Nikah sonrası düğün öncesi yaptırdı bildiğim kadarıylaAynı gün mü nasıl ayarlayabilmiş
Lazer yaptırırsan diğerleri çok sorun yaratmaz sanırım canımEvet canım yazmagi unutmusum ama aklimda lazer yaptirmak var su islemi yaptirip kurtulayimda bir
Herkeste olmuyor o canım ona bakarsan kalıcının da riskleri var. Allah yardımcımız olsun sadece. Bana yazan bir arkadaş ilişkiden 4-5 gün sonra yatakta ip buldum elime aldım oynadım eşim yanımda idi dalıp gittim dikkat etmedi görse bile saç kılı sanardı dedi meselaBir kişi ilişkiden sonra wcye gttim ip gördüm çektim attim diye yazmıştı öyle hatırlıyorum ne biliyim iş ciddiye binince bir korku başladı bende
Ben okumuştumBaştan itibaren bütün sayfayı okuyan var mı merak ettim
Geçici de risk daha az diyorlar. Kuzum ben diyorum ki nisanliyken olsun bitsin gerdek gecesi bu kadar stresi nasıl yaşarım bilemiyorum ya off yoruldum bu düşüncelerdenHerkeste olmuyor o canım ona bakarsan kalıcının da riskleri var. Allah yardımcımız olsun sadece. Bana yazan bir arkadaş ilişkiden 4-5 gün sonra yatakta ip buldum elime aldım oynadım eşim yanımda idi dalıp gittim dikkat etmedi görse bile saç kılı sanardı dedi mesela
Yeteri kadar kanaması olmuş ve üzerine ara ara kanamalar 3-5 gün daha devam etmiş hafif hafif. İp falan düşmemiş, eşi de hissetmemiş. Kanama sonrası da ilişki olmuş. (Buradan isim vermeden anlattım hakkını helal et okursan da arkadaşlara ışık olsun diye izin almadan )Nasıl sonuç almış anlatır mısın kanaması yeteri kadar olmuş ki
Nişanlı iken zamanı nasıl tutturacaksın canım peki ? Eğer günü geçerse olmuyor ya 2 işlem paran olması lazım garanti olması içinGeçici de risk daha az diyorlar. Kuzum ben diyorum ki nisanliyken olsun bitsin gerdek gecesi bu kadar stresi nasıl yaşarım bilemiyorum ya off yoruldum bu düşüncelerden
Canım nisanliyken ayarlayıp öyle bir gün yapmayı düşünüyorum. Nabız ölçüyorum suanda. Çünkü evlenince aksilik çıkarsa rezil olurum diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorumNişanlı iken zamanı nasıl tutturacaksın canım peki ? Eğer günü geçerse olmuyor ya 2 işlem paran olması lazım garanti olması için
Bende bunu düşünüyorum hissetmiyormu nasıl oluyor diyeKızlar şeffaf ip nasıl belli olmuyor, çok afedersiniz bu adam eğilse görmeyecekmi orda ip var aydınlatın beni, ben sırf bunun korkusuna geçiçi yaptıramıyorum. O ipi partnerin hissetmiyormu. Kafamda deli sorular:)
Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah hepimize öncesi mi sonrası mı bir şey diyemiyorumCanım nisanliyken ayarlayıp öyle bir gün yapmayı düşünüyorum. Nabız ölçüyorum suanda. Çünkü evlenince aksilik çıkarsa rezil olurum diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum
Bekar bir erkek de ister tabiki böyle düşünme ya çok üzücü ya gerçekten özellikle üniversite okuyorsan mesleğin paran olduktan herkes seni ister huyların güzel olduktan sonra böyle düşünmeyin ben tesettürlü biriyim ve çevreme anlattım diktirmesem bile büyüklerm bir çok kişinin talip olcağını söylediler.Biz bu yanlışı yaptık diye kötü yola düşmedikkızlar eğerki tutmadı diyelim Allah korusun. beni böyle bakire değilken evlenmiş boşanmış biri ister dimi bekar bi erkek istemez?
bir çok kişiye anlattım derken kimlere? nasıl diyeceğim deme şekli ne olmalı nasıl anlatmalıyım ya da karşımdakine tutmazsa ne derim hep bunlar aklımda...Bekar bir erkek de ister tabiki böyle düşünme ya çok üzücü ya gerçekten özellikle üniversite okuyorsan mesleğin paran olduktan herkes seni ister huyların güzel olduktan sonra böyle düşünmeyin ben tesettürlü biriyim ve çevreme anlattım diktirmesem bile büyüklerm bir çok kişinin talip olcağını söylediler.Biz bu yanlışı yaptık diye kötü yola düşmedik
Çevremdeki güvendiğim büyüklerime kadın olanlara anlattım.Bence ailen yanındayken anlatabilirsin bişey olmaz takma bu kadarbir çok kişiye anlattım derken kimlere? nasıl diyeceğim deme şekli ne olmalı nasıl anlatmalıyım ya da karşımdakine tutmazsa ne derim hep bunlar aklımda...
Anlatmak zorunda değilsin ki karşındaki ilişki yaşamışsa anlatacak mı oturup sana sen niye yiyorsun kimseye bir şey ispatlamak zorunda değiliz.bir çok kişiye anlattım derken kimlere? nasıl diyeceğim deme şekli ne olmalı nasıl anlatmalıyım ya da karşımdakine tutmazsa ne derim hep bunlar aklımda...
Bencede çok haklısınAnlatmak zorunda değilsin ki karşındaki ilişki yaşamışsa anlatacak mı oturup sana sen niye yiyorsun kimseye bir şey ispatlamak zorunda değiliz.
demek istediğim o değil tutmazsa yani yırtılmış olarak kalırsa tıpta çare bulamazsak anlatma şeklimiz nasıl olmalıAnlatmak zorunda değilsin ki karşındaki ilişki yaşamışsa anlatacak mı oturup sana sen niye yiyorsun kimseye bir şey ispatlamak zorunda değiliz.
Canım benim de ilk ilişkimde kanamam olmamıştı daha sonra oldu ve alakasız bir yerde karşımdaki görmedi bile ha başka şeyler oldu ayrılmak zorunda kaldık ama o dönem bunu sorgulamadı hiç herkesin anında kanayacak diye bir şey yok böyle bir şey hiç olmayadabilir. Bunların bilincinde olan bir insansa sorgulamaz diye düşünüyorum.ilk gece belli olacak ben doktor tuttu demeden nişanlanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?