- 15 Temmuz 2019
- 118
- 110
- 103
Bende oyle bir sey yok ama sende niye oldu kiKızlar benim 2 gün sonra kontrolüm var aynadan bakınca kapalı gorunuyor ama kapalı yerin üst tarafinda kücücük bir et parcasi sarkiyor yaptirip tutan kisilerde böyle bisey oldu mu acaba
Hic bilmiyorumki yarın belli olacakBende oyle bir sey yok ama sende niye oldu ki
Sitede çok denk gelmedim ben ismine umarım tutarBen çok araştırdım bu sitede gördüm şuanda Bi 10 gün oldu 1 ay olunca kontrole gitcem
Ayyy çok sevindim hadi gözün aydın canım darısı başımaKızlar Turgay beye islem olmustum bugün kontrolüm vardı çok sükür tutmuş bugün iliskiye girsen kanar dedidarısı bekleyenlerin başina insallah
Amin canım en kısa zamanda sizede nasip olur insallahAyyy çok sevindim hadi gözün aydın canım darısı başıma
Bende çok sevindim darısı bizeKızlar Turgay beye islem olmustum bugün kontrolüm vardı çok sükür tutmuş bugün iliskiye girsen kanar dedidarısı bekleyenlerin başina insallah
Çok sevindim darısı diğerlerinin başına ne yani ilişkiye girmek için belli bi süre beklemiyor muyuz hemen giriliyor mu?Kızlar Turgay beye islem olmustum bugün kontrolüm vardı çok sükür tutmuş bugün iliskiye girsen kanar dedidarısı bekleyenlerin başina insallah
Amin canim evet eğer iliski dusunuyosan falan artik girebilirsin dedi canim demekki 1 aydan sonra oluyorÇok sevindim darısı diğerlerinin başına ne yani ilişkiye girmek için belli bi süre beklemiyor muyuz hemen giriliyor mu?
Neden 4.gün ilişki yaşadın peki hazır mı değildin yoksa bir sorun mu vardıKızlar detayları sonra anlatmak üzere kanamam oldu 4. Günümde ilişki yaşadım dikkat çekmemek için yazamadım sizleride beklettim kusura bakmayın
Gergin olmaaaa bak gecekuşu da kurtuldu çok şükürKizlar ben cok gerginim 2 ayım kaldı ve gece kusundan haber yokne oldu acaba ya 11 gun oldu olumlu yada olumsuz bsey demeliydi burada tedirgin oldum cidden
Kime olmuştun ameliyatıKizlar ben cok gerginim 2 ayım kaldı ve gece kusundan haber yokne oldu acaba ya 11 gun oldu olumlu yada olumsuz bsey demeliydi burada tedirgin oldum cidden
Gözünaydın canım kurtuldun şükür. Neden 4.günKızlar detayları sonra anlatmak üzere kanamam oldu 4. Günümde ilişki yaşadım dikkat çekmemek için yazamadım sizleride beklettim kusura bakmayın
Kuzum ne bileyim korktum bliyosunuz ben kalici diye oldum ama doktor iliskiden once dikis atcak gunde yaklasiyor ayri bir sknti yasadm gecekusu yazmayinca ama smdi gordum cok sukur kurtulmusKızlar geçici işlem oldu arkadaş, günü geçirmediği sürece sorun yok neden ona takılı kaldınız anlamadım ☺
Canm izmirde ozlem gultekin diye bir doktor var yardimcisi handan hanim yapiyor aslnda dikisi ama iliskiden once garanti dikisi atilacak yani geçici de denebilir 2 ay surem kaldi gun yaklastikca zorlasti gbi ya olsada btse bu cile artikKime olmuştun ameliyatı
Hayir canm onun demek istrdigi sey dugunden 4 gun once operasyon olduNeden 4.gün ilişki yaşadın peki hazır mı değildin yoksa bir sorun mu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?