Ben lazer epilasyon oluyorum 6.seansımdayım şuan sizce seanslarım bitsin öyle mi ameliyat olayım yoksa sıkıntı yapmaz mı ? Bazı seanssa giren kadınlar vaji.na kısmını ayırıyornda yapıyor nr yapsam bilemiyorum

Canım seans aralıkları uzunsa sorun olmaz ama kısaysa işlem olduktan sonra ara vermen gerekebilir cünkü ben bacaklari ayiriyorlar diye biliyorum

Canım seans aralıkları uzunsa sorun olmaz ama kısaysa işlem olduktan sonra ara vermen gerekebilir cünkü ben bacaklari ayiriyorlar diye biliyorum
Evet ya ayırıyorlar çok feci şekilde iç dudağın kısmına barıyorlar altına üstüne her yerini didik didik yapıyorlar o grldi aklıma inşallah bi sıkıntı olmaz ya

canım benim herşey iyi güzel olacak inşallah kendini strese sokma bende bunu atlatacam de güzel şeyler düşün geçici dikişte atarsan inşallah bi sorun olmadan kanaman olur :) ne zaman gidiyosun canım
darısı biizimde başımıza inşallah canımm benim

O günleri görürüz inşallah biz de biran önce kuzuuuu

Kızlar Turgay hocaya yaptıranlara ücretini soruyorum bazısı 2500 diyor bazısı 3000 bazısı 3500 bu neye göre değişiyor anlamadım yaptıranlar neye göre bir miktar veriyor doktor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…