- 24 Ağustos 2019
- 215
- 138
- 18
- 27
Korkma canım her şey eskide kaldı çok iyi tutucak dikişlerŞu an yanmalar çok fazla ameliyattan çıktım kızlar sanki dikişler atacak gibi korkuyorum her şeyden
Çok güzel yazılar okuyup okuyup umut dolucamŞöyle söyleyeyim benimde isteğim dışı zorla oldu ve ben ona mecbur kalacağım sandı bende bu sebepten dolayı sana mecbur değilim sensizde devam edebilirim dedim eğer bir hatanı göreyim ''benim nasıl olsa rahatlığı hissedeyim'' sende bitiririm dedim o bitiremem sandı bana her şeyi yasaklayıp hayatı zindan edip kendi kafasına göre hayat yaşamaya devam etti bende ayrıldım... Bu benim değil onun ayıbı, adam olsaydı da yanımda olsaydı dedim çok zor zamanlar atlattım hepsi geçti geride kaldı artık daha güçlüyüm huzurluyum... Tüm hayatımızı bu hatayla mahvedemeyiz sırf bu sebepten kimseye mecbur değiliz bunu bilin kendinizi önemseyin, ona göre kararlar alın adımlar atın..
Emin olun hata diye bakıp ders çıkarmak önemli olan... Ve karşımıza elbet bir gün daha iyileri çıkıyor, çıktığında da bir daha asla böyle bir şey yaşamayın seven gerçekten isteyen insan bekler seni gelinliğin ile evinden çıkarır.. Üzmeyin kendinizi ölüm dışında her şeye çözüm var... Kimimiz zorla kimimiz kandırılarak kimimiz severek isteyerek yaptı bu hatayı...
Benim başıma 18 de geldi bu olay ve şuan 28 yaşımdayım hatalarımda oldu doğrularımda ben hatama da doğruma da sahip çıktım... Zaman geçtikçe düşünce tarzım bakış açım değişti evet zor şeyler ama daha kötülerini yaşayıp ayakta durmaya çalışanlar var hep en kötüsünü düşünüp başımı dik tuttum pes etmedim...
Küçük dünyamda koca bir sır.. Bende en kısa sürede operasyon olup geçmişe koca bir çizgi atmayı düşünüyorum..
Bu dünya böyle herkes sınanacak bir şeylerle herkes iyileştirecek kendi kendini zaman geçtikçe...
Umarım herkes istediği hayatı yaşar çok mutlu huzurlu olur...
Amin kuzum inşallah ama daha şimdiden hafifledim psikolojik olarakKorkma canım her şey eskide kaldı çok iyi tutucak dikişler
Gerçekten bu kadar işe yarıyor mu canımAmin kuzum inşallah ama daha şimdiden hafifledim psikolojik olarak
niye tutmadı canımKızlar ben daha önce ankarada kalıcı diktirdim tutmadı şimdi tekrar para biriktiriyorum turgay beye kalıcı yaptırmak için sizce normal mi yaptırsam yoksa çift kat flep mi yaptırsam
peki şimdi birini seviyor musunuz ? ameliyat olunca yükünüz azaldı mı ?Şöyle söyleyeyim benimde isteğim dışı zorla oldu ve ben ona mecbur kalacağım sandı bende bu sebepten dolayı sana mecbur değilim sensizde devam edebilirim dedim eğer bir hatanı göreyim ''benim nasıl olsa rahatlığı hissedeyim'' sende bitiririm dedim o bitiremem sandı bana her şeyi yasaklayıp hayatı zindan edip kendi kafasına göre hayat yaşamaya devam etti bende ayrıldım... Bu benim değil onun ayıbı, adam olsaydı da yanımda olsaydı dedim çok zor zamanlar atlattım hepsi geçti geride kaldı artık daha güçlüyüm huzurluyum... Tüm hayatımızı bu hatayla mahvedemeyiz sırf bu sebepten kimseye mecbur değiliz bunu bilin kendinizi önemseyin, ona göre kararlar alın adımlar atın..
Emin olun hata diye bakıp ders çıkarmak önemli olan... Ve karşımıza elbet bir gün daha iyileri çıkıyor, çıktığında da bir daha asla böyle bir şey yaşamayın seven gerçekten isteyen insan bekler seni gelinliğin ile evinden çıkarır.. Üzmeyin kendinizi ölüm dışında her şeye çözüm var... Kimimiz zorla kimimiz kandırılarak kimimiz severek isteyerek yaptı bu hatayı...
Benim başıma 18 de geldi bu olay ve şuan 28 yaşımdayım hatalarımda oldu doğrularımda ben hatama da doğruma da sahip çıktım... Zaman geçtikçe düşünce tarzım bakış açım değişti evet zor şeyler ama daha kötülerini yaşayıp ayakta durmaya çalışanlar var hep en kötüsünü düşünüp başımı dik tuttum pes etmedim...
Küçük dünyamda koca bir sır.. Bende en kısa sürede operasyon olup geçmişe koca bir çizgi atmayı düşünüyorum..
Bu dünya böyle herkes sınanacak bir şeylerle herkes iyileştirecek kendi kendini zaman geçtikçe...
Umarım herkes istediği hayatı yaşar çok mutlu huzurlu olur...
biz evlenmeyi hak etmeyen insanlar mıyız
geçmiş olsun canımAmin kuzum inşallah ama daha şimdiden hafifledim psikolojik olarak
Hayır tam tersi diyorki zina evlenmeye mani değildir Allah ın afettği günahlar gizlenebilir.Yani zina olayı gizlenebilir kızlık zari diktirmeyle bunu demeye çalışmışbiz evlenmeyi hak etmeyen insanlar mıyızayrıca bu fetvaya göre bütün erkekler evlenmemeli o zaman hepsi zinacı
Merhaba bende yeni yaptırdım ankarada ama kocaman bir delik var tutmadığını düşünüyorum dr tuttu dedi güvenemiyorum hangi dr yaptırdınızKızlar ben daha önce ankarada kalıcı diktirdim tutmadı şimdi tekrar para biriktiriyorum turgay beye kalıcı yaptırmak için sizce normal mi yaptırsam yoksa çift kat flep mi yaptırsam
Aç karnına içmen daha faydali olur sanki bagirsaklarini calistirirKızlar kabızlık önleyici şurubu sabah tok karnına mı aç karnına mı içiyorduk
peki şimdi birini seviyor musunuz ? ameliyat olunca yükünüz azaldı mı ?
MükemmelŞimdi birini seviyorum sözlüyüm henüz operasyon olmadım ama olucam inş yük konusuna gelince vicdanım rahat ben hatamı anladım ders aldım tekrarını asla yapmam... erkeklerinde zamanında yaşadıkları illa oluyor onların nasıl rahatsa benımde vicdanım rahat...
haklısın bende kendimi böyle teselli ediyorumŞimdi birini seviyorum sözlüyüm henüz operasyon olmadım ama olucam inş yük konusuna gelince vicdanım rahat ben hatamı anladım ders aldım tekrarını asla yapmam... erkeklerinde zamanında yaşadıkları illa oluyor onların nasıl rahatsa benımde vicdanım rahat...
Bencede vede sonuç alamayan yok denecek kadar az turgay karakaya ameliyatı yapıyormuş 1 ay sonra tutmamışsa yeniden dikiyormuş ücretsiz çok kere sordum asistanlarınaArkadaşlar bu kadar kafaya takmayın. Sonuç alamayan yok denecek kadar az. Velev ki olmadı tutmadı herkesten kan gelecek diye bir şey yok bilinçli insanlarla yola çıkın bunun bilincinde olsunlar. Kimse tutup da doktora götürmez bundan kan gelmedi diye her şeyden önce kendi şahsına bir hakaret bence. Götürse bile hangi doktor evet bunu yaşamış der oraya getiren insanın düşünce yapısı az çok bellidir sığmaz bu insanlığa.Zamanında kafayı yiyordum bu durumdan dolayı ama artık bu şekilde düşünüyorum. Biraz rahat olun Allah bir hal çaresine koymuştur.
İşte tutmayanlarda var canım öyle denildiği gibi az değil bi de çok zorlu bi süreç öyle bitti gitti değil o psikoloji bi kere insanın kendini 1 ay eve kapatması lazımBencede vede sonuç alamayan yok denecek kadar az turgay karakaya ameliyatı yapıyormuş 1 ay sonra tutmamışsa yeniden dikiyormuş ücretsiz çok kere sordum asistanlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?