- 15 Temmuz 2019
- 118
- 110
- 103
Tesekkurler canmGöZün aydın canım
Evet malesef ayrıldı istediğini aldı ve bitti. Kendimi kullanılmış hissediyorum. Sen nasıl atlattın bu günleri ben bu şekilde yola devam edemiyecek gibiyim.
İnşallah kuzum inşallahInşallah kuzum bende olumlu düşünüyorum insallah güzel olacak geçicek bu skntilae
Peki neler yaptın geçmesi için beni.gecmiyor sanki ? Ne yapacagimi bilmeden geceleri uyumadan? Kızlık zarını diktirdim mi kimiside iyi geliyor psikolojim düzeldi falan diyor ben ne yapacağım bilmiyorumKendimi gördüm sende tam geçen sene bu zamanlardı benimde öyle bitti gitti
Allaha havale et üstelik benimki zorla oldu umrundada olmadı
ama gecıyo valla suan sanki bu olayı hic yasamamıs gibiyim seninkide gececek
biraz zamanla sabırla cnm
Peki neler yaptın geçmesi için beni.gecmiyor sanki ? Ne yapacagimi bilmeden geceleri uyumadan? Kızlık zarını diktirdim mi kimiside iyi geliyor psikolojim düzeldi falan diyor ben ne yapacağım bilmiyorum
1 ay sonraKızlar kalıcıyı yaptırdık diyelim en erken ne zaman ilişki yaşanabiliyor yani kaç ay geçmesi lazım işlemden ? Ben Turgay hocayı düşünüyorum ona yaptıranlar cevap verebilir mi ?
Öyle 3-4 ay gibi bir süreye gerek yok o zaman1 ay sonra
Canım ayrıldımı o kişi senden? bende gecen sene böyle birsey yasadım ama şuan iyiyim şükür
Bence bi doktora sor ayrıca 15 güne kadar bakma pqnsumanı hafif yapmaya çalış. Ve doktora mesaj at kime oldun sen turgaya mıKızlar sanırım benim dikişlerim acildi ya agrisida baya azaldi ben 1 hafta oldu agrisi ondan azaldi saniyodum ama dün pansuman yaparken farkettim alt taraftaki dikişler dursada üstteki delik ilk zamanlara göre daha büyük yarısının tutup yarısının tutmamasi gibi birsey olabilir mi ?
Bence bi doktora sor ayrıca 15 güne kadar bakma pqnsumanı hafif yapmaya çalış. Ve doktora mesaj at kime oldun sen turgaya mı
Tek kat mı fiyat ne kadar verdinEvet Turgay beye oldum yani cok acmadim ama fazla ve degisik akıntım vardı enfeksiyon mu kapti acaba
Tek kat mı fiyat ne kadar verdin
Bana da yazar mısın canımÖzelden yazdım canım fiyati nolur nolmaz diye burdan yazmadim
Doktor tuttu dedi ama iki hafta daha dikkat edicemm dua edin adam gibi biri çıksın da evleneyimgeçmiş olsun canım nasıl hissediyorsun
4 haftaKızlar kalıcıyı yaptırdık diyelim en erken ne zaman ilişki yaşanabiliyor yani kaç ay geçmesi lazım işlemden ? Ben Turgay hocayı düşünüyorum ona yaptıranlar cevap verebilir mi ?
O benim bildğim ve mantıklı olarak 2. Ayını doldurduktan sonra artık ilişkiye girebilirsin özellikle ilk bir ve bir buçuk ay ilişkiye veya yakınlaşmaya tenezzül dahi etme çünkü her insanın dokusu farklıdır kiminin iplerinin tamamiyle düşmesi 2 ayı buluyor doku tutuyor elbette bir buçuk aya kadar fakat garanti bir iyileşme süresi için iplerin tamamiyle kaybolması için bence 2 ayın dolması gerekiyor loş bir ortamdada ilişkiye girersen ufak tefek izler oluyo eşinde onu görmez canım şimdi iz falan deyince gözünüz korkucak sanırım ama eşiniz görse dahi anlamaz yani merak etmeyin siz ameliyat olduğunuzu bildiğiniz için ufak tefek izlere takıntı yapıp evham yapıyosunuz o yüzden iz konusune takılmayın siz iplere takılın kızlar 2. Ayı doldurana kadar oturmanıza kalkmanıza doktorunuzun tavsiyelerine herşeyinize dikkat edin sonra imkanınız varsa ipler kalmışmı kalmamışmı diye kontrole gidin imkanınız yoksa evde kendiniz kontrol edin görünürde dikiş ip vs var mı diye 2. Ayınızı doldurana kadarda kesinlikle orayı açıp bakmayın kuru tutun temiz tutun havalandırın kabız olmayın sağlığınıza dikkat edin tutmaması neredeyse mümkün değil aksi bir durum olmadığı sürece özellikle kabız olmamaya o bölgeyi zorlamamaya dikkat edin kızlar tutmaması için en büyük en önemli bakım zamanında kabız olmamak benceÖyle 3-4 ay gibi bir süreye gerek yok o zaman
Akıntı gayet normal canım şuan sende kendimi görüyorum sen benim söylediklerime dikkat et zaten doktorun dikkat etmeni ilaçlarını verdiği kısımlar kesinlikle kabız olma orayı kuru tutmaya çalış gece hava alması için iç çamaşırsız gerekirse odanda başka kimse yoksa şortla falan yat yumuşak penye tarzı şortlarla adet döneminde bim ve a101 de satılan gece diye satılan pedler var onlardan kullanın ben gidip büyük bez falan almıştım korkudan ama gerek yokmuş bir tanesini kullandım sonra bimdeki o scarlett gece ye devam ettim bişey olmadı sizde sorun yaşamazsınız akıntıdan korkmayın sarımsak yutun suyla gece yatmadan önce veya sarımsağı ezip çok azıcık bir tatlı kaşığı yada bir çorba kaşığını geçmicek şekilde yoğurtla karıştırın ve yiyin yoğurt kabızlık yapar kızlar dikkat edin aşırıya kaçmayın bence ben ailemin bana söylediğini söylüyorum o dönemde ishal olmuştum şuruptan dolayı yoğurt yememi söylediler yani kabızlık yapıyor sanırım o nedenle bunu söylüyorum sıvı tüketin kabız olmamak için ekmeği biraz azaltın c vitamini protein almaya önem gösterin derimEvet Turgay beye oldum yani cok acmadim ama fazla ve degisik akıntım vardı enfeksiyon mu kapti acaba
Sonuç olarak canım seninki tuttu mu peki ? Çok güzel anlatmışsınAkıntı gayet normal canım şuan sende kendimi görüyorum sen benim söylediklerime dikkat et zaten doktorun dikkat etmeni ilaçlarını verdiği kısımlar kesinlikle kabız olma orayı kuru tutmaya çalış gece hava alması için iç çamaşırsız gerekirse odanda başka kimse yoksa şortla falan yat yumuşak penye tarzı şortlarla adet döneminde bim ve a101 de satılan gece diye satılan pedler var onlardan kullanın ben gidip büyük bez falan almıştım korkudan ama gerek yokmuş bir tanesini kullandım sonra bimdeki o scarlett gece ye devam ettim bişey olmadı sizde sorun yaşamazsınız akıntıdan korkmayın sarımsak yutun suyla gece yatmadan önce veya sarımsağı ezip çok azıcık bir tatlı kaşığı yada bir çorba kaşığını geçmicek şekilde yoğurtla karıştırın ve yiyin yoğurt kabızlık yapar kızlar dikkat edin aşırıya kaçmayın bence ben ailemin bana söylediğini söylüyorum o dönemde ishal olmuştum şuruptan dolayı yoğurt yememi söylediler yani kabızlık yapıyor sanırım o nedenle bunu söylüyorum sıvı tüketin kabız olmamak için ekmeği biraz azaltın c vitamini protein almaya önem gösterin derim
Kaç ay sonra kontrole gittin de tuttu dedi canımDoktor tuttu dedi ama iki hafta daha dikkat edicemm dua edin adam gibi biri çıksın da evleneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?