Yazanlar oldu ama sen güvenmemişsin sanırım canımŞuraya Birtane ben diktirdim kanama oldu doktorum da şuydu diye reklamsız samimi prim yapmadan yazan olmamış ya ne üzücü ne yazık.
İstanbul diye tutturulmuş resmen neyine güveneyim yani tek çare gidip her kliniği gezmek sanırım yetişebildipin kadarını en azındanYazanlar oldu ama sen güvenmemişsin sanırım canım
olmuyor ama geçmiyorSeni çok iyi anlıyorum inan çünkü bende sen gibiydim yemediğim kazık laf kalmadı iyi niyetimden. Bu kdar olumlu bir ilişkim var ama halen korkum var ya bu yaparsa ah o şeyi ya buda yalan çıkarsa diye ama insan tutunacak dal arıyor ve ben bu durumu onla paylaşmadım benle Allah arasında bu bildiğim tek şey var bu durumumu gururuma hala yediremediğim 1 sene oldu hala ağlıyorum aklıma geldikçe zor çok zor toparlanmak ama toparlanmak zorundayız
Tecrübe edilip olumlu sonuç alındıysa ve tek şehir ise bunu neden reklam olarak algılıyorsun hiç bilmiyorum canım ama işlem olmadım, o isimlerden reklam olmayan bir kaçına da kefilim :)İstanbul diye tutturulmuş resmen neyine güveneyim yani tek çare gidip her kliniği gezmek sanırım yetişebildipin kadarını en azından
Canm diktiren herkes olumlu sonuçlar aldı çoğuda tanınmamış doktorlardı ve geçici yaptırıp kurtuldular bu dertten. Kalıcı konusunda da sadece turgay hocanın ismi var malesef başkası yok. Bende izmirde özlem gültekin e oldum kalıcı. Ama evlenmeden önce gel dediler tekrar dikiş atılabilir. Çoğu doktor kalıcı yaptım diyip evlenmeden önce gel diyip dikiş atabiliyor ama önemli olan hepimizin amacı sonucun olumlu olması. Ve çok şükür ki olumsuz ayrılan olmadi.Şuraya Birtane ben diktirdim kanama oldu doktorum da şuydu diye reklamsız samimi prim yapmadan yazan olmamış ya ne üzücü ne yazık.
Sen bence terapist olmalıymışsınDuygusal olarak yıprandıysanız hayatınıza kimseyi almayın evet ama sebep birlikte oldunuz diyeyse böyle düşünmek kötü bence
Mesela hep şöyle dedim şimdiye kadar ben,iki kişilik mutsuzluktansa tek başıma mutsuz olurumama bunun sebebi duyguların yıpranmış olması olabilir. Geçmiş de ki beraberliğim değil. İnsan her ilişkiden belki de aldatılmaktan bile ders çıkarmalı. O seni aldattıysa o onun sorunu senin değil. Eksik olan sen değilsin o
Canım benim. Bende kendimi hepinize çok yakın hissediyorumSen bence terapist olmalıymışsınKendime çok yakın hissediyorum seni
İşlemden önce ödeniyor canımparayı çıkışta mı ödüyoruz girişte mi
Bencede vicdan yapmaya gerek yokBence kimseye söylememeliyiz.Dediğiniz gibi Allahla sizin aranızda gerçekten islamiyettede bu böyle
Jilet kullanmayı bırakmalısın bence canım. Mikrop kapmışsınız ondan iltihap oluyordur kıl köklerinde. Başka bir neden olacağını hiç sanmıyorumKızlar sizlere bsey sorcam. Benim yaklaşık 3 aydır genital bölgemin üst kısmında ve yan kısımlarda büyük sivilceler çıkıyor bazende kıl içerde oluyo ben sıkıp çıkarıyorum. Internetten baktım çok jiletle alma kıl içerde olma nedenleri söyleniyor bir kaç sitede cinsel yolla bulaşan hastalıkların göstergesi olabilir dedive çok korktum. Ben Zaten hep jiletle alirdim böyle sivilce sorunum yoktu ama 4 ay kadar önce çok fazla sık jilet vurmuştum. Geçen haftalarda kan bağışı yaptım kanım bağışlandı. Bu cinsel hastalık muhabbeti çok canımı sıktı mutlu olup evlencem hayallerindeyim bna yorum yapın
bencede bende jiletle alırken çok çıkıyordu.Vede kan bağışı yapmışsın cinsel yolla bulaşan hastalık kanda belli olur bi hastalığın olsa hastamışsınız diye sana geri dönüş yapılırdı.İçini ferah tut bence jilet o bölgeyi çok karartıyor tavsiyem buz lazerKızlar sizlere bsey sorcam. Benim yaklaşık 3 aydır genital bölgemin üst kısmında ve yan kısımlarda büyük sivilceler çıkıyor bazende kıl içerde oluyo ben sıkıp çıkarıyorum. Internetten baktım çok jiletle alma kıl içerde olma nedenleri söyleniyor bir kaç sitede cinsel yolla bulaşan hastalıkların göstergesi olabilir dedive çok korktum. Ben Zaten hep jiletle alirdim böyle sivilce sorunum yoktu ama 4 ay kadar önce çok fazla sık jilet vurmuştum. Geçen haftalarda kan bağışı yaptım kanım bağışlandı. Bu cinsel hastalık muhabbeti çok canımı sıktı mutlu olup evlencem hayallerindeyim bna yorum yapın
Sağol canm içim ferahladı. Lazere gtcem insallah ta 3 ay sonra . Cokta kotu goruntu oldu canm skldi insallah gecer. Elma sirkesi ve suyla pamukla siliyorum şimdilikbencede bende jiletle alırken çok çıkıyordu.Vede kan bağışı yapmışsın cinsel yolla bulaşan hastalık kanda belli olur bi hastalığın olsa hastamışsınız diye sana geri dönüş yapılırdı.İçini ferah tut bence jilet o bölgeyi çok karartıyor tavsiyem buz lazer
Ağda yapamıyorum ama bundan sonra en azından epilasyon makinesiyle devam ederim. Sagol CanmJilet kullanmayı bırakmalısın bence canım. Mikrop kapmışsınız ondan iltihap oluyordur kıl köklerinde. Başka bir neden olacağını hiç sanmıyorum
Aynen canım buz lazere git gidiceksen o çok rahat özel bölgedeSağol canm içim ferahladı. Lazere gtcem insallah ta 3 ay sonra . Cokta kotu goruntu oldu canm skldi insallah gecer. Elma sirkesi ve suyla pamukla siliyorum şimdilik
Şuanki fiyatlar nedir Ankara meselaİşlemden önce ödeniyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?