Kuzum fiyat olarak ne kadara yaptı geçiciyi agrın fln varmı peki bu arafa çok geçmiş olsun bitanem İnşallah güzel mutlu haberlerde alcaz sendenn :)

Tamamen kapalı olsun demiyorum ki zaten canım adet deligi olmasi gerekenden büyük gibi ama dedigin gibi tutuyorum kendimi 10 gün daha sabredicem
Rabbim olumlu sonuçlandırır inşallah canım da sabret bakma cidden

Sem yine de endişelenme ve 1- 1.5 ay olana kadar bakma hiç çünkü bakınca tutmuş olmuyo zaten şimdiden anlamazsın ki. Bol bol vitaminli şeyler ye
Canim o kadar takıntılıyım ki valla doktor tutmuş dese bile içime sinmeyecek sanki o delik fazla büyük iliskiye girince kanamayacakmis gibi geliyor kendimi 2. Defa işleme o kadar hazirladim ki bilmiyorum nolucak

Canim o kadar takıntılıyım ki valla doktor tutmuş dese bile içime sinmeyecek sanki o delik fazla büyük iliskiye girince kanamayacakmis gibi geliyor kendimi 2. Defa işleme o kadar hazirladim ki bilmiyorum nolucak
İnşallah gerek kalmayacak kötü düşünme sen bu psikoloji ile 2. İşlemi olsan bile iyi olmazsın bunu yapma kendine. Sadece sabret ve dua et her şey güzel olacak

Hiç bilmiyorum daha ailemle tanıştırıcam sevgilimi falan uzun daha yazı bulur düğün nasipse yani kuzum korkuyorum da bir yandan ya olmazsa diye
Allah yolunu açık etsin inşallah korku çözüm değil bize maalesef güçlü olmak zorundayız

Canım geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…