- 11 Mart 2019
- 170
- 112
- 103
- 26
Akıntı gayet normal canım şuan sende kendimi görüyorum sen benim söylediklerime dikkat et zaten doktorun dikkat etmeni ilaçlarını verdiği kısımlar kesinlikle kabız olma orayı kuru tutmaya çalış gece hava alması için iç çamaşırsız gerekirse odanda başka kimse yoksa şortla falan yat yumuşak penye tarzı şortlarla adet döneminde bim ve a101 de satılan gece diye satılan pedler var onlardan kullanın ben gidip büyük bez falan almıştım korkudan ama gerek yokmuş bir tanesini kullandım sonra bimdeki o scarlett gece ye devam ettim bişey olmadı sizde sorun yaşamazsınız akıntıdan korkmayın sarımsak yutun suyla gece yatmadan önce veya sarımsağı ezip çok azıcık bir tatlı kaşığı yada bir çorba kaşığını geçmicek şekilde yoğurtla karıştırın ve yiyin yoğurt kabızlık yapar kızlar dikkat edin aşırıya kaçmayın bence ben ailemin bana söylediğini söylüyorum o dönemde ishal olmuştum şuruptan dolayı yoğurt yememi söylediler yani kabızlık yapıyor sanırım o nedenle bunu söylüyorum sıvı tüketin kabız olmamak için ekmeği biraz azaltın c vitamini protein almaya önem gösterin derim
Kızlar kalıcıyı yaptırdık diyelim en erken ne zaman ilişki yaşanabiliyor yani kaç ay geçmesi lazım işlemden ? Ben Turgay hocayı düşünüyorum ona yaptıranlar cevap verebilir mi ?
1 ayKaç ay sonra kontrole gittin de tuttu dedi can
özlem hoca yapmıyor ama operasyonu ınsanları yanlış yönlendirmeyin. yanındaki estetisyen yapıyo ben oldum ona pişmanımIzmır de özlem gültekin canm
Ben en başında olduğumda bunu söylemiştim zaten burada. Handan hanımla konuştuğumda evlenmeden önce geldiğimde dikiş atılacak olursa kim yapacak dedim istersen özlem hanımda yapar bende yaparim demistiözlem hoca yapmıyor ama operasyonu ınsanları yanlış yönlendirmeyin. yanındaki estetisyen yapıyo ben oldum ona pişmanım
Bende geçici olacam bana da bilgi verir misinKızlar geçici olduk diyelim ilişkide yakınlaşırken nelere dikkat etmek lazım nasıl oluyor bu durum. Geçici olan arkadaşlar bazı arkadaşlara özelden ayrıntılı msjlar atip ayrıldılar buradan. O kişiler ve ayrıntılı bilgisi olan kişiler bana özelden bilgi verebilir mi ?
Tamam canm da ben 3 4 ay sonra olacam o zaman da yazarmBende geçici olacam bana da bilgi verir misin
Evet tuttu canım tuttuktan sonra yanlış bir hareket yaptımmı bilmiyorum ama tuttuktan sonra 8-9 ayımdayken düştüm ben ağrı oldu kanama vs olmadı ama ama bunlara dikkat ettikten sonra tutuyo zaten canım tuttuktan sonrada dikkat etmek gerekiyor tabi düşmemek zorlamamak içinSonuç olarak canım seninki tuttu mu peki ? Çok güzel anlatmışsın
Tamam canım sen dikkat etmeye devam gerisini Allaha bırak inşallah kuzum inşallah hepinizin hepimizin her konuda Allah yardımcımız olsun ve güzel sonuçlarla gelelim inşallahEvrt canim cok guzel anlatmissin elimden geln herseyi yapiyorum geceleri sort dahi giymiyorum tamamen alt taraf acik uyuyorumki hava alsin ama benim dış dikişlerim gerilmiş risk var ilerlerse tutmazmiş doktor bey öyle söyledi yani onun disinda dedigin herseye cok dikkat ediyorum inşallah senin gibi olumlu sonuclar aliriz hepimiz
Yapamazsın canım doktor hangilerini yapamayacağını söylüyor ve verdiği kağıtta yazıyor ama yapmamak daha mantıklı bencespor salonunuza yazılsak. oradaki hareketleri yapamayız demi
Yapamazsın canım doktor hangilerini yapamayacağını söylüyor ve verdiği kağıtta yazıyor ama yapmamak daha mantıklı bence
[/QUOTEbide dikişlerin ele gelmesi nasıl bı durum. doktora gitmeye korkuyorum acıkcası
SENİN TUTTU MU ?Akıntı gayet normal canım şuan sende kendimi görüyorum sen benim söylediklerime dikkat et zaten doktorun dikkat etmeni ilaçlarını verdiği kısımlar kesinlikle kabız olma orayı kuru tutmaya çalış gece hava alması için iç çamaşırsız gerekirse odanda başka kimse yoksa şortla falan yat yumuşak penye tarzı şortlarla adet döneminde bim ve a101 de satılan gece diye satılan pedler var onlardan kullanın ben gidip büyük bez falan almıştım korkudan ama gerek yokmuş bir tanesini kullandım sonra bimdeki o scarlett gece ye devam ettim bişey olmadı sizde sorun yaşamazsınız akıntıdan korkmayın sarımsak yutun suyla gece yatmadan önce veya sarımsağı ezip çok azıcık bir tatlı kaşığı yada bir çorba kaşığını geçmicek şekilde yoğurtla karıştırın ve yiyin yoğurt kabızlık yapar kızlar dikkat edin aşırıya kaçmayın bence ben ailemin bana söylediğini söylüyorum o dönemde ishal olmuştum şuruptan dolayı yoğurt yememi söylediler yani kabızlık yapıyor sanırım o nedenle bunu söylüyorum sıvı tüketin kabız olmamak için ekmeği biraz azaltın c vitamini protein almaya önem gösterin derim
Ağda ve yolma evlenene kadar yasak canımİşlemden sonra ne kadar süre geçmeli ağda yaptırmak için...
Oda bir süre yasak sanırım...
1 ay tuttuktan sonra bacak açma hareketli dahil yapabilirsinspor salonunuza yazılsak. oradaki hareketleri yapamayız demi
Evet tuttu canımSENİN TUTTU MU ?
Sen turgayda oldun dimi canımEvet tuttu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?