Bence güven adet olduktan sonra hamilelik olmaz bidaha ilişkiye girmeden sadece zigot rahme yerleşirken adet kanaması gibi hafif kan gelebilir ona adet olduktan sonra hamile kaldım diyorlar canım

Bence git durdukça belki ilişkiye giresin gelir mutlaka vardır bi kere tuttuktan sonra artık bozulmaz ki

Evlilik olana kadar temkinli olman gereken bi konu olacak eğer şimdi yaptırırsan. Dikkat edebilir misin peki canım ?

Gerek asistanla gerekte yaptıran insanlarla konustugum kadarıyla cok sağlam oluyormus tuttuktan sonra spor ve bisiklet dısinda bir kısıtlama olmuyormus canım ama yine tereddütteyim iste

Bence güven adet olduktan sonra hamilelik olmaz bidaha ilişkiye girmeden sadece zigot rahme yerleşirken adet kanaması gibi hafif kan gelebilir ona adet olduktan sonra hamile kaldım diyorlar canım
Gücenmek istiyorum da bazı sitelerde yazanlar kafamı karıştırıyor. 4 5 ay adet görenler olmuş. Karin şişliğimde olunca kafama takılıyor ara ara hoşyemek yedikten sonra şişkinlik oluyor 1

Gücenmek istiyorum da bazı sitelerde yazanlar kafamı karıştırıyor. 4 5 ay adet görenler olmuş. Karin şişliğimde olunca kafama takılıyor ara ara hoşyemek yedikten sonra şişkinlik oluyor 1
Kesin sonuç veren gebelik testleri var fiyatları diğerlerine nazaran biraz daha yüksek ertesi gün hapı içmiş miydin ?

Gerek asistanla gerekte yaptıran insanlarla konustugum kadarıyla cok sağlam oluyormus tuttuktan sonra spor ve bisiklet dısinda bir kısıtlama olmuyormus canım ama yine tereddütteyim iste
Ağda da problem oluyormuş sanırım canım

Eski mesajlarına baktımda bence strese girme gazdan dolayı şişkinlik olabilir öyle karın hemen çıkmıyor

Kızlar hepinize sorum var . Ben izmirde kalıcı oldum biliyorsunuzdur ama doktor evlilik öncesi gel şeffaf iple garanti dikişi atalım falan dedi ve ben kesin gecici yapacak diye dusunuyorum. Içimde bir korku var evliliğe doğru gidiyor gibi yeni bir ilişkim var. Ama korkuyorum o yüzden nisanliyken bu durumdan kurtulmak istyorum çünkü ya olmazsa evlenince sorun olursa diye rezil olurum diye ödüm patlıyor. Karşımdaki kişi de evlenmeden böyle birşey yaşamak istermi hic blmiyorum nabız ölçmeye çalışıyorum. Sizce belli olur mu bu şeffaf ipler düşermi sorun çıkarmı ne yapmalıyım

Sanırım geçici yapmış sana yada kalıcı yaptı tutmazsa geçiciyle bidaha önden geçicek bence iplerin falan düşüp anlaşılmasına imkan yok.Anlamaz yani rahat ol

Sanırım geçici yapmış sana yada kalıcı yaptı tutmazsa geçiciyle bidaha önden geçicek bence iplerin falan düşüp anlaşılmasına imkan yok.Anlamaz yani rahat ol
Bir kişi ilişkiden sonra wcye gttim ip gördüm çektim attim diye yazmıştı öyle hatırlıyorum ne biliyim iş ciddiye binince bir korku başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…