Canm cok sevindim ya walla gunlerdir senden haber bekliyordum bana detaylari ozelden anlatirmisin bende 2 ay sonra gecici olcamKızlar detayları sonra anlatmak üzere kanamam oldu 4. Günümde ilişki yaşadım dikkat çekmemek için yazamadım sizleride beklettim kusura bakmayın
Düğünüm o gün oldu canım 3. Günüme denk getirmeye çalışsam bu sefer mişanlım şüphelenecekti yanında olmam gerekiyordu o günde o yüzden böyle olmak zorunda oldu ve geçici 5. Güne kadar dayanıyormuş 5. Gün itibariyle ipler yumuşamaya başlarmış en geç 5. Gününüzde ilişkiye girmeniz gerekir riske atmamak için dokular nedeniyle 3-4 gün en geç diye konuşuluyorNeden 4.gün ilişki yaşadın peki hazır mı değildin yoksa bir sorun mu vardı
Anlatırım canım sen özelden yaz bana ben sana anlatayımCanm cok sevindim ya walla gunlerdir senden haber bekliyordum bana detaylari ozelden anlatirmisin bende 2 ay sonra gecici olcam
Canım benimde oldu ondanKızlar benim 2 gün sonra kontrolüm var aynadan bakınca kapalı gorunuyor ama kapalı yerin üst tarafinda kücücük bir et parcasi sarkiyor yaptirip tutan kisilerde böyle bisey oldu mu acaba
Geçiciden şu yüzden korkuyorum. Ya dokunmak isterse sürtünme isterse ipleri hisseder mi.ben hiç araştırma yapmadım bana da yardımcı olun yalvaririmKızlar geçici işlem oldu arkadaş, günü geçirmediği sürece sorun yok neden ona takılı kaldınız anlamadım ☺
Rabbim kurtuluşu nasip etsin inşallah yaKuzum ne bileyim korktum bliyosunuz ben kalici diye oldum ama doktor iliskiden once dikis atcak gunde yaklasiyor ayri bir sknti yasadm gecekusu yazmayinca ama smdi gordum cok sukur kurtulmus
Canım sürtünme ve dokunma konusunda engel olabileceğin kadar engel olursun. Ama o an ona odaklı olmayacağı için hissetmez. Bazı doktorlar zar kalıntısını değil vajina dokusunu dikiyor onlarda hiç anlaşılmazGeçiciden şu yüzden korkuyorum. Ya dokunmak isterse sürtünme isterse ipleri hisseder mi.ben hiç araştırma yapmadım bana da yardımcı olun yalvaririm
Anladım canım ben kalıcı sandım seni kusuruma bakmaDüğünüm o gün oldu canım 3. Günüme denk getirmeye çalışsam bu sefer mişanlım şüphelenecekti yanında olmam gerekiyordu o günde o yüzden böyle olmak zorunda oldu ve geçici 5. Güne kadar dayanıyormuş 5. Gün itibariyle ipler yumuşamaya başlarmış en geç 5. Gününüzde ilişkiye girmeniz gerekir riske atmamak için dokular nedeniyle 3-4 gün en geç diye konuşuluyor
Insallah kuzum yaRabbim kurtuluşu nasip etsin inşallah ya
Gecekusu bana da anlatır mısın bende geçici yaptıracağım. Senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah çocuğunu da kucağına alırsın. Içimden kız geçiyor valla. Darısı bizlere olsun ❤Anlatırım canım sen özelden yaz bana ben sana anlatayım
Kimin geçici hakkında tam bilgisi var. İpler nasıl mesela ? Düşme imkanı var mi ? Üstten dokunmak istedi anlar mi ? Ben çok zor zamanlardan geçiyorum. Yazdığniz herşey bi hayata bağlıyor beniGecekusu bana da anlatır mısın bende geçici yaptıracağım. Senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam inşallah çocuğunu da kucağına alırsın. Içimden kız geçiyor valla. Darısı bizlere olsun ❤
Ya nasıl anlatsam bilemedim. Aslında ben oldum demeyeceğim ama oldum gibi çünkü neden diyr sorarsan kalıcı diye gökçene oldum ameliyat sanırım kalıcı diye geçici yaptı dikişlerin resmi var istersen atayım sana için rahatlar en azından. Flep kaldırma dedikleri kesip yeni bir kızlık yaratma ama gökçen bildiğin normal benim etimden mi kalan kızlıklardan mı tam bilmiyorum ama kan man da yoktu birbirine dikmiş çoğu attığım arkadaşta bu resmen geçici dikmiş dediler. Evet sadece eski kızlık parçalarını dikmiş sağolsun. Ben hiç kontrole gidemedim suan bakınca orası eski halinden eser yok iyiki gitmemişim zaten herkese aynısını yapmış ona gidenlerin hep böyle olmuş. Anladığım kadarıyla psikolojik açıdan tuttu sanalım diye geçici yapıp mutlaka son 2 gün kala kontrole bu yüzden çağırdı. Zaten mutlaka gel dedi ben de bir yıl boyunca nasılolsa tutmuş diye içim rahattı hiç bakmıyordum bile ama bakınca anladım açık orası dikilmemiş gibi.Kimin geçici hakkında tam bilgisi var. İpler nasıl mesela ? Düşme imkanı var mi ? Üstten dokunmak istedi anlar mi ? Ben çok zor zamanlardan geçiyorum. Yazdığniz herşey bi hayata bağlıyor beni
Sen benimkine bak ama bazıları da geçiciyi bazı doktorlar ip görünmeden diktirklerini söylediler doğru mu bilmiyorum artık sen de yapınca dokundurtma elletme ilişkiye gir direk zaten erkek o an hissetmez üzülme biz de üzülüyoruz ama güçlü durursan atlatırsın. En acısı da yaptırıp da tutmaması beni bu yaraladı yakın zamanda Turgaya gideceğim bakalım Allah'ın izniyle gerçek flep kaldırmayı yapıyor sanırım.Ya nasıl anlatsam bilemedim. Aslında ben oldum demeyeceğim ama oldum gibi çünkü neden diyr sorarsan kalıcı diye gökçene oldum ameliyat sanırım kalıcı diye geçici yaptı dikişlerin resmi var istersen atayım sana için rahatlar en azından. Flep kaldırma dedikleri kesip yeni bir kızlık yaratma ama gökçen bildiğin normal benim etimden mi kalan kızlıklardan mı tam bilmiyorum ama kan man da yoktu birbirine dikmiş çoğu attığım arkadaşta bu resmen geçici dikmiş dediler. Evet sadece eski kızlık parçalarını dikmiş sağolsun. Ben hiç kontrole gidemedim suan bakınca orası eski halinden eser yok iyiki gitmemişim zaten herkese aynısını yapmış ona gidenlerin hep böyle olmuş. Anladığım kadarıyla psikolojik açıdan tuttu sanalım diye geçici yapıp mutlaka son 2 gün kala kontrole bu yüzden çağırdı. Zaten mutlaka gel dedi ben de bir yıl boyunca nasılolsa tutmuş diye içim rahattı hiç bakmıyordum bile ama bakınca anladım açık orası dikilmemiş gibi.
Kalıcı düşünmüyor musun bi deKimin geçici hakkında tam bilgisi var. İpler nasıl mesela ? Düşme imkanı var mi ? Üstten dokunmak istedi anlar mi ? Ben çok zor zamanlardan geçiyorum. Yazdığniz herşey bi hayata bağlıyor beni
Atarmisin bana resmiYa nasıl anlatsam bilemedim. Aslında ben oldum demeyeceğim ama oldum gibi çünkü neden diyr sorarsan kalıcı diye gökçene oldum ameliyat sanırım kalıcı diye geçici yaptı dikişlerin resmi var istersen atayım sana için rahatlar en azından. Flep kaldırma dedikleri kesip yeni bir kızlık yaratma ama gökçen bildiğin normal benim etimden mi kalan kızlıklardan mı tam bilmiyorum ama kan man da yoktu birbirine dikmiş çoğu attığım arkadaşta bu resmen geçici dikmiş dediler. Evet sadece eski kızlık parçalarını dikmiş sağolsun. Ben hiç kontrole gidemedim suan bakınca orası eski halinden eser yok iyiki gitmemişim zaten herkese aynısını yapmış ona gidenlerin hep böyle olmuş. Anladığım kadarıyla psikolojik açıdan tuttu sanalım diye geçici yapıp mutlaka son 2 gün kala kontrole bu yüzden çağırdı. Zaten mutlaka gel dedi ben de bir yıl boyunca nasılolsa tutmuş diye içim rahattı hiç bakmıyordum bile ama bakınca anladım açık orası dikilmemiş gibi.
Nedenini bilmiyorum ama kalıcı bana çok korkunç geliyor. Yapamam bakamam gibi zaten çok kötü sorunlarım var tuttu tutmadı beni iyice yok ederKalıcı düşünmüyor musun bi de
Detayları bekliyoruz canım ne guzel kurtuldun.Kızlar detayları sonra anlatmak üzere kanamam oldu 4. Günümde ilişki yaşadım dikkat çekmemek için yazamadım sizleride beklettim kusura bakmayın
Bende Öyle düşünüyorum ama Turgay hrm sağlam dikiyormuş burdan izlenimim ve tutan arkadaşların sayesinde güvenim arttı . diktikten sonra dişini biraz sıkacaksın idare edeceksin artık. Tutar Allahın izniyle sen istanbula yakın oturuyorsan bi düşün. Anladığım kadarıyla psikolojini çok kötü etkilemiş bu durum. Brn de hep geçici düşündüm tutmayınca ama anladımki gökçen zaten kalıcı yapamıyomuş cıdden hrm zaten gökçen değil onun asistanı mı ne Nur diye bi kadın yapıyo. Ben bu aralık gibi yolcuyum İstanbul aNedenini bilmiyorum ama kalıcı bana çok korkunç geliyor. Yapamam bakamam gibi zaten çok kötü sorunlarım var tuttu tutmadı beni iyice yok eder
Cesaret edemiyorum. Buraya girdikçe rahatlıyorum. Beynimi susturmak istiyorum. Geçici düşünüyorum ama ondan da korkuyorum. Kesin kararlimiyim onu da bilmiyorum. Sadece buraya girince rahatlıyorumBende Öyle düşünüyorum ama Turgay hrm sağlam dikiyormuş burdan izlenimim ve tutan arkadaşların sayesinde güvenim arttı . diktikten sonra dişini biraz sıkacaksın idare edeceksin artık. Tutar Allahın izniyle sen istanbula yakın oturuyorsan bi düşün. Anladığım kadarıyla psikolojini çok kötü etkilemiş bu durum. Brn de hep geçici düşündüm tutmayınca ama anladımki gökçen zaten kalıcı yapamıyomuş cıdden hrm zaten gökçen değil onun asistanı mı ne Nur diye bi kadın yapıyo. Ben bu aralık gibi yolcuyum İstanbul a
BEn de geçici düşünüyorum Turgay beye gidemeyeceksen başka doktorlara kalıcı işlem için gitmemeni tavsiye ederim. Aynı senin gibi düşünüyorum kalıcıyı koruyamam ve tutmazsa 2. İşlem için maddi durumum el vermez o yüzden geçiciden yana kullanacağım tercihimi. Geçici olup bir problem yaşayan da olmadı şimdiye kadar çok şükür. Ama kalıcı diyorsan da benim araştırmalarım ve tanık olduklarım nedeni ile o hakkını Turgay beyden yana kullanmalısın. O doktorun tutmadı dediği 2-3 kişiden başka görmedim. Onların da tutmama sebepleri maalesef kendilerinin koruyamamış olmaları idi. Kendileri de o şekilde açıklama yaptı burada. Korkma ip falan yakalatan da olmadı geçicide. @oraletimmCesaret edemiyorum. Buraya girdikçe rahatlıyorum. Beynimi susturmak istiyorum. Geçici düşünüyorum ama ondan da korkuyorum. Kesin kararlimiyim onu da bilmiyorum. Sadece buraya girince rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?