- 24 Ağustos 2019
- 215
- 138
- 18
- 27
Canım günah olayına çok takılma toplumun gelenekleri örf adeti böyle olması yönünde fetva veren din görevlilerinin çoğuna da inanmıyorum ne fetvalar duydum ben.Bence ameller niyetlere göredir.Bidaha zina yapmamak için diktiriliyorsa günah değildir diye düşünmeye başladım.
Gönül rahatlığıyla vicdan yapmadan yaptırabilir miyim yaniCanım günah olayına çok takılma toplumun gelenekleri örf adeti böyle olması yönünde fetva veren din görevlilerinin çoğuna da inanmıyorum ne fetvalar duydum ben.
O sana kalmis bir sey zaten burda kimse sana git diktir demez dememelide kendinle ilgili karari senin disinda baska kimse veremez vermemeli zatenGönül rahatlığıyla vicdan yapmadan yaptırabilir miyim yani
kader iştekızlar kımseye söylemeyin dert etmeyecekse bile. ben kımseye söyleyemiyorum benım aılemde kapalı insanlar 30 yasındayım bu zamana kadar yasamadım hiçbişey. biri geldi mahvetti gıttı hemde bu benım istegım dısında oldu. hayalim evımden telli duvaklı cıkmak tı hepsini yıktı. bu durumda olan insanlara Allah kolaylık versin
Hayatında biri var mı peki canım şuan napıyosun ne düşünüyosun naptınkızlar kımseye söylemeyin dert etmeyecekse bile. ben kımseye söyleyemiyorum benım aılemde kapalı insanlar 30 yasındayım bu zamana kadar yasamadım hiçbişey. biri geldi mahvetti gıttı hemde bu benım istegım dısında oldu. hayalim evımden telli duvaklı cıkmak tı hepsini yıktı. bu durumda olan insanlara Allah kolaylık versin
Dualarımız seninle inşallah çok iyi geçicek ameliyatKızlar yarın ameliyata gidiyorum Turgay beye lütfen dua edinçabucak iyileşeyim sıkıntım olmasın şu zor süreci atlatayım
Ay bak insallah birini daha mezun edicez aramizdan umarizz dualarimiz gonullerimiz birrKızlar yarın ameliyata gidiyorum Turgay beye lütfen dua edinçabucak iyileşeyim sıkıntım olmasın şu zor süreci atlatayım
Normali bile zor yırtılıyor canım tercih senin ama bence tek katKızlar ben daha önce ankarada kalıcı diktirdim tutmadı şimdi tekrar para biriktiriyorum turgay beye kalıcı yaptırmak için sizce normal mi yaptırsam yoksa çift kat flep mi yaptırsam
İkisinin arasında da 1000 lira fark var tekrar tutmaz diye kesin olsun bu kez diye çift kat düşündüm ama bayada pahalıNormali bile zor yırtılıyor canım tercih senin ama bence tek kat
Şu an yanmalar çok fazla ameliyattan çıktım kızlar sanki dikişler atacak gibi korkuyorum her şeydenAmeliyat sonrasını hep merak etmişim dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?