- 12 Eylül 2018
- 197
- 506
- 23
Baştan itibaren bütün sayfayı okuyan var mı merak ettim
Kızlar ameliyat olalı bir hafta oldu fakat benim şehir dışına çıkmam gerek aktarma ile 5 saat bu sizce sıkıntı mı dikişler için
Ben yaptırmıştım zaten ama olmadı. Turgay beye yaptırırım muhtemelen. Henüz karar vermedim yani canım.Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.haklısın ama işte bi de korkuyorum asıl yaptırmak istememe nedenlerimden biri gözüm korkuyor o süreçten yani. Ne zaman düşünüyorsun dikim?Ve de kime
Nasıl bir faydası olmuştu canımben de okumuştum 2 bin küsürlerdeydi o zaman ve çok faydalı oldu geçen yıl bu zamanlar başlardaki arkadaşlardan konuştuğumda olmuştu
Nasıl bir faydası olmuştu canım
Hiç sormayın kızlar yan oturmak bir yana sürekli yan yatmak mahvetti beni 2 saatte bi uyanıyorum tekrar öbür tarafa yatıyorum uyumak değil benimki resmen işkenceyanlış olmasın ama ben 2. haftadan sonra aktarmalı yaklaşık 3 saatlik bi yola zaruri gitmek zorunda kaldım. Ayakta gittim. gittiğim yerde de hep yan oturdum ve sürekli neyin var diye sordular belimden rahatsızım dediğim halde ayrıntılı soruyorlar bi de. çok gerekli değilse gitme bence
Çok güzel yazmışsın inşaallah kanaman olur ve en kısa zamanda evlenirsin canım her şey güzel olucakHiç sormayın kızlar yan oturmak bir yana sürekli yan yatmak mahvetti beni 2 saatte bi uyanıyorum tekrar öbür tarafa yatıyorum uyumak değil benimki resmen işkencedikişlerime zarar gelecek diye kabız olmamaya çalışıyorum az yemek az ekmek yemeye çalıyorum öyle kilo verdim ki yalandan herkese Yok belim ağrıyor yok ayağım sürekli yalan söylemekten bıktım peki ya bundan sonrası ne olacak çoğu şey yasak en azından biri çıksa karşıma evlensem de bitse şu işkence dua edin bana önce dikişlerim tutsun sonra evlilik olsun benim canım bu kadar yanarken benle yatıp kalkan ne yapıyor sizce dünya onlara güzel o yüzden size tavsiye gerdek gecesine girene kadar kimseye inanmayın asla
AminÇok güzel yazmışsın inşaallah kanaman olur ve en kısa zamanda evlenirsin canım her şey güzel olucak
Hiç sormayın kızlar yan oturmak bir yana sürekli yan yatmak mahvetti beni 2 saatte bi uyanıyorum tekrar öbür tarafa yatıyorum uyumak değil benimki resmen işkencedikişlerime zarar gelecek diye kabız olmamaya çalışıyorum az yemek az ekmek yemeye çalıyorum öyle kilo verdim ki yalandan herkese Yok belim ağrıyor yok ayağım sürekli yalan söylemekten bıktım peki ya bundan sonrası ne olacak çoğu şey yasak en azından biri çıksa karşıma evlensem de bitse şu işkence dua edin bana önce dikişlerim tutsun sonra evlilik olsun benim canım bu kadar yanarken benle yatıp kalkan ne yapıyor sizce dünya onlara güzel o yüzden size tavsiye gerdek gecesine girene kadar kimseye inanmayın asla
Amin hepimiz için inşallah kuzum benimEvet güzel arkadaşımhayatta herşey bizim için. İmtihan dediğimiz şey de iyi güne ulaşınca kadrini daha iyi anlamak. herşey çok güzel olsun❤
Bilgilerin için çok teşekkür ederiz canımOperasyondan korkan kaderdaşlarım hiç ertelemeyin ve hemen olun.Bekledikçe hep soru işaretleri beliriyor aklınızda kendinizi uzmenize yıpratmanıza inanın gerek yok.
Canım düğünden önce yaptırcaksan parayı her türlü bulursun sıkma canını aynen aynı şehirde yaptırcaksan bir sürü bahane bulursun kalıcıya güvenmiyorsan geçici en iyisi canımMerhaba kızlar psikolojik olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Çünkü dr tuttu ama içimde bir tutmadı diyor işlem yapılmamış gibi duruyor o bolge biraz zaman geçtikten sonra başka bir dr sadece muayene için kanama olup olmayacağını sormak için gideceğim. Tam yırtık yoktu zarimda ilk gittiğim dr yüzde 50 Kanama olur demişti ben riske atmamak için işlem yaptırmıştım . Net kararimi verdim. Istanbul'aturgay beye gitme imkanım yok düğün öncesi geçici yaptıracağım. Bir tanidigim zamanında basina böyle bir iş gelen kıza yardımcı olmuş düğünden 1 gün önce dr götürmüş evden çıkarırken gelini evime davet ediyorum bir kahve içmeye diye çıkarmış damat dr olmasına rağmen anlamamış şuan 3 tane çocukları varmış çok detay soramadım kendim için sorduğumu anlamasın diye bir arkadaşım düğün öncesi gideceği doktor arıyor dedim gittiği dr Ankarada Hüsniye Tandoga ise yaradı bizde dedi. Iyi ki sormuşum ona demek ki geçiciyi her dr yapabiliyor önemli olan düğün öncesi böyle güvendiğiniz birinin olması ve dr parasının hazır olması kendimi harap ettiğime değmiyor onu anladım bugün keşke ışlem yaptirmasaydım dedim ama o anki psikolojiden kurtulmam için yaptırmam gerekiyordu. Herşeyin hayırlısı olsun boyle olması gerekmiyormuş demek ki vardır allahın bir bildiği diyorum. Sen paranı hazırla gerisi gelir diyorum kendime şimdi önemli olan ruh hali allah hepimize yardımcı olsun dr adını turgay beye gidemeyecek olanlar için alternatif olsun diye yazdım. Rastgele bi dr gidilse bile geçiciyi o da yapar diye düşünüyorum artık. Hoş onlar tavsiye ile gitmişler. Mutlu yarinlar diliyorum herkese ❤
Geçici olursa hepsi sonuç verir ama kalıcı için Ankara’da yapabilen yok bence.Merhaba. Ben Ankarada yaşıyorum. Kızlık zarı dikimi için acaba Ankarada güvenilir bir doktor bilen ve kesin sonuç alan birisi var mı acil ihtiyacım var bu bilgiye.
Allah güzel haberler ile dönmeyi nasip etsin canım.Arkadaşlar bugün kontrolüm var. Biraz gergin hissediyorum. Tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum. O kliniğe gidince yine aynı şeyleri hisseder miyim bilmiyorum. İçimde bir korku var. Bana dua edin olur mu? Yine detaylıca yazacağım kontrolden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?