İnşallah canım benimAllah güzel haberler ile dönmeyi nasip etsin canım.
Dualarımız seninle canımArkadaşlar bugün kontrolüm var. Biraz gergin hissediyorum. Tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum. O kliniğe gidince yine aynı şeyleri hisseder miyim bilmiyorum. İçimde bir korku var. Bana dua edin olur mu? Yine detaylıca yazacağım kontrolden sonra
CAnım inşallah tutmuşturArkadaşlar bugün kontrolüm var. Biraz gergin hissediyorum. Tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum. O kliniğe gidince yine aynı şeyleri hisseder miyim bilmiyorum. İçimde bir korku var. Bana dua edin olur mu? Yine detaylıca yazacağım kontrolden sonra
Ya inanır mısın bende senin mutluluğunu hissedip şu an gözlerim doldu canım çok mutlu olBenim güzel arkadaşlarım. Az önce çıktım kontrolden. Beş dakika da baktı Turgay bey. Kendisi çok ciddi biri aslında ama ben sevinçten ağlayınca öyle sıcak gülümsedi ki. Asistanı ile birlikte baktılar. Gözlerinin içine bakıyordum titreyerek. Önce kadın şahane dedi. Doktor bey de evet tamamdır dedi. Nasıl yani dedim tutmuş mu dedim. Evet dedi yine gülümseyerek ben o an bitti mi yani artık dedim ikisi de gülümsedi. Turgay bey de ağladığımı görünce gülümsedi geçmiş olsun dedi ve gitti. Allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu. Kadına sarıldım çıkarken. Çok sağolun hakkınızı helal edin dedim. İnanamıyorum dedim. Kendine iyi bakanlar mutlu oluyor sende mutlu ol geçmişini unut dedi sarıldık. İstediğim zaman yine kontrole gidebilirmişim. İstersen 10 sene sonra evlen dedi. Ben bir kaç kere tutmadı diye tedirgin olmuştum. Ne yalan söyleyim sizlere çok belli etmesem de sanki tutmayacak gibi korkuyordum bazen. Hepinizi çok seviyorum. Allahım sizlere de yaşatsın bu duyguyu. Umutsuz ve umutlu olan herkese duacıyım
Tebrik ederim en az kendim kadar sevindim inşallah bizde mutluluktan ağlarız burda tüm bu dertten muzdarip arkadaşlar aynı mutluluğu tadar...Benim güzel arkadaşlarım. Az önce çıktım kontrolden. Beş dakika da baktı Turgay bey. Kendisi çok ciddi biri aslında ama ben sevinçten ağlayınca öyle sıcak gülümsedi ki. Asistanı ile birlikte baktılar. Gözlerinin içine bakıyordum titreyerek. Önce kadın şahane dedi. Doktor bey de evet tamamdır dedi. Nasıl yani dedim tutmuş mu dedim. Evet dedi yine gülümseyerek ben o an bitti mi yani artık dedim ikisi de gülümsedi. Turgay bey de ağladığımı görünce gülümsedi geçmiş olsun dedi ve gitti. Allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu. Kadına sarıldım çıkarken. Çok sağolun hakkınızı helal edin dedim. İnanamıyorum dedim. Kendine iyi bakanlar mutlu oluyor sende mutlu ol geçmişini unut dedi sarıldık. İstediğim zaman yine kontrole gidebilirmişim. İstersen 10 sene sonra evlen dedi. Ben bir kaç kere tutmadı diye tedirgin olmuştum. Ne yalan söyleyim sizlere çok belli etmesem de sanki tutmayacak gibi korkuyordum bazen. Hepinizi çok seviyorum. Allahım sizlere de yaşatsın bu duyguyu. Umutsuz ve umutlu olan herkese duacıyım
Önce kesin olarak ayrıl bitsin aradan zaman geçsin artık hayatına yeni birini almaya cesaret ettiğinde diktir ve yeni bir ilişkiye merhaba deBiraz canım sıkkın.Sizlere yazmak istedim.Kendimi çok kötü hissediyorum.Beni sevmeyen birinin peşinde dolaştıkça.Ayrılıp diktirmeyede çok cesaret bulamıyorum.Diktirsemde peşimi bırakmıycakmış gibime geliyor bu psikoloji napıcam bilmiyorum.Ama hiçbir değeri olmayan bu zar yüzünden bu kadar canımın yanmasından yoruldum
Zaman her şeye ilaç mıdır gerçekten Ondan ayrılırsam yenisi daha kötü olur diye korkuyorum ama yazılardan okuduğum kadarıyla yeni gelen daha iyi biriÖnce kesin olarak ayrıl bitsin aradan zaman geçsin artık hayatına yeni birini almaya cesaret ettiğinde diktir ve yeni bir ilişkiye merhaba de
Hayatın iyi mi kötü mü birini getireceğini bilmemiz mümkün değil ama bize bu acıyı yaşatan insanlardan daha iyisini bulmak adına bu üzüntülerden ders alarak daha doğru daha iyi birini bulma ihtimalimiz her zaman daha yüksek bence. Sevmediğin evlenmek istemediğin biriyle ömrün nasıl geçer sence? En doğrusunu kendin bilirsin ama kendi mutluluğunu asla gözardı etme derim benZaman her şeye ilaç mıdır gerçekten Ondan ayrılırsam yenisi daha kötü olur diye korkuyorum ama yazılardan okuduğum kadarıyla yeni gelen daha iyi biri
mutlu olmuycam ömür boyu sürünücemHayatın iyi mi kötü mü birini getireceğini bilmemiz mümkün değil ama bize bu acıyı yaşatan insanlardan daha iyisini bulmak adına bu üzüntülerden ders alarak daha doğru daha iyi birini bulma ihtimalimiz her zaman daha yüksek bence. Sevmediğin evlenmek istemediğin biriyle ömrün nasıl geçer sence? En doğrusunu kendin bilirsin ama kendi mutluluğunu asla gözardı etme derim ben
Başka çarem yok böyle olmalı yoksa kafayı yerim düşünmektenCanım düğünden önce yaptırcaksan parayı her türlü bulursun sıkma canını aynen aynı şehirde yaptırcaksan bir sürü bahane bulursun kalıcıya güvenmiyorsan geçici en iyisi canım
Çok ama çok sevindim adına dilerim herşey gönlünce olsun ❤Benim güzel arkadaşlarım. Az önce çıktım kontrolden. Beş dakika da baktı Turgay bey. Kendisi çok ciddi biri aslında ama ben sevinçten ağlayınca öyle sıcak gülümsedi ki. Asistanı ile birlikte baktılar. Gözlerinin içine bakıyordum titreyerek. Önce kadın şahane dedi. Doktor bey de evet tamamdır dedi. Nasıl yani dedim tutmuş mu dedim. Evet dedi yine gülümseyerek ben o an bitti mi yani artık dedim ikisi de gülümsedi. Turgay bey de ağladığımı görünce gülümsedi geçmiş olsun dedi ve gitti. Allahım hepinize yaşatsın bu mutluluğu. Kadına sarıldım çıkarken. Çok sağolun hakkınızı helal edin dedim. İnanamıyorum dedim. Kendine iyi bakanlar mutlu oluyor sende mutlu ol geçmişini unut dedi sarıldık. İstediğim zaman yine kontrole gidebilirmişim. İstersen 10 sene sonra evlen dedi. Ben bir kaç kere tutmadı diye tedirgin olmuştum. Ne yalan söyleyim sizlere çok belli etmesem de sanki tutmayacak gibi korkuyordum bazen. Hepinizi çok seviyorum. Allahım sizlere de yaşatsın bu duyguyu. Umutsuz ve umutlu olan herkese duacıyım
Çok güzel yazmışsın.Bende bidaha boşluğa düşüp ilişkiye girmemek için bu işlemi hemen olmak istiyorum.Evet onunla birlikteyim ama sürekli yalnızım ben.Yanımda üzüldüğümde o hiç olmuyor yanımda.Bırakmalıyım artık onu gelecekten korkmayarakBenimle birlikte Sevincimi paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Topluca yazmak istedim. Oturmalara dikkat et dedi sadece. Duş bakım v.s bunlarla ilgili birşey söylemedi. Artık dikiş olmadığı İçin bakıma gerek yok zaten. Sıcak duşta dikişlerin erimemesi içindi. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Herkesin bünyesi farklı sonuçta. İyileşme süreci farklı. Ama inanın ben normal hayatımı değiştirecek şekilde bir özen göstermedim. Daha önce de söylemiştim. Öyle hayatımın merkezi yapıp kendimi çok kasmadım. Soğuk kanlı ve rahattım hep. Sizde öyle olun olur mu. Sürekli düşünmeyin parolaya haline getirmeyin. Yasak olan bir kaç şey var onları yapmadığınız sürece tutmaması gibi bir durum yok. Eldaa buradan sonrasını senin için yazıyorum.
Ben bu işemi yaptırdığım da hayatım da kimse yoktu. Kimse için yapmadım. Kendimi iyi hissetmek için yaptım. Ve öyle de oldu. Hayatında ki kişiye sakın tutsak olma. Eğer sevgin bittiyse Bırak. Vedalaş. Çünkü sevgisizlik ölümden de beter bana göre. Bu işlemi evlenmek için yapmaktan ziyade kendin için yap önce. Ben bekarete önem veren biri olmasaydım yemin ederim yaptırmazdım. Önce kendim için de. Bu bilinçte ol. Doğru insan bir yerlerde yollarınızın bir gün kesileceğim anı bekliyor. Böyle düşün. Yalnızlığının tadını çıkaracağın bir döneme gir. Kafanı boşalt ve sonra bu işlemi ol güzelim. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Arkadaşlar yalnız olmak ve yalnız hissetmek farklı şeyler. İnsan hayatında biri varken de yalnız olmadığı halde yalnız hissedebiliyor. Birinin elini tutarken de kimsesiz hissedebiliyor. Ben çok yaşadım. Yalnız kalmaktan korkma yalnız hissetmekten kork sende. Şu an hayatım da biri var söylemiştim daha önce. Ama sanırım yollarımızı ayıracağız. Artık korkmuyorum çünkü. Yalnız kalmaktan korkmuyorum. Yalnız hissettiğim an o kişiden uzaklaşıyorum. Kendine sahip çık sende. Tut elinden kendini kaldır ayağa ! Herşey çok güzel olacak senin içinde ❤
Evet canım benim kendi değerine sahip çık. Sana iyi gelmiyorsa bırak gitsin. Çıkar hayatından. Biliyor musun sadece sevgili değil son zamanlar da hayatıma bakıyorum da o kadar kişiyi çıkarmışım ki. O kader kişi gitmiş ki. Gitmelerine izin vermişim. Bana kendimi kötü hissettiren,değersiz hissettiren kim varsa hayatımdan çıkarmışım. Fazla insan yük demek. Sevgili olursa hayli hayli at o yükü. Bir ömür geçireceğin insan. Kimseye mecbur değilsin toparlanÇok güzel yazmışsın.Bende bidaha boşluğa düşüp ilişkiye girmemek için bu işlemi hemen olmak istiyorum.Evet onunla birlikteyim ama sürekli yalnızım ben.Yanımda üzüldüğümde o hiç olmuyor yanımda.Bırakmalıyım artık onu gelecekten korkmayarak
çok teşekkür ederim canım her şeyi unutmuş gibi hissediyor musun şimdidenEvet canım benim kendi değerine sahip çık. Sana iyi gelmiyorsa bırak gitsin. Çıkar hayatından. Biliyor musun sadece sevgili değil son zamanlar da hayatıma bakıyorum da o kadar kişiyi çıkarmışım ki. O kader kişi gitmiş ki. Gitmelerine izin vermişim. Bana kendimi kötü hissettiren,değersiz hissettiren kim varsa hayatımdan çıkarmışım. Fazla insan yük demek. Sevgili olursa hayli hayli at o yükü. Bir ömür geçireceğin insan. Kimseye mecbur değilsin toparlan ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?