- 19 Ağustos 2019
- 96
- 42
- 3
- 27
sence operasyonu olsak geçer mi bu çilebenimde bugün öyle geçti
Bence bu sadece şeytanın verdiği kuruntu tutarsa sonra tamamen unutcaksın zatenDüşündükçe korkuyorum içim tuhaf oluyor ya bende mi böyle yoksa sizde de var mı bu tuhaf his...
Diyorum gidiceksin ameliyat olup dönceksin ve önüne bakıcaksın..
Sonra da ya tutmazsa ya ortaya çıkarsa ya kanamazsa ya dikkat edemezsem oturmama kalkmama sorun çıkarsa ya ya ya içimi kemiriyor düşünceler inşallah tez zamanda herkes kurtulur bu sıkıntıdan.....
Benimde öyle canım ama artik olsun bitsin dedim pazartesiye aldim randevuyu insallah sonrasinda rahatlicam psikolojik olarak
Olunca yeniden doğmuş hissi geliyor. İnan bana çok harika bir his. Tabi tutmama kısmı ınsanı yıkan şey o yüzden dikkat etmek lazımDüşündükçe korkuyorum içim tuhaf oluyor ya bende mi böyle yoksa sizde de var mı bu tuhaf his...
Diyorum gidiceksin ameliyat olup dönceksin ve önüne bakıcaksın..
Sonra da ya tutmazsa ya ortaya çıkarsa ya kanamazsa ya dikkat edemezsem oturmama kalkmama sorun çıkarsa ya ya ya içimi kemiriyor düşünceler inşallah tez zamanda herkes kurtulur bu sıkıntıdan.....
Oda çok düşük bir ihtimal tutmama.Olunca yeniden doğmuş hissi geliyor. İnan bana çok harika bir his. Tabi tutmama kısmı ınsanı yıkan şey o yüzden dikkat etmek lazım
Benimki tutmadıOda çok düşük bir ihtimal tutmama.
Yeniden doğma hisse kulağa çok hoş geliyor
üzgünüm canım ankarada yaptırmıştın demiBenimki tutmadı
Bizleri bilgilendir olur mu?
Ne kadar çok olumlu şeyler okursam o kadar yapabilirim diyorum...
Evet malesefüzgünüm canım ankarada yaptırmıştın demi
kalıcı mı tutmadı geçiçide tutmama riski yok zaten dimiOlunca yeniden doğmuş hissi geliyor. İnan bana çok harika bir his. Tabi tutmama kısmı ınsanı yıkan şey o yüzden dikkat etmek lazım
Başka dr tutmamış demeden adini buradan yazmayacağım özelden yazarimHangi doktor idi peki kalıcıyı beceremeyen canım? Rabbim yardımcımız olsun da kurtulalım inşallah şu illetten
Değil canımEbru zülfikaroğlu mu bu ?
Kime yatırmıştın canimBenimki tutmadı
Özelden yazmanı bekliyorum canım teşekkürler.Başka dr tutmamış demeden adini buradan yazmayacağım özelden yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?