Geçici her durumda nasıl mümkün olmuyor canım?

İşte tutmayanlarda var canım öyle denildiği gibi az değil bi de çok zorlu bi süreç öyle bitti gitti değil o psikoloji bi kere insanın kendini 1 ay eve kapatması lazım
Hiçte bile. Bak benim 1 ay oldu. Kendimi eve mi kapattım hayır ? Gezdim de dolaştım da işime de gittim. Bazı kurallar vardı omlara uydum. Hayatımı değiştirmedim. Bu senin elinde olan birşey. Dünyanın sonu değil. Çözümsüz değil. Artık asla karamsar değilim ben

Kızlar bugün ikinci günüm ve dikişlerde gerginlik var normal mi sizce
Daha çok yeni canım. O gerilmeler bende bir hafta sürdü. Sakın korkma kabız olmamaya bak sen. Bir haftayı devir sonra her gün daha iyi olacaksın

Daha çok yeni canım. O gerilmeler bende bir hafta sürdü. Sakın korkma kabız olmamaya bak sen. Bir haftayı devir sonra her gün daha iyi olacaksın
Saol kuzum inşallaj ben de yeni olduğum için korku var içimde aynı şekilde pansuman yaparken de korkuyorum ya olması gerektiği gibi yapamazsam tutmazsa diye insan bir daha çekmek istemiyor o acıyı

Anladım canım şimdi evet karmaşık durumlarda zor olur tabii

Saol kuzum inşallaj ben de yeni olduğum için korku var içimde aynı şekilde pansuman yaparken de korkuyorum ya olması gerektiği gibi yapamazsam tutmazsa diye insan bir daha çekmek istemiyor o acıyı
Canım çok geçmiş olsun dikkat et bağırsak sorunu yaşarsan aç karnına sabah yoğurt ye. Oturmana dikkat et.

Kızlar biliyorsunuz benimde doktorun istediği gibi tutmamıştı burda sizleri gördükçe kararlılığım arttı . Okullar açıldıktan sonra yaptıracağım tekrardan. Düşünen varsa o dönemlerde ameliyatı onunla gidebiliriz

sen insanı çok rahatlatıyorsun canım ya

Canım ben şuan başka dertlerimde var ondan biraz olayı büyütüyorum ama bu ameliyat psikolojisini kaldırmak tahminimce hassas insanlar için Zor sen çok güçlü bir insana benziyorsun bende o yok ben hassasım pimpirikliyim evet en büyük sorunda zayıf karekterliyim bazı konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…