimdi tamamen iyileşti gibi. Bir ara su gibi akıntım oluyordu beyaz sarı. Onlar da azaldı. Artık sadece doktorun ne diyeceği önemli. Çok merak ediyorum. Önümüzde ki hafta kontrolüm olacak

nereye gidiceksin kontrole canım

3 haftayi atlatmitssin zaten cok sukur bisey kalmadi sik disini canim son bir haftada da dikkat et ins olumlu sonucunu duyucaz inaniyorum

3 haftayi atlatmitssin zaten cok sukur bisey kalmadi sik disini canim son bir haftada da dikkat et ins olumlu sonucunu duyucaz inaniyorum
İnşallah canım :) bende umutla bekliyorum. Hemen yazacağım buraya zaten. Herkes güzel haberlerini yazar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…