Yani karışık biraz benim canım turgay bey ve akın bey karışık gibi ama geçici yaptıracağım ben turgay beye garanti olsun diye
Geçici olmasan da kanama olmayacak mıydı kuzum? Bi de geçici için tüm yasakları, dikkat edilmesi gerekenleri bize aktarmayı unutma canım az kaldı değil mi ?

Yani karışık biraz benim canım turgay bey ve akın bey karışık gibi ama geçici yaptıracağım ben turgay beye garanti olsun diye

Senin işlrmin tutmustu aslında bosuna yaptırıyorsun ama sen bılırsın tabı rahat edemeyeceksen yaptır

Kızlar benim çok az zamanım kaldı son günlerim diyebiliriz bana lütfen dua edin yavaş yavaş bir tarafım korkmaya stres yapmaya başladı
Geçici olmasan da kanama olmayacak mıydı kuzum? Bi de geçici için tüm yasakları, dikkat edilmesi gerekenleri bize aktarmayı unutma canım az kaldı değil mi ?
bilmiyorum canım ilk birinci ayımı doldurdğum gün turgay bey %90 kanar demişti sonra yine birçok şey atlattım mayısta veya haziran ayında sana söyledğim o doktora gittim doktorda işlemin gayet başarılı dedi bende geçici istediğimi söyledim yapılıp yapılamayacağını sordum oda yukardan dikiş atılabilir bant gibi olan et parçası biraz aşağı sarkmış gibi onu biraz gerginleştiririz dedi kanaman olur ama biraz fazla plur demişti.. Tamam canım merak etme aktaracağım Evet az kaldı hemde çok az kaldı yakında bende buraya sonucumu yazacağım bana çok çok dua edin lütfen artık korkularım başladı

Senin işlrmin tutmustu aslında bosuna yaptırıyorsun ama sen bılırsın tabı rahat edemeyeceksen yaptır
Canım ben düştüm ağır kaldırdım vs vs daha bi çok şey yaşadım o sürede bişey olmasından korkuyorum çok zorlanacağım belki ama yaptırıp kurtulmak istiyorum içime biraz olsun su serpilsin istiyorum dua edin lütfen bana

Canım.Allah yardimcin olsun da birsey soracagim doktor bey iyileatikten sonra normal hayata dönebilirsiniz demisti düşme ve ağır kaldirma falan evlenene kadar yasak mı dedi sana

Merhaba siz diktirdiniz mi dugununz ne zaman

Canım.Allah yardimcin olsun da birsey soracagim doktor bey iyileatikten sonra normal hayata dönebilirsiniz demisti düşme ve ağır kaldirma falan evlenene kadar yasak mı dedi sana
O gün söyledi bana evlenene kadar mı yoksa işlem sırasında mı bilmiyorum canım o sıra doktoru tam dinleyememiştim dalgındım ben ne öğrendiysem genelde bu siteden öğrendim Allah hepsinden razı olsun birde burada işlem olduktan sonraki zamanda ikinci haftasımı 3. Haftasımı tam hatırlayamıyorum biri düşmüştü bende düştüğümde kanama vs olmadı ama çok ağrım olmuştu daha bi çok şey sadece bu değil yani canım o yüzden tedirginim biraz

Anladim canim icin nasil rahat edecekse oyle yap ve mutlu haberlerini vereceksin ben inaniyorum

Gunaydin. Labioplasti vajinoplasti için süreci yakın zamanda yaşayan birisi var mıdır? Bilgi paylaşabilir misiniz?

Bütün dualarım senin

Merhaba hanımlar yardımcı olmak için yazıyorum bugün derya korkmaza flep ameliyatı oldum. Sorularınızı alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…