Valla çok şükür vicandanli bir insanm sevdiğim adamı aptal yerine koyup kandırmam böyle sizler gibi bir hata yaptysam açıkça anlatrm yaptgmn arkasında duracak cesarette biriyim senin gibi böyle acitasyon yapmam zavallı şey sevdiğim adamı mi kandırmak onu aptal yerine koymak mi vicdan o nasl bir kafa yapısı ya asıl acımasız olan senin gibilerYargı dağıtan düşüncesiz ve acımasız olan üyeye hiç kimse cevap vermemiş. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Seni insan yerine bile koymamak gerekir. Ama söyleöeden geçemiyorum da. Böyle bir düşüncesi olan varsa burada senin gibi defolsun bu konudan. Burası birbirimizi eleştireceğimiz bir yer değil. Biz destek olmak ve yardım etmek için buradayız. Neler yaşamışız ne kadar acı çekmiz zerre kadar anlamayacağın bir olayın içindesin. İnsan kınadığı yerden sınanır hayatta. Bir başkasının acısını acımadan deşmek vicdansızlık bana göre. Umarım başına gelmez bizler çok büyük bir sınav verdik çünkü. Bunu anlamaya ne vicdanın yeter gördüğüm kadarıyla ne de merhametin. Seni buraya bu şekilde yazıp böyle canımı sıktığın İçin Allah’a havale ediyorum. Ve altını çizerek söylüyorum ki vicdansız bir insansın
Zehrini başka yerde akıt. Kuyruk acın mı var da böyle ateş püskürüyorsun? Asıl zavallı sensin. Beddua etmek istemiyorum sana. Ama inşallah bir gün o namuslu deliğin ile sınanırsın sende. Kimse sana cevap bile vermemiş insan yerine bile koyulmamışsın. Bence bana teşekkür etmelisin bak sana cevap yazdımValla çok şükür vicandanli bir insanm sevdiğim adamı aptal yerine koyup kandırmam böyle sizler gibi bir hata yaptysam açıkça anlatrm yaptgmn arkasında duracak cesarette biriyim senin gibi böyle acitasyon yapmam zavallı şey sevdiğim adamı mi kandırmak onu aptal yerine koymak mi vicdan o nasl bir kafa yapısı ya asıl acımasız olan senin gibiler
Hahahaha ben kadınlarında erkekler kadar sevişmeye hakkı var bu normal doğal bir sey ama evleneceğin adamı kandirmak zar diktirmek iğrenç basit şeyler dedim diye yobaz oldum demek ki ya gerçekten sen ne dediğini bilmez bir zavallsn benim kuyruk acım fln yok merak etme yazık senin evleneceğin adama acıdım şu anZehrini başka yerde akıt. Kuyruk acın mı var da böyle ateş püskürüyorsun? Asıl zavallı sensin. Beddua etmek istemiyorum sana. Ama inşallah bir gün o namuslu deliğin ile sınanırsın sende. Kimse sana cevap bile vermemiş insan yerine bile koyulmamışsın. Bence bana teşekkür etmelisin bak sana cevap yazdımdefolup gitsene. Özelden de yazıp beni taciz etme. Hadi başka kapıya. Yobaz seni :)
Sen beddua etsen nolur bir laf var ya hani duası kabul olsaydı oohoo anladın sen hadi git ugarsmycam senin seviyene inememem sana anca acır geçerim benHahahaha ben kadınlarında erkekler kadar sevişmeye hakkı var bu normal doğal bir sey ama evleneceğin adamı kandirmak zar diktirmek iğrenç basit şeyler dedim diye yobaz oldum demek ki ya gerçekten sen ne dediğini bilmez bir zavallsn benim kuyruk acım fln yok merak etme yazık senin evleneceğin adama acıdım şu an
Daha beddua ediyor 'ya valla beyin basmıyor bunun yaptığınızn arkasında durun siz isler çevirin adamları kandırın biri doğru söyleyince hemen havlayn doğrular sizin işinize gelmez tabi batar sizin gibilere merak etme ben böyle bir halt yesemde arkasında dururum senin gibi millete beddua etmem ezik senin annene babana yazık her şeyden önceArkadaşlar herkes şu dengesize yazmamaya devam etsin. Havalanan köpek ile başlayan bir deyim vardıNeyse devamını getiremiyorum. Sakın bu küçük beyinlerini ciddiye alıp üzmeyin kendinizi. Ben hayatın yansımalarla dolu bir yer olduğuna inanan biriyim. Bu küçük beyinli arkadaş İnan’ın aynı acıyı belki bizden bin kat daha büyük bir bedelle ödeyecek. O yüzden içim çok rahat. Allah’a havale ettiğimi belirtip iyi geceler diliyorum diğer arkadaşlarıma. Beddua etmek tarzım değil. Ama aynı şeyi yaşayıp burada ki herkesten daha beter olmanı çok isterim minnoş
Sen bariz Aş.ağl.ık bir insansın neden biliyor musun? Çünkü sanıyorsun ki herkes birinin altına yatıp oruspuluk yapıyor 1. Bu seni ilgilendirmez sevgilinle o kıvama gelirsen verecek ilk sıradasın 2. Ben kimseyle birlikte olmadım kendim bozdum ve benim gibi binlerce kız var sana bunu kanıtlamak zorunda değiliz. Burda ister yatarlar ister kendi bozarlar sana düşmemiş. Daha fazla akıl hocalığı yapma basıp git burdan.Valla çok şükür vicandanli bir insanm sevdiğim adamı aptal yerine koyup kandırmam böyle sizler gibi bir hata yaptysam açıkça anlatrm yaptgmn arkasında duracak cesarette biriyim senin gibi böyle acitasyon yapmam zavallı şey sevdiğim adamı mi kandırmak onu aptal yerine koymak mi vicdan o nasl bir kafa yapısı ya asıl acımasız olan senin gibiler
Sen beddua etsen nolur bir laf var ya hani duası kabul olsaydı oohoo anladın sen hadi git ugarsmycam senin seviyene inememem sana anca acır geçerim ben
Sevdiğin adama kimbilir kaç kez dokundurttun da vermedin ama o da olacak bu gidişle. Farkı kalmıyor ha başkasıyla da evlenince dürüstçe ellettim demeyi de unutma canım olur muHahahaha ben kadınlarında erkekler kadar sevişmeye hakkı var bu normal doğal bir sey ama evleneceğin adamı kandirmak zar diktirmek iğrenç basit şeyler dedim diye yobaz oldum demek ki ya gerçekten sen ne dediğini bilmez bir zavallsn benim kuyruk acım fln yok merak etme yazık senin evleneceğin adama acıdım şu an
Asıl aşağılık senin gibiler neden biliyormusun çünkü yaptığının arkasında duramycak kadar eziksiniz bunu o zman git açıkça anlat evleneceğin adama yalan hurda isler çevircegine bak burda nasl havlysn ama havla bakim havlayan köpek ısırmaz ve evet bedenen değilde ruhen kaşarsn böyle entrikalar cevirdiginz içinSen bariz Aş.ağl.ık bir insansın neden biliyor musun? Çünkü sanıyorsun ki herkes birinin altına yatıp oruspuluk yapıyor 1. Bu seni ilgilendirmez sevgilinle o kıvama gelirsen verecek ilk sıradasın 2. Ben kimseyle birlikte olmadım kendim bozdum ve benim gibi binlerce kız var sana bunu kanıtlamak zorunda değiliz. Burda ister yatarlar ister kendi bozarlar sana düşmemiş. Daha fazla akıl hocalığı yapma basıp git burdan.
Benim Am'ımım bekçisi misinAsıl aşağılık senin gibiler neden biliyormusun çünkü yaptığının arkasında duramycak kadar eziksiniz bunu o zman git açıkça anlat evleneceğin adama yalan hurda isler çevircegine bak burda nasl havlysn ama havla bakim havlayan köpek ısırmaz ve evet bedenen değilde ruhen kaşarsn böyle entrikalar cevirdiginz için
Ya ya öyle teselli edin siz kendiniz ben yaptığınıza değil yalaninza diyorum ama sizde onu anlayacak kapasite yok anca böyle birlik olur havlarsnz işte kendinizi savunamycak kadarda malsnz beyin olsa zaten böyle ameliyat işlerine kalkşmasnz kendinizide evlenecgnz adamida böyle kandırmaya devam edin zavallı mahlukatlar siziSevdiğin adama kimbilir kaç kez dokundurttun da vermedin ama o da olacak bu gidişle. Farkı kalmıyor ha başkasıyla da evlenince dürüstçe ellettim demeyi de unutma canım olur mu
Canım şu salağa cevap verme allah aşkına en doğrusu onu görmezden gelmek baksana kudurmuş köpek gibi saldırıyor. Gece gece terbiyemi bozmak istemiyorum. Sende bozma yat uyu boşver. Cevap yazarsak kendini bir haşt sanacakSevdiğin adama kimbilir kaç kez dokundurttun da vermedin ama o da olacak bu gidişle. Farkı kalmıyor ha başkasıyla da evlenince dürüstçe ellettim demeyi de unutma canım olur mu
Kendisi zaten başka bir konuda sanal sekste ne yapabilirim diye soruyordu boşuna cevap vermişsiniz aslında. Ahlak bekçiliği yapmasını gerektirecek bir durum yok yani o sizden daha namuslu ya da siz ondan daha namussuz değilsiniz. Bir hata yapıp pişmansanız gerisi pek de önemli değil kızlar yarın bizim hata yapmayacağımızın garantisini kim verebilir? Insan bazen yaşayana kadar kendi bile tanımıyor kendini veya bilmiyor yapabileceklerinin sınırını böyle net konuşan insanlara cevap vermek bile saçma o yüzden. Bu sizin hayatınız ne onu ne beni ne de başkasını ilgilendirir.Zehrini başka yerde akıt. Kuyruk acın mı var da böyle ateş püskürüyorsun? Asıl zavallı sensin. Beddua etmek istemiyorum sana. Ama inşallah bir gün o namuslu deliğin ile sınanırsın sende. Kimse sana cevap bile vermemiş insan yerine bile koyulmamışsın. Bence bana teşekkür etmelisin bak sana cevap yazdımdefolup gitsene. Özelden de yazıp beni taciz etme. Hadi başka kapıya. Yobaz seni :)
Aynen öyle. Zarın sağlam oluşu bakireliğin göstergesi değildir zaten. Çünkü bekaret denen şey kimseyle cinsel bir yakınlaşma olmaması durumudur (dinen böyle) o yüzden zar duruyor ama anal veya oral seks yapıyorsan zaten yine bakire değilsin kimse kimseyi kandırmasın. Insanlar zarlarına güvenip bu insanları aşağılıyor iyi güzel de yarın aynı hataya düşmemeye garantisini kim veriyor? Umuyorum kınadığını yaşamaz çünkü böyle bir şeyi kimse hak etmez buradaki kızlarımızın da hak etmediği gibi. Dilerim daha seviyeli eleştirmeyi öğrenebilirizHelal olsun zaten burda tartismaya girmek cok yanlis aslinda forum kurallari geregide arkadaslarin hesabida pasif olmus zzaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?