Bir kişi burda kötü yorum yazdı diye birbirimizden desteği eksiltmeyelim bence konuşup destek olalım bu sayfada
Bunu resmen üstüme alındım biliyor musun çünkü o ruh halindeydim. Foruma girmek bile gelmiyor içimden. Mesela ben karşı çıktığım bir konu da araştırma yapmam,o başlığı hiç okumam bile. Çünkü ilgi alanım değildir ve bana terstir. Böyle düşünen insanlar neden bu konuya bakıyorlar anlayamıyorum. Kız hala pasif hesap olarak görünüyor. Cezası bittiğiniz büyük ihtimalle özelden yine yazmaya devam edecek. Bana özelden de çok ağır şeyler yazdı. Biliyorum dikkate almak demek ona prim vermek demek. Ama bu çok hassas bir konu değil mi sizce de. Burada binlerce kişi var. Birçoğu yazmayıp sadece okuyor mesela. Birbirnin ağzından çıkacak her kelime de umut arayan insan var. Ben unutmak istiyorum ve sanırım üyeliğimi sileceğim. Ama evlendiğimde herşeyin üzerine yemin ederim buraya yazacağım sonuç aldım diye. Burada ki herkesi çok seviyorum. Kendimi burada özgür hissettim. Yalnız değilim dedim. Herkes aynı hatayı yapmış diye teselli ettim kendimi. Hakkınızı helal edin hepiniz. Hesabı kapatma düşüncesi var aklımda ama ihtiyacı olanları görünce kıyamıyorum da. İçim el vermiyor. İnsanlar eski konuşmalara kadar gidip bakamıyor. Özelden yazıyorlar mesela aynı şeyleri soruyorlar eski konuşma da var desem de bulamıyorlar sanırım bir daha anlatmamı istiyorlar. Ben üşenmeden yine yazmaya çalışıyorum herkese. Moralim bozuk benimde birkaç gündür

Pire için yorgan yakılmaz... bu ilk değil son da olmayacak. Onlara Zafer vermek yerine, burada ihtiyacı olana güç olmayı tercih edebilirsin. Tabii sen bilirsin

3 aydır gece gündüz sayfayı okudum. O kadar samimi geldi ki burada yazılanlar en yakın 3 arkadaşım yaşadığım olayı biliyor. Onlarla konuşuyorum ama iyi hissetmiyordum. Buraya üye olmayı benimle aynı durumda olan ınsanlarla sohbet etmeyi tercih ettim. Yaşamayanin anlayacağı birşey değil ve sen sadece bana degil içini döken herkese o kadar samimi, iyi niyetli, pozitif yaklaştın ki üzülmeni hiç istemem. Boş ver takma kötü yazanları benim ailem kapalı değil ama muhafazakarlar bekaret önemli onlar için benim için de önemliydi. Hiç kimseyi yargılamadım eşini aldatanlari her pisliği yapanları gördüm yine de bi bu nedir demedim asla eşcinsel insanlara da, herkese yaklaşımım hayata bakışım herkesin kendi tercihi allahla arasında beni ilgilendirmez oldu. Saygı duydum. Daha önce dikim yaptırıp evlenenleri de duydum hicbir zaman olmaz bu ya demedim. Sadece aklımdan işe yarıyormu ki diye geçirdim. Hayatım boyunca hep doğrucu davud oldum. Yalandan nefret eden biriyim. Yalan söyleyen insandan soğurum. Hayatımdan çıkarırım ya da daha az dahil ederim. Geçmişime baktigim da büyük bir hatam nerdeyse ufak da hiç yok kimse dört dörtlük değil ama hep insanlara güvenip inanmaktan yanlış yapmışım sonucunuda hakkım olmamasına rağmen ben çekmişim çekiyorum da demem o ki kapalı değilim 5 vakit namaz kılmıyorum ama nerde ne giyeceğine kiminle nasıl görüşüp oturup kalkacağına dikkat eden bir insanken psikolojik olarak kötü bir animda başıma bu olay geldi kandırıldim psikolojik şiddete maruz kaldım yeni yeni normale dönüyorum o da senin sizlerin sayesinde dışardan bakıp tu kaka demek insanları yargılamak çok kolay 1 anlık bir hata ben istedim ama ileri gitmesini istemedim bir anda oldu belki hayır deseydim zorla olacaktı. Daha kotu seyler yaşayacaktım herşey de vardır bir hayır kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ben dürüst doğru çevresinde sevilen sürekli hayır işleri yapan hayat felsefesi önce insan olan ben bunu yaşadım. Böyle kötü niyetli biru neler yaşar kimse yaşasın istemem ama burdaki kaç kişinin moralini bozdu. Acaba kendi hayatı nasıl? Bu sayfada ne işin var? Ben bu sayfayı da bu konuyu da hiç bilmezdim şimdi 2 günde bi bakıyorum bazen hergun saat başı yeni bi yorum var mi diye allah kimseyi düşürmesin böyle 5 para etmez insanların diline işte akrabalarim bunlar gibi olduğu için saklıyorum. Kendileri her halti yapıp beniafiş edecekleri için ben başıma bu olayı açanlar beddua etmiyorum ama en sevdikleriyle sınansınlar diyorum çünkü bu duyulsa ailemi sevdiklerimi kaybederim o şerefsiz yüzünden belki hiç-bir zaman cesaret edip evlenemeyeceğim belki çocuklarım kendi evim olmayacak parkta oynayan çocukları görünce 50 yaşında hiç evlenmemiş çocuğu olmamış bir kadının gözüyle onlara bakıyorum. Erkekler için zerre üzülmüyorum eğer evlenirsem geçici yaptıracağım zerre de içim sızlamaz tek derdim kan olmazsa aileme ne derim erkek mi boşar giderim tek derdim ailem arada çok iyileri olabilir ama biçok erkek beş para etmez yüzümden önce bacaklarlarima bakan erkekler için mi üzüleceğim hepsinin derdi aynı karşıdaki kızı nasıl yatağa atarim. Hamile karısını aldatan aldatttigi kadınla yan-yana getiren erkekleri gördüm onlar yaparken herşey çok iyi kadın yapınca cehennemlik hadi oradan bu iki yüzlülük degilmi geçen biri yazmış daraltma dikim yaptırmış birde 2 çocuk aldırması varmış ohhh sedan olsun dedim içimden yine söylüyorum ben evleneceğim adam için zerre uzulmuyorum vicdan da yapmıyorum kimbilir o neler yapti belki benim yaşadıklarımı başka birine yaşattı. Herkesin günah kendindedir ki allah beni biliyor yaşadığıminda günah listeme yazilmadigina eminim.tek derdim ailem onları hayal kırıklığına uğratmamak. Önce biz iyi olacağız ki sonra çevre iyi olacak kızları baskıyla yetiştiriyorlar dışarı ya ķarsi ahlak bekçisi sosyal medyada püfür püfür allaha şükür utanacak hiçbirşey yapmadım ben sadece inandım saflik yaptım yukardaki biliyor olumsuz yazanlar da umrumda değil. Sende takma kafana bana olan desteğini unutamam dilerim herşey gönlünce olsun moralini bozma sen bozarsan bizde bozarız biz bizden destek alıyoruz. Kendine iyi davran ❤

Çok güzel yazmışsınız evet o insan kötü yorumlarda bulundu gerçekten benimde psikolojimi bozdu.Bu sayfaya girmedim o sıralar .Ama bilinki islamiyetti tam bilmeyenler böyle konuşuyorlar.öyle konuşanları bu gruptan dışlamalıyız hiç cevap vermemeliyiz.Çünkü bu durum çok ciddi ya birbirmizinden güç bulup doğucaz yada üzülücez

O linki dikkatlice okuyun.İslamiyette gel ne olursan gel tövbe et üstünü kapat diyor.Samimi tövbe eden kişi o günahı hiç işlememiş gibidir.Ameller niyetlere göredir.Kimseyi aldatmıyoruz.Bir sürü ayet var eşleriniz çocuklarınız size davacı olabilirler ama ben günahlarınızı affederim örterim diyor Rabbim yeter ki bana dönün tövbe edin diyor

burada sonuç alan çok arkadaşımız oldu. Bunun için de İstanbul da şansınızı denemelisiniz başka şehirlerde tutma olasılığı çok düşük
Evet genelde kalıcı kızlık zarı dikiminde dr turgay karakaya'dan sonuç almışlar. 3 ay kala yaptırıp kontrole gidexem ve tuttuğundan emin olup 1 ay kala yurtdışına gidicem. Zamanlamam uygunmu sizce ?

Evet genelde kalıcı kızlık zarı dikiminde dr turgay karakaya'dan sonuç almışlar. 3 ay kala yaptırıp kontrole gidexem ve tuttuğundan emin olup 1 ay kala yurtdışına gidicem. Zamanlamam uygunmu sizce ?
Ben yerinde olsam 1 ay önceden yurtdışına gideceksem tuttuğundan emin olmak adına 4 ay önce falan yaptırırdım. Tutar bence ama oldu da tutmazsa 2. İşlemi yaptıracak ve tuttuğundan emin olacak zamanım olsun diye.

bence yeterli zamanın

Tesekkurler gecici olucak dugun yakinda cunku son dk takintisi oldugunu ogrenmis.Bana cok manazisca geliyor ama yapcak bisey yok ileticem onerilerini.

:) Canim ben zaten kadinim ama sevgilim biliyor ocakta nisanimiz olcak insallah.Kendim rahatsiz olsaydim evet ama sevgilim soylese ayrilma sebebimizdi.Sonucta oda bakire degil.

:) Canim ben zaten kadinim ama sevgilim biliyor ocakta nisanimiz olcak insallah.Kendim rahatsiz olsaydim evet ama sevgilim soylese ayrilma sebebimizdi.Sonucta oda bakire degil.
HEr mesajınızda arkadaşınız için sorduğunuzu bastıra bastıra beyanda bulunmussunuzda o yüzden ha siz ha arkadaşınız farketmiyor bence

HEr mesajınızda arkadaşınız için sorduğunuzu bastıra bastıra beyanda bulunmussunuzda o yüzden ha siz ha arkadaşınız farketmiyor bence
Farketmez tabiiki ihtiyacim olsaydi ben yazmayi tercih ederdim.Ilk 1 yil cok zor gecti ama suan gayet normal geliyor.Oyuzden arkadasim icin yazdim o pek sosyal medya ve formlarda takilmaz.Ailesi de biraz tutucu anlatabilmisimdir umarim durumu. Ben biraz ozgurlukcuyum kendimi karistirmak istemedim.

beğendiğim erkeği hayatıma alamıyorum.. çünkü beni böyle kabul etmeyeceğini biliyorum..diktirecek maddi durumum yok şuan..sevgililiği hep erteliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…