Evet cnm az kaldı yakın zamanda sonucumu paylaşacağım sizlerle
Ağda ve yolma evlenene kadar yasak canım
Geçici mi oldunMerhaba hanımlar yardımcı olmak için yazıyorum bugün derya korkmaza flep ameliyatı oldum. Sorularınızı alabilirim
Hayır kalıcı flep yöntemiGeçici mi oldun
Hmm daha bilindik doktorlara olsaydın keşke.Hayır kalıcı flep yöntemi
Hayır kalıcı flep yöntemi
[/QUOTE
Araştırdın mı yaptırankar nasıl sonuç almışlar
Ama önemli değil çok dikkat etmelisin bakalım sonucunu burda paylaşırsın olumlu olur inşallah bir ayaHayır kalıcı flep yöntemi
Valla canim işlem olunca iyilestikten sonra mecbur lazer yaptircaz yoksa sürekli jilet falan olmaz bencedüğün öncesi ağda yaptırmıcaz da napcaz ya
Sonucunu paylaşırsan sevinirim. Nereden buldun tavsiye ile mi dr ? Tavsiye edilip gidilen dr lar daha mı iyi?Merhaba hanımlar yardımcı olmak için yazıyorum bugün derya korkmaza flep ameliyatı oldum. Sorularınızı alabilirim
Birde ücret ne kadar ?Sonucunu paylaşırsan sevinirim. Nereden buldun tavsiye ile mi dr ? Tavsiye edilip gidilen dr lar daha mı iyi?
benim evlenmeme en az 6 yıl var sizce kalıcı yaptırsam o kadar dayanır mıEvet tuttu canım
Bence bir o kadar yılın varsa hemen düşünüp kendini yorma derim canımbenim evlenmeme en az 6 yıl var sizce kalıcı yaptırsam o kadar dayanır mı
Ben lazer epilasyon oluyorum 6.seansımdayım şuan sizce seanslarım bitsin öyle mi ameliyat olayım yoksa sıkıntı yapmaz mı ? Bazı seanssa giren kadınlar vaji.na kısmını ayırıyornda yapıyor nr yapsam bilemiyorum
Evet ya ayırıyorlar çok feci şekilde iç dudağın kısmına barıyorlar altına üstüne her yerini didik didik yapıyorlar o grldi aklıma inşallah bi sıkıntı olmaz yaCanım seans aralıkları uzunsa sorun olmaz ama kısaysa işlem olduktan sonra ara vermen gerekebilir cünkü ben bacaklari ayiriyorlar diye biliyorum
O zaman mecbur lazer bitince işlem olcaksın canımEvet ya ayırıyorlar çok feci şekilde iç dudağın kısmına barıyorlar altına üstüne her yerini didik didik yapıyorlar o grldi aklıma inşallah bi sıkıntı olmaz ya
canım benim herşey iyi güzel olacak inşallah kendini strese sokma bende bunu atlatacam de güzel şeyler düşün geçici dikişte atarsan inşallah bi sorun olmadan kanaman olur :) ne zaman gidiyosun canımSıkıntı olmaz dedi bir haftalık ip kullanırız dedi ben iki haftalık geçici diye birşey varmı diye sordum evet var ama sana bir haftalık yeterli sıkıntı olmaz dedi doktor bey muhakakak bna dikkat etmem gerekenleri söyleyecektir bende buraya aynı şekilde iletirim özelden sende diğer kızlara yazarsın banada özelden yazan olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
darısı biizimde başımıza inşallah canımm benimTamam canım ama korkma ben öğrendiklerimi de seninle paylaşmıştım biliyorsun endişelenecek bir şey yok. Sadece farklı bir şey der mi diye merakımdan sordum. Mutluluğa az kaldı bunaldığında yaz ben sakinleştirmek adına elimden geleni yaparım. Kuş gibi hafifleyeceksin gör bak. 2 haftalık ip daha kalın oluyo sanırım onu da bi Turgay hoca yapıyo, o yüzden yapmak istememiştir 4 günde ilişki olacak diye. Onun erimesi de uzun sürer sorun çıkarır diye. Güven bence kuzum
O günleri görürüz inşallah biz de biran önce kuzuuuucanım benim herşey iyi güzel olacak inşallah kendini strese sokma bende bunu atlatacam de güzel şeyler düşün geçici dikişte atarsan inşallah bi sorun olmadan kanaman olur :) ne zaman gidiyosun canım
darısı biizimde başımıza inşallah canımm benim
Ne kadar iyi pazarlık yapabildiğine bağlı :)Kızlar Turgay hocaya yaptıranlara ücretini soruyorum bazısı 2500 diyor bazısı 3000 bazısı 3500 bu neye göre değişiyor anlamadım yaptıranlar neye göre bir miktar veriyor doktor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?