Ortaya laf atıp
Mantar olabilirsin canm benimde bu operasyondan sonra beyaz akıntım fazlalaştı biraz.

Çok merak ettim iç açıcı derken ne demek istediniz olumlu olmadı mı işlem?

Gereksiz korkuttum sizi kılzar ilişki yasamadım henüz ama
ben böyle bir işlem yaptırdıgım içinmi bilmiyorum allah beni cezalandırdı
Nişanlımla ayrıldık ben hiç bir zaman mutlu olamaıcam artık buna inandım çabalasamda battıkca dahada çok batıyorum
Mutlu olmayı haketmıyorum ben mutluluk bana haram

Şükür cevap geldi.Uzulme canım her sey gecicek ins.Umutsuzluğa kapılma bilmiyoruz bizim için hayırlı olanı ayrıca mutluluk haram falan değil daha iyisini versin Allahim hepimize

Kusura bakmayın kılar hepinizi telaslandırrdım inşallah hersey hakkımızda güzel olur .
Üzülme belki ayrılık daha hayırlıdır ve belki de barışırsınız. Allah güzel yarınlar nasip etsin dünyanın sonu değil her şey geçiyor bu da geçecek. Kendini bırakma hiç bir zaman

Kızlar benim 2 gün sonra kontrolüm var aynadan bakınca kapalı gorunuyor ama kapalı yerin üst tarafinda kücücük bir et parcasi sarkiyor yaptirip tutan kisilerde böyle bisey oldu mu acaba

Ankara derya korkmaz. İnşallah canım benim bakalım
Ben de gökçen erdoğana olmuştum 2016 yazında. Ama tutmadı Ankaradakilere güvenemiyorum sanki artık. Ben de Yakında Turgaya gitmeyi düşünüyorum artık allahın izniyle bi tutsa başka bişey istemiyorum vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…