ben yine de endişelenirim niye kanamadı der falan diye

Sen bilirsin ama kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin. Senle evlenecekse sana güvenmek zorunda.
Güvenmeyen evlenmesin bencede.İnsanlık çok kötü yerlerde önemli olan evliyken olan sadakat.İslamiyette bekar olanın zina günahı evli olana göre daha az.

Güvenmeyen evlenmesin bencede.İnsanlık çok kötü yerlerde önemli olan evliyken olan sadakat.İslamiyette bekar olanın zina günahı evli olana göre daha az.
Bence de. Büyütülen kadar bir şey yok yani. Rahat olalım, Allah’a sığınalım Diğer türlü işin içinden çıkılmıyor, kafayı yiyor insan.

Evet halimize o kadar üzülüyorum ki yani bu kadar takmamıza hepimiz zar diktiricez diye endişeliyiz ama olmamalıyız.Çünkü çoğu erkek bunu hak etmiyor.Artık bi kadınla fuhuş yapmak 50 liraya kadar düştü diye duydum.Yapmayan erkek evlenene kadar yok denecek kadar azdır.Erkeklerin meşhur yalanı sosyal medyadada çok dalga geçiliyor İlkim sensin yalanı onlar bunu diyip hayatlarına bakabiliyorlar.O yüzden bizimde kızlık zarı diktirmemizde hiçbişey yok bu hayat hepimizin.

Kızlar ben çok takıntılı vicdanlı bi insanım ben diktirip kanamam olduktan sonra düşünürüm acaba beni kabul eder miyfi acaba günah mı işledim bi insanı kandırdım ben kötü biriyim vb. diye zaten psikolojik hastalığım var ben itiraf etmekten korkuyorum rezillik çıkmasından benim için en doğru olan ne bende keşke sizin gibi olabilsem ama hasta bi beyne sahibim

Buna sen karar vereceksin. Ama bazı şeyler her iki tarafın da mutluluğu için gizli kalmalı. Sen onu aldatmıyorsun. Sadece önlem alıyorsun.Seni buraya iten tamamen saçma sapan toplumsal bir olgu. Vicdan yapmayı gerektirecek bir şey de yok. Bu şekilde yetiştirilmeseydik bunlara mecbur kalmayacaktık bile. Vicdan çok başka bir şey. Yine de sen bilirsin senin hayatın ama ben karşımdakine bunu söylemem birine söyledim o da otele gidelim mi muhabbetine kadar gitti. O yüzden vicdan da yapmıyorum bu konuda. Şu an hayatımda biri de var ben mutluluğumuz için bunu şaklamak zorundayım olay bu kadar basit. Umarım sen de bir gün daha şeffaf düşünüp olaya farklı açıdan yaklaşabilirsin.

Kesinlikle katılıyorum.

Kızlar ameliyat olalı bir hafta oldu fakat benim şehir dışına çıkmam gerek aktarma ile 5 saat bu sizce sıkıntı mı dikişler için

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.haklısın ama işte bi de korkuyorum asıl yaptırmak istememe nedenlerimden biri gözüm korkuyor o süreçten yani. Ne zaman düşünüyorsun dikim?Ve de kime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…