- 15 Temmuz 2019
- 118
- 110
- 103
Mantar olabilirsin canm benimde bu operasyondan sonra beyaz akıntım fazlalaştı biraz.Uzun zamandır giremiyorum ama fırsat buldukça okuyorum herkesi. Ben işlem olalı bayağı oldu. Ama geceleri çok kaşıyorum kızlar korkuyorum artık birşey oldu mu diye uyku da kaşıyorum nedeni ne bilmiyorum çok da iyi bakıyorum o bölgeme ama kaşıntım hep var benim zaten. İnşallah zarar vermiyorumdur
Ortaya yorum yapıp girmeyenlere hasta oluyorum gercektenCANIM ne olduu amelıyat oldunda tutmadı kanama olmadı gıbı konusmussun merak ettırdın bıızı
,CANIM ne olduu amelıyat oldunda tutmadı kanama olmadı gıbı konusmussun merak ettırdın bıızı
Bende merak ettim canım sen kime işlem olmuştun olumsuzmu oldu sonucun anlamadim
Çok merak ettim iç açıcı derken ne demek istediniz olumlu olmadı mı işlem?
Şükür cevap geldi.Uzulme canım her sey gecicek ins.Umutsuzluğa kapılma bilmiyoruz bizim için hayırlı olanı ayrıca mutluluk haram falan değil daha iyisini versin Allahim hepimizeGereksiz korkuttum sizi kılzar ilişki yasamadım henüz ama
ben böyle bir işlem yaptırdıgım içinmi bilmiyorum allah beni cezalandırdı
Nişanlımla ayrıldık ben hiç bir zaman mutlu olamaıcam artık buna inandım çabalasamda battıkca dahada çok batıyorum
Mutlu olmayı haketmıyorum ben mutluluk bana haram
Şükür cevap geldi.Uzulme canım her sey gecicek ins.Umutsuzluğa kapılma bilmiyoruz bizim için hayırlı olanı ayrıca mutluluk haram falan değil daha iyisini versin Allahim hepimize
Üzülme belki ayrılık daha hayırlıdır ve belki de barışırsınız. Allah güzel yarınlar nasip etsin dünyanın sonu değil her şey geçiyor bu da geçecek. Kendini bırakma hiç bir zamanKusura bakmayın kılar hepinizi telaslandırrdım inşallah hersey hakkımızda güzel olur .
Kusura bakmayın uzun zaman oldu giremedim. Ücreti 3 500Birde ücret ne kadar ?
Ben çok araştırdım bu sitede gördüm şuanda Bi 10 gün oldu 1 ay olunca kontrole gitcemSonucunu paylaşırsan sevinirim. Nereden buldun tavsiye ile mi dr ? Tavsiye edilip gidilen dr lar daha mı iyi?
tutmuş benceKızlar benim 2 gün sonra kontrolüm var aynadan bakınca kapalı gorunuyor ama kapalı yerin üst tarafinda kücücük bir et parcasi sarkiyor yaptirip tutan kisilerde böyle bisey oldu mu acaba
tutmuş bence
canım ameliyat olanlara sormak lazımbende öyle düsünüyorum ama o kücük et parcasi kafama takildi bide bugün o dikis yerleri daha belirgin gibi ama benim kuruntularimdir insallah
Ankara derya korkmaz. İnşallah canım benim bakalımS STYLEWOMEN Sen kime yaptırdın canm? Inşallah güzel sonuçlar alırsın
Canım ücret çok uçuk değil mi ya ?Kusura bakmayın uzun zaman oldu giremedim. Ücreti 3 500
Ben de gökçen erdoğana olmuştum 2016 yazında. Ama tutmadı Ankaradakilere güvenemiyorum sanki artık. Ben de Yakında Turgaya gitmeyi düşünüyorum artık allahın izniyle bi tutsa başka bişey istemiyorum vallahi.Ankara derya korkmaz. İnşallah canım benim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?