Kızlar Turgay beye islem olmustum bugün kontrolüm vardı çok sükür tutmuş bugün iliskiye girsen kanar dedi darısı bekleyenlerin başina insallah

Kızlar Turgay beye islem olmustum bugün kontrolüm vardı çok sükür tutmuş bugün iliskiye girsen kanar dedi darısı bekleyenlerin başina insallah
Çok sevindim darısı diğerlerinin başına ne yani ilişkiye girmek için belli bi süre beklemiyor muyuz hemen giriliyor mu?

Kizlar ben cok gerginim 2 ayım kaldı ve gece kusundan haber yok ne oldu acaba ya 11 gun oldu olumlu yada olumsuz bsey demeliydi burada tedirgin oldum cidden

Kizlar ben cok gerginim 2 ayım kaldı ve gece kusundan haber yok ne oldu acaba ya 11 gun oldu olumlu yada olumsuz bsey demeliydi burada tedirgin oldum cidden
Gergin olmaaaa bak gecekuşu da kurtuldu çok şükür

Kızlar geçici işlem oldu arkadaş, günü geçirmediği sürece sorun yok neden ona takılı kaldınız anlamadım ☺

Kızlar geçici işlem oldu arkadaş, günü geçirmediği sürece sorun yok neden ona takılı kaldınız anlamadım ☺
Kuzum ne bileyim korktum bliyosunuz ben kalici diye oldum ama doktor iliskiden once dikis atcak gunde yaklasiyor ayri bir sknti yasadm gecekusu yazmayinca ama smdi gordum cok sukur kurtulmus

Kime olmuştun ameliyatı
Canm izmirde ozlem gultekin diye bir doktor var yardimcisi handan hanim yapiyor aslnda dikisi ama iliskiden once garanti dikisi atilacak yani geçici de denebilir 2 ay surem kaldi gun yaklastikca zorlasti gbi ya olsada btse bu cile artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…