NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN.. ALLAH HER ŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIM ÇOK MUTLU OL GEÇMİŞİN AKLINA BİLE GELMESİN...

Merhaba arkadaşlar,
Başıma gelen kötü durumdan dolayı yaklaşık 3 aydır bu sayfayı takip ediyorum. Kim gerçek hesaptır, değildir bilmiyorum. Sadece tek bir dr adı geçiyor. Malum olay oldu. Tam birleşme olmadı kan geldi. Korktuğum için ertesi gün ella içtim. 1 hafta sonra bulduğum ilk dr gittim. Septalı 2 yerde yırtık var. %50 kanaman olur olmayabilir de dikim için acele etme düğün öncesi geçici dikişde yatırabilirsin dedi. Cok kötü durumda oldugumdan kendimi iyi hissetmek icin kalıcı istedim. O zaman ilk adetini bekleyelim ilacın etkisi de geçsin dedi. Adetten sonra kalıcı dikimi yaptırdım. Aşırı şişti bölgem normaldi aslında sonuçta ameliyat oldum. Çok ağrım olmadı kaşıntı falanda nerdeyse hiç olmadı. O kadar dikkat ettim. 1 hafta geçtikten sonra dikişler düşmeye başladı 2 dikiş düştü. Kontrole gittiğimde dr iyi bakamamışsın güvendiğim 2 dikiş vardı onlar düşmüş dedi. Tutmadı mı diye sorduğum da 10 gun sonra gel tekrar bakayım dedi. Gittim güzel tutmuş dedi kanama olur mu dedim 10 gün sonra tekrar gel net cevap veririm dedi. Gittim %100 tutmuş kanar düğünden önce kontrole gel dedi. Bende alt tarafta bir parça duruyor işlem olmamış gibi dedim tekrar baktı yok kendi yapısı o dedi doğal duruyor seninki septa tutmuyor atıyor sana septa yapmadım dedi. Ilk kontroldede kenarlardaki yirtiklari dikecegini söylemişti. Neyse kontrol bitti sıkıntı yok normale dön dedi ağdayı sordum sakıncası yok dedi sakıncalı olduğunu söylüyorlar deyince lazer yaptır dedi. Burdada lazerdeolmuyor diye okudum kafam karıştı. Dr olan güvenimi yitirdim aynadan baktigim da hiç-bir işlem yapılmamış gibi duruyor. Verdiğim paraya mi üzüleyim 1 ay çektiğim eziyete mi bilemedim. Şimdi düşünüyorum korkudan doğru düzgün yıkamıyordum o bölgeyi kenarlarında biriken şeyleri dikişler düşmüş diye söylemişti bana ama ip yoktu gösterdiği şeylerde kafam çok karışık moralim bozuk psikolojik destek almayı düşündüm ama konuyu bilen 3 yakın arkadaşım var. Biri feminist çok saçma geliyor kızlık zarı ona biri erkeklerin hak ettiğini üzülmememi düğün öncesi cozecegimi diğer arkadşım da düğünden önce hallederiz diyor. Yine de buraya yazmak istedim benimle aynı durumda olan sizlerden akıl almak için ne yapmalıyım başka dr gideceğim ama biraz zaman geçsin maddi manevî kendimi toplayım diye bekliyorum. Hayatım mahvolmus kendimi defolu mal gibi hissediyorum. Çok kötüyüm ailemin yüzüne bakamıyorum. Herkesin hayatı kendinedir bugüne kadar kimseyi yargılamadım hor görmedim ama bekaret benim için çok önemliydi. En çok zoruma giden hak etmeyen biriyle olması oldu ben ya hamileysem diye korkarken o başkasından olabileceğini ima eden hikayeler anlattı. Resmen psikolojik şiddete maruz kaldım. Tek başına. Diktiririz olur biter madem diktircez bikac kez daha beraber olalım öyle yaptır diye adice bir cümle kurdu. Oldum olası güven sorunu olan bir insandım bu satten sonra ben kime guvenicem. Mutlu bir aile çocuklarım olsun çok istiyordum bu halde en iğrenç erkek bile kabul etmez beni 3 ay oldu o kadar üzgün mutsuz korkulu caresizim ki kilitlendim kaldım şoktayim galiba bir damla gözyaşı dökmedim. Ne yapicam bilmiyorum bir yol gösterin bana geçici de kesin kanama oluyor mu her dr yapabiliyor mu? Beni anlayan insanlarla paylaşmak dertlesmek istedim. Bugun actim hesabi sahte degilim belki ilerde hesabı kapatabilirim kimsenin öğrenmesini istemiyorum ben de unutmak istiyorum ama nasıl yapicam bilmiyorum dr çok moralim bozuldu su hayatta güvenecek kimse kalmamış. Çok mutsuzum. Dilerim hepinizin herşey istediği gibi olsun.

Çok çok çok üzüldüm durumuna, aynı durumda olmuş olsak da hikayenden ötürü. Geçici işlem herkeste sonuç veriyor canım mühim olan gününü geçirmemek, kalıcı olacaksan da şansını Turgay beyden yana kullanmanı tavsiye ederim, tabi ki tercih senin. En azından gerçek hesapların büyük kısmının ona işlem olup, sonuç aldığına eminim. Kendini üzme şiddetin zamanla daha aza inip belli bir orana düştüğünde stabilleşiyor, çünkü insan kabullendikten sonra onu kabullenerek yaşamayı öğreniyor. Hiç geçmiyor ama ilk gün gibi de hissedilmiyor. Allah’a sığın yardımcımız olacak eminim

Çok teşekkür ederim. Ankaradayım ist gitmem mümkün değil ilerde kendimi toparlayıp cesaret bulup evlenmeye kalkarsam tek çarem geçici olacak gibi dr kandırdı beni öyle görünüyor geçiciyi her dr yapabiliyor mu? Yaptıranlar var mi nasıl oluyor

Ben de geçici işlem olacağım herkes yapabiliyor ama Ankara’da geçici olacaksan gökçen Erdoğan ı tavsiye edebilirim. Kalıcı işlem olma Ankara’da kimseye. Daha önce geçici işlem olup sonuç alan bir çok arkadaştan edindiğim bilgilere göre bir problem yaşamadan sonuç almışlar canım. Gününü geçirmemek önemli

Çok pişmanım o dr gittiğime sorduğum sorulara doğru düzgün cevap alamadım. Maddi manevî çok yıprattı beni her kontrolde ücret aldı. Çok korkuyorum yalandan korkan nefret eden bir insanım nasıl yapacagim bilmiyorum. Hoş şuan hayatımda kimse yok ilerisi meçhul o güne geri dönmeyi o kadar çok isterdim ki doğrucu davud dürüst güvenilir bir insanım arkamdan kimse kötü birşey söyleyemez o derece düzgün bir hayatım vardı herşey mahvoldu bunu hak edecek be yaptım bilmiyorum 1 anlık zaaf tecrubesizlik hayatımı mahvetti.

Hepimiz aynı evrelerden geçtik canım seni çok iyi anlıyoruz inan. Ama mutlu bir hayatımız olacak ileride buna İnan. O erkekle de asla görüşmemelisin bir kaç kez birlikte olup öyle diktirelim diyen birine asla tekrar güvenme

Asla o günden beri gormuyorum şeytan görsün hayatımda ilk defa birinin ölmesini istiyorum. Olay olunca evlilik olur en azından gostermelikte olsa olur diye düşündüm adam ilk evliliğim çok kötüydü kimseye güvenemiyorum biraz takılalım birbirimizi tanıyalım iyice sonra bakarız dedi. Dikimide sonra yaptırırız dedi. 3 kez adet oldum olaydan sonra hala ya hamileysem diyekorkuyorum 2 kez test yaptım negatif dr ultrasondan bakıp yok dedi ilacın etkisi yüzünden aşırı şişkinlik var karnımda

Şu an bekar olduğuna emin misin canım belki bekar bile değildir.. hayatına bak ziyan ettirme kendini asla, o kadar pislikler ki bir çoğu... Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın, insanlıktan nasibini almamışlarla değil.

Aminnn.
Boşanmış biri eminim ama hergun başka biriyle birde ben çok üzülünce dikim için yardımcı olucam vebal almak istemem korkarım böyle şeyden dedi ben iyi biriyim dedi hayvan o kadar ofkeliyim ki geçmiyor bir türlü sanki insanlar yüzüme bakınca anlayacaklarmış gibi hissediyorum

Bence psikolojik destek almalısın.Ben almaya başlayınca çok iyi geldi.Defolu mal falan değiliz canım hepimiz yaşadık böyle şeyleri ve herkes yaşayıp saklıyor.Geçicide kalıcıda benim okuduğum kadarıyla turgay hocada kesin gibi bide onu dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…