Çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli nişanlımla ayrıldım malesef işlem oldum
bende haberler pek iç acıcı değil .. İnsallah güzel sonuçlar alan vardır??
Hangi doktora olmuştun tutmadı mm ı neden karamsarsın ?

Çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli nişanlımla ayrıldım malesef işlem oldum
bende haberler pek iç acıcı değil .. İnsallah güzel sonuçlar alan vardır??
Bende merak ettim canım sen kime işlem olmuştun olumsuzmu oldu sonucun anlamadim

Kızlar yine benn uzun zamandır yoktum artık düşünmemek uçin girmiyordum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz evlenmeden ilişki istemiyor. Haftaya yanına gidiçem acaba gecici olupta mı gitsem

Kızlar yine benn uzun zamandır yoktum artık düşünmemek uçin girmiyordum. Nişanlımla farklı şehirlerdeyiz evlenmeden ilişki istemiyor. Haftaya yanına gidiçem acaba gecici olupta mı gitsem
Canım ilişki yaşama durumunuz yoksa boşuna olma derim ben

Kızlar ben turgay beyde oldum işlem tuttu da başka bi doktorada görüniyim diyorum esra cömerte yazdm muayene ucreti 400tl dedi cok fazla geldi yapacağı 5 dakikalık bakmak yani acayip uçmuş.
Canım bence bu islemi yapmayan normal bir jinekoloğa da görünebilirsin normal bekaret muayenesi diye ücret olarak daha az alırlar bence

Benmde bi aklım olma diyor bi aklım ol belki birşeyler olur diyor onun evine gidicem yalnız yaşıyor
doğru ozman olabilme ihtimali düşük te olsa var işlemi olduktan sonra ilişki yaşamaz iseniz boşa gidicek paranda tabi maddi yönden 2. Kez olabilirm işlemi diyorsan yaptırıp git canım

Canım bence bu islemi yapmayan normal bir jinekoloğa da görünebilirsin normal bekaret muayenesi diye ücret olarak daha az alırlar bence
Değişik doktorlarla karşılaşmak istemiyorum aslında formda okumuştum göstermeye gitmisti biri resmen azarlamış bu durumdan dolayı canm

Uzun zamandır giremiyorum ama fırsat buldukça okuyorum herkesi. Ben işlem olalı bayağı oldu. Ama geceleri çok kaşıyorum kızlar korkuyorum artık birşey oldu mu diye uyku da kaşıyorum nedeni ne bilmiyorum çok da iyi bakıyorum o bölgeme ama kaşıntım hep var benim zaten. İnşallah zarar vermiyorumdur

Beyaz akıntı var mı canım? Mantar olmuş olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…