Neden mustafa bey icin böyle bir yorum yapıyorsun anlamıyorum ? Tanımıyorsun gitmedin ama özlem hanımla bir tutuyorsun yani ben kendisine gidicem gidicek insanlar içinde ön yargı oluşturup üzüntü yaşatıyorsun.ben mustafa beye muayene olmuş biri olarak söylüyorum işinde tecrübeli bir insan.

Canım ayrıldımı o kişi senden? bende gecen sene böyle birsey yasadım ama şuan iyiyim şükür

Mustafa beyin akrabasimisin? Ne bu korumacı tavırlar? Kötü bsey demedim ki iki doktor da kalıcı yaptım dedikten sonra evlenmeden önce kontrole gel lafını söylüyor sonuçta o yüzden ikisini de aynı kefeye koymakta bir haksızlık yaptığımı dusunmuyorum

İnşallah sende güzel haberlerle dönersin canım buraya mutlaka yaz ama olurmu bazen bazı insanlar canımızı sıkıyor yazmak istemiyoruz şu siyeden kaybolmak istiyoruz ama diğer kızlar var günahsız gözleri umutla sonuç alanları arayan onlara yardımcı olabilmek adına neyle kiminle karşı karşıya kalırsak kalalım yazalım buraya sonucumuzu

Tek istediğim buraya umutlu ve güzel haber vermek canm. Sonucu muhakkak yazcam burasi bana umut oldu burada agladm mutlu oldum . Inşallah bende herkese umut olurum inşallah hepimiz mutlu yuvalarımızı kurar ve birdaha hataya düşmeyiz. Herkesin güzel sonuçlar getirmesini diliyorum hep bende mutlu oluyorum sevinç gözyaşlarına ortak oluyorum ve bana da ayrı bir umut doğuyor. Bu yükü üstümüzden atip kurtulmak ne kadar mutlu eder bizi tarifi imkansız sanırım. Allahm o günleri göstersin insallah .

Mustafa beyin akrabası değilim herkes burda bir doktora tutunmaya calısıyor senin haptığın hoş değil.

Evet malesef ayrıldı istediğini aldı ve bitti. Kendimi kullanılmış hissediyorum. Sen nasıl atlattın bu günleri ben bu şekilde yola devam edemiyecek gibiyim.

Mustafa beyin akrabası değilim herkes burda bir doktora tutunmaya calısıyor senin haptığın hoş değil.
Arkadaşım ben burada mustafa bey yapamıyor herkes mağdur mu dedim. Kalıcı yapamıyorlar evlenmeden önce çağırıyorlar dedim ama sonuç olarak kanama oluyor çok şükür gitmek isteyen geçici isteyen herkeste gidebilir bence. Ben özlem hanımla görüşmesem mustafa beyi de tercih edebilirdim mesela. Kimseyi üzüp şüpheye düşürüp umut kırmıyorum ben. Sonuç olumlu ama evlilik öncesi gitmek gerekiyor diyorum. Şimdi anladın mı?

GöZün aydın canım

Bende ayni sekilde kuzum umudunu hic yitirme cunku insallah hepimiz buraya güzel haberlerle dönecegiz Allahin izniyle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…