Evet hissediyorum. Hayatta herşeyin çözümü var. Bu ruh da bu beden de benim. Ruhum da arınıp temizlendi bedenim deçok teşekkür ederim canım her şeyi unutmuş gibi hissediyor musun şimdiden
Mükemmelsin hem de çok güçlüEvet hissediyorum. Hayatta herşeyin çözümü var. Bu ruh da bu beden de benim. Ruhum da arınıp temizlendi bedenim de
Kİmse ömür boyu sürünmüyor, inişli çıkışlıdır hayat... şimdi dipten yükselme zamanı. Önce bunu kabul etmen gerekiyor. Bak hayatımda biri var,başıma bu derdi açandan milyon kere iyi birisi çok şükür. Ben henüz işlem olmadım, korkuyor muyum? Evet korkuyorum ama anne olmadan ölmek istemiyorum ve annesi olduğum çocuğun da babasını çok sevmek istiyorum. Mecbur hissetseydim kendimi eski nişanlıma, şuan anneydim belki ama nefret ettiğim bir babası olacaktı. Çok şükür Rabbim nasip etmedi. Hepimiz senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadık, biz de mutlu olacağız evlenip mutlu olan arkadaşlarımız gibi... hayat çok kısa, kendine gel!mutlu olmuycam ömür boyu sürünücem
Kİmse ömür boyu sürünmüyor, inişli çıkışlıdır hayat... şimdi dipten yükselme zamanı. Önce bunu kabul etmen gerekiyor. Bak hayatımda biri var,başıma bu derdi açandan milyon kere iyi birisi çok şükür. Ben henüz işlem olmadım, korkuyor muyum? Evet korkuyorum ama anne olmadan ölmek istemiyorum ve annesi olduğum çocuğun da babasını çok sevmek istiyorum. Mecbur hissetseydim kendimi eski nişanlıma, şuan anneydim belki ama nefret ettiğim bir babası olacaktı. Çok şükür Rabbim nasip etmedi. Hepimiz senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadık, biz de mutlu olacağız evlenip mutlu olan arkadaşlarımız gibi... hayat çok kısa, kendine gel!
Kİmse ömür boyu sürünmüyor, inişli çıkışlıdır hayat... şimdi dipten yükselme zamanı. Önce bunu kabul etmen gerekiyor. Bak hayatımda biri var,başıma bu derdi açandan milyon kere iyi birisi çok şükür. Ben henüz işlem olmadım, korkuyor muyum? Evet korkuyorum ama anne olmadan ölmek istemiyorum ve annesi olduğum çocuğun da babasını çok sevmek istiyorum. Mecbur hissetseydim kendimi eski nişanlıma, şuan anneydim belki ama nefret ettiğim bir babası olacaktı. Çok şükür Rabbim nasip etmedi. Hepimiz senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadık, biz de mutlu olacağız evlenip mutlu olan arkadaşlarımız gibi... hayat çok kısa, kendine gel!
Çok güzel yazmışsın canımKİmse ömür boyu sürünmüyor, inişli çıkışlıdır hayat... şimdi dipten yükselme zamanı. Önce bunu kabul etmen gerekiyor. Bak hayatımda biri var,başıma bu derdi açandan milyon kere iyi birisi çok şükür. Ben henüz işlem olmadım, korkuyor muyum? Evet korkuyorum ama anne olmadan ölmek istemiyorum ve annesi olduğum çocuğun da babasını çok sevmek istiyorum. Mecbur hissetseydim kendimi eski nişanlıma, şuan anneydim belki ama nefret ettiğim bir babası olacaktı. Çok şükür Rabbim nasip etmedi. Hepimiz senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadık, biz de mutlu olacağız evlenip mutlu olan arkadaşlarımız gibi... hayat çok kısa, kendine gel!
Amin canım benimMükemmelsin hem de çok güçlüo kadar sevindim ki senin için umarım bizlerde senin kadar güçlü oluruz Hep mutlu ol canım hep mutlu olalım
Benimle birlikte Sevincimi paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Topluca yazmak istedim. Oturmalara dikkat et dedi sadece. Duş bakım v.s bunlarla ilgili birşey söylemedi. Artık dikiş olmadığı İçin bakıma gerek yok zaten. Sıcak duşta dikişlerin erimemesi içindi. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Herkesin bünyesi farklı sonuçta. İyileşme süreci farklı. Ama inanın ben normal hayatımı değiştirecek şekilde bir özen göstermedim. Daha önce de söylemiştim. Öyle hayatımın merkezi yapıp kendimi çok kasmadım. Soğuk kanlı ve rahattım hep. Sizde öyle olun olur mu. Sürekli düşünmeyin parolaya haline getirmeyin. Yasak olan bir kaç şey var onları yapmadığınız sürece tutmaması gibi bir durum yok. Eldaa buradan sonrasını senin için yazıyorum.
Ben bu işemi yaptırdığım da hayatım da kimse yoktu. Kimse için yapmadım. Kendimi iyi hissetmek için yaptım. Ve öyle de oldu. Hayatında ki kişiye sakın tutsak olma. Eğer sevgin bittiyse Bırak. Vedalaş. Çünkü sevgisizlik ölümden de beter bana göre. Bu işlemi evlenmek için yapmaktan ziyade kendin için yap önce. Ben bekarete önem veren biri olmasaydım yemin ederim yaptırmazdım. Önce kendim için de. Bu bilinçte ol. Doğru insan bir yerlerde yollarınızın bir gün kesileceğim anı bekliyor. Böyle düşün. Yalnızlığının tadını çıkaracağın bir döneme gir. Kafanı boşalt ve sonra bu işlemi ol güzelim. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Arkadaşlar yalnız olmak ve yalnız hissetmek farklı şeyler. İnsan hayatında biri varken de yalnız olmadığı halde yalnız hissedebiliyor. Birinin elini tutarken de kimsesiz hissedebiliyor. Ben çok yaşadım. Yalnız kalmaktan korkma yalnız hissetmekten kork sende. Şu an hayatım da biri var söylemiştim daha önce. Ama sanırım yollarımızı ayıracağız. Artık korkmuyorum çünkü. Yalnız kalmaktan korkmuyorum. Yalnız hissettiğim an o kişiden uzaklaşıyorum. Kendine sahip çık sende. Tut elinden kendini kaldır ayağa ! Herşey çok güzel olacak senin içinde ❤
Canım geçiçi mi kalıcı mı yaptırdınCanım benim de ilk ilişkimde kanamam olmamıştı daha sonra oldu ve alakasız bir yerde karşımdaki görmedi bile ha başka şeyler oldu ayrılmak zorunda kaldık ama o dönem bunu sorgulamadı hiç herkesin anında kanayacak diye bir şey yok böyle bir şey hiç olmayadabilir. Bunların bilincinde olan bir insansa sorgulamaz diye düşünüyorum.
İstersen 10 sene sonra evlen dedi bana demek ki bir sıkıntı olmuyor canımO kadar güzel anlatmışsın ki umarım.hep böyle mutlu olursun ❤ darısı bizlerin başına inşallah , canim bu arada evlilik planin yokmus yani o uzun zamanda bozulma esneme bisey olmazmi bende yakında yaptirmakla ertelemek arasindayim ve uzun zaman zarfında esner bozulur diye korkuyorum doktor bey bununla ilgili birsey dedimi
Çok doğrubazen bu durumunuzu bilip kabul eden insanlada olmuyor işte herkes bunu kabul eden biri çıkar onları bekleyin diyorda..
Nişanlım bilmiyor mesela saklıyorum evet vicdan azabı cekiyor muyum evet hep dua ediyorum keşke daha önce cıksaymıssın karşıma diye kendimizi hırpalayarak güzel yıllarımıza yazık ediyoruz sadece canlar o kadar..Çok doğru
yani vicdan azabı o kadar kötü hissettirmiyor demi canımNişanlım bilmiyor mesela saklıyorum evet vicdan azabı cekiyor muyum evet hep dua ediyorum keşke daha önce cıksaymıssın karşıma diye kendimizi hırpalayarak güzel yıllarımıza yazık ediyoruz sadece canlar o kadar..
Hissediyorum özellikle yanındayken ama diyorum ki ben onu gerçekten seviyorum bilse kabul etmeyeceğini de biliyorum seven erkek kabul eder diye birşey yok sonuçta eşimiz bizi aldatsa seviyoruz diye göz yumacak halimiz yok o başka bir durum çok sevgiyle kıyaslanmıyor yetiştirlme tarzı bu cünkü kafaya hep bunlar empoze edilmişyani vicdan azabı o kadar kötü hissettirmiyor demi canım
bencede günahına onuda ortak etme bilmemesi daha iyiHissediyorum özellikle yanındayken ama diyorum ki ben onu gerçekten seviyorum bilse kabul etmeyeceğini de biliyorum seven erkek kabul eder diye birşey yok sonuçta eşimiz bizi aldatsa seviyoruz diye göz yumacak halimiz yok o başka bir durum çok sevgiyle kıyaslanmıyor yetiştirlme tarzı bu cünkü kafaya hep bunlar empoze edilmiş
Cidden yok mu kalıcı istiyorum geçici ne işime yarasın ki. İlla ki vardır bilen birisi yapan birisi bu kadar büyük bir ilde..Geçici olursa hepsi sonuç verir ama kalıcı için Ankara’da yapabilen yok bence.
Bizim duyduğumuz bildiğimiz yaptığı işlemlerin çoğu tutan kimse yok Ankara’da maalesefCidden yok mu kalıcı istiyorum geçici ne işime yarasın ki. İlla ki vardır bilen birisi yapan birisi bu kadar büyük bir ilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?