Korkularım şu yönde sonuçta ilk defa birbirimizin vücudunu görecez dokunmak istedi dokundu hisseder mi ? Yada ilişkiden önce sürtünme yaptı. Dur yapma nasıl diyeceğim hisseder mi. Çünkü arkadaşlarımın eşleri hep böyle şeyler yapmışlar. Ya ben zaten zor günler yaşıyorum. En ufak ihtimal bile korkutuyor

Yol ya sende elletirme burdaki çogu mesajları hepsini baştan sona oku. Sana mesaj attım bak canım

Engellemek senin elinde canım. Kurtuluş için 2 seçeneğin var kalıcı ya da geçici işlem. Kalıcı için Turgay beye gidip şansını deneyebilirsin. Geçici için doktorun önemi yok bu işlemi yapan doktorlardan sonuç alındı. Zaten bu iki seçenekten başka seçenek olmadığından kendini mahvetme bence daha fazla

Canm dikislerin resmi var diyorsun da o dikisler belli mi gecicide icerde kalmiyormu o kisim disardan anlasilmamasi lazim pek anlamadm bana da foto atarmsn

Tutmayanların sebepleti neymiş canım biliyo musun

Tutmayanların sebepleti neymiş canım biliyo musun
İşlem tuttu mu diye sürekli açıp bakmaları ve oraya baskı olacak bir şey yapmaları oldu canım maalesef onlar da 2-3 kişi dediğim gibi. Başka yok bildiğim olumsuz Turgay beyde canım

Canm dikislerin resmi var diyorsun da o dikisler belli mi gecicide icerde kalmiyormu o kisim disardan anlasilmamasi lazim pek anlamadm bana da foto atarmsn
Bana da öyle geldi resmen belli rengine kadar. Böyle cook garip demi. İplerin gizli olması lazım

Kimin geçici hakkında tam bilgisi var. İpler nasıl mesela ? Düşme imkanı var mi ? Üstten dokunmak istedi anlar mi ? Ben çok zor zamanlardan geçiyorum. Yazdığniz herşey bi hayata bağlıyor beni
Aynen öyle düğün falan yok hayatımda da kimse yok ama ben kendimi şimdiden hazırlayım diyorum

Olur kuzum at bakayım ben en son baktigim da aciklik büyüktü 2 aydır bakmıyorum içimden gelmiyor çok kızıyorum kendime nasıl bu hataya düştüm. Nasıl çıkıcam içinden bilmiyorum yalanı hiç sevmeyen biriyim başıma neler geldi oyyy iyi ki sizler varsınız buraya üye olduğumdan beri psikolojik olarak rahatladım. Inşallah herşey daha iyi olacak ❤

Bana da öyle geldi resmen belli rengine kadar. Böyle cook garip demi. İplerin gizli olması lazım
Durutzehranin ipler biraz belli ama dikkat ediyosan taa icini acinca belli oluyor aslnda icte yani belli olmaz bakinca. Iliski yasancagi zamanda dur o kismi acip bakayim diyecek erkek varsa zaten ayrilalim daha iyi yani

Arkadaşlar anlamadığım bişe var kızlık zarının olduğu yeri nerden anlıyorsunuz oranın yırtık olup olmadığını ve nasıl resmini çekiyorsunuz anlamadım valla

. i
Akın bey yapmış ameliyatını ama o burda yok. Sence Turgay nasıldır bu konuda. Kafamda o var şuanlık. Kurtulmak istiyorum ben de.
Gece kuşu ikisine de olmuştu işlem. Ve tavsiyesi Turgay bey canım gelince o da söyler mutlaka bunu.

Nasıl ikisinede

nasıl ikisinedr olmuştu
İlki Turgay beye gitmişti kendi koruyamadığı için tutmamıştı. 2. İşlemi akın beye oldu bant şeklinde bi doku yapmış tuttu denmişti sonra Turgay beye geçici işlem oldu. Kanaması kalıcı ile değil geçici ile oldu özetle

Benim tutmasa ben geçici yaptıramam öyle bir yerde değilim öyle bir imkanımda yok korktum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…