Hayatta neye inanırsak onu yaşarız. Düşündüğün ve inandığın herşey döner dolaşır seni bulur. Belki çok klişedir ama bir o kadar da doğrudur. Hayat senin yansıman demek. Pozitif düşün ki pozitifi yaşa. Böyle yaparsan o %2 ihtimal gelir seni bulur. Eğer başka bir konu da konuşuyor olsaydık sana belki de çok kızardım. Ama konu hassas olduğu İçin yardımcı olmak istiyorum düşüncelerin biraz olsun değişsin istiyorum. Sadece bu konuda değil. Hayatında ki herşeyi inanarak yapmalısın. Bu adımı atarken önce doğru yolda olduğuna İnan. Sonra da tevekkül et. Olumsuz düşünürsen hayatta hiç birşeyi başaramazsın. Sağlıcakla ve umutla kalValla beni tersliğin bulacağını ve benim tutmayacağını düşünüyorum çünkü hayatta hep terslikler beni buldu. Ha tutar o ayrı o zaman kimseye açıklama yapmak zorunda kalmam.
Ya sen ne güzel insansın o kadar pozitifsin ki herkese destek oluyorsun çok öpüyorum iyi geceler ❤Geçmiş ve gelecek insana göredir. Yoksa hakikat âlemi birdir. Bu âlem bir rüyadır. Zanna kapılma ey can! Rüyada elin kesilse de korkma, elin yerindedir. Dünya bir rüya ise, başına gelen felaketler de geçicidir. Neden çok üzülürsün ki? Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vaz geçme:
– Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.
Bu âlemin, bu kâinatın kitabı sensin:
Aç da kendini oku ey can!
Kâinatın en uzak köşesi, senin içinde ufak bir nokta…
Ama sen bunun farkında bile değilsin.
Derdin ne olursa olsun korkma!
Yeter ki umudun ALLAH olsun…
Bunu buraya bırakmak istedim.
Herkese iyi geceler
Canım benimYa sen ne güzel insansın o kadar pozitifsin ki herkese destek oluyorsun çok öpüyorum iyi geceler ❤
3000 ₺ 250 de muayene ücreti vermiştim ayrıcaCanım bazıları yapamıyorlar. Her doktor becerikli değil ne kadar para vermiştin
Şu an kendisine gidip hesap soramadığımdan isim vermek istemiyorum. Eğer hatasını kabul etmezse rezil edicem. Çok bilindik bi kadın doğumcu izmitteNasıl kanamadı canım kime oldun
Başka bir hile yaptım ama burda kötü örnek olmak istemiyorum açıklayıp. Herkes benim bulduğum fırsatı bulamayabilir.Ne yaptın Peki nasıl açıkladın
Bebce adını yaz başka kızın başına da gelmesin hataya düşmesin ben gökçen erdoğanda oldum yapamadı binpişman oldum mesela. Bende gerçi 2000 vermiştimBaşka bir hile yaptım ama burda kötü örnek olmak istemiyorum açıklayıp. Herkes benim bulduğum fırsatı bulamayabilir.
Başka bir doktora mı göründün canım nerden anladın ?Bebce adını yaz başka kızın başına da gelmesin hataya düşmesin ben gökçen erdoğanda oldum yapamadı binpişman oldum mesela. Bende gerçi 2000 vermiştim
Açıp baktığımda görebiliyorum zatenn. Anlamamak zor değil ki . dokyora gitmeye de gerek yok. Diktiği resim yanımda hala önceki vr sonraki resimleri. E tabi eski haline dönmüş. O dikiş kısımlarının hepsi şuan apaçıkBaşka bir doktora mı göründün canım nerden anladın ?
İp gelmesi tutmadığı anlamına gelmiyor kiben ucuncu haftaya girdim. izmirde özlem hanımın yanında handan hanım yaptı. bugun elime sıyah ip geldı.nedeni nedir. Bilmiyorum. korkuyorum tuttu dıye sevınıyodum. ama tutmadı demekki
neden geliyor bılmıyorum ama korktum neden gelmiştirİp gelmesi tutmadığı anlamına gelmiyor ki
Açıp baktığımda görebiliyorum zatenn. Anlamamak zor değil ki . dokyora gitmeye de gerek yok. Diktiği resim yanımda hala önceki vr sonraki resimleri. E tabi eski haline dönmüş. O dikiş kısımlarının hepsi şuan apaçık
Artık dikişler tuttuğu için yara kapandığı için dikiş kendiliğinden düşüyor iyileştiğini gösteriyorneden geliyor bılmıyorum ama korktum neden gelmiştir
Bence soylemelisin hepimiz bir çözüm arayişindayiz iyi veya kötü tercih yapacak kişiye kalmalı benceBaşka bir hile yaptım ama burda kötü örnek olmak istemiyorum açıklayıp. Herkes benim bulduğum fırsatı bulamayabilir.
Adet gününe mi denk getirdin ?Başka bir hile yaptım ama burda kötü örnek olmak istemiyorum açıklayıp. Herkes benim bulduğum fırsatı bulamayabilir.
BEn de kendim şüphelenip gitmiştim doğru bariz açıklık oluyorAçıp baktığımda görebiliyorum zatenn. Anlamamak zor değil ki . dokyora gitmeye de gerek yok. Diktiği resim yanımda hala önceki vr sonraki resimleri. E tabi eski haline dönmüş. O dikiş kısımlarının hepsi şuan apaçık
Yargı dağıtan düşüncesiz ve acımasız olan üyeye hiç kimse cevap vermemiş. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Seni insan yerine bile koymamak gerekir. Ama söyleöeden geçemiyorum da. Böyle bir düşüncesi olan varsa burada senin gibi defolsun bu konudan. Burası birbirimizi eleştireceğimiz bir yer değil. Biz destek olmak ve yardım etmek için buradayız. Neler yaşamışız ne kadar acı çekmiz zerre kadar anlamayacağın bir olayın içindesin. İnsan kınadığı yerden sınanır hayatta. Bir başkasının acısını acımadan deşmek vicdansızlık bana göre. Umarım başına gelmez bizler çok büyük bir sınav verdik çünkü. Bunu anlamaya ne vicdanın yeter gördüğüm kadarıyla ne de merhametin. Seni buraya bu şekilde yazıp böyle canımı sıktığın İçin Allah’a havale ediyorum. Ve altını çizerek söylüyorum ki vicdansız bir insansınYani bunun için bu kadar acı çekmek uğraşmak maden zamanında bir şey yaptın o zman arkasında durun sonucu ne olursa olsun hemde karşınızdaki insanı kandırıp aptal yerine koymayn bunu yapan doktorlardada suç aslında yaplmycak böyle bir şey yapmasaydn zamanında düşünseydin tutsaydn kendini yazık sizin gibilerin evleneceği adama acıyorum resmen enayi yerine koyuyorsunz böyle bir şeye kalkşacgnza dürüst olsanz daha iyi olurdu!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?