Yazın başında geçici 2000 tl idi gökçen hanımda canım Esra ç.c. De 1800 tl ama Esra hanım fiyatları çok şişirmiş inşallah Gökçen hanım bizi fiyat konusunda üzmez2016 nın sonuydu kalıcıyı gökçende 2500 demilti öğrenci indirimi yapmıştı. 2000 e oldum ama geçici den haberim yok.
Geçiciyi başarılı yapıyor canım kalıcıyı yapamıyor da. Ücret almaz herhalde zaten.Bana kalıcı yaptı tutmadı. Geçici için mecbur bedava yapacak. Geçici yapsam ona gideceö
Düğün yakınlarda mı kuzum senin?Bana kalıcı yaptı tutmadı. Geçici için mecbur bedava yapacak. Geçici yapsam ona gideceö
Oldu ama şuan ortalıkta yok kendisiOldunuzmu
Düğün yok henüz kimseye yanaşamıyorum ki. Sevdiğim biri var ama olacak mı olmayacak mı brlli değil daha. Ailem istemiyor onu biraz sıkıntı.Düğün yakınlarda mı kuzum senin?
Allah hayırlısını nasip etsin sıkma canınıDüğün yok henüz kimseye yanaşamıyorum ki. Sevdiğim biri var ama olacak mı olmayacak mı brlli değil daha. Ailem istemiyor onu biraz sıkıntı.
Teşekkürler2016 nın sonuydu kalıcıyı gökçende 2500 demilti öğrenci indirimi yapmıştı. 2000 e oldum ama geçici den haberim yok.
Kim yaptıBana kalıcı yaptı tutmadı. Geçici için mecbur bedava yapacak. Geçici yapsam ona gideceö
Bende verdim kimliği sıkıntı yokAma benden istedi. Kimliğimi aldı tc mı yazdı.
Hiç riske atmayın başka birine de gidebilirsinizKızlar ben antep de kalıcı flep olmuştum 27. Günümdeyim kontrole gidemeyeceğim gibi duruyor gerçi düğünüme henüz 3 ay var ama kontrole gitmeden ilişki yaşayanlar oldu mu acaba gitmesem sorun olur mu muayene artı yol parası 500 lirayı buluyor yoksa hiç riske atmayayım mı
Canım isim verir misinKocaeli’de özel muayenehanesi olan bir kadın doğum uzmanına
Allah kolaylıkla olumlu sonuca eriştirsin canım benim çok sevindimKızlarbugün işlemi oldum bende şuan tek düsündügüm iyilesme süreci en ufak bir baskıda bile bisey oldumu diye korkuyorum
Elimden geleni yapiyorum inşallah yeterli olurGeçmıs olsun canım oturmana pansumanlarına dikkat et yeter
Amin canim hepimiz icin insallahAllah kolaylıkla olumlu sonuca eriştirsin canım benim çok sevindim
Tek kat mi yaptrdn?Kızlarbugün işlemi oldum bende şuan tek düsündügüm iyilesme süreci en ufak bir baskıda bile bisey oldumu diye korkuyorum
Tek kat mi yaptrdn?
Evet canım hatta bu hafta kontrolüm varOldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?