- 15 Temmuz 2019
- 118
- 110
- 103
Bu operasyonu buyutmeyin lutfen! 20 dakikayı bulmadı doktorun yapması sadece iğnelerde acı hissediyorsun,onun dışında nasıl olup bittiğini bile anlamıyorsun.Canım ben şuan başka dertlerimde var ondan biraz olayı büyütüyorum ama bu ameliyat psikolojisini kaldırmak tahminimce hassas insanlar için Zor sen çok güçlü bir insana benziyorsun bende o yok ben hassasım pimpirikliyim evet en büyük sorunda zayıf karekterliyim bazı konularda
Gerçekten mi? Ama diyor herkes sanıldığı gibi kolay değil dikim işlemi en kolayı önemli olan sonrası vb.Bu operasyonu buyutmeyin lutfen! 20 dakikayı bulmadı doktorun yapması sadece iğnelerde acı hissediyorsun,onun dışında nasıl olup bittiğini bile anlamıyorsun.
Bende burada ki yorumları okuyarak oldum çok endişeliydim yolda giderken sanki herkes biliyor hissine kapıldım salakça kim neyi bilsin düşünüyorsun işte.Kliniğe girince butun korkularım uçtu adeta.Nasil olup bittiğini anlamadım yani.SakinGerçekten mi? Ama diyor herkes sanıldığı gibi kolay değil dikim işlemi en kolayı önemli olan sonrası vb.
Bence tüm bu aşamalara dahi geldiysen sende çok güçlü bir kızsın. O operasyona girebilecek cesareti olan,geçmişi arkaya alan herkes bence çok güçlü. Sende dahil. Başka ne sorunun var bilmiyorum. Ben de çok zor süreçler yaşadım İnan bana. Ama şunu anladım. Bu dünyada sadece ölüme çare yok. Aklın fikrin yerindeyse ki öyle. Unutamayacağın,aşamayacağın hiç birşey yok. Artık her sabah aynaya bakınca yanağımdan bir makas alıp helal sana kız neler atlattın diyerek seviyorum kendimi :) sende yapCanım ben şuan başka dertlerimde var ondan biraz olayı büyütüyorum ama bu ameliyat psikolojisini kaldırmak tahminimce hassas insanlar için Zor sen çok güçlü bir insana benziyorsun bende o yok ben hassasım pimpirikliyim evet en büyük sorunda zayıf karekterliyim bazı konularda
Canım merhaba sayfaları takip ederken sana rast geldim endişelenmemen için yazmak istedim benim tuttu herhangi bir sıkıntım yok en azından şuanlık benimde dikişlerim geç düşmüştü tabi öncesinde bir veya iki küçük ip peçeteyle kurularken peçeteye gelmişti 2. Haftamda herkesin görebilmesi mümkün olmuyor bazen endişelenicek birşey yok merak etme geç düşmesi aslında ufukta evlilik falan olmadığı için yani işlemin ikinci ayında ilişki olmayacağı için falan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum olası bir zorlamada dikişler halen orda olacağı için koruyabilir belki sen yine dikkat et kendine Gerekirse iki ay boyunca aynı şekilde devam et benim bir sene olmak üzere neredeyse hala ister istemez dikkat ediyorum ayrıca okuduklarıma göre arada incelediğini görmüştüm benden sana ufak bir tavsiye kesinlikle iki ayını doldurmadan açıp incelemeni tavsiye etmem aynı hataya düşmüş biri olarak söylüyorum inan bana başına gelebilecek olası ufak kötü bişeyde tutmama şansını kendin daha fazla arttırırsın diyebilirim bu arada ben iki kere işlem oldum sabret inan sabrının meyvesini elde ediceksin ayrıca şurubunu ihmal etme kuru kayısı bol bol su iç yoğurdu kabızlık yapıyor diye biliyorum bu yüzden şahsen ben tavsiye etmiyorum yinede araştırmak lazım sarımsak yutabilirsin veya çok azıcık yoğurdun içerisinde ezerek kendin için kolaştırabilirsin o kadarcık yoğurdun zararı olmaz diye düşünüyorum bol bol sıvı tüket meyve sebze vitamin proteinlerni eksiksiz almaya çalış ve endişelenme bu şekilde soğukkanlılığına devam etmenin senin için çok faydalı olacağına ve kesinlikle umutlarının boşa çıkmayacağına inanıyorum soruların olursa özelden yazabilirsin elimden gelen bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım bu tavsiyelerimi diğer arkaşlardanda alacağınızı düşünüyorum ayrıca yeni yaptıran arkadaş vardı zarifce diye aynı tavsiyelerim eski sayfalardanda bilirsiniz aslında çok endişe iyi olmaz siz dikkat edin doktorun dediklerine dikkat edin vitamin protein kabız olmamaya dikkat edin tutmaması sonrasında olası değil bence yapısal durumlar hariç tabi...Kızlar benim dikişlerim neden düşmedi sizce? Bugün uzun aradan sonra yine baktım. Yumuşaklar silsem gelecek gibi ama düşmüyor anlamadım ya
zaten böyle saf temiz olduğumuzdan kaybettikCanım ben şuan başka dertlerimde var ondan biraz olayı büyütüyorum ama bu ameliyat psikolojisini kaldırmak tahminimce hassas insanlar için Zor sen çok güçlü bir insana benziyorsun bende o yok ben hassasım pimpirikliyim evet en büyük sorunda zayıf karekterliyim bazı konularda
canım sen evlilik düşünüyor musun şuanCanım merhaba sayfaları takip ederken sana rast geldim endişelenmemen için yazmak istedim benim tuttu herhangi bir sıkıntım yok en azından şuanlık benimde dikişlerim geç düşmüştü tabi öncesinde bir veya iki küçük ip peçeteyle kurularken peçeteye gelmişti 2. Haftamda herkesin görebilmesi mümkün olmuyor bazen endişelenicek birşey yok merak etme geç düşmesi aslında ufukta evlilik falan olmadığı için yani işlemin ikinci ayında ilişki olmayacağı için falan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum olası bir zorlamada dikişler halen orda olacağı için koruyabilir belki sen yine dikkat et kendine Gerekirse iki ay boyunca aynı şekilde devam et benim bir sene olmak üzere neredeyse hala ister istemez dikkat ediyorum ayrıca okuduklarıma göre arada incelediğini görmüştüm benden sana ufak bir tavsiye kesinlikle iki ayını doldurmadan açıp incelemeni tavsiye etmem aynı hataya düşmüş biri olarak söylüyorum inan bana başına gelebilecek olası ufak kötü bişeyde tutmama şansını kendin daha fazla arttırırsın diyebilirim bu arada ben iki kere işlem oldum sabret inan sabrının meyvesini elde ediceksin ayrıca şurubunu ihmal etme kuru kayısı bol bol su iç yoğurdu kabızlık yapıyor diye biliyorum bu yüzden şahsen ben tavsiye etmiyorum yinede araştırmak lazım sarımsak yutabilirsin veya çok azıcık yoğurdun içerisinde ezerek kendin için kolaştırabilirsin o kadarcık yoğurdun zararı olmaz diye düşünüyorum bol bol sıvı tüket meyve sebze vitamin proteinlerni eksiksiz almaya çalış ve endişelenme bu şekilde soğukkanlılığına devam etmenin senin için çok faydalı olacağına ve kesinlikle umutlarının boşa çıkmayacağına inanıyorum soruların olursa özelden yazabilirsin elimden gelen bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım bu tavsiyelerimi diğer arkaşlardanda alacağınızı düşünüyorum ayrıca yeni yaptıran arkadaş vardı zarifce diye aynı tavsiyelerim eski sayfalardanda bilirsiniz aslında çok endişe iyi olmaz siz dikkat edin doktorun dediklerine dikkat edin vitamin protein kabız olmamaya dikkat edin tutmaması sonrasında olası değil bence yapısal durumlar hariç tabi...
soğukkanlılıkla ve umutlarınızı yitirmeden kendinizi daha fazla yargılamadan yıpratmadan kalın kendinizi Allaha teslim edin ona sığının ona bırakın gerisi gelecektir zaten iyi geceler.
Ah canım ne güzel de detaylı anlatmışsın. Çok teşekkür ederim. Yazarken gösterdiğin o emeğe deCanım merhaba sayfaları takip ederken sana rast geldim endişelenmemen için yazmak istedim benim tuttu herhangi bir sıkıntım yok en azından şuanlık benimde dikişlerim geç düşmüştü tabi öncesinde bir veya iki küçük ip peçeteyle kurularken peçeteye gelmişti 2. Haftamda herkesin görebilmesi mümkün olmuyor bazen endişelenicek birşey yok merak etme geç düşmesi aslında ufukta evlilik falan olmadığı için yani işlemin ikinci ayında ilişki olmayacağı için falan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum olası bir zorlamada dikişler halen orda olacağı için koruyabilir belki sen yine dikkat et kendine Gerekirse iki ay boyunca aynı şekilde devam et benim bir sene olmak üzere neredeyse hala ister istemez dikkat ediyorum ayrıca okuduklarıma göre arada incelediğini görmüştüm benden sana ufak bir tavsiye kesinlikle iki ayını doldurmadan açıp incelemeni tavsiye etmem aynı hataya düşmüş biri olarak söylüyorum inan bana başına gelebilecek olası ufak kötü bişeyde tutmama şansını kendin daha fazla arttırırsın diyebilirim bu arada ben iki kere işlem oldum sabret inan sabrının meyvesini elde ediceksin ayrıca şurubunu ihmal etme kuru kayısı bol bol su iç yoğurdu kabızlık yapıyor diye biliyorum bu yüzden şahsen ben tavsiye etmiyorum yinede araştırmak lazım sarımsak yutabilirsin veya çok azıcık yoğurdun içerisinde ezerek kendin için kolaştırabilirsin o kadarcık yoğurdun zararı olmaz diye düşünüyorum bol bol sıvı tüket meyve sebze vitamin proteinlerni eksiksiz almaya çalış ve endişelenme bu şekilde soğukkanlılığına devam etmenin senin için çok faydalı olacağına ve kesinlikle umutlarının boşa çıkmayacağına inanıyorum soruların olursa özelden yazabilirsin elimden gelen bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım bu tavsiyelerimi diğer arkaşlardanda alacağınızı düşünüyorum ayrıca yeni yaptıran arkadaş vardı zarifce diye aynı tavsiyelerim eski sayfalardanda bilirsiniz aslında çok endişe iyi olmaz siz dikkat edin doktorun dediklerine dikkat edin vitamin protein kabız olmamaya dikkat edin tutmaması sonrasında olası değil bence yapısal durumlar hariç tabi...
soğukkanlılıkla ve umutlarınızı yitirmeden kendinizi daha fazla yargılamadan yıpratmadan kalın kendinizi Allaha teslim edin ona sığının ona bırakın gerisi gelecektir zaten iyi geceler.
Benim evlilik yakın canım sonucumu alır almaz buraya yazacağım sizlerede umut olsun diyecanım sen evlilik düşünüyor musun şuan
Rica ederim canım ne demek bende aynı serüvenden geçtim panik endişe korku hepsini yaşadım hatta bence bu sayfalardan en çok o paniği korkuyu ben yaşamışımdır ama şimdi artık eskisi gibi değilim Allaha bıraktım o benim için en doğrusunu biliyordur hangisini yaşamam gerektiğini o bilir elbetteki kanamasını istiyorum kurtulmak istiyorum ama kanamazsada imtihanımın ikincisi diyeceğim ve şunada inanıyorum kanamama gibi bir olasılığı çok ama çok az diye düşünüyorum... aynı şekilde devam et canım söylediğim gibi bu soğukkanlılığının meyvesini yiyeceğine inanıyorum çok üzerine düşersen bişeyin zaten olmaz derler ya kurallara uyup Allaha bırakıcaksın ona bıraktından sonra gerisi geliyo çok şükür zatenAh canım ne güzel de detaylı anlatmışsın. Çok teşekkür ederim. Yazarken gösterdiğin o emeğe de ❤ Bende dikkat ediyorum aslında ama ne yalan söyleyeyim ilk bir haftadan sonra kendimi çok kasmadım. Hayatımı çok kısıtlamadan kurallara uydum. Ama gerçekten öyle güzel ve detaylı anlatmışsın ki tekrar tekar teşekkür ederim sana
Evet güzel arkadaşımRica ederim canım ne demek bende aynı serüvenden geçtim panik endişe korku hepsini yaşadım hatta bence bu sayfalardan en çok o paniği korkuyu ben yaşamışımdır ama şimdi artık eskisi gibi değilim Allaha bıraktım o benim için en doğrusunu biliyordur hangisini yaşamam gerektiğini o bilir elbetteki kanamasını istiyorum kurtulmak istiyorum ama kanamazsada imtihanımın ikincisi diyeceğim ve şunada inanıyorum kanamama gibi bir olasılığı çok ama çok az diye düşünüyorum... aynı şekilde devam et canım söylediğim gibi bu soğukkanlılığının meyvesini yiyeceğine inanıyorum çok üzerine düşersen bişeyin zaten olmaz derler ya kurallara uyup Allaha bırakıcaksın ona bıraktından sonra gerisi geliyo çok şükür zaten
Birbirimize tutunacak dal oldukça,kökleri sağlam bir ağaç olacağız
Lutfen bana ulasir misinKızlar biliyorsunuz benimde doktorun istediği gibi tutmamıştı burda sizleri gördükçe kararlılığım arttı . Okullar açıldıktan sonra yaptıracağım tekrardan. Düşünen varsa o dönemlerde ameliyatı onunla gidebiliriz
Olayın şokuyla ben hemen yaptırdım başka dr tutmadığını düşünüyorum dr aksini söylesede şimdi ki aklım olsa hayatıma biri girdiğinde iyi bir dr yaptırımdım. Ben bekle derim lakin takdir senin hayatıma biri girer girmez orası kader bilemiyorum. Girerse geçici yaptıracağım başkaçarem yok turgay beyi herkes çok övüyor. Uzun yıllar garanti verilirse yaptır kurtul derim bidaha basın ağrımazKızlar ben bu ay sonunda Turgay beye gitmeyi düsünüyorum ancak 3 4 yıl kadar evlilik gibi bir düsüncem yok şu anda okulumun bitmesinede var daha sizce ertelesem mi yoksa yaptırıp kurtulsam mı ne yapacagımı bilmiyorum yani yaptırdıktan yıllar sonra iliskiye giripte kanamasi olan var mıdır ?
Kimdi hatırlamıyorum ama 4 yıl sonra ilişkiye girip kanamasi olan birini okumuştumKızlar ben bu ay sonunda Turgay beye gitmeyi düsünüyorum ancak 3 4 yıl kadar evlilik gibi bir düsüncem yok şu anda okulumun bitmesinede var daha sizce ertelesem mi yoksa yaptırıp kurtulsam mı ne yapacagımı bilmiyorum yani yaptırdıktan yıllar sonra iliskiye giripte kanamasi olan var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?