Evrt canim cok guzel anlatmissin elimden geln herseyi yapiyorum geceleri sort dahi giymiyorum tamamen alt taraf acik uyuyorumki hava alsin ama benim dış dikişlerim gerilmiş risk var ilerlerse tutmazmiş doktor bey öyle söyledi yani onun disinda dedigin herseye cok dikkat ediyorum inşallah senin gibi olumlu sonuclar aliriz hepimiz

Kızlar geçici olduk diyelim ilişkide yakınlaşırken nelere dikkat etmek lazım nasıl oluyor bu durum. Geçici olan arkadaşlar bazı arkadaşlara özelden ayrıntılı msjlar atip ayrıldılar buradan. O kişiler ve ayrıntılı bilgisi olan kişiler bana özelden bilgi verebilir mi ?

özlem hoca yapmıyor ama operasyonu ınsanları yanlış yönlendirmeyin. yanındaki estetisyen yapıyo ben oldum ona pişmanım
Ben en başında olduğumda bunu söylemiştim zaten burada. Handan hanımla konuştuğumda evlenmeden önce geldiğimde dikiş atılacak olursa kim yapacak dedim istersen özlem hanımda yapar bende yaparim demisti

Bende geçici olacam bana da bilgi verir misin

Sonuç olarak canım seninki tuttu mu peki ? Çok güzel anlatmışsın
Evet tuttu canım tuttuktan sonra yanlış bir hareket yaptımmı bilmiyorum ama tuttuktan sonra 8-9 ayımdayken düştüm ben ağrı oldu kanama vs olmadı ama ama bunlara dikkat ettikten sonra tutuyo zaten canım tuttuktan sonrada dikkat etmek gerekiyor tabi düşmemek zorlamamak için

Tamam canım sen dikkat etmeye devam gerisini Allaha bırak inşallah kuzum inşallah hepinizin hepimizin her konuda Allah yardımcımız olsun ve güzel sonuçlarla gelelim inşallah

SENİN TUTTU MU ?

İşlemden sonra ne kadar süre geçmeli ağda yaptırmak için...
Oda bir süre yasak sanırım...

Bazen bazı kişiler farkediyor canım özellikle 2. Haftadan yani aşağı yukarı 18-19. Gününden sonra dikişlerin çok yavaş yavaş şekilde düşmeye başlar bunu bazen peçeteyle o bölgeyi kurularken peçeteye gelir bende bir dikiş ipimi ne öyle görmüştüm düştüğünü hepsini görmezsin zaten normal şartlarda düştüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…