- 24 Ağustos 2019
- 215
- 138
- 18
- 27
Bence güven adet olduktan sonra hamilelik olmaz bidaha ilişkiye girmeden sadece zigot rahme yerleşirken adet kanaması gibi hafif kan gelebilir ona adet olduktan sonra hamile kaldım diyorlar canımKızlar bir sorum olacaktı 2 tane gebelik testi sonucu negatif cıktı sonuncusunu 2 hafta önce yaptım. Ilişki olduktan sonra ertesi gün hapı kullanmama rağmen gününde adet oldum 3 kez hapın etkisimi mevsimden mi bilmiyorum belki de psikolojik karnım da şişlik var. Bu yüzden çok korkuyorum gebelik olur mu? Nette ilk zamanlar çok araştırdım zevk suyundan hamile kalanlar varmış. Birde adet gördüğü halde hamile kalanlar kan testi yaptırmak istemiyorum. Gebelik testine güvenmeli miyim?
Bence git durdukça belki ilişkiye giresin gelir mutlaka vardır bi kere tuttuktan sonra artık bozulmaz kiKızlar ben bu ay sonunda Turgay beye gitmeyi düsünüyorum ancak 3 4 yıl kadar evlilik gibi bir düsüncem yok şu anda okulumun bitmesinede var daha sizce ertelesem mi yoksa yaptırıp kurtulsam mı ne yapacagımı bilmiyorum yani yaptırdıktan yıllar sonra iliskiye giripte kanamasi olan var mıdır ?
Bence git durdukça belki ilişkiye giresin gelir mutlaka vardır bi kere tuttuktan sonra artık bozulmaz ki
Evlilik olana kadar temkinli olman gereken bi konu olacak eğer şimdi yaptırırsan. Dikkat edebilir misin peki canım ?Ya ilişkiye girecegimden degilde canim kafam rahatlasin diye gidip yaptirayim diyorum
Evlilik olana kadar temkinli olman gereken bi konu olacak eğer şimdi yaptırırsan. Dikkat edebilir misin peki canım ?
Gücenmek istiyorum da bazı sitelerde yazanlar kafamı karıştırıyor. 4 5 ay adet görenler olmuş. Karin şişliğimde olunca kafama takılıyor ara ara hoşyemek yedikten sonra şişkinlik oluyor 1Bence güven adet olduktan sonra hamilelik olmaz bidaha ilişkiye girmeden sadece zigot rahme yerleşirken adet kanaması gibi hafif kan gelebilir ona adet olduktan sonra hamile kaldım diyorlar canım
Kesin sonuç veren gebelik testleri var fiyatları diğerlerine nazaran biraz daha yüksek ertesi gün hapı içmiş miydin ?Gücenmek istiyorum da bazı sitelerde yazanlar kafamı karıştırıyor. 4 5 ay adet görenler olmuş. Karin şişliğimde olunca kafama takılıyor ara ara hoşyemek yedikten sonra şişkinlik oluyor 1
Ağda da problem oluyormuş sanırım canımGerek asistanla gerekte yaptıran insanlarla konustugum kadarıyla cok sağlam oluyormus tuttuktan sonra spor ve bisiklet dısinda bir kısıtlama olmuyormus canım ama yine tereddütteyim iste
Eski mesajlarına baktımda bence strese girme gazdan dolayı şişkinlik olabilir öyle karın hemen çıkmıyorGücenmek istiyorum da bazı sitelerde yazanlar kafamı karıştırıyor. 4 5 ay adet görenler olmuş. Karin şişliğimde olunca kafama takılıyor ara ara hoşyemek yedikten sonra şişkinlik oluyor 1
Geçici forewerAğda da problem oluyormuş sanırım canım
Ben de öyle düşünüyorum canım. Geçen bir arkadaş daha geçici ile sonuç aldı işlem ile aynı gün ilişkisi oldu amaGeçici forewer
Aynı gün mü nasıl ayarlayabilmişBen de öyle düşünüyorum canım. Geçen bir arkadaş daha geçici ile sonuç aldı işlem ile aynı gün ilişkisi oldu ama
Nasıl sonuç almış anlatır mısın kanaması yeteri kadar olmuş kiBen de öyle düşünüyorum canım. Geçen bir arkadaş daha geçici ile sonuç aldı işlem ile aynı gün ilişkisi oldu ama
Sanırım geçici yapmış sana yada kalıcı yaptı tutmazsa geçiciyle bidaha önden geçicek bence iplerin falan düşüp anlaşılmasına imkan yok.Anlamaz yani rahat olKızlar hepinize sorum var . Ben izmirde kalıcı oldum biliyorsunuzdur ama doktor evlilik öncesi gel şeffaf iple garanti dikişi atalım falan dedi ve ben kesin gecici yapacak diye dusunuyorum. Içimde bir korku var evliliğe doğru gidiyor gibi yeni bir ilişkim var. Ama korkuyorum o yüzden nisanliyken bu durumdan kurtulmak istyorum çünkü ya olmazsa evlenince sorun olursa diye rezil olurum diye ödüm patlıyor. Karşımdaki kişi de evlenmeden böyle birşey yaşamak istermi hic blmiyorum nabız ölçmeye çalışıyorum. Sizce belli olur mu bu şeffaf ipler düşermi sorun çıkarmı ne yapmalıyım
Ağda da problem oluyormuş sanırım canım
Bir kişi ilişkiden sonra wcye gttim ip gördüm çektim attim diye yazmıştı öyle hatırlıyorum ne biliyim iş ciddiye binince bir korku başladı bendeSanırım geçici yapmış sana yada kalıcı yaptı tutmazsa geçiciyle bidaha önden geçicek bence iplerin falan düşüp anlaşılmasına imkan yok.Anlamaz yani rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?