- 20 Temmuz 2018
- 593
- 855
- 33
Öyle diyorum canım elimden geldiğşnce sakin kalmaya çalışıyorum inşallah o günde öyle olabilirim bende geçicide kanama garantisi olduğu için güveniyorum ama kalıcı üzerine geçici olmaz denilen şey yüzünden biraz aklım karıştı bugünlerde bana farklı denildi ve ben başka bir doktordanda yapılabileceğini öğrendim yani en azından benim için öyle söyleyim diğer normal kalıcı işlemler için geçici gerçekten oluyor mu olmuyor mu onu tam anlamıyla bilemiyorum ama yinede kafam karıştı inşallah bir yanlış anlaışma oluyodur inşallah bir aksilik olmadan yaptırır gelirimcanım benim herşey iyi güzel olacak inşallah kendini strese sokma bende bunu atlatacam de güzel şeyler düşün geçici dikişte atarsan inşallah bi sorun olmadan kanaman olur :) ne zaman gidiyosun canım
darısı biizimde başımıza inşallah canımm benim
Yapılamasa yapılamaz denirdi bence artık kafanı bulandırma her şey yolunda gidecek mutlu haberini bizlere ulaştıracaksın hiç endişelenme!!Öyle diyorum canım elimden geldiğşnce sakin kalmaya çalışıyorum inşallah o günde öyle olabilirim bende geçicide kanama garantisi olduğu için güveniyorum ama kalıcı üzerine geçici olmaz denilen şey yüzünden biraz aklım karıştı bugünlerde bana farklı denildi ve ben başka bir doktordanda yapılabileceğini öğrendim yani en azından benim için öyle söyleyim diğer normal kalıcı işlemler için geçici gerçekten oluyor mu olmuyor mu onu tam anlamıyla bilemiyorum ama yinede kafam karıştı inşallah bir yanlış anlaışma oluyodur inşallah bir aksilik olmadan yaptırır gelirim
Tek flepte fiyat farklı daraltma+tek kat flepte fiyat daha da yukseliyor yapacağın işlem artarsa fiyatta artiyor.Kızlar Turgay hocaya yaptıranlara ücretini soruyorum bazısı 2500 diyor bazısı 3000 bazısı 3500 bu neye göre değişiyor anlamadım yaptıranlar neye göre bir miktar veriyor doktor ?
Zaten dar yapıyormuş ama isteğe göre mi daraltma yapıyorTek flepte fiyat farklı daraltma+tek kat flepte fiyat daha da yukseliyor yapacağın işlem artarsa fiyatta artiyor.
Olup sonuç alan arkadaşlar gerek olmadığını söyledi hep cidden dar dikildiği için zaten zor giriş sağlanmış o yüzden bence gerek yok ama sadece kalıcı işlem için şuan attıkları listede 3000 tl yazıyormuş bu çok fazla bence...Zaten dar yapıyormuş ama isteğe göre mi daraltma yapıyor
Dar mı geniş mi kontrol ediyor ona göre yapıyorZaten dar yapıyormuş ama isteğe göre mi daraltma yapıyor
O listeyi nerden bulmuşlar kim oluşturdu bana da atar mısın.Olup sonuç alan arkadaşlar gerek olmadığını söyledi hep cidden dar dikildiği için zaten zor giriş sağlanmış o yüzden bence gerek yok ama sadece kalıcı işlem için şuan attıkları listede 3000 tl yazıyormuş bu çok fazla bence...herkesin işi gücü ekonomik durumu el vermiyor bir de şehirdışından gidiliyor o yüzden dilerim indirim yapıyordur Turgay bey herkesin ekonomik durumuna göre Ki eminim herkesten dua alır ömür boyunca...
Bende yok canım doktorun asistanı whatsapptan atıyordu isteyebilirsin kendisindenO listeyi nerden bulmuşlar kim oluşturdu bana da atar mısın.
Ayyyy kuzum benimmm desteğin için çok teşekkür ederim inşallah benimde umutlarım o yönde umarım kırılmazYapılamasa yapılamaz denirdi bence artık kafanı bulandırma her şey yolunda gidecek mutlu haberini bizlere ulaştıracaksın hiç endişelenme!!☺
Ankara’da kalıcı yapan yok hepsi düğünden önce çağırıyorArkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum işlem yaptırmadı henüz az önce Dr gökçe kliniği i aradım sekrrterden bilgiler aldım baya sordum yani geçici 2.500 TL dedi ve şaşırcaksnz kalıcıda 2.500 TL dedi bizde fiyatlar 4 5 senedir değişmedi bu şekilde dedi kalıcı da iyi yapamıyor doktorlar açıklık oluyormuş dedin Ankara için ama ben buna çok inanmadım çnkü kızlık zarı tamamen kapalı değildir kapalı olursa zaten adet kanı dışarı çıkmaz sizin açıklık dediğiniz bu doktorlar o kısmı açık bırakmak zorunda yani bende yinede sordum aynı şekilde benim dediğim gibi dedi sekretere ayrıca geçici ve kalıcıda daraltma işleminde yapıyormuş bilginiz olsun arayıp sorun isterseniz kendizde ben kalıcı yaptıracak gibiyim 2 ay snra bir kere muayeneye gel o da sadece dikiş nasıl düşmüş mü diye bakmak için dedi o kdar
Burda bu şekilde diyorsunuz insanları yanlış yönlendiriyosunz 1 aya ykındır sorup soruşturdum yaptıran iki kişiyle görüştüm kalıcı gayet memnunlar ve düğünlerinde olmuş bende sen gibi düşünüyordum. Yaptırdın da mı bu kadar eminsin? Gerçekten merak ediyorum? İkisinde aynı işlem tek fark ipi dikimi daha dikkatli bir iş yapamıyorsun diye bir doktora git söyle evet yapan yok ankarada bende dahil derse gel isim vererek yaz buraya.Ankara’da kalıcı yapan yok hepsi düğünden önce çağırıyor
Turgay diye kafayı yemiş herkes resmenBurda bu şekilde diyorsunuz insanları yanlış yönlendiriyosunz 1 aya ykındır sorup soruşturdum yaptıran iki kişiyle görüştüm kalıcı gayet memnunlar ve düğünlerinde olmuş bende sen gibi düşünüyordum. Yaptırdın da mı bu kadar eminsin? Gerçekten merak ediyorum? İkisinde aynı işlem tek fark ipi dikimi daha dikkatli bir iş yapamıyorsun diye bir doktora git söyle evet yapan yok ankarada bende dahil derse gel isim vererek yaz buraya.
Ayrıca düğünden öncede git yani kontrole körü körüne güvenme kimseye bana 100 de 100 güven verseler öağırmasalar ben yine kontrol ettiririm yaniAnkara’da kalıcı yapan yok hepsi düğünden önce çağırıyor
O kalıcı olan kişilere düğün öncesi dikiş atmış mı peki canım ?Burda bu şekilde diyorsunuz insanları yanlış yönlendiriyosunz 1 aya ykındır sorup soruşturdum yaptıran iki kişiyle görüştüm kalıcı gayet memnunlar ve düğünlerinde olmuş bende sen gibi düşünüyordum. Yaptırdın da mı bu kadar eminsin? Gerçekten merak ediyorum? İkisinde aynı işlem tek fark ipi dikimi daha dikkatli bir iş yapamıyorsun diye bir doktora git söyle evet yapan yok ankarada bende dahil derse gel isim vererek yaz buraya.
Arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum işlem yaptırmadı henüz az önce Dr gökçe kliniği i aradım sekrrterden bilgiler aldım baya sordum yani geçici 2.500 TL dedi ve şaşırcaksnz kalıcıda 2.500 TL dedi bizde fiyatlar 4 5 senedir değişmedi bu şekilde dedi kalıcı da iyi yapamıyor doktorlar açıklık oluyormuş dedin Ankara için ama ben buna çok inanmadım çnkü kızlık zarı tamamen kapalı değildir kapalı olursa zaten adet kanı dışarı çıkmaz sizin açıklık dediğiniz bu doktorlar o kısmı açık bırakmak zorunda yani bende yinede sordum aynı şekilde benim dediğim gibi dedi sekretere ayrıca geçici ve kalıcıda daraltma işleminde yapıyormuş bilginiz olsun arayıp sorun isterseniz kendizde ben kalıcı yaptıracak gibiyim 2 ay snra bir kere muayeneye gel o da sadece dikiş nasıl düşmüş mü diye bakmak için dedi o kdar
Burda bu şekilde diyorsunuz insanları yanlış yönlendiriyosunz 1 aya ykındır sorup soruşturdum yaptıran iki kişiyle görüştüm kalıcı gayet memnunlar ve düğünlerinde olmuş bende sen gibi düşünüyordum. Yaptırdın da mı bu kadar eminsin? Gerçekten merak ediyorum? İkisinde aynı işlem tek fark ipi dikimi daha dikkatli bir iş yapamıyorsun diye bir doktora git söyle evet yapan yok ankarada bende dahil derse gel isim vererek yaz buraya.
Sna kalıcı da gökçeni asla önermem dikişleri şapour şuppur dikiyor. Kalıcı diye geçici dikiyor inanmıyosan mesj at sana bana yaptığı kalıcının resmini atayım. Geçici bile öyle dikilmez ya allah var yukarda. İpleri siyah ve hep ortada benimki tutmadı. Ben suan turgayı düşünüyorum şahsen olumlu seyler duydum ve resim atanlarda özellikle dikişi mükemmel adamın hiç görünmüyor.Arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum işlem yaptırmadı henüz az önce Dr gökçe kliniği i aradım sekrrterden bilgiler aldım baya sordum yani geçici 2.500 TL dedi ve şaşırcaksnz kalıcıda 2.500 TL dedi bizde fiyatlar 4 5 senedir değişmedi bu şekilde dedi kalıcı da iyi yapamıyor doktorlar açıklık oluyormuş dedin Ankara için ama ben buna çok inanmadım çnkü kızlık zarı tamamen kapalı değildir kapalı olursa zaten adet kanı dışarı çıkmaz sizin açıklık dediğiniz bu doktorlar o kısmı açık bırakmak zorunda yani bende yinede sordum aynı şekilde benim dediğim gibi dedi sekretere ayrıca geçici ve kalıcıda daraltma işleminde yapıyormuş bilginiz olsun arayıp sorun isterseniz kendizde ben kalıcı yaptıracak gibiyim 2 ay snra bir kere muayeneye gel o da sadece dikiş nasıl düşmüş mü diye bakmak için dedi o kdar
o kadın sadece geçici de başarılı kalıcı asla yapamıyor bence. Bi kere dikişi dikiş değil flep kaldırdığına asla inanmıyorum sanki kalanlarla yapmıştı. Diktiği yerler yuvarlak yuvarlak göz göz etcikler olmuştu benim. O yüzden önermem paranı boşa harcama. Geçici istiyorsan yap ama kalıcı yapamıyor bilgin olsunArkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum işlem yaptırmadı henüz az önce Dr gökçe kliniği i aradım sekrrterden bilgiler aldım baya sordum yani geçici 2.500 TL dedi ve şaşırcaksnz kalıcıda 2.500 TL dedi bizde fiyatlar 4 5 senedir değişmedi bu şekilde dedi kalıcı da iyi yapamıyor doktorlar açıklık oluyormuş dedin Ankara için ama ben buna çok inanmadım çnkü kızlık zarı tamamen kapalı değildir kapalı olursa zaten adet kanı dışarı çıkmaz sizin açıklık dediğiniz bu doktorlar o kısmı açık bırakmak zorunda yani bende yinede sordum aynı şekilde benim dediğim gibi dedi sekretere ayrıca geçici ve kalıcıda daraltma işleminde yapıyormuş bilginiz olsun arayıp sorun isterseniz kendizde ben kalıcı yaptıracak gibiyim 2 ay snra bir kere muayeneye gel o da sadece dikiş nasıl düşmüş mü diye bakmak için dedi o kdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?