- 27 Ağustos 2019
- 76
- 66
- 3
Yazıyorum canımÖzelden yazmanı bekliyorum canım teşekkürler.
hangi doktora yaptıracaksın?Benimde öyle canım ama artik olsun bitsin dedim pazartesiye aldim randevuyu insallah sonrasinda rahatlicam psikolojik olarak
hangi doktora yaptıracaksın?
canım gelişmelerden haberddar et ne zaman evlilik düşünüyorsunTurgay beye randevu aldım
Kaiıcı diye yaptı ama tutmamış açık orasıkalıcı mı tutmadı geçiçide tutmama riski yok zaten dimi
GökçenKime yatırmıştın canim
canım gelişmelerden haberddar et ne zaman evlilik düşünüyorsun
sağol canım geçmiş olsunYarın eve donunce yazicam canim 3 , 4 yıl daha evlilik yok en az
Tesekkür ederimsağol canım geçmiş olsun
3000 TL ye yapıyormuş geçiciyi bu aradaEsra çabuk cömert te geçicide güzel sonuç alan var mı
Geçenlerde yaptırıp aynı gün ilişkisi olan biri olumlu sonuç aldıEsra çabuk cömert te geçicide güzel sonuç alan var mı
Yuuuhhh gerçekten mi3000 TL ye yapıyormuş geçiciyi bu arada
Gökçen hanım kaç TL’ye yapıyor biliyor Musun peki?3000 TL ye yapıyormuş geçiciyi bu arada
Onunla iletişime geçmedim canım Esra ya instgramdan yazdım bu şekilde söylediGökçen hanım kaç TL’ye yapıyor biliyor Musun peki?
Aynı gün ilişkiye mi girmiş yani ameliyat olduğu günGeçenlerde yaptırıp aynı gün ilişkisi olan biri olumlu sonuç aldı
Evet canım nikah sonrası düğün öncesi galiba. Gökçen hanımla irtibata geçersen geçici için fiyat bilgisini benimle paylaşır mısın ? 2000 tl idi en son, o da canımıza okuyacak mı onu Merak ediyorum. Esra ç.c. 1800 idi uçurmuş fiyatlarıAynı gün ilişkiye mi girmiş yani ameliyat olduğu gün
Tabi söylerim canım 1800 olduğunu bilmiyordum gerçekten uçurmuş fiyatıEvet canım nikah sonrası düğün öncesi galiba. Gökçen hanımla irtibata geçersen geçici için fiyat bilgisini benimle paylaşır mısın ? 2000 tl idi en son, o da canımıza okuyacak mı onu Merak ediyorum. Esra ç.c. 1800 idi uçurmuş fiyatları
2016 nın sonuydu kalıcıyı gökçende 2500 demilti öğrenci indirimi yapmıştı. 2000 e oldum ama geçici den haberim yok.Gökçen hanım kaç TL’ye yapıyor biliyor Musun peki?
OldunuzmuAllah yardımcımız olsun inşallaj ben de 30 Ağustos’ta gidicem Turgay beye bana da dua edin nolur çok yoruldum bu hayattan artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?