- 24 Ağustos 2019
- 215
- 138
- 18
- 27
Tutmammışsa en azından ücretsiz yeniliyorİşte tutmayanlarda var canım öyle denildiği gibi az değil bi de çok zorlu bi süreç öyle bitti gitti değil o psikoloji bi kere insanın kendini 1 ay eve kapatması lazım
Geçici her durumda nasıl mümkün olmuyor canım?Bana bu kalıcı olayı çok ürkütücü bi olaymış gibi geliyo sonuç almayanlar kafamı karıştırıyo Turgay beydende sonuç alamayanlar var az da olsa kalıcı olmazsa napıcaz o var o yüzden sözlenmeden diktirmek daha mantıklı tutup tutmadığını bilir ona göre karsısındaki kisiye söylersin biterse biter geçici her durumda malesef mümkün olmuyor
tutmama sebebi ne acabaİşte tutmayanlarda var canım öyle denildiği gibi az değil bi de çok zorlu bi süreç öyle bitti gitti değil o psikoloji bi kere insanın kendini 1 ay eve kapatması lazım
onu bi bilsem :)tutmama sebebi ne acaba
canım bence sürekli bakma :/Kızlar bugün ikinci günüm ve dikişlerde gerginlik var normal mi sizce
bir tane kız ben diriktirip nişanlımla sürtünme yaşadım ondan demişti ama tutmama oranı çok az :/onu bi bilsem :)
ya diyelimki sen tut konyalısın o urfalı ve çalıştığı yer kayseride kayseride eviniz olacak nasıl geçici yapacaksın 2.düğüne 1 gün kala yaptırsan ilişkiye urfada mı giriyosun kendi evinde mi belli değilGeçici her durumda nasıl mümkün olmuyor canım?
BAkmıyorum ki canım hissettiriyor sadececanım bence sürekli bakma :/
cidden hissediliyor mu yaBAkmıyorum ki canım hissettiriyor sadece
Hiçte bile. Bak benim 1 ay oldu. Kendimi eve mi kapattım hayır ? Gezdim de dolaştım da işime de gittim. Bazı kurallar vardı omlara uydum. Hayatımı değiştirmedim. Bu senin elinde olan birşey. Dünyanın sonu değil. Çözümsüz değil. Artık asla karamsar değilim benİşte tutmayanlarda var canım öyle denildiği gibi az değil bi de çok zorlu bi süreç öyle bitti gitti değil o psikoloji bi kere insanın kendini 1 ay eve kapatması lazım
Daha çok yeni canım. O gerilmeler bende bir hafta sürdü. Sakın korkma kabız olmamaya bak sen. Bir haftayı devir sonra her gün daha iyi olacaksınKızlar bugün ikinci günüm ve dikişlerde gerginlik var normal mi sizce
Saol kuzum inşallaj ben de yeni olduğum için korku var içimde aynı şekilde pansuman yaparken de korkuyorum ya olması gerektiği gibi yapamazsam tutmazsa diye insan bir daha çekmek istemiyor o acıyıDaha çok yeni canım. O gerilmeler bende bir hafta sürdü. Sakın korkma kabız olmamaya bak sen. Bir haftayı devir sonra her gün daha iyi olacaksın
Anladım canım şimdiya diyelimki sen tut konyalısın o urfalı ve çalıştığı yer kayseride kayseride eviniz olacak nasıl geçici yapacaksın 2.düğüne 1 gün kala yaptırsan ilişkiye urfada mı giriyosun kendi evinde mi belli değil
Canım çok geçmiş olsun dikkat et bağırsak sorunu yaşarsan aç karnına sabah yoğurt ye. Oturmana dikkat et.Saol kuzum inşallaj ben de yeni olduğum için korku var içimde aynı şekilde pansuman yaparken de korkuyorum ya olması gerektiği gibi yapamazsam tutmazsa diye insan bir daha çekmek istemiyor o acıyı
sen insanı çok rahatlatıyorsun canım yaHiçte bile. Bak benim 1 ay oldu. Kendimi eve mi kapattım hayır ? Gezdim de dolaştım da işime de gittim. Bazı kurallar vardı omlara uydum. Hayatımı değiştirmedim. Bu senin elinde olan birşey. Dünyanın sonu değil. Çözümsüz değil. Artık asla karamsar değilim ben
kimse yok düşünmüyorum. düsünemiyorum.Hayatında biri var mı peki canım şuan napıyosun ne düşünüyosun naptın
bende böyle şeylerden kaçıyorum hep ameliyat olup doktor tuttu demeden de hayatıma almak istemiyorum gizleniyorum soyutlanıyorumkimse yok düşünmüyorum. düsünemiyorum.
Canım ben şuan başka dertlerimde var ondan biraz olayı büyütüyorum ama bu ameliyat psikolojisini kaldırmak tahminimce hassas insanlar için Zor sen çok güçlü bir insana benziyorsun bende o yok ben hassasım pimpirikliyim evet en büyük sorunda zayıf karekterliyim bazı konulardaHiçte bile. Bak benim 1 ay oldu. Kendimi eve mi kapattım hayır ? Gezdim de dolaştım da işime de gittim. Bazı kurallar vardı omlara uydum. Hayatımı değiştirmedim. Bu senin elinde olan birşey. Dünyanın sonu değil. Çözümsüz değil. Artık asla karamsar değilim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?