Valla benim yaptırmama daha çok var umarım Turgay bey o zamana yurtdışına falan gitmez
gerçektenmı ya ne guze sende kurtuldun cok sevındım senın adına darısı bizlereMerhaba kızlar sonuç almış birisi daha diyeceksiniz o benim bu sefer. 14 ay önce Dr. Turgay Karakaya'da kalıcı kızlık zarı dikimi + vajina daraltma + labioplasti olmuştum. 2 hafta önce evlendim , kanadım, balayı oldu ve ilk fırsatta yazmak istedim. Çok faydalanmıştım bu siteden.
Valla benim yaptırmama daha çok var umarım Turgay bey o zamana yurtdışına falan gitmez
Evet canım ya Şimdi düşünüyorum da ne günler geçirmişim neler atmışım haberim yok gerçekten ameliyata başlamadan önce hocam bak dedim Ben büyük bir ameliyat geçiriyorum üç ameliyatı aynı anda yapıyorsunuz Bir problem olmasın Sonra bu adam bunu anlarsa benim kafamı keser dedim Yok kesinlikle anlayamaz merak etme dedigerçektenmı ya ne guze sende kurtuldun cok sevındım senın adına darısı bizlere
Ne kadar denediniz ilişkiyi hemen olmuyormuş zorluyormuş bayaMerhaba kızlar sonuç almış birisi daha diyeceksiniz o benim bu sefer. 14 ay önce Dr. Turgay Karakaya'da kalıcı kızlık zarı dikimi + vajina daraltma + labioplasti olmuştum. 2 hafta önce evlendim , kanadım, balayı oldu ve ilk fırsatta yazmak istedim. Çok faydalanmıştım bu siteden.
Benim belirgin genişleme vardı zaten o yüzden daraltmalı yaptırdım ilk gece bir krem önermişti turgay beyin asistanı emla diye onu sürdüm 5 dakika deneyince girmeye başladı çok sıkı sıkıya oldu kan gelince kayganlaştı orasıNe kadar denediniz ilişkiyi hemen olmuyormuş zorluyormuş baya
peki uyutuyorlar mı o lapioplaati işlemi uyutularak yapılıyor diye okudun kaç saat sürdügerçektenmı ya ne guze sende kurtuldun cok sevındım senın adına darısı bizlere
Hepsi girdikten sonra mı geldi kan ve ne kadar geldi?Benim belirgin genişleme vardı zaten o yüzden daraltmalı yaptırdım ilk gece bir krem önermişti turgay beyin asistanı emla diye onu sürdüm 5 dakika deneyince girmeye başladı çok sıkı sıkıya oldu kan gelince kayganlaştı orası
Ucu girince yırtılmayı hissettim ve ıslaklık oldu dudaklara ve penise bulaştı miktar bilmiyoeum ama gözle gördük 2mizdeHepsi girdikten sonra mı geldi kan ve ne kadar geldi?
anlaşılmıycak kadar çok kanıyor mu canımUcu girince yırtılmayı hissettim ve ıslaklık oldu dudaklara ve penise bulaştı miktar bilmiyoeum ama gözle gördük 2mizde
canım seni gördükçe cesaretleniyorumEvet hissediyorum. Hayatta herşeyin çözümü var. Bu ruh da bu beden de benim. Ruhum da arınıp temizlendi bedenim de
vajina daraltma işlemi nasıldı peki ? yani darlığı hissettiniz mi acıdı mı ilk sseferki gibiUcu girince yırtılmayı hissettim ve ıslaklık oldu dudaklara ve penise bulaştı miktar bilmiyoeum ama gözle gördük 2mizde
Evet zaten zar yırtılınca acıyor bayaa. Ama vajina çok sıkı idi. Öncesinde çok bolluk vardı ses bile geliyordu bende 2 kürtajım vardı zaten. şimdi çok darvajina daraltma işlemi nasıldı peki ? yani darlığı hissettiniz mi acıdı mı ilk sseferki gibi
canım benim merak ettiğim şey kızlık yırtılınca acıyor tamam ama vajinanın içine girdiğinde penis o darlıktan dolayı canın acıyor mu yani vajinanın içi kesin baya daralıyor bu işlemden sonra değil mi ? bu arada hayırlı olsun teşekkür ederim cevapladığın için bende vajin daraltma düşünüyorum çünkü ilk ilişkidee ki gibi acır mı yani erkek hiç ilişkiye girmediğimi anlar mı daraltsam vajina mıEvet zaten zar yırtılınca acıyor bayaa. Ama vajina çok sıkı idi. Öncesinde çok bolluk vardı ses bile geliyordu bende 2 kürtajım vardı zaten. şimdi çok dar
Bana reklam amaclı yazıyormussunuz gibi geldi mesajlarınıza bakacak olursa bu forumda turgaybeyle ilgili kaçtane konu açıldıysa hepsine yazmıssınız maşallah umarım doğruyu söylüyorsunuzdur..Evet zaten zar yırtılınca acıyor bayaa. Ama vajina çok sıkı idi. Öncesinde çok bolluk vardı ses bile geliyordu bende 2 kürtajım vardı zaten. şimdi çok dar
Cnm bende tüm olumlu yorumlara bu gözle bakıyordum ekimde eşim yurtdışına çıkacak ankarada isen bir kahve içelim bir starbucksta dertleşelim. Şu anda mesai harici yalnız kalamıyorum birde tuvalette işte.Bana reklam amaclı yazıyormussunuz gibi geldi mesajlarınıza bakacak olursa bu forumda turgaybeyle ilgili kaçtane konu açıldıysa hepsine yazmıssınız maşallah umarım doğruyu söylüyorsunuzdur..
bence gayet doğruyu söylüyor bize yardımcı olmaya çalışıyorCnm bende tüm olumlu yorumlara bu gözle bakıyordum ekimde eşim yurtdışına çıkacak ankarada isen bir kahve içelim bir starbucksta dertleşelim. Şu anda mesai harici yalnız kalamıyorum birde tuvalette işte.
Turgay beyde işlem olup yazan arkadaşlar oldu tabikide ama bu zamana kadar üye olmayıp bu işlemden sonuç aldıktan sonra üye olup yazmakta biraz ironi geldi banaCnm bende tüm olumlu yorumlara bu gözle bakıyordum ekimde eşim yurtdışına çıkacak ankarada isen bir kahve içelim bir starbucksta dertleşelim. Şu anda mesai harici yalnız kalamıyorum birde tuvalette işte.
Evet zaten zar yırtılınca acıyor bayaa. Ama vajina çok sıkı idi. Öncesinde çok bolluk vardı ses bile geliyordu bende 2 kürtajım vardı zaten. şimdi çok dar
canım cevap verebilir misincanım benim merak ettiğim şey kızlık yırtılınca acıyor tamam ama vajinanın içine girdiğinde penis o darlıktan dolayı canın acıyor mu yani vajinanın içi kesin baya daralıyor bu işlemden sonra değil mi ? bu arada hayırlı olsun teşekkür ederim cevapladığın için bende vajin daraltma düşünüyorum çünkü ilk ilişkidee ki gibi acır mı yani erkek hiç ilişkiye girmediğimi anlar mı daraltsam vajina mı
Evet zaten zar yırtılınca acıyor bayaa. Ama vajina çok sıkı idi. Öncesinde çok bolluk vardı ses bile geliyordu bende 2 kürtajım vardı zaten. şimdi çok dar
Kime yaptirmayi dusunuyosunuz bende arkadasim icin bakiniyorum bana gore yanlis ama tutturdu yaptircam diye.Suana kadar Esra cabuk comerti bulabildim.Baska oneri varmi acaba ?Sen bilirsin kuzucum. Bende belki nisanlanirsam evlilik tarihi falan alınınca oncesinde olması daha iyi olur. Ama ben tekrar kalıcı icin uğraşmak gitmek etmek istemiyorum. Amaç 2 3 damla kan görmek değil mi. Iliskiden hemen önce bir şekilde gidip dikiş attiracam ya olsun bitsin Wallaha bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?