Eçiciyi kime olmayı düşünüyorsun pekiBen de geçici işlem olacağım. Ama kalıcı olmayı düşünürsen cidden Turgay beyde şansın daha yüksek kalıcının tutma olasılığı olarak diğer doktorlardan.
Amin inşallah hepimizin ❤Evet haklısın inşaallah daha iyileri çıkar karşına
Canım ben kalıcı diye ankarada bi dr yaptırdım 4200 civarı ödeme yaptım açıklık var. Dr tuttu dedi düğünden önce gel dedi baktığım da açık bana göre tutmadı o yuzden düğünöncesi ona gitmeyeceğim. Bi tanidigim bizim gibi olan birine yardımcı oldu ağzını yokladim arkadaşım için diye tanıdığı bi dr arkadaşı ankarada hüsniye tanboga yi önermiş ona gidin demiş düğünden 1 gün önce gidip geçici yaptırmışlar damat dr olduğu halde anlamamış şuan 3 çocukları varmış. Kız intiharı bile düşünmüş dugun oncesj simdi çokmutlularmış. Maddi olarak toparlanıp kontrole o dr gideceğim geçici için de ona gitmeyi düşünüyorum kontrolde memnun kalırsam reklam falan değil inan daha önce de yazmıştımDoktor bulamıyorum bunalımdayım resmen
O doktoru duymuştum evet ama araştırmak canım üzüldüm açılan olmasında açıkcası kalıcıda esneme olayı çok oluyor birazda o yüzden geçici istiyorum bide çok pahalıymış yaCanım ben kalıcı diye ankarada bi dr yaptırdım 4200 civarı ödeme yaptım açıklık var. Dr tuttu dedi düğünden önce gel dedi baktığım da açık bana göre tutmadı o yuzden düğünöncesi ona gitmeyeceğim. Bi tanidigim bizim gibi olan birine yardımcı oldu ağzını yokladim arkadaşım için diye tanıdığı bi dr arkadaşı ankarada hüsniye tanboga yi önermiş ona gidin demiş düğünden 1 gün önce gidip geçici yaptırmışlar damat dr olduğu halde anlamamış şuan 3 çocukları varmış. Kız intiharı bile düşünmüş dugun oncesj simdi çokmutlularmış. Maddi olarak toparlanıp kontrole o dr gideceğim geçici için de ona gitmeyi düşünüyorum kontrolde memnun kalırsam reklam falan değil inan daha önce de yazmıştım
Gökçen Erdoğan irfan Tarhan nedense aklıma daha çok yatan isimler. Ama Esra çabuk cömert ve Esra Demir yüzer i de düşünebilirim. Gökçen hocaya yaptırıp 5 gün dayanan olduğu için kanaması da oldu eşi de anlamadı en çok o galiba içime sinenG
Eçiciyi kime olmayı düşünüyorsun peki
Gökçen Erdoğan irfan Tarhan nedense aklıma daha çok yatan isimler. Ama Esra çabuk cömert ve Esra Demir yüzer i deG
Eçiciyi kime olmayı düşünüyorsun peki
Peki o doktor kaç güne garanti veriyor canım?Canım ben kalıcı diye ankarada bi dr yaptırdım 4200 civarı ödeme yaptım açıklık var. Dr tuttu dedi düğünden önce gel dedi baktığım da açık bana göre tutmadı o yuzden düğünöncesi ona gitmeyeceğim. Bi tanidigim bizim gibi olan birine yardımcı oldu ağzını yokladim arkadaşım için diye tanıdığı bi dr arkadaşı ankarada hüsniye tanboga yi önermiş ona gidin demiş düğünden 1 gün önce gidip geçici yaptırmışlar damat dr olduğu halde anlamamış şuan 3 çocukları varmış. Kız intiharı bile düşünmüş dugun oncesj simdi çokmutlularmış. Maddi olarak toparlanıp kontrole o dr gideceğim geçici için de ona gitmeyi düşünüyorum kontrolde memnun kalırsam reklam falan değil inan daha önce de yazmıştım
Hiç bilmiyorum çok detaylı soramadim kendim için olduğunu anlamasın diye bir gün önce gittiklerine göre en fazla 3 gündür diye tahmin ediyorum 5 6 ay sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum maddî manevi toparladıktan sonra gidince buradan yazacağım haberdar olursun. Normalde kalıcı diktirdigim dr 3500 dedi dikim öncesi kontrolde 300 tl muayene parası verdim. Dikimde 3500 sonraki kontroldede 300 aldı almaması gerekirdi çok kızdım para için yaptığının göstergesi bence hele düğün öncesi gel demesi ben yapamadım senriske atma düğün öncesi gel bi bu kadar daha para alacağım demek bence çok sinirlendim baştan kalıcı yapamıyorum dese ona giderdim geçici için ama güvenimi sarstı. Hüsniye tanboga yi kesin düşünüyorum gidip kesin sonuç alan tanidikta var.Gökçen Erdoğan irfan Tarhan nedense aklıma daha çok yatan isimler. Ama Esra çabuk cömert ve Esra Demir yüzer i de
Peki o doktor kaç güne garanti veriyor canım?
İnşallah parana yazık olmaz bidaha canım ve sonul alırsın insallajHiç bilmiyorum çok detaylı soramadim kendim için olduğunu anlamasın diye bir gün önce gittiklerine göre en fazla 3 gündür diye tahmin ediyorum 5 6 ay sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum maddî manevi toparladıktan sonra gidince buradan yazacağım haberdar olursun. Normalde kalıcı diktirdigim dr 3500 dedi dikim öncesi kontrolde 300 tl muayene parası verdim. Dikimde 3500 sonraki kontroldede 300 aldı almaması gerekirdi çok kızdım para için yaptığının göstergesi bence hele düğün öncesi gel demesi ben yapamadım senriske atma düğün öncesi gel bi bu kadar daha para alacağım demek bence çok sinirlendim baştan kalıcı yapamıyorum dese ona giderdim geçici için ama güvenimi sarstı. Hüsniye tanboga yi kesin düşünüyorum gidip kesin sonuç alan tanidikta var.
Umarım gelecek için planım öncelikle ruh sağlığım için olan biteni unutmak sonra maddi olarak toparladıktan sonra hüsniye tanbogaya kontrole gidip ilk dr ne yapmış kanama şansım ne geçiciyi nasıl yapıyor onu öğrenmek sonra kenarda geçici parasını biriktirip hazırda tutmak daha sonra evleneceğim kişinin hayatıma girmesini beklemek düğün günüde sağlam bi arkadaşla gidip yaptırmak gerisi kader artık kismette ne varsa onu yaşamak elimden başka birşey gelmiyor bu ara çok yoğunum düşünmeye bile fırsatım olmuyor ise güce verdim kendimi iyi geliyor bana hayırlısı diyorum vardır allahın bir bildiği bunu yasattiysa dayanacak üstesinden gelecek gücüm var demek kiİnşallah parana yazık olmaz bidaha canım ve sonul alırsın insallaj
Hangi doktor idi peki kalıcıyı beceremeyen canım? Rabbim yardımcımız olsun da kurtulalım inşallah şu illettenHiç bilmiyorum çok detaylı soramadim kendim için olduğunu anlamasın diye bir gün önce gittiklerine göre en fazla 3 gündür diye tahmin ediyorum 5 6 ay sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum maddî manevi toparladıktan sonra gidince buradan yazacağım haberdar olursun. Normalde kalıcı diktirdigim dr 3500 dedi dikim öncesi kontrolde 300 tl muayene parası verdim. Dikimde 3500 sonraki kontroldede 300 aldı almaması gerekirdi çok kızdım para için yaptığının göstergesi bence hele düğün öncesi gel demesi ben yapamadım senriske atma düğün öncesi gel bi bu kadar daha para alacağım demek bence çok sinirlendim baştan kalıcı yapamıyorum dese ona giderdim geçici için ama güvenimi sarstı. Hüsniye tanboga yi kesin düşünüyorum gidip kesin sonuç alan tanidikta var.
Aynen canım o güç var demek ki çare arıyoruz başka yollara başvurmuyoruz. Eminim burda çare arayan kimse bunu tam anlamıyla bile isteye yaşamadı en azından ben yaşamadım.. Allah da kimseye yaşatmasın çok zor ayakta durmaya çalışıyorsun bir yandan bir yandan yeri geliyor ailenin yüzüne bakamıyosun iş güç para lazım derken insan tükeniyor psikolojik olarak.. Sinir hastası oldum ben resmen en ufak şeye parlar oldumUmarım gelecek için planım öncelikle ruh sağlığım için olan biteni unutmak sonra maddi olarak toparladıktan sonra hüsniye tanbogaya kontrole gidip ilk dr ne yapmış kanama şansım ne geçiciyi nasıl yapıyor onu öğrenmek sonra kenarda geçici parasını biriktirip hazırda tutmak daha sonra evleneceğim kişinin hayatıma girmesini beklemek düğün günüde sağlam bi arkadaşla gidip yaptırmak gerisi kader artık kismette ne varsa onu yaşamak elimden başka birşey gelmiyor bu ara çok yoğunum düşünmeye bile fırsatım olmuyor ise güce verdim kendimi iyi geliyor bana hayırlısı diyorum vardır allahın bir bildiği bunu yasattiysa dayanacak üstesinden gelecek gücüm var demek ki
kalıcıda esneme diye bahsettiğiniz olay neO doktoru duymuştum evet ama araştırmak canım üzüldüm açılan olmasında açıkcası kalıcıda esneme olayı çok oluyor birazda o yüzden geçici istiyorum bide çok pahalıymış ya
Dikişler zansnka esneme ysoabiliyormuşkalıcıda esneme diye bahsettiğiniz olay ne
çok güzel planlar canım mutlu günler seni beklerUmarım gelecek için planım öncelikle ruh sağlığım için olan biteni unutmak sonra maddi olarak toparladıktan sonra hüsniye tanbogaya kontrole gidip ilk dr ne yapmış kanama şansım ne geçiciyi nasıl yapıyor onu öğrenmek sonra kenarda geçici parasını biriktirip hazırda tutmak daha sonra evleneceğim kişinin hayatıma girmesini beklemek düğün günüde sağlam bi arkadaşla gidip yaptırmak gerisi kader artık kismette ne varsa onu yaşamak elimden başka birşey gelmiyor bu ara çok yoğunum düşünmeye bile fırsatım olmuyor ise güce verdim kendimi iyi geliyor bana hayırlısı diyorum vardır allahın bir bildiği bunu yasattiysa dayanacak üstesinden gelecek gücüm var demek ki
Ebru zülfikaroğlu mu bu ?Hiç bilmiyorum çok detaylı soramadim kendim için olduğunu anlamasın diye bir gün önce gittiklerine göre en fazla 3 gündür diye tahmin ediyorum 5 6 ay sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum maddî manevi toparladıktan sonra gidince buradan yazacağım haberdar olursun. Normalde kalıcı diktirdigim dr 3500 dedi dikim öncesi kontrolde 300 tl muayene parası verdim. Dikimde 3500 sonraki kontroldede 300 aldı almaması gerekirdi çok kızdım para için yaptığının göstergesi bence hele düğün öncesi gel demesi ben yapamadım senriske atma düğün öncesi gel bi bu kadar daha para alacağım demek bence çok sinirlendim baştan kalıcı yapamıyorum dese ona giderdim geçici için ama güvenimi sarstı. Hüsniye tanboga yi kesin düşünüyorum gidip kesin sonuç alan tanidikta var.
offf geçse şu günler artıkİçim sıkıldı ya yazmak istedim yok mu bunalan dertleşelim
bencedeofff geçse şu günler artık
bütün günüm depresif geçiyorbencede
benimde bugün öyle geçtibütün günüm depresif geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?