Kızlar Ankarada kalıcı kızlık zarı diken sağlam bir doktor var mı bildiğiniz? Koskoca ankarada vardır illaki bilen varsa acil yazabilir mi ya?
Yani bunun için bu kadar acı çekmek uğraşmak maden zamanında bir şey yaptın o zman arkasında durun sonucu ne olursa olsun hemde karşınızdaki insanı kandırıp aptal yerine koymayn bunu yapan doktorlardada suç aslında yaplmycak böyle bir şey yapmasaydn zamanında düşünseydin tutsaydn kendini yazık sizin gibilerin evleneceği adama acıyorum resmen enayi yerine koyuyorsunz böyle bir şeye kalkşacgnza dürüst olsanz daha iyi olurdu!!!!
Peki geçicide sonuç alan olmuş muCanım uzun zamandır takip ediyorum bu konuyla ilgili forumları Ankarada yaptirip sonuc alan yok bildigim kadariyla hepsi dugun oncesi cagirip gecici yapiyolarmis
Geçicide hepsi sonuç aldı.Peki geçicide sonuç alan olmuş mu
Hangi doktor peki bilgin var mı o konuda daa? Kafamı karıştıran şey tatlım şu geçicide sonul veren bir doktor kalıcı da nasıl olursa sonuç elde edemezGeçicide hepsi sonuç aldı.
Kalıcı daha uzun, dikkat gerektiren bir süreç. Kalıcıda sonuç veren her doktor geçicide de başarı yakalayabilir ama geçicide her başarılı olan kalıcı işlemde olumlu sonuç veremeyebilir. Zaten Türkiye genelinde kalıcı işlemi yapabilen ve olumlu sonuç veren çok çok çok az doktor var. Ankara’da Gökçen Erdoğan, Esra çabuk cömert, Esra Demir yüzer, irfan Tarhan geçici işlem olunup sonuç veren doktorlardan oldu. En çok gökçen hanımı duydum.Hangi doktor peki bilgin var mı o konuda daa? Kafamı karıştıran şey tatlım şu geçicide sonul veren bir doktor kalıcı da nasıl olursa sonuç elde edemez
Ama geçici de nasıl dikkat edicez düğünden önce kınası düğünü ev taşıması şu bu derken dahası düğün günü bizde çok şenlikli olur düğünler ankaralıyım yani kimse oturmaz gelinde oturtmazlar hopla zıpla nasıl dikkat edicem ben geçiciye yaKalıcı daha uzun, dikkat gerektiren bir süreç. Kalıcıda sonuç veren her doktor geçicide de başarı yakalayabilir ama geçicide her başarılı olan kalıcı işlemde olumlu sonuç veremeyebilir. Zaten Türkiye genelinde kalıcı işlemi yapabilen ve olumlu sonuç veren çok çok çok az doktor var. Ankara’da Gökçen Erdoğan, Esra çabuk cömert, Esra Demir yüzer, irfan Tarhan geçici işlem olunup sonuç veren doktorlardan oldu. En çok gökçen hanımı duydum.
Herkes düğününde oynadı hoplama zıplama sende normal şekilde oyna otur :) eşya taşıma zaten son haftaya kalmaz canım. Kına düğün öncesi yaptırman da çok önemli değil gökçen hanıma işlem olan biri 5. Günün gecesi ilişki yaşadı ve kanaması oldu. 2 farklı şehirde düğünü de olmuştu bu arkadaşın yaniAma geçici de nasıl dikkat edicez düğünden önce kınası düğünü ev taşıması şu bu derken dahası düğün günü bizde çok şenlikli olur düğünler ankaralıyım yani kimse oturmaz gelinde oturtmazlar hopla zıpla nasıl dikkat edicem ben geçiciye ya
Ama esneme olayı olmaz mı işte canım ondan soruyorum oturma kalkma oynama esneme olur diye düşünüyorum ve korkuyorumHerkes düğününde oynadı hoplama zıplama sende normal şekilde oyna otur :) eşya taşıma zaten son haftaya kalmaz canım. Kına düğün öncesi yaptırman da çok önemli değil gökçen hanıma işlem olan biri 5. Günün gecesi ilişki yaşadı ve kanaması oldu. 2 farklı şehirde düğünü de olmuştu bu arkadaşın yani
Bir de o bayan kim yaptıran hikayesine çok hakim gibi gördüm seni canımHerkes düğününde oynadı hoplama zıplama sende normal şekilde oyna otur :) eşya taşıma zaten son haftaya kalmaz canım. Kına düğün öncesi yaptırman da çok önemli değil gökçen hanıma işlem olan biri 5. Günün gecesi ilişki yaşadı ve kanaması oldu. 2 farklı şehirde düğünü de olmuştu bu arkadaşın yani
Buradan işlem olup gelin olan herkes buradaki arkadaşına geri dönüş yapıp sorulan her soruya cevap verdiği için, bir çok kişinin hikayesine hakimim. Geçmiş yazılarda da geçici işlem olan da kalıcı işlem olan da var görmek istersen eğer, forumu iyice okuyabilirsin. Esneme dedikleri şey kalıcı işlemde olabiliyor, geçici işlemde olmaz diyebiliyorum. Düğünden 10 gün önce yaptırmak işlemin zaten başarısız sonuçlanmasına neden bence. 3-5 gün önce max. Sonuç alanlara şahit oldum ama daha fazla gün önce yaptıran görmedim. Zaten işlem günü dahil 7 gün diyor doktorlar. Bir kaçı mantar vs olmazsa 10 gün de dayanabilir diyor ama kimse tavsiye etmiyor. İlişkiye ne kadar yakın olursa o kadar iyi.Bir de o bayan kim yaptıran hikayesine çok hakim gibi gördüm seni canım
Turgay bey geçici 15 gun yapabiliyor diye biliyorum fiyat listesi atmışlardı 2 haftalık geçici ucreti de vardı içindeBuradan işlem olup gelin olan herkes buradaki arkadaşına geri dönüş yapıp sorulan her soruya cevap verdiği için, bir çok kişinin hikayesine hakimim. Geçmiş yazılarda da geçici işlem olan da kalıcı işlem olan da var görmek istersen eğer, forumu iyice okuyabilirsin. Esneme dedikleri şey kalıcı işlemde olabiliyor, geçici işlemde olmaz diyebiliyorum. Düğünden 10 gün önce yaptırmak işlemin zaten başarısız sonuçlanmasına neden bence. 3-5 gün önce max. Sonuç alanlara şahit oldum ama daha fazla gün önce yaptıran görmedim. Zaten işlem günü dahil 7 gün diyor doktorlar. Bir kaçı mantar vs olmazsa 10 gün de dayanabilir diyor ama kimse tavsiye etmiyor. İlişkiye ne kadar yakın olursa o kadar iyi.
Ankara için konuşuyoruz canım o yüzden. Turgay bey e de 2 haftalık geçici olan var mıydı sonuç alan bilmiyorum ondan dolayı bahsetmedim hiçBi bitmediniz şu yargılayanlar! Kimin ne olacağının garantisi yok.Herkes bir Ahlak bekçisi mübarek.
Turgay bey geçici 15 gun yapabiliyor diye biliyorum fiyat listesi atmışlardı 2 haftalık geçici ucreti de vardı içinde
Sonuç alan var mı bende bilmiyorumAnkara için konuşuyoruz canım o yüzden. Turgay bey e de 2 haftalık geçici olan var mıydı sonuç alan bilmiyorum ondan dolayı bahsetmedim hiç
Anladım canım. Yani çok bilgim yok soruyorum böyle senide yoruyorum belki kusuruma bakma lütfenBuradan işlem olup gelin olan herkes buradaki arkadaşına geri dönüş yapıp sorulan her soruya cevap verdiği için, bir çok kişinin hikayesine hakimim. Geçmiş yazılarda da geçici işlem olan da kalıcı işlem olan da var görmek istersen eğer, forumu iyice okuyabilirsin. Esneme dedikleri şey kalıcı işlemde olabiliyor, geçici işlemde olmaz diyebiliyorum. Düğünden 10 gün önce yaptırmak işlemin zaten başarısız sonuçlanmasına neden bence. 3-5 gün önce max. Sonuç alanlara şahit oldum ama daha fazla gün önce yaptıran görmedim. Zaten işlem günü dahil 7 gün diyor doktorlar. Bir kaçı mantar vs olmazsa 10 gün de dayanabilir diyor ama kimse tavsiye etmiyor. İlişkiye ne kadar yakın olursa o kadar iyi.
İşlem o kadar dayanıyor bunu nasıl anlatayım ki ipler geçici olarak duruyor orada sonuçta fazla durabilecek olsa geçici demezlerdiAnladım canım. Yani çok bilgim yok soruyorum böyle senide yoruyorum belki kusuruma bakma lütfengeçice de neden 10 günlük sonuç alınamıyor ne gibi bir problem yaşanıyor ki ilişkiden önce kendiliğinden kan mı geliyor onu tam anlamadım canım ya bilgin varsa daha açık anlatır mısın
Biliyorum niyetini canımSonuç alan var mı bende bilmiyorumfiyat listesinde 2 haftalık geçici yazıyordu oyle gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?