Çok güzel yazılar okuyup okuyup umut dolucam

peki şimdi birini seviyor musunuz ? ameliyat olunca yükünüz azaldı mı ?

biz evlenmeyi hak etmeyen insanlar mıyız ayrıca bu fetvaya göre bütün erkekler evlenmemeli o zaman hepsi zinacı
Hayır tam tersi diyorki zina evlenmeye mani değildir Allah ın afettği günahlar gizlenebilir.Yani zina olayı gizlenebilir kızlık zari diktirmeyle bunu demeye çalışmış

Kızlar ben daha önce ankarada kalıcı diktirdim tutmadı şimdi tekrar para biriktiriyorum turgay beye kalıcı yaptırmak için sizce normal mi yaptırsam yoksa çift kat flep mi yaptırsam
Merhaba bende yeni yaptırdım ankarada ama kocaman bir delik var tutmadığını düşünüyorum dr tuttu dedi güvenemiyorum hangi dr yaptırdınız

peki şimdi birini seviyor musunuz ? ameliyat olunca yükünüz azaldı mı ?

Şimdi birini seviyorum sözlüyüm henüz operasyon olmadım ama olucam inş yük konusuna gelince vicdanım rahat ben hatamı anladım ders aldım tekrarını asla yapmam... erkeklerinde zamanında yaşadıkları illa oluyor onların nasıl rahatsa benımde vicdanım rahat...

Mükemmel

haklısın bende kendimi böyle teselli ediyorum

Bana bu kalıcı olayı çok ürkütücü bi olaymış gibi geliyo sonuç almayanlar kafamı karıştırıyo Turgay beydende sonuç alamayanlar var az da olsa kalıcı olmazsa napıcaz o var o yüzden sözlenmeden diktirmek daha mantıklı tutup tutmadığını bilir ona göre karsısındaki kisiye söylersin biterse biter geçici her durumda malesef mümkün olmuyor

Arkadaşlar bu kadar kafaya takmayın. Sonuç alamayan yok denecek kadar az. Velev ki olmadı tutmadı herkesten kan gelecek diye bir şey yok bilinçli insanlarla yola çıkın bunun bilincinde olsunlar. Kimse tutup da doktora götürmez bundan kan gelmedi diye her şeyden önce kendi şahsına bir hakaret bence. Götürse bile hangi doktor evet bunu yaşamış der oraya getiren insanın düşünce yapısı az çok bellidir sığmaz bu insanlığa.Zamanında kafayı yiyordum bu durumdan dolayı ama artık bu şekilde düşünüyorum. Biraz rahat olun Allah bir hal çaresine koymuştur.

Bencede vede sonuç alamayan yok denecek kadar az turgay karakaya ameliyatı yapıyormuş 1 ay sonra tutmamışsa yeniden dikiyormuş ücretsiz çok kere sordum asistanlarına

Bencede vede sonuç alamayan yok denecek kadar az turgay karakaya ameliyatı yapıyormuş 1 ay sonra tutmamışsa yeniden dikiyormuş ücretsiz çok kere sordum asistanlarına
İşte tutmayanlarda var canım öyle denildiği gibi az değil bi de çok zorlu bi süreç öyle bitti gitti değil o psikoloji bi kere insanın kendini 1 ay eve kapatması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…