Kandıran doktorun adını yazar mısıın

Vebal mi almak istemezmiş Allah onu kahretsin başka bir şey diyemiyorum

Bence kağıt üstündede evlenip boşanınca dul olmuş oluyorsun kızlık zarı bozulma olayını herkesle paylaşma gibi bence evlenmediğin daha iyi olmuş bi olay yaşadın pişmansın zamanla üstünü kapatıp her şeyi çözüceksin

Merhaba arkadaşım. Sana da çok geçmiş olsun diyorum öncelikle. Ne komik değil mi sanki bu bir hastalık. Ankara’da yaşıyorsun. İnsanlar güneydoğu dan buralara gelip bu işlemi yapıyorlar. Bak iyi bir ayrıcalık bulduk bile şükretmek için. 1 saatte gelebilecek uzaklıktasın. Hayatında ki adam mide bulandırıcıymış gerçekten. Ama bu senin suçun değildi. Onunla yaşadığın hiç birşeyi sen seçmedin. Burada senin duygularını yaşayan,seninle aynı şeyleri hisseden binlerce kız var. Bende dahil. Defolu diye yazmışsın öyle üzüldüm ki. Kendini buna benzetmene. Biz defolu değiliz. Senin defo diye söylediğin şey hayatımızın en büyük tecrübesi,en büyük dersi ve belki de en güzel imtihanı. Lütfen böyle hissetme. Şükürler olsun ondan kurtuldum de mesela. Bunun İçin bile şükredebilirsin. Şükürler olsun çözümü var de. Öfkelenme arkadaşım. Bu dünya da bir sürü kişin başına geliyorsa bu olay demek ki normal. Herşey gönlünce olsun. En kısa zaman da işlemini tekrar ol.

Başka bir dr gidip teyit almadan paylaşman doğru olmaz benim düşüncem bu yönde açık olduğunu söyledigimde de tutmuş dedi biz burdayiz dedi bikac ay sonra başka bir dr gideceğim o zaman yazarım
Tamam canım için sıkıldıkça bana her zaman yazabilirsin elimden geldiğince destek olurum

Biraz zaman gecince daha sağlıklı düşünürüm belki ist gitmem nerdeyse imkansız

Doktor konusunda şanssızlık olmuş gerçekten. Ama bak Ankara da da iyi doktorlar varmış buraya gelmene bile gerek kalmaz belki. Bak şükredecek daha güzel bir sebep bile bulduk :)

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım var ki iyi şeyler duymaya ❤

Doktor konusunda şanssızlık olmuş gerçekten. Ama bak Ankara da da iyi doktorlar varmış buraya gelmene bile gerek kalmaz belki. Bak şükredecek daha güzel bir sebep bile bulduk :)
Inşallah tek çare geçici gibi görünüyor düğün öncesi bi bahane yaratıp gitmek onu da yaparım gibi bir güç hissediyorum kendimde. Şuan tek yapmam gereken olayı unutup geleceğe bakmak kısmette varsa evlilik o gun iyi bir dr bulup halletmek. Belirsiz geleceğe plan yapmak çok zormus. Sonrası korkutuyor beni yalan söylemek düğün sonrası evladıyım adamın anlaması anlarsa ne derim ne yaparım nasıl olur diye korkuyorum. Dr gitme beni korkutmuyor bisey bulup kaçarım sonrası ya o gün dr uygun olur mu rastgele bi dr gitsem oda yapabilir mi dr alternatifi de olmadı biri o gün olmasa diğerine yaptırmalıyım

Doktor o gün uygun olur mu ne yahu randevu ile gideceksin :) endişelenme sakinleş biraz. Hem sen deneyimlisin de başından geçeni anlat doktora biraz vicdanı varsa zaten seninle daha da Ayrı ilgilenir. Önce ki operasyonunu da anlat

Kesinlikle öyle yapacagim daha ortada düğün falan adayda yok yine de panik oldum. Bu süreçte iyi birdr bulmamlazım sanırım ne kadar dr varsa hepsini gezeceğim sırayla

aynı durumdayız ben de istegım dısında oldu bende dıktırdım 6 gunımdeyım. banada evlenmeden 3gun once gel bakalım dedı ata kontrol olursan 200 tş dedıler. Ben basks sehırde bi doktora gittim oda baktı saat 6 yönünde dikiş var defi. ama bi zaman sonra duser dedı evlilik tarihinde olmadığı için oyuzden 3 gun önce gel dıyolar dedı. yani o zaman tekrar dikiş atılacakmış. Bende kahroluyorum. Ne yapıcam bılmıyorum

Kesinlikle öyle yapacagim daha ortada düğün falan adayda yok yine de panik oldum. Bu süreçte iyi birdr bulmamlazım sanırım ne kadar dr varsa hepsini gezeceğim sırayla
Hem öyle yap hemde buradan takipte ol canım geçici olan çok fazla diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…