İnşallah gerek kalmayacak kötü düşünme sen bu psikoloji ile 2. İşlemi olsan bile iyi olmazsın bunu yapma kendine. Sadece sabret ve dua et her şey güzel olacak

Elimden geleni yapıyorum canım ben 2 3 kere acip baktim her seferinde doktora mesaj attim bir sorunmu var niye böyle diye simdi bakinca ilk dikildigi zaman delik daha kücüktü simdi daha büyük o yüzden böyle oldum yoksa psikolojik olarak gayet iyidim ama dedigin gibi sabretmem gerekiyor

Valla buraya yazmadan 1 dakika önce aradım bizzat konuştum asistanıyla bu fiyatları verdi canım
Geçici olup sonuç alan vardı onda da ama yanlış hatırlamıyorsam 1 gün önce ya da aynı gün yaptırmıştı. Doktor 1 hafta-10 gün dayanır demiş ama. İnşallah öyledir

Tutunca bak şimdi değil kuzum sabır sabır sabır güzel olacak sonu

Kuzum fiyat olarak ne kadara yaptı geçiciyi agrın fln varmı peki bu arafa çok geçmiş olsun bitanem İnşallah güzel mutlu haberlerde alcaz sendenn :)
Fiyatı vermiyim canım emin olun bu en doğrusu olur bence ağrım ilk başlarda oldu sabahta devam etti ama şuanda yok sabah bağırdım falan inşallah o zaman zarfında bişey olmamıştır sonrasında biraz ağrı çektim ama kanama olmadı

Bana değişmedi fiyat 4 yıldır aynı dediler telefonda ama demekki değişmiş bak 2500 dediler kuzum
Değişmiş çünkü geçen yıl 2000 tl demişlerdi Eminim canım. Esra da iyi gibi ama verdiği fiyatları çok buluyorum labioplastiye 10 bin demişti geçiciyi 3000 demiş biara şükür geri 1800 tl yapmış

Geçici 3000 çok fazla kalıcıyı da fazla ya 15 2ü dk bir işlem için yani

Kızlar benim 21 ekim kontrol tarihim ve tam adetli oldugum zamana denk geliyor ama ben tutmadigini ve islemin tekrarlanacagini dusunuyorum o dikislerle birde adet olmak istemiyorum sizce adet geciktirici kullansam zarari olur mu

Kızlar benim 21 ekim kontrol tarihim ve tam adetli oldugum zamana denk geliyor ama ben tutmadigini ve islemin tekrarlanacagini dusunuyorum o dikislerle birde adet olmak istemiyorum sizce adet geciktirici kullansam zarari olur mu
Kontrolü ertelemen mümkün değil mi peki

Kızlar saçma olacak ama şu akıntıdan nasıl kurtulabiliriz bi ilaç yok mu ? Dikimden sonra oranın kuru kalması lazım o sıvının olmaması lazım bilen var mı bu tarrz bi ilaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…