İşlem o kadar dayanıyor bunu nasıl anlatayım ki ipler geçici olarak duruyor orada sonuçta fazla durabilecek olsa geçici demezlerdi
Bunu resmen üstüme alındım biliyor musun çünkü o ruh halindeydim. Foruma girmek bile gelmiyor içimden. Mesela ben karşı çıktığım bir konu da araştırma yapmam,o başlığı hiç okumam bile. Çünkü ilgi alanım değildir ve bana terstir. Böyle düşünen insanlar neden bu konuya bakıyorlar anlayamıyorum. Kız hala pasif hesap olarak görünüyor. Cezası bittiğiniz büyük ihtimalle özelden yine yazmaya devam edecek. Bana özelden de çok ağır şeyler yazdı. Biliyorum dikkate almak demek ona prim vermek demek. Ama bu çok hassas bir konu değil mi sizce de. Burada binlerce kişi var. Birçoğu yazmayıp sadece okuyor mesela. Birbirnin ağzından çıkacak her kelime de umut arayan insan var. Ben unutmak istiyorum ve sanırım üyeliğimi sileceğim. Ama evlendiğimde herşeyin üzerine yemin ederim buraya yazacağım sonuç aldım diye. Burada ki herkesi çok seviyorum. Kendimi burada özgür hissettim. Yalnız değilim dedim. Herkes aynı hatayı yapmış diye teselli ettim kendimi. Hakkınızı helal edin hepiniz. Hesabı kapatma düşüncesi var aklımdaBir kişi burda kötü yorum yazdı diye birbirimizden desteği eksiltmeyelim bence konuşup destek olalım bu sayfada
Pire için yorgan yakılmaz... bu ilk değil son da olmayacak. Onlara Zafer vermek yerine, burada ihtiyacı olana güç olmayı tercih edebilirsin. Tabii sen bilirsinBunu resmen üstüme alındım biliyor musun çünkü o ruh halindeydim. Foruma girmek bile gelmiyor içimden. Mesela ben karşı çıktığım bir konu da araştırma yapmam,o başlığı hiç okumam bile. Çünkü ilgi alanım değildir ve bana terstir. Böyle düşünen insanlar neden bu konuya bakıyorlar anlayamıyorum. Kız hala pasif hesap olarak görünüyor. Cezası bittiğiniz büyük ihtimalle özelden yine yazmaya devam edecek. Bana özelden de çok ağır şeyler yazdı. Biliyorum dikkate almak demek ona prim vermek demek. Ama bu çok hassas bir konu değil mi sizce de. Burada binlerce kişi var. Birçoğu yazmayıp sadece okuyor mesela. Birbirnin ağzından çıkacak her kelime de umut arayan insan var. Ben unutmak istiyorum ve sanırım üyeliğimi sileceğim. Ama evlendiğimde herşeyin üzerine yemin ederim buraya yazacağım sonuç aldım diye. Burada ki herkesi çok seviyorum. Kendimi burada özgür hissettim. Yalnız değilim dedim. Herkes aynı hatayı yapmış diye teselli ettim kendimi. Hakkınızı helal edin hepiniz. Hesabı kapatma düşüncesi var aklımdaama ihtiyacı olanları görünce kıyamıyorum da. İçim el vermiyor. İnsanlar eski konuşmalara kadar gidip bakamıyor. Özelden yazıyorlar mesela aynı şeyleri soruyorlar eski konuşma da var desem de bulamıyorlar sanırım bir daha anlatmamı istiyorlar. Ben üşenmeden yine yazmaya çalışıyorum herkese. Moralim bozuk benimde birkaç gündür
⁸Bunu resmen üstüme alındım biliyor musun çünkü o ruh halindeydim. Foruma girmek bile gelmiyor içimden. Mesela ben karşı çıktığım bir konu da araştırma yapmam,o başlığı hiç okumam bile. Çünkü ilgi alanım değildir ve bana terstir. Böyle düşünen insanlar neden bu konuya bakıyorlar anlayamıyorum. Kız hala pasif hesap olarak görünüyor. Cezası bittiğiniz büyük ihtimalle özelden yine yazmaya devam edecek. Bana özelden de çok ağır şeyler yazdı. Biliyorum dikkate almak demek ona prim vermek demek. Ama bu çok hassas bir konu değil mi sizce de. Burada binlerce kişi var. Birçoğu yazmayıp sadece okuyor mesela. Birbirnin ağzından çıkacak her kelime de umut arayan insan var. Ben unutmak istiyorum ve sanırım üyeliğimi sileceğim. Ama evlendiğimde herşeyin üzerine yemin ederim buraya yazacağım sonuç aldım diye. Burada ki herkesi çok seviyorum. Kendimi burada özgür hissettim. Yalnız değilim dedim. Herkes aynı hatayı yapmış diye teselli ettim kendimi. Hakkınızı helal edin hepiniz. Hesabı kapatma düşüncesi var aklımdaama ihtiyacı olanları görünce kıyamıyorum da. İçim el vermiyor. İnsanlar eski konuşmalara kadar gidip bakamıyor. Özelden yazıyorlar mesela aynı şeyleri soruyorlar eski konuşma da var desem de bulamıyorlar sanırım bir daha anlatmamı istiyorlar. Ben üşenmeden yine yazmaya çalışıyorum herkese. Moralim bozuk benimde birkaç gündür
burada sonuç alan çok arkadaşımız oldu. Bunun için de İstanbul da şansınızı denemelisiniz başka şehirlerde tutma olasılığı çok düşükKalıcıda garanti sonuç alabilir miyim ?
Evet genelde kalıcı kızlık zarı dikiminde dr turgay karakaya'dan sonuç almışlar. 3 ay kala yaptırıp kontrole gidexem ve tuttuğundan emin olup 1 ay kala yurtdışına gidicem. Zamanlamam uygunmu sizce ?burada sonuç alan çok arkadaşımız oldu. Bunun için de İstanbul da şansınızı denemelisiniz başka şehirlerde tutma olasılığı çok düşük
Ben yerinde olsam 1 ay önceden yurtdışına gideceksem tuttuğundan emin olmak adına 4 ay önce falan yaptırırdım. Tutar bence ama oldu da tutmazsa 2. İşlemi yaptıracak ve tuttuğundan emin olacak zamanım olsun diye.Evet genelde kalıcı kızlık zarı dikiminde dr turgay karakaya'dan sonuç almışlar. 3 ay kala yaptırıp kontrole gidexem ve tuttuğundan emin olup 1 ay kala yurtdışına gidicem. Zamanlamam uygunmu sizce ?
bence yeterli zamanınEvet genelde kalıcı kızlık zarı dikiminde dr turgay karakaya'dan sonuç almışlar. 3 ay kala yaptırıp kontrole gidexem ve tuttuğundan emin olup 1 ay kala yurtdışına gidicem. Zamanlamam uygunmu sizce ?
Tesekkurler gecici olucak dugun yakinda cunku son dk takintisi oldugunu ogrenmis.Bana cok manazisca geliyor ama yapcak bisey yok ileticem onerilerini.Canm geçici icin soruyorsan çoğu doktor yapıyor. Ben kalıcı diye özlem gültekin e oldum ama evlenmeden önce gel dikiş atablrz dediler. Kalıcı istyosa turgay karakaya ya gitmeli geçici içinde farketmez diyorlar
:) Canim ben zaten kadinim ama sevgilim biliyor ocakta nisanimiz olcak insallah.Kendim rahatsiz olsaydim evet ama sevgilim soylese ayrilma sebebimizdi.Sonucta oda bakire degil.Arkadaşınız araştramıyor mu ? Genelde arkadaşıma diyip kendilerine bakarlar ama doğru gelmez onlara (!) arkadaşınıza olduğunu söylemeseydiniz zaten burdaki insanlar da aaaa sende mi ? Diyecekti ya size önce bu durumu kendinize itiraf edin dürüst olun
HEr mesajınızda arkadaşınız için sorduğunuzu bastıra bastıra beyanda bulunmussunuzda o yüzden ha siz ha arkadaşınız farketmiyor bence:) Canim ben zaten kadinim ama sevgilim biliyor ocakta nisanimiz olcak insallah.Kendim rahatsiz olsaydim evet ama sevgilim soylese ayrilma sebebimizdi.Sonucta oda bakire degil.
Farketmez tabiiki ihtiyacim olsaydi ben yazmayi tercih ederdim.Ilk 1 yil cok zor gecti ama suan gayet normal geliyor.Oyuzden arkadasim icin yazdim o pek sosyal medya ve formlarda takilmaz.Ailesi de biraz tutucu anlatabilmisimdir umarim durumu. Ben biraz ozgurlukcuyum kendimi karistirmak istemedim.HEr mesajınızda arkadaşınız için sorduğunuzu bastıra bastıra beyanda bulunmussunuzda o yüzden ha siz ha arkadaşınız farketmiyor bence
bende paranı biriktirir hemen diktir bu psikolojiden çıkmalısın canımbeğendiğim erkeği hayatıma alamıyorum.. çünkü beni böyle kabul etmeyeceğini biliyorum..diktirecek maddi durumum yok şuan..sevgililiği hep erteliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?