Yazdıkların ve tesellin için çok teşekkür ederim. O kadar iyi geldi ki burada kalmaya devam edeceğim. Birilerine bile iyi geldiysem ne mutlu bana. Çünkü herkes ile birlikte bende çok zor süreçler yaşadım. Burda güzel teselli ettim belki ama çoğu zaman kendimi ne kadar iyi hissetsem de bir anda içime düşen sıkıntının,keşkelerin yüzüme yansımasıyla gün içinde alakasız yerlerde ki sinirli tepkilerim hala geçmedi. Dengem bozuldu benimde. Olmadık yerlerde olmadık çıkışlarım oluyor bazen. Sinirlerim bozuldu diye tanımlıyorum ben bunu. Ama seninde söylediği gibi tövbe ve af varsa günahların da bir anlamı olmalı. Bir yerde duymuştum Allah’ın merhamet ve ilgisi gönlü kırık kişiye doğru akarmış. Ona gönlüm kırık bir şekilde el açtım her seferinde. Bunun adı acıtasyon nasıl olabilir? Bir insanın intiharın eşiğinde dans etmesi nasıl acıtasyon olabilir? Tabi ki de eskiye göre çok daha iyiyim. Böyle birşey başıma geldi diye dünyanın sonu değil. Kim ister yalan söylemeyi? Ama şartlar buna mecbur bırakıyor işte. Ben rol yapmıyorum. Hayatımda ki kişi sarmadışı sürece onu kandırarak sen Benim ilkmişim gibi süslü cümleler kurmuyorum. Kurmayacağım. O sadece görerek anlayacak sorduğu yerde de geçiştiririm çok çok. Vicdanı olan bir insan zaten yalan söylerken içi sızlar. Biz belki bu sızlamayı bir ömür hissedeceğiz. Ama bugün ki ağır duygular yerini ince bir sızıya bırakacaksa buna bile bin şükür. Adını bilmediğim bir sürü insanın desteği bende de var. Yüzünü bile görmediğim insanalra dua ettim bende. Şükrederken allahım onlara da nasip et dedim. Kimse üzülmesin artık bu sebepten. Çözümü var. Ve sadece mecbur kaldığımız İçin olduk bu işlemi. Amacımız kimsye rol yapmak değil ki. Ben bilsem biri beni geçmişime rağmen gerçekten sevecek ve asla yüzüme vurmayacak. Neden olayım ki bu işlemi? Neden acı çekeyim.
Uzun uzun yazdığın İçin samimiyetin için tekrar çok teşekkür ederim. Elimden ne geliyorsa yapmaya yine devam edeceğim ben. Burada ki herkesi çok seviyorum

beğendiğim erkeği hayatıma alamıyorum.. çünkü beni böyle kabul etmeyeceğini biliyorum..diktirecek maddi durumum yok şuan..sevgililiği hep erteliyorum..
Birine karşı birşey hissediyorsan bu yüzden kendini kapatma. Tanıma sürecini uzun tutarsın sende. Çalışıyor musun ? Kendine bir kredi kartı Çıkar. Parayı öyle öde sonra kendin taksitlendir. Ben öyle yaptım bak. Çalışıyorum ama yine de o kadar çok para veremezdim. Başka kredilerim var ödediğim. Kimseyi itme kendinden bu sebepten. Sen mimli değilsin. Böyle şeyler yaşamaya hakkın yokmuş gibi düşünme

Saçmalama canım niye iptal ediyorsun. Allah aşkına takma ya umrunda olmasın olmamış kabul et ve öyle yaşa.

Canım daraltmayı kaça yaptırdım flepi kaça yaptırdın kaç taksitle ödüyosun?

Canım daraltmayı kaça yaptırdım flepi kaça yaptırdın kaç taksitle ödüyosun?
Ben flep artı daraltmayı 3800 e oldum. Ayrı ayrı ne kadar tutar bilmiyorum. Turgay bey taksit yapmıyor tek çekim alıyor. Ama sen sonra bankan ile kendi aranda işlem taksitlendirme yapabiliyorsun. Biraz faiz oluyor ama en azından bir kere de o kadar para vermiyorsun. Taksit seçenekleri sana kalmış. 12 ye kadar bölebiliyorsun. Daha doğrusu bankan ve sen arasında. Ben 3 ay öteleme ile 6 taksit yaptım. Yani ödemeye 3 ay sonra başlayacağım

çift kat mı yaptırmıştın

çift kat mı yaptırmıştın
Tek kat canım ben ekstra istedim ama yapmadı açıklaması da şu oldu. Doğudan gelenler garanti olsun diye yaptırıyorlar aslında tek çift aynı ben tek katta yapsam çok sağlam dikiyorum dedi

Tek kat canım ben ekstra istedim ama yapmadı açıklaması da şu oldu. Doğudan gelenler garanti olsun diye yaptırıyorlar aslında tek çift aynı ben tek katta yapsam çok sağlam dikiyorum dedi
Adam baya özgüvenli bende asistana sorduğumda tek kat daha iyi dedi

Ne demek içimden geçenleri yazdım. Inşallah birbirimizinde guzel haberlerini alırız. Hoş ben geçici yaptıracağım. Ortada düğün de adayda yok henüz ilerde ne olur bilemiyorum yıldırım aşkı olmadığı sürece 1 2 yıl kimseyi istemiyorum hayatımda

neden kimseyi istemiyorsun

erkeklere güven mi var allah aşkına hepsi herkesle yatıyor ben artık aldatılmak istemiyorum
Böyle düşünme ben güvendim söz taktım adam tecavüz etti ama bana bunu yaptı geri dönüşüm yok diyerek sözlü kalmadım ayakta durdum attım sözü ve hiç ummadığım bir anda biri çıkıverdi karşıma hemde burnumun dibindeyken görmediğim biri dünyam oldu hayata sımsıkı tutun ve ön e kendini düşün kendine güven

evlilikten erkeklerden her şeyden soğudum bu saatten sonra birinin beni inandıracağını düşünmüyorum ben ağlayıp söylesem böyle böyle farklı yaklaşacak bilmem ne yaklaştırmıcam söyleyince öyle yapan adam o kadar göz yaşa rağmen sevmiyor demek ben sevilmemektende değer görmemektende yoruldum

Seni çok iyi anlıyorum inan çünkü bende sen gibiydim yemediğim kazık laf kalmadı iyi niyetimden. Bu kdar olumlu bir ilişkim var ama halen korkum var ya bu yaparsa ah o şeyi ya buda yalan çıkarsa diye ama insan tutunacak dal arıyor ve ben bu durumu onla paylaşmadım benle Allah arasında bu bildiğim tek şey var bu durumumu gururuma hala yediremediğim 1 sene oldu hala ağlıyorum aklıma geldikçe zor çok zor toparlanmak ama toparlanmak zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…