Bence ameller niyetlere göredir.Bidaha zina yapmamak için diktiriliyorsa günah değildir diye düşünmeye başladım.
Canım günah olayına çok takılma toplumun gelenekleri örf adeti böyle olması yönünde fetva veren din görevlilerinin çoğuna da inanmıyorum ne fetvalar duydum ben.

kızlar kımseye söylemeyin dert etmeyecekse bile. ben kımseye söyleyemiyorum benım aılemde kapalı insanlar 30 yasındayım bu zamana kadar yasamadım hiçbişey. biri geldi mahvetti gıttı hemde bu benım istegım dısında oldu. hayalim evımden telli duvaklı cıkmak tı hepsini yıktı. bu durumda olan insanlara Allah kolaylık versin

kader işte

Hayatında biri var mı peki canım şuan napıyosun ne düşünüyosun naptın

Kızlar ben daha önce ankarada kalıcı diktirdim tutmadı şimdi tekrar para biriktiriyorum turgay beye kalıcı yaptırmak için sizce normal mi yaptırsam yoksa çift kat flep mi yaptırsam

Kızlar ben daha önce ankarada kalıcı diktirdim tutmadı şimdi tekrar para biriktiriyorum turgay beye kalıcı yaptırmak için sizce normal mi yaptırsam yoksa çift kat flep mi yaptırsam
Normali bile zor yırtılıyor canım tercih senin ama bence tek kat

Şöyle söyleyeyim benimde isteğim dışı zorla oldu ve ben ona mecbur kalacağım sandı bende bu sebepten dolayı sana mecbur değilim sensizde devam edebilirim dedim eğer bir hatanı göreyim ''benim nasıl olsa rahatlığı hissedeyim'' sende bitiririm dedim o bitiremem sandı bana her şeyi yasaklayıp hayatı zindan edip kendi kafasına göre hayat yaşamaya devam etti bende ayrıldım... Bu benim değil onun ayıbı, adam olsaydı da yanımda olsaydı dedim çok zor zamanlar atlattım hepsi geçti geride kaldı artık daha güçlüyüm huzurluyum... Tüm hayatımızı bu hatayla mahvedemeyiz sırf bu sebepten kimseye mecbur değiliz bunu bilin kendinizi önemseyin, ona göre kararlar alın adımlar atın..
Emin olun hata diye bakıp ders çıkarmak önemli olan... Ve karşımıza elbet bir gün daha iyileri çıkıyor, çıktığında da bir daha asla böyle bir şey yaşamayın seven gerçekten isteyen insan bekler seni gelinliğin ile evinden çıkarır.. Üzmeyin kendinizi ölüm dışında her şeye çözüm var... Kimimiz zorla kimimiz kandırılarak kimimiz severek isteyerek yaptı bu hatayı...
Benim başıma 18 de geldi bu olay ve şuan 28 yaşımdayım hatalarımda oldu doğrularımda ben hatama da doğruma da sahip çıktım... Zaman geçtikçe düşünce tarzım bakış açım değişti evet zor şeyler ama daha kötülerini yaşayıp ayakta durmaya çalışanlar var hep en kötüsünü düşünüp başımı dik tuttum pes etmedim...
Küçük dünyamda koca bir sır.. Bende en kısa sürede operasyon olup geçmişe koca bir çizgi atmayı düşünüyorum..
Bu dünya böyle herkes sınanacak bir şeylerle herkes iyileştirecek kendi kendini zaman geçtikçe...
Umarım herkes istediği hayatı yaşar çok mutlu huzurlu olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…