Valla çok şükür vicandanli bir insanm sevdiğim adamı aptal yerine koyup kandırmam böyle sizler gibi bir hata yaptysam açıkça anlatrm yaptgmn arkasında duracak cesarette biriyim senin gibi böyle acitasyon yapmam zavallı şey sevdiğim adamı mi kandırmak onu aptal yerine koymak mi vicdan o nasl bir kafa yapısı ya asıl acımasız olan senin gibiler

Zehrini başka yerde akıt. Kuyruk acın mı var da böyle ateş püskürüyorsun? Asıl zavallı sensin. Beddua etmek istemiyorum sana. Ama inşallah bir gün o namuslu deliğin ile sınanırsın sende. Kimse sana cevap bile vermemiş insan yerine bile koyulmamışsın. Bence bana teşekkür etmelisin bak sana cevap yazdım defolup gitsene. Özelden de yazıp beni taciz etme. Hadi başka kapıya. Yobaz seni :)

Hahahaha ben kadınlarında erkekler kadar sevişmeye hakkı var bu normal doğal bir sey ama evleneceğin adamı kandirmak zar diktirmek iğrenç basit şeyler dedim diye yobaz oldum demek ki ya gerçekten sen ne dediğini bilmez bir zavallsn benim kuyruk acım fln yok merak etme yazık senin evleneceğin adama acıdım şu an

Sen beddua etsen nolur bir laf var ya hani duası kabul olsaydı oohoo anladın sen hadi git ugarsmycam senin seviyene inememem sana anca acır geçerim ben

Arkadaşlar herkes şu dengesize yazmamaya devam etsin. Havalanan köpek ile başlayan bir deyim vardı Neyse devamını getiremiyorum. Sakın bu küçük beyinlerini ciddiye alıp üzmeyin kendinizi. Ben hayatın yansımalarla dolu bir yer olduğuna inanan biriyim. Bu küçük beyinli arkadaş İnan’ın aynı acıyı belki bizden bin kat daha büyük bir bedelle ödeyecek. O yüzden içim çok rahat. Allah’a havale ettiğimi belirtip iyi geceler diliyorum diğer arkadaşlarıma. Beddua etmek tarzım değil. Ama aynı şeyi yaşayıp burada ki herkesten daha beter olmanı çok isterim minnoş

Daha beddua ediyor 'ya valla beyin basmıyor bunun yaptığınızn arkasında durun siz isler çevirin adamları kandırın biri doğru söyleyince hemen havlayn doğrular sizin işinize gelmez tabi batar sizin gibilere merak etme ben böyle bir halt yesemde arkasında dururum senin gibi millete beddua etmem ezik senin annene babana yazık her şeyden önce
Bide milleti tahrik etmeye calsyor kendine yancı aryor çünkü kendi kendine savunmaktan bile aciz çünkü doğrular zoruna gidiyor duymaya tahmüllü yok tekrar söylüyorum itin köpeğin bedduası kabul olsa gökten kemik yağardı bedduaya devam et döner dolaşır seni bulur yine yanlışlar insanlar için de yaptgnz yanlış arkasında da durun azcik yüreginz olsun zavallı mahlukat seni çok zavallısın ezik

Sen bariz Aş.ağl.ık bir insansın neden biliyor musun? Çünkü sanıyorsun ki herkes birinin altına yatıp oruspuluk yapıyor 1. Bu seni ilgilendirmez sevgilinle o kıvama gelirsen verecek ilk sıradasın 2. Ben kimseyle birlikte olmadım kendim bozdum ve benim gibi binlerce kız var sana bunu kanıtlamak zorunda değiliz. Burda ister yatarlar ister kendi bozarlar sana düşmemiş. Daha fazla akıl hocalığı yapma basıp git burdan.

Sen beddua etsen nolur bir laf var ya hani duası kabul olsaydı oohoo anladın sen hadi git ugarsmycam senin seviyene inememem sana anca acır geçerim ben

Sevdiğin adama kimbilir kaç kez dokundurttun da vermedin ama o da olacak bu gidişle. Farkı kalmıyor ha başkasıyla da evlenince dürüstçe ellettim demeyi de unutma canım olur mu

Asıl aşağılık senin gibiler neden biliyormusun çünkü yaptığının arkasında duramycak kadar eziksiniz bunu o zman git açıkça anlat evleneceğin adama yalan hurda isler çevircegine bak burda nasl havlysn ama havla bakim havlayan köpek ısırmaz ve evet bedenen değilde ruhen kaşarsn böyle entrikalar cevirdiginz için

Benim Am'ımım bekçisi misin

Sevdiğin adama kimbilir kaç kez dokundurttun da vermedin ama o da olacak bu gidişle. Farkı kalmıyor ha başkasıyla da evlenince dürüstçe ellettim demeyi de unutma canım olur mu
Ya ya öyle teselli edin siz kendiniz ben yaptığınıza değil yalaninza diyorum ama sizde onu anlayacak kapasite yok anca böyle birlik olur havlarsnz işte kendinizi savunamycak kadarda malsnz beyin olsa zaten böyle ameliyat işlerine kalkşmasnz kendinizide evlenecgnz adamida böyle kandırmaya devam edin zavallı mahlukatlar sizi tiksincsnz

Canım şu salağa cevap verme allah aşkına en doğrusu onu görmezden gelmek baksana kudurmuş köpek gibi saldırıyor. Gece gece terbiyemi bozmak istemiyorum. Sende bozma yat uyu boşver. Cevap yazarsak kendini bir haşt sanacak

Özelden yazan birkaç arkadaş da bana cevap yazma kendini bok sanıyor dedi. Kimse bu salağa yazmasın. Biraz daha havlar defolur. Ya da gizli gizli takip eder konuyu heheheh

Kendisi zaten başka bir konuda sanal sekste ne yapabilirim diye soruyordu boşuna cevap vermişsiniz aslında. Ahlak bekçiliği yapmasını gerektirecek bir durum yok yani o sizden daha namuslu ya da siz ondan daha namussuz değilsiniz. Bir hata yapıp pişmansanız gerisi pek de önemli değil kızlar yarın bizim hata yapmayacağımızın garantisini kim verebilir? Insan bazen yaşayana kadar kendi bile tanımıyor kendini veya bilmiyor yapabileceklerinin sınırını böyle net konuşan insanlara cevap vermek bile saçma o yüzden. Bu sizin hayatınız ne onu ne beni ne de başkasını ilgilendirir.

Bu arada sen nereden biliyorsun derseniz ben başka bir konusuna denk gelmiştim arkadaşın yorumları okurken de bir üyenin "en son sanal seks yapıyordunuz o ne oldu" yorumuna denk gelmiştim oradan biliyorum.

Bu da beni ilgilendirmiyor aslında ama sizleri üzmesine üzüldüm. Saygı çerçevesinin aşılmasına üzüldüm o yüzden yazdım. Lütfen kim hangi seks türünü yaparsa yapsın artık masum olmadığını bilsin ve karşıyı eleştirirken de öyle eleştirsin. Bu insanların zaten ömür boyunca vicdanları sızlayacak herkesten ziyade kendilerine karşı bir de biz böyle yaparsak ne olacak. Bu kadınların hepsi dürüst olmak istiyor bence hatta birkaçı olmuş bile ama o. damgası yemişler düşünün. Erkekler sandığımız kadar masum veya iyi niyetli değiller. Bu kızlar bir kere hataya düştü diye onlardan faydalanmaya çalışmak sizce namus kavramının neresinde? Bence hiçbir yerinde. O yüzden bırakın herkes hesabını Allaha versin. Kimseyi yargılamak da yuhalamak da bize düşmez.

Aynen
Helal olsun zaten burda tartismaya girmek cok yanlis aslinda forum kurallari geregide arkadaslarin hesabida pasif olmus zzaten
Aynen öyle. Zarın sağlam oluşu bakireliğin göstergesi değildir zaten. Çünkü bekaret denen şey kimseyle cinsel bir yakınlaşma olmaması durumudur (dinen böyle) o yüzden zar duruyor ama anal veya oral seks yapıyorsan zaten yine bakire değilsin kimse kimseyi kandırmasın. Insanlar zarlarına güvenip bu insanları aşağılıyor iyi güzel de yarın aynı hataya düşmemeye garantisini kim veriyor? Umuyorum kınadığını yaşamaz çünkü böyle bir şeyi kimse hak etmez buradaki kızlarımızın da hak etmediği gibi. Dilerim daha seviyeli eleştirmeyi öğrenebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…