Sağol canm ona giderim o haldeAynen canım buz lazere git gidiceksen o çok rahat özel bölgede
Yoruldum inanmaktan hayal kırıklığına uğramaktan biraz kendimle kalmak istiyorumneden kimseyi istemiyorsun
Ankara’yı hiç bilmiyorum ki amaŞuanki fiyatlar nedir Ankara mesela
Evet haklısın inşaallah daha iyileri çıkar karşınaYoruldum inanmaktan hayal kırıklığına uğramaktan biraz kendimle kalmak istiyorum
istanbula gidemiyor musunDoktor bulamıyorum bunalımdayım resmen
Gidemem malesef imkanı yokistanbula gidemiyor musun
bunalımdayım yazınca üzüldüm ya düğününe az mı kaldı geçici yaptırsan bi doktordaGidemem malesef imkanı yok
Canım düğün yok daha 2020 yaza olur olursada kalıcı bulamazsam mecbur geçici yaptırcam zaten ama onun için bile bir doktor bulamadımbunalımdayım yazınca üzüldüm ya düğününe az mı kaldı geçici yaptırsan bi doktorda
hangi şehirdesin canım sadece kendi şehrini araştırma yakın şehirlere de bak gün içinde gider gelirsinCanım düğün yok daha 2020 yaza olur olursada kalıcı bulamazsam mecbur geçici yaptırcam zaten ama onun için bile bir doktor bulamadımçok mutusuzm işime kafa veremez oldum
Ankaradayım canım bolu falan uzak yinedehangi şehirdesin canım sadece kendi şehrini araştırma yakın şehirlere de bak gün içinde gider gelirsin
bence istanbula çaktırmadan gidersin olmaz mı hiç ankarada geçici kesin yapanlar vardırAnkaradayım canım bolu falan uzak yinede
Ankara’da geçici yapan ve sonuç alınmış doktorların isimlerini vermiştim ama sanırım benim de reklamcı olduğumu falan düşünüyorbence istanbula çaktırmadan gidersin olmaz mı hiç ankarada geçici kesin yapanlar vardır
Geçici işlem için Ankara gibi bir şehirden başka şehre gitmeni gerektirecek hiç bir şey yok İnan. Taşradaki doktorlar bile geçici işlemi yapabiliyor. Kalıcı için de yapılıp sonuç alınmış İstanbul’daki Turgay bey var. O da sana reklam geliyor. Yapacak bir şey yok en doğrusunu sen bilirsin :/ cidden bunalımda olma buradan edindiğim ve gördüklerimi sen de bil diye yazıyorumAnkaradayım canım bolu falan uzak yinede
Hayır tatlım yanlış düşünüyorsunAnkara’da geçici yapan ve sonuç alınmış doktorların isimlerini vermiştim ama sanırım benim de reklamcı olduğumu falan düşünüyoryardımcı olmaya çalıştım oysa ki.
Sağol canım geçici yaptırım büyük ihtimal ben yaGeçici işlem için Ankara gibi bir şehirden başka şehre gitmeni gerektirecek hiç bir şey yok İnan. Taşradaki doktorlar bile geçici işlemi yapabiliyor. Kalıcı için de yapılıp sonuç alınmış İstanbul’daki Turgay bey var. O da sana reklam geliyor. Yapacak bir şey yok en doğrusunu sen bilirsin :/ cidden bunalımda olma buradan edindiğim ve gördüklerimi sen de bil diye yazıyorumsen bilirsin dinler misin dinlemez misin senin kararın
Var ama internette araştırdım da beğenmeyen çok kişide var o yüzden kafam karıştı açıkcasıbence istanbula çaktırmadan gidersin olmaz mı hiç ankarada geçici kesin yapanlar vardır
Ben de geçici işlem olacağım. Ama kalıcı olmayı düşünürsen cidden Turgay beyde şansın daha yüksek kalıcının tutma olasılığı olarak diğer doktorlardan.Sağol canım geçici yaptırım büyük ihtimal ben ya
evet herkes ona yaptırıyor.Ben de geçici işlem olacağım. Ama kalıcı olmayı düşünürsen cidden Turgay beyde şansın daha yüksek kalıcının tutma olasılığı olarak diğer doktorlardan.
Konunun başlığı Ankara ama demekki düzgün bir doktor yok ordaVar ama internette araştırdım da beğenmeyen çok kişide var o yüzden kafam karıştı açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?