Benim de aynı öyle olmştu Ebru hanıma yaptırmıştım ben de.o kadın sadece geçici de başarılı kalıcı asla yapamıyor bence. Bi kere dikişi dikiş değil flep kaldırdığına asla inanmıyorum sanki kalanlarla yapmıştı. Diktiği yerler yuvarlak yuvarlak göz göz etcikler olmuştu benim. O yüzden önermem paranı boşa harcama. Geçici istiyorsan yap ama kalıcı yapamıyor bilgin olsun
Sen ne yaptın tutmayınca pekiBenim de aynı öyle olmştu Ebru hanıma yaptırmıştım ben de.
Canım ben Turgay beye olmayı düşünüyorum tekrar Ebru hanım saçma sapan sebepler sünüyor çünkü yok mantar yok akıntı bilmem neSen ne yaptın tutmayınca peki
Attıran yoktu benim görüştüklerini arasında canım ankarada bunlar yalnız dolardan gelen kişiler değilO kalıcı olan kişilere düğün öncesi dikiş atmış mı peki canım ?
Öyleyse eğer kullanıcı isimlerini benimle paylaşır mısın konuşmak isterim kendileriyleAttıran yoktu benim görüştüklerini arasında canım ankarada bunlar yalnız dolardan gelen kişiler değil
Bende Gökçen'e yaptırcam demedim zaten canım kalıcıyı düşünüyorum yaptırırım büyük ihtimal gibi bişey dedim ama şu var doğrudur iyi değildir bilmem ama tutturdupu var bide turgay a ben gidemem vallao kadın sadece geçici de başarılı kalıcı asla yapamıyor bence. Bi kere dikişi dikiş değil flep kaldırdığına asla inanmıyorum sanki kalanlarla yapmıştı. Diktiği yerler yuvarlak yuvarlak göz göz etcikler olmuştu benim. O yüzden önermem paranı boşa harcama. Geçici istiyorsan yap ama kalıcı yapamıyor bilgin olsun
Burada değil onlar canım ben burdan biriyle görüşmedim hiç yalan olmasın çevre olarak bulduğum birkaç kişiydi öyle söyleyim sana bu sitede kayıtlı değillerÖyleyse eğer kullanıcı isimlerini benimle paylaşır mısın konuşmak isterim kendileriyle
Valla uyardım resmim de var atayım eğer istiyosan Gerçekten anlarsın nsıl diktiğini. Ona göre karar ver ama Geçici düşünüyosan iyi geçicide.Bende Gökçen'e yaptırcam demedim zaten canım kalıcıyı düşünüyorum yaptırırım büyük ihtimal gibi bişey dedim ama şu var doğrudur iyi değildir bilmem ama tutturdupu var bide turgay a ben gidemem valla
Ben de kendimi ayarladım Allah nasip ederse aralık ocak gibi düşünüyorum evellallah bu sefer olur inşallahCanım ben Turgay beye olmayı düşünüyorum tekrar Ebru hanım saçma sapan sebepler sünüyor çünkü yok mantar yok akıntı bilmem ne
Anladım canım teşekkür ederim ama kendileriyle görüşebilsem ikna olurdum. Şu ana kadar burada 1 kişi bile kalıcı işleminden memnun kalmadığı için hakverirsin ki emin olamıyorum. Fakat geçici işlem olmayı planlıyorum onu da olursan gökçen hanıma olacağımBurada değil onlar canım ben burdan biriyle görüşmedim hiç yalan olmasın çevre olarak bulduğum birkaç kişiydi öyle söyleyim sana bu sitede kayıtlı değiller
Ayrıca düğünden öncede git yani kontrole körü körüne güvenme kimseye bana 100 de 100 güven verseler öağırmasalar ben yine kontrol ettiririm yani
Orası tamamen kapalı olamaz. Şuan açıp bakma asla zarar verirsin 1 buçuk ay kadar bakmamaya çalış lütfen
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel sonuçlarla geleceksinKızlar iyi geceler bu mesajım toplu mesajdır elimden geldiğince en ince ayrıntısına kadar anlatamaya çalışacağım bugün geçici işlem için Turgay beye gittim baya acılı oldu benim geçiciyi yaptı bu arada turgay bey benim bant gibi et olduğu içi çok derine girip iğne yapamadı o yüzden yapabildği kadarıyla yarı uyuşuklu bi şekilde oldu şuanki durumumda kanama olmama ihtimali varmış yukardan girerse yırtar biraz kanayabilir aşağıdan girerse bant gibi etin esneme olasılığı varmış kanama dikişi attı bi kaç tane bende şuanda alttan giriş olsa kanama olmucakmı dedim biz kanama dikişini attık alttanda girse üsttende girse direk vajinana ilerleyeceği için kanaman olucak dedi arkadaki eski kızlık zarı parçalarıma dikiş atmışlar öyle söylediler... Turgay bey üzerine hızlı bir şekilde oturma dedi onun dışında bi kısıtlaman yok dedi ama bence kalıcıdaki gibi yan oturursan daha iyi olur dedi dokunma sürtünme yasakmış hapşururken veya öksürürken benim çok derinden geldğini orayı etkiledğini söyledim oda bacaklarını kapa öyle yap dedi boy abdesti için sakıncalı bir durum varmı diye sekreterine sordum yok dedi aynı şekilde alabilirsin dedi ayrıca oraya sıcak su veya sabun değmesin dedi kalıcıdaki gibi dedi kalıcıda geçici yapılabilir mi diye sordum eğer kalıcı tutmamışsa yapılabilir dedi sağlamsa gayet iyi tuttuysa zaten gerek yok tutmuş sonuçta dedi o yüzden biz yapılamaz demeleri sanırım ondanmış tuttuğu için yapılmıyormuş çok ayakta durma oynama vs nin geçiciye herhangi bir zararı yokmuş bunları konuştuk canım hatırladığım bunlar yani çok hafif kanamam oldu işlemden sonra peçete vermişti zaten aynur hanım onu koymuştum iç çamaşırıma o kanam gayet normalmiş ki normalde zaten dikiş atıyorlar ... Yol tarifine gelelim İstanbul Havalimanından; Havalimanına indiğiniz takdirde havaalanının otobüsleri sizi büyük kapının önüne bırakıyo çıkışı ordaki görevlilerede sorabilirsiniz ben yanlış hatırlamıyorsam büyük kapıyı geçince karşımda yazılarda transfer bişeyler yazıyordu oradaki insanlarıda takip ederek yukarı çıktım Havaistlere bincem dediğiniz zaman sizi yönlendirirler bir alan var asansörle inilen merdivende var sanırım ben asönsör kullandım o asansör binasının üzerinde otobüs havaist toplu taşıma -2 şeklinde yazıyo zaten -2 ye iniyosunuz otobüslerin olduğu yere geliyorsunuz orada zaten isnabul kart dolum bilet satış falan oluyo görürsünüz ben istanbul kartım olduğu için sadece içine yükleme yaptım sonra 13. Perondan İst 4 nolu Bakırköy Havaistine bindim 20 dakikada bir kalkıyomuş ordakş görevli öyle söyledi bana bindikten sonra en son durakta Bakırköy İskelesinde iniyorsunuz içindeki muavin yönlendiriyoe bazen yönlendirmediğide oldu ben sordum tabi iskelenin önünde indim hatta prda bankamatijler vardı vakıfbank vs gibi diğerlerini hatırlamıyorum üst geçitin altında bankamatikler sonra üst geçitten karşıya geçin ve o karşıdan İstanbul Havalimanına tekrardan döneceksiniz o yüzden orayı ezberinizde tutun binaları isimlerni falan üst geçitten indikten sonra hemen sağ tarafımda kaldırımın ğzerinde bir kafe var ordaki görevliye incirli caddesine gitmek istediğimi söyledim oda İlk sağdan dön hiç sapmadan devam et cumhuriyet meydanı diye bir yer var oraya geliceksin meydanı geçince orası incirli caddesi dedi bende ilk sağdan döndüm kafeler kıyafetçilerin çok olduğu kaldırımlı bir sokaktı sapmadan o caddeyi takip ettim cumhuriyet meydanına geldim merdivenlerden çıktım karşıya geçtim ve incirli caddesindeyim cadde üzerinde olduğunuzu anlamanız için sağ kaldırımın üzerindeki garanti bankası şubesini gördüğünüz zaman anlayabilirsiniz garantinin biraz ilerisinde sol kaldırım üzerinde 2. Katta turgay beyin muayenesi var mavi tabela içinde beyaz yazılarla görürsünüz hatta aralarında bir bina olması kaydıyla starbucksta var ben çok erken gittiğim için orada bekledim 9 da açılıyor Turgay Bey 10,5 ta geliyor kahvaltı falan yapmak isterseniz o cadde üzerinde hepsi öevcut daha öncedende gittiğim için o caddenin turunu atmıştım bi kere dönüş içinse aynı istikameti uygulayın kızlar ve görevliden sorduğum yerde durak var biraz ilerde tabi oradan yine İstanbul Havalimanına dönüş yapabilirsiniz oradanda 20 dakikada bir kalkıyomuş istanbullartiçin tek biniş 18 tl gidiş dönüş toplamda 36 TL yapıyor gözünüzde büyütmeyin gitmeyi kızlar çok kolaymış hiç yol tarifini kullanmaya bile gerek duymayın derim İstanbul Havalimanının yapılması ve Havaistleri çok iyi oldu bu arada başka bir söylemek istediğim sabah Muayeneye gitmek için bindiğimde saat 7 idi 7:40 da bakırköy iskelesine indim dönüşte daha uzun sürdü ikindi vakti olduğu için trafiğin yoğunluğuna göre gidiş geliş saatiniz değişiyor umarım herşeyi eksiksiz anlatmışımdır elimden gelen bu kadar inşallah hepinizin işine yarar bu yazdıklarım sadece korkmayın hiç bir şekilde...
Geçiciyi bende Gökçen hanıma olmayı düşünüyorum canım sende ankaradasınn sanırım değil mi ne zaman yaptırmak istiyosun pekiAnladım canım teşekkür ederim ama kendileriyle görüşebilsem ikna olurdum. Şu ana kadar burada 1 kişi bile kalıcı işleminden memnun kalmadığı için hakverirsin ki emin olamıyorum. Fakat geçici işlem olmayı planlıyorum onu da olursan gökçen hanıma olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?