Aman bir muayene değil mi o para nedir ya. Gökçen'e sor canım bideKızlar ben turgay beyde oldum işlem tuttu da başka bi doktorada görüniyim diyorum esra cömerte yazdm muayene ucreti 400tl dedi cok fazla geldi yapacağı 5 dakikalık bakmak yani acayip uçmuş.
Hangi doktora olmuştun tutmadı mm ı neden karamsarsın ?Çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli nişanlımla ayrıldım malesef işlem oldum
bende haberler pek iç acıcı değil .. İnsallah güzel sonuçlar alan vardır??
Bende merak ettim canım sen kime işlem olmuştun olumsuzmu oldu sonucun anlamadimÇok uzun zaman oldu buraya girmeyeli nişanlımla ayrıldım malesef işlem oldum
Canım ilişki yaşama durumunuz yoksa boşuna olma derim benKızlar yine benn uzun zamandır yoktum artık düşünmemek uçin girmiyordum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz evlenmeden ilişki istemiyor. Haftaya yanına gidiçem acaba gecici olupta mı gitsem
Benmde bi aklım olma diyor bi aklım ol belki birşeyler olur diyor onun evine gidicem yalnız yaşıyorCanım ilişki yaşama durumunuz yoksa boşuna olma derim ben
Canım bence bu islemi yapmayan normal bir jinekoloğa da görünebilirsin normal bekaret muayenesi diye ücret olarak daha az alırlar benceKızlar ben turgay beyde oldum işlem tuttu da başka bi doktorada görüniyim diyorum esra cömerte yazdm muayene ucreti 400tl dedi cok fazla geldi yapacağı 5 dakikalık bakmak yani acayip uçmuş.
doğru ozman olabilme ihtimali düşük te olsa var işlemi olduktan sonra ilişki yaşamaz iseniz boşa gidicek paranda tabi maddi yönden 2. Kez olabilirm işlemi diyorsan yaptırıp git canımBenmde bi aklım olma diyor bi aklım ol belki birşeyler olur diyor onun evine gidicem yalnız yaşıyor
Değişik doktorlarla karşılaşmak istemiyorum aslında formda okumuştum göstermeye gitmisti biri resmen azarlamış bu durumdan dolayı canmCanım bence bu islemi yapmayan normal bir jinekoloğa da görünebilirsin normal bekaret muayenesi diye ücret olarak daha az alırlar bence
Ankarada değilim canmAman bir muayene değil mi o para nedir ya. Gökçen'e sor canım bide
Esra deyince Ankara sandım kuzum kusuruma bakma. Ama yinede sor herkese o para çok 200 diye biliyodum bende 400 çokAnkarada değilim canm
Hadi yaDeğişik doktorlarla karşılaşmak istemiyorum aslında formda okumuştum göstermeye gitmisti biri resmen azarlamış bu durumdan dolayı canm
Bende 200 veririm max oyle dusunuyrdm 400 deyince vazgectim.Esra deyince Ankara sandım kuzum kusuruma bakma. Ama yinede sor herkese o para çok 200 diye biliyodum bende 400 çok
Ay Allah korusun. Ama iyi yapıyor dimi. Çok araştırdım çoğu memnun ama bakalım bende aralıkta gideceğim sanırım ya da ocak.Bende Dr. bir şey olmasın daha yaşasın diye bol bol dua ediyorum
Şu anda Akın beyin yerine gecen Şükrü Sanusa olmuş işlemi gecmis yorumlarinda öyle yazmışHangi doktora olmuştun tutmadı mm ı neden karamsarsın ?
sen ne zaman yaptıracaksın?Bende Dr. bir şey olmasın daha yaşasın diye bol bol dua ediyorum
Beyaz akıntı var mı canım? Mantar olmuş olabilir misin?Uzun zamandır giremiyorum ama fırsat buldukça okuyorum herkesi. Ben işlem olalı bayağı oldu. Ama geceleri çok kaşıyorum kızlar korkuyorum artık birşey oldu mu diye uyku da kaşıyorum nedeni ne bilmiyorum çok da iyi bakıyorum o bölgeme ama kaşıntım hep var benim zaten. İnşallah zarar vermiyorumdur
CANIM ne olduu amelıyat oldunda tutmadı kanama olmadı gıbı konusmussun merak ettırdın bıızıÇok uzun zaman oldu buraya girmeyeli nişanlımla ayrıldım malesef işlem oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?