Kızlar benim 21 ekim kontrol tarihim ve tam adetli oldugum zamana denk geliyor ama ben tutmadigini ve islemin tekrarlanacagini dusunuyorum o dikislerle birde adet olmak istemiyorum sizce adet geciktirici kullansam zarari olur mu
canım neden tutmadığını düşünüyorsun?

Ooo başlığa bak ee kandırdınız mi enişteleri kutsal bakireler Yazik valla yazık vicdanınızla bogusun geceleri..gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu var unutmayın...Allah var yukarıda..Bir gün ummadığınız yerden birden cikar pişman olursunuz diktrdgnz ana.....2341 sayfa...utanç verici.....

Allah’ın varlığı ve birliği konusunda hemfikiriz sanırım sadece. Sizi de buradakileri de kul olarak yarattığını, kimsenin kimseden üstünlüğü olmadığını, her koyunun kendi bacağından asılacağını, hatasız kulu olmadığını, kimin daha imanlı dürüst ve insancıl olduğunu Allah’ın bildiğini, kimseyi incitmemek gerektiğini ve bunların da kul hakkına girmek olduğunu unutmamak gerekir. Başkalarının utancını o melek kalbinize yük etmeyin incinirsiniz kıyamayız, sonuçta tüm güzel şeyleri siz hakediyorsunuz. Hiç bir şekilde kötü bir şey düşünmez ve yapmazsınız. O mükemmelliğe böyle yükler yüklemenize içim asla el vermez. O mükemmel kusursuz hayatınızda daha mutlu ve huzurlu olun inşallah. Kötüsünü dilemek de bizlerin yüreğine çok ağır gelir, onun vicdan yükünü kaldıramayız.

bir gün nasıl ortaya çıksın neyin kafası buradaki insanlar birkez yaşamış pişman plmuş insanlar Allahla bizim aramızda sen kimsin?

Canım sen git estetikli burnunla ilgilen malum daha cok taze , fallarını baktır ,karısından boşanmış eski sevgilinin sana dönmesini falan bekle böyle haddin olmayan boyundan büyük başlıklara girme

Çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli nişanlımla ayrıldım malesef işlem oldum
bende haberler pek iç acıcı değil .. İnsallah güzel sonuçlar alan vardır??

Çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli nişanlımla ayrıldım malesef işlem oldum
bende haberler pek iç acıcı değil .. İnsallah güzel sonuçlar alan vardır??
Nasıl yani kalıcı işlem olup olumsuz sonuç aldığınız için mi ayrıldınız? Öyle bir izlenip bıraktı mesajınız

Kızlar ben turgay beyde oldum işlem tuttu da başka bi doktorada görüniyim diyorum esra cömerte yazdm muayene ucreti 400tl dedi cok fazla geldi yapacağı 5 dakikalık bakmak yani acayip uçmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…