Valla benim yaptırmama daha çok var umarım Turgay bey o zamana yurtdışına falan gitmez

Merhaba kızlar sonuç almış birisi daha diyeceksiniz o benim bu sefer. 14 ay önce Dr. Turgay Karakaya'da kalıcı kızlık zarı dikimi + vajina daraltma + labioplasti olmuştum. 2 hafta önce evlendim , kanadım, balayı oldu ve ilk fırsatta yazmak istedim. Çok faydalanmıştım bu siteden.

gerçektenmı ya ne guze sende kurtuldun cok sevındım senın adına darısı bizlere

Valla benim yaptırmama daha çok var umarım Turgay bey o zamana yurtdışına falan gitmez

Merhaba kızlar sonuç almış birisi daha diyeceksiniz o benim bu sefer. 14 ay önce Dr. Turgay Karakaya'da kalıcı kızlık zarı dikimi + vajina daraltma + labioplasti olmuştum. 2 hafta önce evlendim , kanadım, balayı oldu ve ilk fırsatta yazmak istedim. Çok faydalanmıştım bu siteden.
gerçektenmı ya ne guze sende kurtuldun cok sevındım senın adına darısı bizlere
Evet canım ya Şimdi düşünüyorum da ne günler geçirmişim neler atmışım haberim yok gerçekten ameliyata başlamadan önce hocam bak dedim Ben büyük bir ameliyat geçiriyorum üç ameliyatı aynı anda yapıyorsunuz Bir problem olmasın Sonra bu adam bunu anlarsa benim kafamı keser dedim Yok kesinlikle anlayamaz merak etme dedi

Ne kadar denediniz ilişkiyi hemen olmuyormuş zorluyormuş baya

Ne kadar denediniz ilişkiyi hemen olmuyormuş zorluyormuş baya
Benim belirgin genişleme vardı zaten o yüzden daraltmalı yaptırdım ilk gece bir krem önermişti turgay beyin asistanı emla diye onu sürdüm 5 dakika deneyince girmeye başladı çok sıkı sıkıya oldu kan gelince kayganlaştı orası

Hepsi girdikten sonra mı geldi kan ve ne kadar geldi?

vajina daraltma işlemi nasıldı peki ? yani darlığı hissettiniz mi acıdı mı ilk sseferki gibi
Evet zaten zar yırtılınca acıyor bayaa. Ama vajina çok sıkı idi. Öncesinde çok bolluk vardı ses bile geliyordu bende 2 kürtajım vardı zaten. şimdi çok dar

Evet zaten zar yırtılınca acıyor bayaa. Ama vajina çok sıkı idi. Öncesinde çok bolluk vardı ses bile geliyordu bende 2 kürtajım vardı zaten. şimdi çok dar
canım benim merak ettiğim şey kızlık yırtılınca acıyor tamam ama vajinanın içine girdiğinde penis o darlıktan dolayı canın acıyor mu yani vajinanın içi kesin baya daralıyor bu işlemden sonra değil mi ? bu arada hayırlı olsun teşekkür ederim cevapladığın için bende vajin daraltma düşünüyorum çünkü ilk ilişkidee ki gibi acır mı yani erkek hiç ilişkiye girmediğimi anlar mı daraltsam vajina mı

Bana reklam amaclı yazıyormussunuz gibi geldi mesajlarınıza bakacak olursa bu forumda turgaybeyle ilgili kaçtane konu açıldıysa hepsine yazmıssınız maşallah umarım doğruyu söylüyorsunuzdur..

Bana reklam amaclı yazıyormussunuz gibi geldi mesajlarınıza bakacak olursa bu forumda turgaybeyle ilgili kaçtane konu açıldıysa hepsine yazmıssınız maşallah umarım doğruyu söylüyorsunuzdur..
Cnm bende tüm olumlu yorumlara bu gözle bakıyordum ekimde eşim yurtdışına çıkacak ankarada isen bir kahve içelim bir starbucksta dertleşelim. Şu anda mesai harici yalnız kalamıyorum birde tuvalette işte.

Cnm bende tüm olumlu yorumlara bu gözle bakıyordum ekimde eşim yurtdışına çıkacak ankarada isen bir kahve içelim bir starbucksta dertleşelim. Şu anda mesai harici yalnız kalamıyorum birde tuvalette işte.
bence gayet doğruyu söylüyor bize yardımcı olmaya çalışıyor

Turgay beyde işlem olup yazan arkadaşlar oldu tabikide ama bu zamana kadar üye olmayıp bu işlemden sonuç aldıktan sonra üye olup yazmakta biraz ironi geldi bana

[/QUOTE]
canım cevap verebilir misin

canım cevap verebilir misin
[/QUOTE]
Yarın işten yazarım kızlar..

Kime yaptirmayi dusunuyosunuz bende arkadasim icin bakiniyorum bana gore yanlis ama tutturdu yaptircam diye.Suana kadar Esra cabuk comerti bulabildim.Baska oneri varmi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…