Amin inşallah canımHerkes onun peşinde burada canım inşallah nasip olur hepimize
dar mı geniş mi kontrol edip yapıyor ya benim şuan dar ama ben daha da daraltmak istiyorum yapar mı ? birde evlenmeme daha çok var inşallah adamın ömrü uzun olur yaDar mı geniş mi kontrol ediyor ona göre yapıyor
canım neden tutmadığını düşünüyorsun?Kızlar benim 21 ekim kontrol tarihim ve tam adetli oldugum zamana denk geliyor ama ben tutmadigini ve islemin tekrarlanacagini dusunuyorum o dikislerle birde adet olmak istemiyorum sizce adet geciktirici kullansam zarari olur mu
benımde aklımda onda bende cok merak edıyorum ınsalalh guzel haberlerle donersın G Gecekusu123Kızlar G Gecekusu123 ne yaptı caba çok merak ediyorum düğünü bugun müydü dün müydü ? Nasıl geçti acaba
Darsa gerek yok diyor zaten isteğe bağlı yapabilir herhaldedar mı geniş mi kontrol edip yapıyor ya benim şuan dar ama ben daha da daraltmak istiyorum yapar mı ? birde evlenmeme daha çok var inşallah adamın ömrü uzun olur ya
Valla bende o düsünceyle erken gittim benimde 3-5 yil evlilik falan yok adam 59 yasinda Allah korusun bisey olur veya yurtdisina gider meslegi birakir falan diye simdiden yaptirdimDarsa gerek yok diyor zaten isteğe bağlı yapabilir herhalde
aynen bende yazın yaptırcamValla bende o düsünceyle erken gittim benimde 3-5 yil evlilik falan yok adam 59 yasinda Allah korusun bisey olur veya yurtdisina gider meslegi birakir falan diye simdiden yaptirdim
Bir an önce yaptır kafan rahatlasın erteledikve sadece gözünde büyüyoraynen bende yazın yaptırcam
Ooo başlığa bak ee kandırdınız mi enişteleri kutsal bakirelerYazik valla yazık vicdanınızla bogusun geceleri..gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu var unutmayın...Allah var yukarıda..Bir gün ummadığınız yerden birden cikar pişman olursunuz diktrdgnz ana.....2341 sayfa...utanç verici.....
bir gün nasıl ortaya çıksın neyin kafası buradaki insanlar birkez yaşamış pişman plmuş insanlar Allahla bizim aramızda sen kimsin?Ooo başlığa bak ee kandırdınız mi enişteleri kutsal bakirelerYazik valla yazık vicdanınızla bogusun geceleri..gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu var unutmayın...Allah var yukarıda..Bir gün ummadığınız yerden birden cikar pişman olursunuz diktrdgnz ana.....2341 sayfa...utanç verici.....
Ooo başlığa bak ee kandırdınız mi enişteleri kutsal bakirelerYazik valla yazık vicdanınızla bogusun geceleri..gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu var unutmayın...Allah var yukarıda..Bir gün ummadığınız yerden birden cikar pişman olursunuz diktrdgnz ana.....2341 sayfa...utanç verici.....
Çok guzel laf sokulmuş gerçektenCanım sen git estetikli burnunla ilgilen malum daha cok taze , fallarını baktır ,karısından boşanmış eski sevgilinin sana dönmesini falan bekle böyle haddin olmayan boyundan büyük başlıklara girme
Nasıl yani kalıcı işlem olup olumsuz sonuç aldığınız için mi ayrıldınız? Öyle bir izlenip bıraktı mesajınızÇok uzun zaman oldu buraya girmeyeli nişanlımla ayrıldım malesef işlem oldum
bende haberler pek iç acıcı değil .. İnsallah güzel sonuçlar alan vardır??
Yazmak için girip belki eşinden fırsat bulamadığı için geri çıkmıştır canım. Olumludur sonuç geçici yaptırdı kalıcısı da vardı.G Gecekusu123 ile konusan var mı sabah girmiş fakat yazmamış
Çok merak ettim iç açıcı derken ne demek istediniz olumlu olmadı mı işlem?Çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli nişanlımla ayrıldım malesef işlem oldum
bende haberler pek iç acıcı değil .. İnsallah güzel sonuçlar alan vardır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?