Şuraya Birtane ben diktirdim kanama oldu doktorum da şuydu diye reklamsız samimi prim yapmadan yazan olmamış ya ne üzücü ne yazık.

olmuyor ama geçmiyor

İstanbul diye tutturulmuş resmen neyine güveneyim yani tek çare gidip her kliniği gezmek sanırım yetişebildipin kadarını en azından
Tecrübe edilip olumlu sonuç alındıysa ve tek şehir ise bunu neden reklam olarak algılıyorsun hiç bilmiyorum canım ama işlem olmadım, o isimlerden reklam olmayan bir kaçına da kefilim :)

Şuraya Birtane ben diktirdim kanama oldu doktorum da şuydu diye reklamsız samimi prim yapmadan yazan olmamış ya ne üzücü ne yazık.
Canm diktiren herkes olumlu sonuçlar aldı çoğuda tanınmamış doktorlardı ve geçici yaptırıp kurtuldular bu dertten. Kalıcı konusunda da sadece turgay hocanın ismi var malesef başkası yok. Bende izmirde özlem gültekin e oldum kalıcı. Ama evlenmeden önce gel dediler tekrar dikiş atılabilir. Çoğu doktor kalıcı yaptım diyip evlenmeden önce gel diyip dikiş atabiliyor ama önemli olan hepimizin amacı sonucun olumlu olması. Ve çok şükür ki olumsuz ayrılan olmadi.

Duygusal olarak yıprandıysanız hayatınıza kimseyi almayın evet ama sebep birlikte oldunuz diyeyse böyle düşünmek kötü bence
Mesela hep şöyle dedim şimdiye kadar ben,iki kişilik mutsuzluktansa tek başıma mutsuz olurum ama bunun sebebi duyguların yıpranmış olması olabilir. Geçmiş de ki beraberliğim değil. İnsan her ilişkiden belki de aldatılmaktan bile ders çıkarmalı. O seni aldattıysa o onun sorunu senin değil. Eksik olan sen değilsin o

Sen bence terapist olmalıymışsın Kendime çok yakın hissediyorum seni

Sen bence terapist olmalıymışsın Kendime çok yakın hissediyorum seni
Canım benim. Bende kendimi hepinize çok yakın hissediyorum valla bende çok zor şeyleri yaşadım yemin ederim ki. Hayatımda ki tek sıkıntı bu değildi. Ama anladığım tek şey ben kendimi paralasam da karalar bağlasam da ne geçmişi değiştirebiliyorum ne de yaşadıklarımı. Madem geçmişi değiştiremiyorum bu anımı neden mahvedeyim diyorum. Ucunda ölüm ve hapis yoksa bu dünya da ki hiç bir dert için vallahi değmez. Yine seveceğim yine inanacağım belki yine yanılacağım bunu yaşamadan bilemem ama yanılsam da ders alacağım sonra yola devam diyeceğim. Kendimi hiç bir erkek için üzmem bu saatten sonra.

Kızlar sizlere bsey sorcam. Benim yaklaşık 3 aydır genital bölgemin üst kısmında ve yan kısımlarda büyük sivilceler çıkıyor bazende kıl içerde oluyo ben sıkıp çıkarıyorum. Internetten baktım çok jiletle alma kıl içerde olma nedenleri söyleniyor bir kaç sitede cinsel yolla bulaşan hastalıkların göstergesi olabilir dedive çok korktum. Ben Zaten hep jiletle alirdim böyle sivilce sorunum yoktu ama 4 ay kadar önce çok fazla sık jilet vurmuştum. Geçen haftalarda kan bağışı yaptım kanım bağışlandı. Bu cinsel hastalık muhabbeti çok canımı sıktı mutlu olup evlencem hayallerindeyim bna yorum yapın

Jilet kullanmayı bırakmalısın bence canım. Mikrop kapmışsınız ondan iltihap oluyordur kıl köklerinde. Başka bir neden olacağını hiç sanmıyorum

bencede bende jiletle alırken çok çıkıyordu.Vede kan bağışı yapmışsın cinsel yolla bulaşan hastalık kanda belli olur bi hastalığın olsa hastamışsınız diye sana geri dönüş yapılırdı.İçini ferah tut bence jilet o bölgeyi çok karartıyor tavsiyem buz lazer

Sağol canm içim ferahladı. Lazere gtcem insallah ta 3 ay sonra . Cokta kotu goruntu oldu canm skldi insallah gecer. Elma sirkesi ve suyla pamukla siliyorum şimdilik

Jilet kullanmayı bırakmalısın bence canım. Mikrop kapmışsınız ondan iltihap oluyordur kıl köklerinde. Başka bir neden olacağını hiç sanmıyorum
Ağda yapamıyorum ama bundan sonra en azından epilasyon makinesiyle devam ederim. Sagol Canm

Sağol canm içim ferahladı. Lazere gtcem insallah ta 3 ay sonra . Cokta kotu goruntu oldu canm skldi insallah gecer. Elma sirkesi ve suyla pamukla siliyorum şimdilik
Aynen canım buz lazere git gidiceksen o çok rahat özel bölgede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…