Ozlem hanim ve mustafa bey nerde ve soyadlari ne canim bi arastirsam.Canm özelden konusmustuk bende özlem hanıma gittikten sonra sürekli kafamda şüphe ve sknti oldu mustafa beye gitmeyi kontrol olmayı düşündüm ama param yoktu oda maşallah 250 tl muayene ücreti istedi. Mustafa beye olanlarlada konustum birinin çok yakın tarihte düğünü vardı doktor tekrar dikişe gerek yok demiş kanaması olmus. Diğer olanlarda evlilik uzun bir tarih olduğu icin evlilik öncesi yine gidip dikiş attirmislar. Özlem hanımın söyledikleriyle ayni mantik olduğu icin artık toprağı eselemeyi bıraktım çünkü operasyon sonrası bile bu stresleri yaşamak gerçekten zor. Ben izmirden özlem hanıma olup sonuç yazan bir kisi gormedm ama eger kotu bsey olsaydi sonuc bence yazarlardi. Mustafa beye olanlardan 3 4 kişi yazdı. Ben artık peşini biraktm ya özlem hanıma evlilik öncesi bir fırsat bir mucize artık herneyse yaratıp tekrar gidecem. Üstelik ben evlenirsem başka şehirde olacak düğün. Ama bir yol bulmam gerek
Arkadaşınız araştramıyor mu ? Genelde arkadaşıma diyip kendilerine bakarlar ama doğru gelmez onlara (!) arkadaşınıza olduğunu söylemeseydiniz zaten burdaki insanlar da aaaa sende mi ? Diyecekti ya size önce bu durumu kendinize itiraf edin dürüst olunKime yaptirmayi dusunuyosunuz bende arkadasim icin bakiniyorum bana gore yanlis ama tutturdu yaptircam diye.Suana kadar Esra cabuk comerti bulabildim.Baska oneri varmi acaba ?
Yok canim ya sanmiyorum bence zamanla alisicaksindir su anda ameliyattan yeni ciktin sayilir ameliyat psikolojini ustunden atman gerekli diye dusunuyorumArkadaşlar işlemi olanlar cevaplayabilecek mi ? Benim o bölgeme hafif dokunduğum zaman böyle içerde sert bir cisim varmış gibi bir his geliyo elime. Ayna ile bakıyorum kapalı. Ama o sertlik bir tuhafıma gitti. Ve pantolon giymeye başladım sormadım Turgay beye hiç birşey. Herhalde bir sıkıntı olmaz değil mi
Özlem gültekin Alsancakta. Mustafa alihanoglu nerde unuttum canmOzlem hanim ve mustafa bey nerde ve soyadlari ne canim bi arastirsam.
Canm geçici icin soruyorsan çoğu doktor yapıyor. Ben kalıcı diye özlem gültekin e oldum ama evlenmeden önce gel dikiş atablrz dediler. Kalıcı istyosa turgay karakaya ya gitmeli geçici içinde farketmez diyorlarKime yaptirmayi dusunuyosunuz bende arkadasim icin bakiniyorum bana gore yanlis ama tutturdu yaptircam diye.Suana kadar Esra cabuk comerti bulabildim.Baska oneri varmi acaba ?
Cevapladığın için teşekkür ederim canım benimY
Yok canim ya sanmiyorum bence zamanla alisicaksindir su anda ameliyattan yeni ciktin sayilir ameliyat psikolojini ustunden atman gerekli diye dusunuyorum
Nasıl kanamadı canım kime oldunBen kocaelide flep yaptırmıştım. Modunuzu düşürmek istemem ama her şeye hazırlıklı olun. Benimki kanamadı. Param da hakkım da haram olsun
Canım bazıları yapamıyorlar. Her doktor becerikli değil ne kadar para vermiştinBen kocaelide flep yaptırmıştım. Modunuzu düşürmek istemem ama her şeye hazırlıklı olun. Benimki kanamadı. Param da hakkım da haram olsun
Ne yaptın Peki nasıl açıkladınBen kocaelide flep yaptırmıştım. Modunuzu düşürmek istemem ama her şeye hazırlıklı olun. Benimki kanamadı. Param da hakkım da haram olsun
eşin ne dedi kanamayıncaNe yaptın Peki nasıl açıkladın
gerçektenmı yaaBen kocaelide flep yaptırmıştım. Modunuzu düşürmek istemem ama her şeye hazırlıklı olun. Benimki kanamadı. Param da hakkım da haram olsun
canım öyle düşünme bekar erkekler çok mu temiz bize bunu yapan adam bekar değil mi belki o pislik de bekar bir kızın kanına girdi nereden bileceksin? söyleme kimseye yüzüne vuracak kimse kimsenin geçmişini bilmiyor namus kimseyi aldatmamaktır onun yanındayken başkasına bakmamaktırKızlar ben şuan kimseyi hayatıma alamıyorum diktirmeme de çok var kalıcı dikim tutarsa hayatıma o zaman bekar birini alabileceğim, eğer tutmazsa evlenip boşanan çocuğu olmayan birini isteyeceğim çünkü bu durumu bekar erkek kabul etmiyor.
işte benim diktirmeme çok olduğu için bunu diyorum. eğer doktor tuttu demezse bekar erkekleri eledim boşanmışlara yoğunlaşacam bekar erkek kendi ne halt yerse yesin kabul etmiyor %99 ama bosanmıs rkeklerde kan takıntısı olmuyor bosanmıs cocuğu olmayan birini düsünüyorum kanar denmezsecanım öyle düşünme bekar erkekler çok mu temiz bize bunu yapan adam bekar değil mi belki o pislik de bekar bir kızın kanına girdi nereden bileceksin? söyleme kimseye yüzüne vuracak kimse kimsenin geçmişini bilmiyor namus kimseyi aldatmamaktır onun yanındayken başkasına bakmamaktır
Kendine bu haksızlığı neden yapıyorsun sen bu kadar değersiz misin. Evlenmiş boşanmış değil ya da bekar değil sevdiğin biriyle evlenmelisin. Bir ömür diyoruz dile kolay. Ve çözümü var. Çok üzüldüm böyle düşünmeneKızlar ben şuan kimseyi hayatıma alamıyorum diktirmeme de çok var kalıcı dikim tutarsa hayatıma o zaman bekar birini alabileceğim, eğer tutmazsa evlenip boşanan çocuğu olmayan birini isteyeceğim çünkü bu durumu bekar erkek kabul etmiyor.
Valla beni tersliğin bulacağını ve benim tutmayacağını düşünüyorum çünkü hayatta hep terslikler beni buldu. Ha tutar o ayrı o zaman kimseye açıklama yapmak zorunda kalmam.Kendine bu haksızlığı neden yapıyorsun sen bu kadar değersiz misin. Evlenmiş boşanmış değil ya da bekar değil sevdiğin biriyle evlenmelisin. Bir ömür diyoruz dile kolay. Ve çözümü var. Çok üzüldüm böyle düşünmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?