ona gideceğim canım başkasına gidememTurgay beye gidersen işlemin tutmaması çok düşük bir ihtimal ve bence dikkat edersen tutuyor gözlemlediğim
Yani riske atamamOna
ona gideceğim canım başkasına gidemem
Evet kafamda netleşti artık. Umarım ben de koruyabilirim de sıkıntı olmaz bir ay sonra gidiyorum inşallahGece kuşu ikisine de olmuştu işlem. Ve tavsiyesi Turgay bey canım gelince o da söyler mutlaka bunu.
Evet riske atmamalı ona giden çoğu arkadaşın ki tuttu gözlemlerim o yönde. Bizde koruyabilirsek tamam dırOna
ona gideceğim canım başkasına gidemem
Bence yan oturman çok daha mantıklı canım. Alabiliyorsan çift koltuk alıp yatarak gelebilirsin öyle yapan da vardıEvet kafamda netleşti artık. Umarım ben de koruyabilirim de sıkıntı olmaz bir ay sonra gidiyorum inşallahdönüşü otobüsle yapsam sıkıntı mı olur. Ya bide ben bi aralar düşüp popomdaki kuruk sokumunu kırmıştım doktor minder vermişti içi yuvarlak acaba otobuste gelirken onu mu kullansam 7 saatlik otobüs
Evet o da mantıklı. İki koltuğu da satın mı alacağım yani. İyi valla öyle yaparım mantıklı geldi. Zaten ben normalde yolculuklarda yanım boş oldumu eğer hep yan yatarak yolculuk yapardım uyurdum gelene kadar ben alışığım yani çok iyi olur deniycemmBence yan oturman çok daha mantıklı canım. Alabiliyorsan çift koltuk alıp yatarak gelebilirsin öyle yapan da vardı
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederizGünaydın kızlar merhaba nasılsınız umarım keyifler yerindedir hepiniz benden haber bekliyorsunuz biliyorum baştan sona kadar anlatmaya çalışacağım umarım herşeyi eksiksiz bir şekilde anlatabilirim öncelikle yol konusunda elimden geldiğince anlatmaya çalıştım buda öyle olur inşallah.. gittiğim günü tam söylemk istemiyorum mesela pzt günü işlem için turgay beyin muayenesine gittiğimi düşünün 8 buçuk gibi falan girdim muayeneye sarışın bir abla vardı o karşıladı beni ardından aynur abla var o geldi durumumu sordular anlattım baştan sona baya sohbet ettik baya aynur hanıma sordum baya soracaklarımı saat 10.30 gibi turgay bey geldi benim vajinamın önünde benim bant gibi et parçası olduğu için işlemim yarım saate yakın sürdü önce uyuşturmak amacıyla iğne vurdular ama benim vajinamın önünde et olduğu için iğneyi baya zor vurdular hatta daha fazlasını vuramadılar o yüzden yarı uyuşuklu şekilde işlemim oldu ağladım masadayken acıyordu sonra işlem bitti turgay bey ip gösterdi bu ip dedi ilk ilişki olunca elini vajinanın içine sok orada bu ipten ufacık bir düğüm olucak dedi onu çek dedi sonra öğlene kadar dinlendim otobüse binip havalimanına döndüm 2 saate yakın bir süre uçak yolculuğu yaptım sonra taksiyle terminale geçtim otobüse binip yine 2 saate yakın otobüs yolculuğu yaparak evime geldim turgay beye sormak istedklernizi sordum sürtünme olmaz dedi ılık suyla duş alabilirmişiz öksürmeyle veya hapşurmayla oraya zararı olmazmış ama ayaklarınızı birleştirerek hapşurun veya öksürün 2 haftalık geçici dikişde varmış ama benim işlem olduğum günde dahil olmak üzere 4. Günümde ilişkim olacağı için 2 haftalık geçici dikişine ihtiyacım olmadı normal bir geçici dikiş yapıldı ipler görünür gibi değil kızlar içeri dikiyorkar zaten yani kızlık zarınızın arkadan dikmeleri gerekiyor ona göre gidin doktorunuza eşinize dokundurtmayın dokunsada elle hissedilmez sürtünme vs olmasın mümkün olduğunca çünkü oraya baskı yapabilir ağır darbe almak ağır kaldırmak ilişki olana kadar olmasın ben şuanda kendi dikkat ettiklermi sayıyorum ılık suyla duş alıp saçımı hafif başımı eğerek üzerime şampuan gelmicek şekilde yıkıyordum duş jeli sabun vs kullanmadım vücudum için ilişki olana kadar ağır kaldırmadım bağırmalarım oldu biraz o sırada gerildi biraz orası hissettim siz bağırmamaya sinir olmamaya çalışın insanın psikolojisi aceba bozuldumu bişey oldumu diye çok yıpranıyor kanama ilk gün hafif lekelenmeler gayet normal hiç korkmayın ilk gün ufak tefek ağrı sızı yine normal ikinci gün birazcık yine ağrı sızı olabilir sonrasında olmuyor veya hiç olmuyor bunlardan korkmayın kesinlikle duşu ılık suyla alınca maşrapayla dudakları hafif aralayarak soğuk su dökebilirsiniz hafif dokunuşlarla orayı yıkamanız bi zarar vermez tuvaletten sonrada yine hafif dudakları ayırarak soğuk su döküp peçeteyle ufak dokunuşlarla kurulayabilirsiniz alaturka tuvaleti tavsiye etmem şahsen ben klozet kullandım özellikle o süre zarfında zaten bizde alaturka bulunmuyor benim içinde bu durum iyi oldu ayrıca kabız olmamaya çalıştım büyük abdestimi yapmadım ilk gün tuttum çorba vs için kayısı yiyin çok çay içmek kabız yapabilirmiş dikkat edin zeytinyağı içtim ben yine kalıcı işlemde turgay beyin verdiği şurup vardı kabız olmamak için onu kullandım sizde ona göre dikkat ederdiniz ıkınmadım hiç zorlamasın diye korktum oynamayla topuklu ayakkabı giymeyle oraya zarar gelmez düğününüzü kendiniz için mahfetmeyin ayağınızı burkmamaya dikkat edin çokta yüksek topuklu tercih etmenizi önermem doğrusu hem işlem açısından hemde kendi sağlığınız açısından benim boyum uzun olduğu için çok yüksek topukluya ihtiyacım olmadı zaten pzt işlemi yaptırıp birinci günümün olduğunu sayarak 4. Günüdünde yani perşembe günü ilişkim oldu gün olarak varsayım yapıyorum günün sayısı olarak değil tabi ilişki sırasındada eşim sürtünme istedi dokunma olmadı zaten eşinizin uzvu değsede hissetmez dikişleri zaten merak etmeyin sadece sürtünme olmamasına dikkat edin dikişlere zarar verir diyerek yok utanıyorum falan deyin bişeyler uydurun yani ben utanıyorum falan dedim öyle atlattım sonra kendinizi sıkmayım acılı oldu benimkisi biraz yarım saat bir saat uğraştı eşim girmek için ucu girdi bıraktık kanamamda oldu baya oradaki et parçası tam yırtılmadı kopmadı korktuğum gibi yatağa düşme vs olmadı vakinajızın önüne kalın bant gibi bir et parçası düşünün ve o et parçasının bir tarafının yarıya kadar yırtıldığını düşünün neyden nasıl kanamam oldu tam bilmiyorum ama zorlandığı için kanamam her iksindende olduğunu düşünüyorum şimdi asıl tavsiyelerime geleyim kzlar eğer gerçekten kalıcı düşünüyosanız turgay beyi tercih etmenizi öneririö diğer doktorlar nasıl bilemem fakat kalıcı işlemde kesinlikle turgay beyi öneriyorum geçicidede imkanınız varsa yine turgay beyi yoksa sonuç alan doktorlarla yaptrmanızı tavsiye ederim neden diye soracak olursanız çünkü bu ip görünme ipin düşme vs gibi sıkıntısı benimde gözümü çok korkuttu başka bşr doktorda iyi bir doktor gizli bir dikiş demektir eşiniz bakmaya kalksa dikiş ipleri ben burdayım demesini kimse istemez doğrusu yada sıradan bir doktor dahi yapıyor bu işlemi ipin düşme olasılığı gözünüzü korkutmasın sadece eşinizin görüp görmeyeceğini sorun edin kendinize o yüzden sıradan bir doktor tercih edersenizde ışıkları kapattırmak size kalıyor ve eğerki benim şuanki aklım olsaydı kalıcıda sadece ve sadece turgay beyi tercih ederdim kalıcı yaptırıcak durumum olmasaydı ve daha zahmetsiz atlatmak isteyice kesinlikle kalıcımo geçicimi dediklerinde geçiciyi tercih ederdim evet son zaman ve sıkıntı çekiyorsunuz psikoloji altüst oluyor fakat en kısa dönemli sıkıntının olduğu işlem bence geçici işlem kalıcıda yine güvenli fakat doğru ellerde ben çok pişman oldum ve sizde biliyorsunuz ki çok sıkıntı çektim bu et parçası yüzünden ikinci işlem için kandırıldığımı düşünüyorum hem işlemden sonra hemde ilişki gecesi için zorluk çektim halada çekmekteyim o et parçası yüzünden aldırdım 3. Günümde ama ilişkilerim acılı oluyor malesefki ve eşime hiç bişey belli etmeden ilişkiye girmek zorunda kalıyorum ilişki sırasında nasıl acı çektiğimi tarif dahi edemem ne yazıkki birde en az acılı haliyle olacak şekilde alındı o et parçası ama tarifsiz bir acısı var ne yazıkki ve ben yanlış insanlara inandığım için böyle bu acıya maruz kaldım siz siz olun iyi araştırıp doğru insanlara güvenin turgah bey o gün işlem olduğun gün söyledi keşke daha önce glebilseydin düzeltme şansımız olurdu dedi bir doktor benim et parçam yüzünden tasa çekti hiç abartmadan söylüyorum bana üzüldü resmen surat ifadeside dahil olmak üzere gerçekten bana üzüldüğünü hissettim ve fırsatı olsa elinden geleni yapacağınada inandım ve Turgay beyin kesinlikle para için değil illaki kazanç sağlıyacak ama şöyle birşey varki banacan tavrı ilgisi doğru bilgisi herşeyiyle bence iyi bir doktor hiç bir zaman bi hastasınj yarı yolda bırakmayacak bir doktor ki bizler içinde önemlisi bu siz halinizi arz ettiğinizde itirazsız anlayan bir doktor reklam yaptığımı düşünecekler olabilir ben o güne kadar hiç bir doktora güvenemedim inandım belki umut ederek ama olmadı ilk tercihiniz her zaman doğrudur derler ya ilk turgay beye gidip kendi hatam yüzünden başka doktora gittim pişman oldum keşke o hatanın ardından başkalarının aklına uyup gitmeseydim buradada bazı insanlara çok dikkat edin ben çok araştırdım araştırmama rağmen güvenememiştim insan gerçekten herşeyi yaşamadan öğrenemiyomuş buradaki tüm arkadaşlara özellikle X xxoxxoxx N Nelizz C canommmscicek12345 ve daha bir çok kişiye buradan çok teşekkür ederim herşey için Allah hepinizden razı olsun inşallah sizlerde buraya güzel sonuçlarınızla birlikte gelip bizleri mutlu edersiniz ben inanıyorum artık ölümden başka herşeyin çaresi var kızlar umut edin Tevekkül edin Allaha teslim edin kendinizi ben o sırada ilişki olacağı olan esnada özellikle Allahım ben elimden geleni yaptım gerisini sana havale ediyorum ediyorum dedim ve çok şükür ki Rabbim beni yalnız bırakmadı hiç bir kulunuda bırakmaz içiniz rahat olsun eğerki şu işlem için bir adım attıysanız iyi kötü işlerinizi hallediyosanız Allah yardım ediyodur illaki zorluklar olucak onlarda olması gerekiyor her kolaylık öncesi bir zorluk vardır içinizi ferah tutun sorularınız varsa başka özelden yazabilirsiniz artık çok nadiren girebilirim yazamazsamda kusuruma bakmayın Allah yardımcınız olsun kendinize çok iyi bakın bunlar için falan kendinizi yıpratmaya değmez Allaha emanet ediyorum hepinizi ❤
Sonunda bitmiş rahatlamışsın, Yeniden doğmuşsun rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Ömür boyu beraberliğiniz bitmesin kardeşim çok mutlu oldum adına. ❤❤Günaydın kızlar merhaba nasılsınız umarım keyifler yerindedir hepiniz benden haber bekliyorsunuz biliyorum baştan sona kadar anlatmaya çalışacağım umarım herşeyi eksiksiz bir şekilde anlatabilirim öncelikle yol konusunda elimden geldiğince anlatmaya çalıştım buda öyle olur inşallah.. gittiğim günü tam söylemk istemiyorum mesela pzt günü işlem için turgay beyin muayenesine gittiğimi düşünün 8 buçuk gibi falan girdim muayeneye sarışın bir abla vardı o karşıladı beni ardından aynur abla var o geldi durumumu sordular anlattım baştan sona baya sohbet ettik baya aynur hanıma sordum baya soracaklarımı saat 10.30 gibi turgay bey geldi benim vajinamın önünde benim bant gibi et parçası olduğu için işlemim yarım saate yakın sürdü önce uyuşturmak amacıyla iğne vurdular ama benim vajinamın önünde et olduğu için iğneyi baya zor vurdular hatta daha fazlasını vuramadılar o yüzden yarı uyuşuklu şekilde işlemim oldu ağladım masadayken acıyordu sonra işlem bitti turgay bey ip gösterdi bu ip dedi ilk ilişki olunca elini vajinanın içine sok orada bu ipten ufacık bir düğüm olucak dedi onu çek dedi sonra öğlene kadar dinlendim otobüse binip havalimanına döndüm 2 saate yakın bir süre uçak yolculuğu yaptım sonra taksiyle terminale geçtim otobüse binip yine 2 saate yakın otobüs yolculuğu yaparak evime geldim turgay beye sormak istedklernizi sordum sürtünme olmaz dedi ılık suyla duş alabilirmişiz öksürmeyle veya hapşurmayla oraya zararı olmazmış ama ayaklarınızı birleştirerek hapşurun veya öksürün 2 haftalık geçici dikişde varmış ama benim işlem olduğum günde dahil olmak üzere 4. Günümde ilişkim olacağı için 2 haftalık geçici dikişine ihtiyacım olmadı normal bir geçici dikiş yapıldı ipler görünür gibi değil kızlar içeri dikiyorkar zaten yani kızlık zarınızın arkadan dikmeleri gerekiyor ona göre gidin doktorunuza eşinize dokundurtmayın dokunsada elle hissedilmez sürtünme vs olmasın mümkün olduğunca çünkü oraya baskı yapabilir ağır darbe almak ağır kaldırmak ilişki olana kadar olmasın ben şuanda kendi dikkat ettiklermi sayıyorum ılık suyla duş alıp saçımı hafif başımı eğerek üzerime şampuan gelmicek şekilde yıkıyordum duş jeli sabun vs kullanmadım vücudum için ilişki olana kadar ağır kaldırmadım bağırmalarım oldu biraz o sırada gerildi biraz orası hissettim siz bağırmamaya sinir olmamaya çalışın insanın psikolojisi aceba bozuldumu bişey oldumu diye çok yıpranıyor kanama ilk gün hafif lekelenmeler gayet normal hiç korkmayın ilk gün ufak tefek ağrı sızı yine normal ikinci gün birazcık yine ağrı sızı olabilir sonrasında olmuyor veya hiç olmuyor bunlardan korkmayın kesinlikle duşu ılık suyla alınca maşrapayla dudakları hafif aralayarak soğuk su dökebilirsiniz hafif dokunuşlarla orayı yıkamanız bi zarar vermez tuvaletten sonrada yine hafif dudakları ayırarak soğuk su döküp peçeteyle ufak dokunuşlarla kurulayabilirsiniz alaturka tuvaleti tavsiye etmem şahsen ben klozet kullandım özellikle o süre zarfında zaten bizde alaturka bulunmuyor benim içinde bu durum iyi oldu ayrıca kabız olmamaya çalıştım büyük abdestimi yapmadım ilk gün tuttum çorba vs için kayısı yiyin çok çay içmek kabız yapabilirmiş dikkat edin zeytinyağı içtim ben yine kalıcı işlemde turgay beyin verdiği şurup vardı kabız olmamak için onu kullandım sizde ona göre dikkat ederdiniz ıkınmadım hiç zorlamasın diye korktum oynamayla topuklu ayakkabı giymeyle oraya zarar gelmez düğününüzü kendiniz için mahfetmeyin ayağınızı burkmamaya dikkat edin çokta yüksek topuklu tercih etmenizi önermem doğrusu hem işlem açısından hemde kendi sağlığınız açısından benim boyum uzun olduğu için çok yüksek topukluya ihtiyacım olmadı zaten pzt işlemi yaptırıp birinci günümün olduğunu sayarak 4. Günüdünde yani perşembe günü ilişkim oldu gün olarak varsayım yapıyorum günün sayısı olarak değil tabi ilişki sırasındada eşim sürtünme istedi dokunma olmadı zaten eşinizin uzvu değsede hissetmez dikişleri zaten merak etmeyin sadece sürtünme olmamasına dikkat edin dikişlere zarar verir diyerek yok utanıyorum falan deyin bişeyler uydurun yani ben utanıyorum falan dedim öyle atlattım sonra kendinizi sıkmayım acılı oldu benimkisi biraz yarım saat bir saat uğraştı eşim girmek için ucu girdi bıraktık kanamamda oldu baya oradaki et parçası tam yırtılmadı kopmadı korktuğum gibi yatağa düşme vs olmadı vakinajızın önüne kalın bant gibi bir et parçası düşünün ve o et parçasının bir tarafının yarıya kadar yırtıldığını düşünün neyden nasıl kanamam oldu tam bilmiyorum ama zorlandığı için kanamam her iksindende olduğunu düşünüyorum şimdi asıl tavsiyelerime geleyim kzlar eğer gerçekten kalıcı düşünüyosanız turgay beyi tercih etmenizi öneririö diğer doktorlar nasıl bilemem fakat kalıcı işlemde kesinlikle turgay beyi öneriyorum geçicidede imkanınız varsa yine turgay beyi yoksa sonuç alan doktorlarla yaptrmanızı tavsiye ederim neden diye soracak olursanız çünkü bu ip görünme ipin düşme vs gibi sıkıntısı benimde gözümü çok korkuttu başka bşr doktorda iyi bir doktor gizli bir dikiş demektir eşiniz bakmaya kalksa dikiş ipleri ben burdayım demesini kimse istemez doğrusu yada sıradan bir doktor dahi yapıyor bu işlemi ipin düşme olasılığı gözünüzü korkutmasın sadece eşinizin görüp görmeyeceğini sorun edin kendinize o yüzden sıradan bir doktor tercih edersenizde ışıkları kapattırmak size kalıyor ve eğerki benim şuanki aklım olsaydı kalıcıda sadece ve sadece turgay beyi tercih ederdim kalıcı yaptırıcak durumum olmasaydı ve daha zahmetsiz atlatmak isteyice kesinlikle kalıcımo geçicimi dediklerinde geçiciyi tercih ederdim evet son zaman ve sıkıntı çekiyorsunuz psikoloji altüst oluyor fakat en kısa dönemli sıkıntının olduğu işlem bence geçici işlem kalıcıda yine güvenli fakat doğru ellerde ben çok pişman oldum ve sizde biliyorsunuz ki çok sıkıntı çektim bu et parçası yüzünden ikinci işlem için kandırıldığımı düşünüyorum hem işlemden sonra hemde ilişki gecesi için zorluk çektim halada çekmekteyim o et parçası yüzünden aldırdım 3. Günümde ama ilişkilerim acılı oluyor malesefki ve eşime hiç bişey belli etmeden ilişkiye girmek zorunda kalıyorum ilişki sırasında nasıl acı çektiğimi tarif dahi edemem ne yazıkki birde en az acılı haliyle olacak şekilde alındı o et parçası ama tarifsiz bir acısı var ne yazıkki ve ben yanlış insanlara inandığım için böyle bu acıya maruz kaldım siz siz olun iyi araştırıp doğru insanlara güvenin turgah bey o gün işlem olduğun gün söyledi keşke daha önce glebilseydin düzeltme şansımız olurdu dedi bir doktor benim et parçam yüzünden tasa çekti hiç abartmadan söylüyorum bana üzüldü resmen surat ifadeside dahil olmak üzere gerçekten bana üzüldüğünü hissettim ve fırsatı olsa elinden geleni yapacağınada inandım ve Turgay beyin kesinlikle para için değil illaki kazanç sağlıyacak ama şöyle birşey varki banacan tavrı ilgisi doğru bilgisi herşeyiyle bence iyi bir doktor hiç bir zaman bi hastasınj yarı yolda bırakmayacak bir doktor ki bizler içinde önemlisi bu siz halinizi arz ettiğinizde itirazsız anlayan bir doktor reklam yaptığımı düşünecekler olabilir ben o güne kadar hiç bir doktora güvenemedim inandım belki umut ederek ama olmadı ilk tercihiniz her zaman doğrudur derler ya ilk turgay beye gidip kendi hatam yüzünden başka doktora gittim pişman oldum keşke o hatanın ardından başkalarının aklına uyup gitmeseydim buradada bazı insanlara çok dikkat edin ben çok araştırdım araştırmama rağmen güvenememiştim insan gerçekten herşeyi yaşamadan öğrenemiyomuş buradaki tüm arkadaşlara özellikle X xxoxxoxx N Nelizz C canommmscicek12345 ve daha bir çok kişiye buradan çok teşekkür ederim herşey için Allah hepinizden razı olsun inşallah sizlerde buraya güzel sonuçlarınızla birlikte gelip bizleri mutlu edersiniz ben inanıyorum artık ölümden başka herşeyin çaresi var kızlar umut edin Tevekkül edin Allaha teslim edin kendinizi ben o sırada ilişki olacağı olan esnada özellikle Allahım ben elimden geleni yaptım gerisini sana havale ediyorum ediyorum dedim ve çok şükür ki Rabbim beni yalnız bırakmadı hiç bir kulunuda bırakmaz içiniz rahat olsun eğerki şu işlem için bir adım attıysanız iyi kötü işlerinizi hallediyosanız Allah yardım ediyodur illaki zorluklar olucak onlarda olması gerekiyor her kolaylık öncesi bir zorluk vardır içinizi ferah tutun sorularınız varsa başka özelden yazabilirsiniz artık çok nadiren girebilirim yazamazsamda kusuruma bakmayın Allah yardımcınız olsun kendinize çok iyi bakın bunlar için falan kendinizi yıpratmaya değmez Allaha emanet ediyorum hepinizi
Mutluluğunuz daim olsun bebiş haberlerini bekliyoruz darısı başımıza ❤Günaydın kızlar merhaba nasılsınız umarım keyifler yerindedir hepiniz benden haber bekliyorsunuz biliyorum baştan sona kadar anlatmaya çalışacağım umarım herşeyi eksiksiz bir şekilde anlatabilirim öncelikle yol konusunda elimden geldiğince anlatmaya çalıştım buda öyle olur inşallah.. gittiğim günü tam söylemk istemiyorum mesela pzt günü işlem için turgay beyin muayenesine gittiğimi düşünün 8 buçuk gibi falan girdim muayeneye sarışın bir abla vardı o karşıladı beni ardından aynur abla var o geldi durumumu sordular anlattım baştan sona baya sohbet ettik baya aynur hanıma sordum baya soracaklarımı saat 10.30 gibi turgay bey geldi benim vajinamın önünde benim bant gibi et parçası olduğu için işlemim yarım saate yakın sürdü önce uyuşturmak amacıyla iğne vurdular ama benim vajinamın önünde et olduğu için iğneyi baya zor vurdular hatta daha fazlasını vuramadılar o yüzden yarı uyuşuklu şekilde işlemim oldu ağladım masadayken acıyordu sonra işlem bitti turgay bey ip gösterdi bu ip dedi ilk ilişki olunca elini vajinanın içine sok orada bu ipten ufacık bir düğüm olucak dedi onu çek dedi sonra öğlene kadar dinlendim otobüse binip havalimanına döndüm 2 saate yakın bir süre uçak yolculuğu yaptım sonra taksiyle terminale geçtim otobüse binip yine 2 saate yakın otobüs yolculuğu yaparak evime geldim turgay beye sormak istedklernizi sordum sürtünme olmaz dedi ılık suyla duş alabilirmişiz öksürmeyle veya hapşurmayla oraya zararı olmazmış ama ayaklarınızı birleştirerek hapşurun veya öksürün 2 haftalık geçici dikişde varmış ama benim işlem olduğum günde dahil olmak üzere 4. Günümde ilişkim olacağı için 2 haftalık geçici dikişine ihtiyacım olmadı normal bir geçici dikiş yapıldı ipler görünür gibi değil kızlar içeri dikiyorkar zaten yani kızlık zarınızın arkadan dikmeleri gerekiyor ona göre gidin doktorunuza eşinize dokundurtmayın dokunsada elle hissedilmez sürtünme vs olmasın mümkün olduğunca çünkü oraya baskı yapabilir ağır darbe almak ağır kaldırmak ilişki olana kadar olmasın ben şuanda kendi dikkat ettiklermi sayıyorum ılık suyla duş alıp saçımı hafif başımı eğerek üzerime şampuan gelmicek şekilde yıkıyordum duş jeli sabun vs kullanmadım vücudum için ilişki olana kadar ağır kaldırmadım bağırmalarım oldu biraz o sırada gerildi biraz orası hissettim siz bağırmamaya sinir olmamaya çalışın insanın psikolojisi aceba bozuldumu bişey oldumu diye çok yıpranıyor kanama ilk gün hafif lekelenmeler gayet normal hiç korkmayın ilk gün ufak tefek ağrı sızı yine normal ikinci gün birazcık yine ağrı sızı olabilir sonrasında olmuyor veya hiç olmuyor bunlardan korkmayın kesinlikle duşu ılık suyla alınca maşrapayla dudakları hafif aralayarak soğuk su dökebilirsiniz hafif dokunuşlarla orayı yıkamanız bi zarar vermez tuvaletten sonrada yine hafif dudakları ayırarak soğuk su döküp peçeteyle ufak dokunuşlarla kurulayabilirsiniz alaturka tuvaleti tavsiye etmem şahsen ben klozet kullandım özellikle o süre zarfında zaten bizde alaturka bulunmuyor benim içinde bu durum iyi oldu ayrıca kabız olmamaya çalıştım büyük abdestimi yapmadım ilk gün tuttum çorba vs için kayısı yiyin çok çay içmek kabız yapabilirmiş dikkat edin zeytinyağı içtim ben yine kalıcı işlemde turgay beyin verdiği şurup vardı kabız olmamak için onu kullandım sizde ona göre dikkat ederdiniz ıkınmadım hiç zorlamasın diye korktum oynamayla topuklu ayakkabı giymeyle oraya zarar gelmez düğününüzü kendiniz için mahfetmeyin ayağınızı burkmamaya dikkat edin çokta yüksek topuklu tercih etmenizi önermem doğrusu hem işlem açısından hemde kendi sağlığınız açısından benim boyum uzun olduğu için çok yüksek topukluya ihtiyacım olmadı zaten pzt işlemi yaptırıp birinci günümün olduğunu sayarak 4. Günüdünde yani perşembe günü ilişkim oldu gün olarak varsayım yapıyorum günün sayısı olarak değil tabi ilişki sırasındada eşim sürtünme istedi dokunma olmadı zaten eşinizin uzvu değsede hissetmez dikişleri zaten merak etmeyin sadece sürtünme olmamasına dikkat edin dikişlere zarar verir diyerek yok utanıyorum falan deyin bişeyler uydurun yani ben utanıyorum falan dedim öyle atlattım sonra kendinizi sıkmayım acılı oldu benimkisi biraz yarım saat bir saat uğraştı eşim girmek için ucu girdi bıraktık kanamamda oldu baya oradaki et parçası tam yırtılmadı kopmadı korktuğum gibi yatağa düşme vs olmadı vakinajızın önüne kalın bant gibi bir et parçası düşünün ve o et parçasının bir tarafının yarıya kadar yırtıldığını düşünün neyden nasıl kanamam oldu tam bilmiyorum ama zorlandığı için kanamam her iksindende olduğunu düşünüyorum şimdi asıl tavsiyelerime geleyim kzlar eğer gerçekten kalıcı düşünüyosanız turgay beyi tercih etmenizi öneririö diğer doktorlar nasıl bilemem fakat kalıcı işlemde kesinlikle turgay beyi öneriyorum geçicidede imkanınız varsa yine turgay beyi yoksa sonuç alan doktorlarla yaptrmanızı tavsiye ederim neden diye soracak olursanız çünkü bu ip görünme ipin düşme vs gibi sıkıntısı benimde gözümü çok korkuttu başka bşr doktorda iyi bir doktor gizli bir dikiş demektir eşiniz bakmaya kalksa dikiş ipleri ben burdayım demesini kimse istemez doğrusu yada sıradan bir doktor dahi yapıyor bu işlemi ipin düşme olasılığı gözünüzü korkutmasın sadece eşinizin görüp görmeyeceğini sorun edin kendinize o yüzden sıradan bir doktor tercih edersenizde ışıkları kapattırmak size kalıyor ve eğerki benim şuanki aklım olsaydı kalıcıda sadece ve sadece turgay beyi tercih ederdim kalıcı yaptırıcak durumum olmasaydı ve daha zahmetsiz atlatmak isteyice kesinlikle kalıcımo geçicimi dediklerinde geçiciyi tercih ederdim evet son zaman ve sıkıntı çekiyorsunuz psikoloji altüst oluyor fakat en kısa dönemli sıkıntının olduğu işlem bence geçici işlem kalıcıda yine güvenli fakat doğru ellerde ben çok pişman oldum ve sizde biliyorsunuz ki çok sıkıntı çektim bu et parçası yüzünden ikinci işlem için kandırıldığımı düşünüyorum hem işlemden sonra hemde ilişki gecesi için zorluk çektim halada çekmekteyim o et parçası yüzünden aldırdım 3. Günümde ama ilişkilerim acılı oluyor malesefki ve eşime hiç bişey belli etmeden ilişkiye girmek zorunda kalıyorum ilişki sırasında nasıl acı çektiğimi tarif dahi edemem ne yazıkki birde en az acılı haliyle olacak şekilde alındı o et parçası ama tarifsiz bir acısı var ne yazıkki ve ben yanlış insanlara inandığım için böyle bu acıya maruz kaldım siz siz olun iyi araştırıp doğru insanlara güvenin turgah bey o gün işlem olduğun gün söyledi keşke daha önce glebilseydin düzeltme şansımız olurdu dedi bir doktor benim et parçam yüzünden tasa çekti hiç abartmadan söylüyorum bana üzüldü resmen surat ifadeside dahil olmak üzere gerçekten bana üzüldüğünü hissettim ve fırsatı olsa elinden geleni yapacağınada inandım ve Turgay beyin kesinlikle para için değil illaki kazanç sağlıyacak ama şöyle birşey varki banacan tavrı ilgisi doğru bilgisi herşeyiyle bence iyi bir doktor hiç bir zaman bi hastasınj yarı yolda bırakmayacak bir doktor ki bizler içinde önemlisi bu siz halinizi arz ettiğinizde itirazsız anlayan bir doktor reklam yaptığımı düşünecekler olabilir ben o güne kadar hiç bir doktora güvenemedim inandım belki umut ederek ama olmadı ilk tercihiniz her zaman doğrudur derler ya ilk turgay beye gidip kendi hatam yüzünden başka doktora gittim pişman oldum keşke o hatanın ardından başkalarının aklına uyup gitmeseydim buradada bazı insanlara çok dikkat edin ben çok araştırdım araştırmama rağmen güvenememiştim insan gerçekten herşeyi yaşamadan öğrenemiyomuş buradaki tüm arkadaşlara özellikle X xxoxxoxx N Nelizz C canommmscicek12345 ve daha bir çok kişiye buradan çok teşekkür ederim herşey için Allah hepinizden razı olsun inşallah sizlerde buraya güzel sonuçlarınızla birlikte gelip bizleri mutlu edersiniz ben inanıyorum artık ölümden başka herşeyin çaresi var kızlar umut edin Tevekkül edin Allaha teslim edin kendinizi ben o sırada ilişki olacağı olan esnada özellikle Allahım ben elimden geleni yaptım gerisini sana havale ediyorum ediyorum dedim ve çok şükür ki Rabbim beni yalnız bırakmadı hiç bir kulunuda bırakmaz içiniz rahat olsun eğerki şu işlem için bir adım attıysanız iyi kötü işlerinizi hallediyosanız Allah yardım ediyodur illaki zorluklar olucak onlarda olması gerekiyor her kolaylık öncesi bir zorluk vardır içinizi ferah tutun sorularınız varsa başka özelden yazabilirsiniz artık çok nadiren girebilirim yazamazsamda kusuruma bakmayın Allah yardımcınız olsun kendinize çok iyi bakın bunlar için falan kendinizi yıpratmaya değmez Allaha emanet ediyorum hepinizi ❤
Çok sevindim adına darısı bize inşallah böyle güzel dönüşler o kadar güç veriyor ki bana ilk zamanlar herşey bitti artık evlilik anne olmak imkansız diyordum. Şimdi herşeyin çaresi var kaderde varsa evleneceğim de anne de olacağım diyorumGünaydın kızlar merhaba nasılsınız umarım keyifler yerindedir hepiniz benden haber bekliyorsunuz biliyorum baştan sona kadar anlatmaya çalışacağım umarım herşeyi eksiksiz bir şekilde anlatabilirim öncelikle yol konusunda elimden geldiğince anlatmaya çalıştım buda öyle olur inşallah.. gittiğim günü tam söylemk istemiyorum mesela pzt günü işlem için turgay beyin muayenesine gittiğimi düşünün 8 buçuk gibi falan girdim muayeneye sarışın bir abla vardı o karşıladı beni ardından aynur abla var o geldi durumumu sordular anlattım baştan sona baya sohbet ettik baya aynur hanıma sordum baya soracaklarımı saat 10.30 gibi turgay bey geldi benim vajinamın önünde benim bant gibi et parçası olduğu için işlemim yarım saate yakın sürdü önce uyuşturmak amacıyla iğne vurdular ama benim vajinamın önünde et olduğu için iğneyi baya zor vurdular hatta daha fazlasını vuramadılar o yüzden yarı uyuşuklu şekilde işlemim oldu ağladım masadayken acıyordu sonra işlem bitti turgay bey ip gösterdi bu ip dedi ilk ilişki olunca elini vajinanın içine sok orada bu ipten ufacık bir düğüm olucak dedi onu çek dedi sonra öğlene kadar dinlendim otobüse binip havalimanına döndüm 2 saate yakın bir süre uçak yolculuğu yaptım sonra taksiyle terminale geçtim otobüse binip yine 2 saate yakın otobüs yolculuğu yaparak evime geldim turgay beye sormak istedklernizi sordum sürtünme olmaz dedi ılık suyla duş alabilirmişiz öksürmeyle veya hapşurmayla oraya zararı olmazmış ama ayaklarınızı birleştirerek hapşurun veya öksürün 2 haftalık geçici dikişde varmış ama benim işlem olduğum günde dahil olmak üzere 4. Günümde ilişkim olacağı için 2 haftalık geçici dikişine ihtiyacım olmadı normal bir geçici dikiş yapıldı ipler görünür gibi değil kızlar içeri dikiyorkar zaten yani kızlık zarınızın arkadan dikmeleri gerekiyor ona göre gidin doktorunuza eşinize dokundurtmayın dokunsada elle hissedilmez sürtünme vs olmasın mümkün olduğunca çünkü oraya baskı yapabilir ağır darbe almak ağır kaldırmak ilişki olana kadar olmasın ben şuanda kendi dikkat ettiklermi sayıyorum ılık suyla duş alıp saçımı hafif başımı eğerek üzerime şampuan gelmicek şekilde yıkıyordum duş jeli sabun vs kullanmadım vücudum için ilişki olana kadar ağır kaldırmadım bağırmalarım oldu biraz o sırada gerildi biraz orası hissettim siz bağırmamaya sinir olmamaya çalışın insanın psikolojisi aceba bozuldumu bişey oldumu diye çok yıpranıyor kanama ilk gün hafif lekelenmeler gayet normal hiç korkmayın ilk gün ufak tefek ağrı sızı yine normal ikinci gün birazcık yine ağrı sızı olabilir sonrasında olmuyor veya hiç olmuyor bunlardan korkmayın kesinlikle duşu ılık suyla alınca maşrapayla dudakları hafif aralayarak soğuk su dökebilirsiniz hafif dokunuşlarla orayı yıkamanız bi zarar vermez tuvaletten sonrada yine hafif dudakları ayırarak soğuk su döküp peçeteyle ufak dokunuşlarla kurulayabilirsiniz alaturka tuvaleti tavsiye etmem şahsen ben klozet kullandım özellikle o süre zarfında zaten bizde alaturka bulunmuyor benim içinde bu durum iyi oldu ayrıca kabız olmamaya çalıştım büyük abdestimi yapmadım ilk gün tuttum çorba vs için kayısı yiyin çok çay içmek kabız yapabilirmiş dikkat edin zeytinyağı içtim ben yine kalıcı işlemde turgay beyin verdiği şurup vardı kabız olmamak için onu kullandım sizde ona göre dikkat ederdiniz ıkınmadım hiç zorlamasın diye korktum oynamayla topuklu ayakkabı giymeyle oraya zarar gelmez düğününüzü kendiniz için mahfetmeyin ayağınızı burkmamaya dikkat edin çokta yüksek topuklu tercih etmenizi önermem doğrusu hem işlem açısından hemde kendi sağlığınız açısından benim boyum uzun olduğu için çok yüksek topukluya ihtiyacım olmadı zaten pzt işlemi yaptırıp birinci günümün olduğunu sayarak 4. Günüdünde yani perşembe günü ilişkim oldu gün olarak varsayım yapıyorum günün sayısı olarak değil tabi ilişki sırasındada eşim sürtünme istedi dokunma olmadı zaten eşinizin uzvu değsede hissetmez dikişleri zaten merak etmeyin sadece sürtünme olmamasına dikkat edin dikişlere zarar verir diyerek yok utanıyorum falan deyin bişeyler uydurun yani ben utanıyorum falan dedim öyle atlattım sonra kendinizi sıkmayım acılı oldu benimkisi biraz yarım saat bir saat uğraştı eşim girmek için ucu girdi bıraktık kanamamda oldu baya oradaki et parçası tam yırtılmadı kopmadı korktuğum gibi yatağa düşme vs olmadı vakinajızın önüne kalın bant gibi bir et parçası düşünün ve o et parçasının bir tarafının yarıya kadar yırtıldığını düşünün neyden nasıl kanamam oldu tam bilmiyorum ama zorlandığı için kanamam her iksindende olduğunu düşünüyorum şimdi asıl tavsiyelerime geleyim kzlar eğer gerçekten kalıcı düşünüyosanız turgay beyi tercih etmenizi öneririö diğer doktorlar nasıl bilemem fakat kalıcı işlemde kesinlikle turgay beyi öneriyorum geçicidede imkanınız varsa yine turgay beyi yoksa sonuç alan doktorlarla yaptrmanızı tavsiye ederim neden diye soracak olursanız çünkü bu ip görünme ipin düşme vs gibi sıkıntısı benimde gözümü çok korkuttu başka bşr doktorda iyi bir doktor gizli bir dikiş demektir eşiniz bakmaya kalksa dikiş ipleri ben burdayım demesini kimse istemez doğrusu yada sıradan bir doktor dahi yapıyor bu işlemi ipin düşme olasılığı gözünüzü korkutmasın sadece eşinizin görüp görmeyeceğini sorun edin kendinize o yüzden sıradan bir doktor tercih edersenizde ışıkları kapattırmak size kalıyor ve eğerki benim şuanki aklım olsaydı kalıcıda sadece ve sadece turgay beyi tercih ederdim kalıcı yaptırıcak durumum olmasaydı ve daha zahmetsiz atlatmak isteyice kesinlikle kalıcımo geçicimi dediklerinde geçiciyi tercih ederdim evet son zaman ve sıkıntı çekiyorsunuz psikoloji altüst oluyor fakat en kısa dönemli sıkıntının olduğu işlem bence geçici işlem kalıcıda yine güvenli fakat doğru ellerde ben çok pişman oldum ve sizde biliyorsunuz ki çok sıkıntı çektim bu et parçası yüzünden ikinci işlem için kandırıldığımı düşünüyorum hem işlemden sonra hemde ilişki gecesi için zorluk çektim halada çekmekteyim o et parçası yüzünden aldırdım 3. Günümde ama ilişkilerim acılı oluyor malesefki ve eşime hiç bişey belli etmeden ilişkiye girmek zorunda kalıyorum ilişki sırasında nasıl acı çektiğimi tarif dahi edemem ne yazıkki birde en az acılı haliyle olacak şekilde alındı o et parçası ama tarifsiz bir acısı var ne yazıkki ve ben yanlış insanlara inandığım için böyle bu acıya maruz kaldım siz siz olun iyi araştırıp doğru insanlara güvenin turgah bey o gün işlem olduğun gün söyledi keşke daha önce glebilseydin düzeltme şansımız olurdu dedi bir doktor benim et parçam yüzünden tasa çekti hiç abartmadan söylüyorum bana üzüldü resmen surat ifadeside dahil olmak üzere gerçekten bana üzüldüğünü hissettim ve fırsatı olsa elinden geleni yapacağınada inandım ve Turgay beyin kesinlikle para için değil illaki kazanç sağlıyacak ama şöyle birşey varki banacan tavrı ilgisi doğru bilgisi herşeyiyle bence iyi bir doktor hiç bir zaman bi hastasınj yarı yolda bırakmayacak bir doktor ki bizler içinde önemlisi bu siz halinizi arz ettiğinizde itirazsız anlayan bir doktor reklam yaptığımı düşünecekler olabilir ben o güne kadar hiç bir doktora güvenemedim inandım belki umut ederek ama olmadı ilk tercihiniz her zaman doğrudur derler ya ilk turgay beye gidip kendi hatam yüzünden başka doktora gittim pişman oldum keşke o hatanın ardından başkalarının aklına uyup gitmeseydim buradada bazı insanlara çok dikkat edin ben çok araştırdım araştırmama rağmen güvenememiştim insan gerçekten herşeyi yaşamadan öğrenemiyomuş buradaki tüm arkadaşlara özellikle X xxoxxoxx N Nelizz C canommmscicek12345 ve daha bir çok kişiye buradan çok teşekkür ederim herşey için Allah hepinizden razı olsun inşallah sizlerde buraya güzel sonuçlarınızla birlikte gelip bizleri mutlu edersiniz ben inanıyorum artık ölümden başka herşeyin çaresi var kızlar umut edin Tevekkül edin Allaha teslim edin kendinizi ben o sırada ilişki olacağı olan esnada özellikle Allahım ben elimden geleni yaptım gerisini sana havale ediyorum ediyorum dedim ve çok şükür ki Rabbim beni yalnız bırakmadı hiç bir kulunuda bırakmaz içiniz rahat olsun eğerki şu işlem için bir adım attıysanız iyi kötü işlerinizi hallediyosanız Allah yardım ediyodur illaki zorluklar olucak onlarda olması gerekiyor her kolaylık öncesi bir zorluk vardır içinizi ferah tutun sorularınız varsa başka özelden yazabilirsiniz artık çok nadiren girebilirim yazamazsamda kusuruma bakmayın Allah yardımcınız olsun kendinize çok iyi bakın bunlar için falan kendinizi yıpratmaya değmez Allaha emanet ediyorum hepinizi ❤
Dönüş yaptığın için teşekkür ederim kuzum. Hep ettiğimiz dualara kurtulmuş olsak bile devam edeceğimizden o kadar eminim ki böyle. Nasıl bir yıkımın yüklenicisi olduysak o kadar güçlü bir başlangıç yapıyoruz aslında, hep dediğimiz gibi yeniden güzel şeyler yaşayacağız. Seni de güzel günlere emanet ettik çok şükür, darısı sırasıyla hepimize olsun inşallah.Günaydın kızlar merhaba nasılsınız umarım keyifler yerindedir hepiniz benden haber bekliyorsunuz biliyorum baştan sona kadar anlatmaya çalışacağım umarım herşeyi eksiksiz bir şekilde anlatabilirim öncelikle yol konusunda elimden geldiğince anlatmaya çalıştım buda öyle olur inşallah.. gittiğim günü tam söylemk istemiyorum mesela pzt günü işlem için turgay beyin muayenesine gittiğimi düşünün 8 buçuk gibi falan girdim muayeneye sarışın bir abla vardı o karşıladı beni ardından aynur abla var o geldi durumumu sordular anlattım baştan sona baya sohbet ettik baya aynur hanıma sordum baya soracaklarımı saat 10.30 gibi turgay bey geldi benim vajinamın önünde benim bant gibi et parçası olduğu için işlemim yarım saate yakın sürdü önce uyuşturmak amacıyla iğne vurdular ama benim vajinamın önünde et olduğu için iğneyi baya zor vurdular hatta daha fazlasını vuramadılar o yüzden yarı uyuşuklu şekilde işlemim oldu ağladım masadayken acıyordu sonra işlem bitti turgay bey ip gösterdi bu ip dedi ilk ilişki olunca elini vajinanın içine sok orada bu ipten ufacık bir düğüm olucak dedi onu çek dedi sonra öğlene kadar dinlendim otobüse binip havalimanına döndüm 2 saate yakın bir süre uçak yolculuğu yaptım sonra taksiyle terminale geçtim otobüse binip yine 2 saate yakın otobüs yolculuğu yaparak evime geldim turgay beye sormak istedklernizi sordum sürtünme olmaz dedi ılık suyla duş alabilirmişiz öksürmeyle veya hapşurmayla oraya zararı olmazmış ama ayaklarınızı birleştirerek hapşurun veya öksürün 2 haftalık geçici dikişde varmış ama benim işlem olduğum günde dahil olmak üzere 4. Günümde ilişkim olacağı için 2 haftalık geçici dikişine ihtiyacım olmadı normal bir geçici dikiş yapıldı ipler görünür gibi değil kızlar içeri dikiyorkar zaten yani kızlık zarınızın arkadan dikmeleri gerekiyor ona göre gidin doktorunuza eşinize dokundurtmayın dokunsada elle hissedilmez sürtünme vs olmasın mümkün olduğunca çünkü oraya baskı yapabilir ağır darbe almak ağır kaldırmak ilişki olana kadar olmasın ben şuanda kendi dikkat ettiklermi sayıyorum ılık suyla duş alıp saçımı hafif başımı eğerek üzerime şampuan gelmicek şekilde yıkıyordum duş jeli sabun vs kullanmadım vücudum için ilişki olana kadar ağır kaldırmadım bağırmalarım oldu biraz o sırada gerildi biraz orası hissettim siz bağırmamaya sinir olmamaya çalışın insanın psikolojisi aceba bozuldumu bişey oldumu diye çok yıpranıyor kanama ilk gün hafif lekelenmeler gayet normal hiç korkmayın ilk gün ufak tefek ağrı sızı yine normal ikinci gün birazcık yine ağrı sızı olabilir sonrasında olmuyor veya hiç olmuyor bunlardan korkmayın kesinlikle duşu ılık suyla alınca maşrapayla dudakları hafif aralayarak soğuk su dökebilirsiniz hafif dokunuşlarla orayı yıkamanız bi zarar vermez tuvaletten sonrada yine hafif dudakları ayırarak soğuk su döküp peçeteyle ufak dokunuşlarla kurulayabilirsiniz alaturka tuvaleti tavsiye etmem şahsen ben klozet kullandım özellikle o süre zarfında zaten bizde alaturka bulunmuyor benim içinde bu durum iyi oldu ayrıca kabız olmamaya çalıştım büyük abdestimi yapmadım ilk gün tuttum çorba vs için kayısı yiyin çok çay içmek kabız yapabilirmiş dikkat edin zeytinyağı içtim ben yine kalıcı işlemde turgay beyin verdiği şurup vardı kabız olmamak için onu kullandım sizde ona göre dikkat ederdiniz ıkınmadım hiç zorlamasın diye korktum oynamayla topuklu ayakkabı giymeyle oraya zarar gelmez düğününüzü kendiniz için mahfetmeyin ayağınızı burkmamaya dikkat edin çokta yüksek topuklu tercih etmenizi önermem doğrusu hem işlem açısından hemde kendi sağlığınız açısından benim boyum uzun olduğu için çok yüksek topukluya ihtiyacım olmadı zaten pzt işlemi yaptırıp birinci günümün olduğunu sayarak 4. Günüdünde yani perşembe günü ilişkim oldu gün olarak varsayım yapıyorum günün sayısı olarak değil tabi ilişki sırasındada eşim sürtünme istedi dokunma olmadı zaten eşinizin uzvu değsede hissetmez dikişleri zaten merak etmeyin sadece sürtünme olmamasına dikkat edin dikişlere zarar verir diyerek yok utanıyorum falan deyin bişeyler uydurun yani ben utanıyorum falan dedim öyle atlattım sonra kendinizi sıkmayım acılı oldu benimkisi biraz yarım saat bir saat uğraştı eşim girmek için ucu girdi bıraktık kanamamda oldu baya oradaki et parçası tam yırtılmadı kopmadı korktuğum gibi yatağa düşme vs olmadı vakinajızın önüne kalın bant gibi bir et parçası düşünün ve o et parçasının bir tarafının yarıya kadar yırtıldığını düşünün neyden nasıl kanamam oldu tam bilmiyorum ama zorlandığı için kanamam her iksindende olduğunu düşünüyorum şimdi asıl tavsiyelerime geleyim kzlar eğer gerçekten kalıcı düşünüyosanız turgay beyi tercih etmenizi öneririö diğer doktorlar nasıl bilemem fakat kalıcı işlemde kesinlikle turgay beyi öneriyorum geçicidede imkanınız varsa yine turgay beyi yoksa sonuç alan doktorlarla yaptrmanızı tavsiye ederim neden diye soracak olursanız çünkü bu ip görünme ipin düşme vs gibi sıkıntısı benimde gözümü çok korkuttu başka bşr doktorda iyi bir doktor gizli bir dikiş demektir eşiniz bakmaya kalksa dikiş ipleri ben burdayım demesini kimse istemez doğrusu yada sıradan bir doktor dahi yapıyor bu işlemi ipin düşme olasılığı gözünüzü korkutmasın sadece eşinizin görüp görmeyeceğini sorun edin kendinize o yüzden sıradan bir doktor tercih edersenizde ışıkları kapattırmak size kalıyor ve eğerki benim şuanki aklım olsaydı kalıcıda sadece ve sadece turgay beyi tercih ederdim kalıcı yaptırıcak durumum olmasaydı ve daha zahmetsiz atlatmak isteyice kesinlikle kalıcımo geçicimi dediklerinde geçiciyi tercih ederdim evet son zaman ve sıkıntı çekiyorsunuz psikoloji altüst oluyor fakat en kısa dönemli sıkıntının olduğu işlem bence geçici işlem kalıcıda yine güvenli fakat doğru ellerde ben çok pişman oldum ve sizde biliyorsunuz ki çok sıkıntı çektim bu et parçası yüzünden ikinci işlem için kandırıldığımı düşünüyorum hem işlemden sonra hemde ilişki gecesi için zorluk çektim halada çekmekteyim o et parçası yüzünden aldırdım 3. Günümde ama ilişkilerim acılı oluyor malesefki ve eşime hiç bişey belli etmeden ilişkiye girmek zorunda kalıyorum ilişki sırasında nasıl acı çektiğimi tarif dahi edemem ne yazıkki birde en az acılı haliyle olacak şekilde alındı o et parçası ama tarifsiz bir acısı var ne yazıkki ve ben yanlış insanlara inandığım için böyle bu acıya maruz kaldım siz siz olun iyi araştırıp doğru insanlara güvenin turgah bey o gün işlem olduğun gün söyledi keşke daha önce glebilseydin düzeltme şansımız olurdu dedi bir doktor benim et parçam yüzünden tasa çekti hiç abartmadan söylüyorum bana üzüldü resmen surat ifadeside dahil olmak üzere gerçekten bana üzüldüğünü hissettim ve fırsatı olsa elinden geleni yapacağınada inandım ve Turgay beyin kesinlikle para için değil illaki kazanç sağlıyacak ama şöyle birşey varki banacan tavrı ilgisi doğru bilgisi herşeyiyle bence iyi bir doktor hiç bir zaman bi hastasınj yarı yolda bırakmayacak bir doktor ki bizler içinde önemlisi bu siz halinizi arz ettiğinizde itirazsız anlayan bir doktor reklam yaptığımı düşünecekler olabilir ben o güne kadar hiç bir doktora güvenemedim inandım belki umut ederek ama olmadı ilk tercihiniz her zaman doğrudur derler ya ilk turgay beye gidip kendi hatam yüzünden başka doktora gittim pişman oldum keşke o hatanın ardından başkalarının aklına uyup gitmeseydim buradada bazı insanlara çok dikkat edin ben çok araştırdım araştırmama rağmen güvenememiştim insan gerçekten herşeyi yaşamadan öğrenemiyomuş buradaki tüm arkadaşlara özellikle X xxoxxoxx N Nelizz C canommmscicek12345 ve daha bir çok kişiye buradan çok teşekkür ederim herşey için Allah hepinizden razı olsun inşallah sizlerde buraya güzel sonuçlarınızla birlikte gelip bizleri mutlu edersiniz ben inanıyorum artık ölümden başka herşeyin çaresi var kızlar umut edin Tevekkül edin Allaha teslim edin kendinizi ben o sırada ilişki olacağı olan esnada özellikle Allahım ben elimden geleni yaptım gerisini sana havale ediyorum ediyorum dedim ve çok şükür ki Rabbim beni yalnız bırakmadı hiç bir kulunuda bırakmaz içiniz rahat olsun eğerki şu işlem için bir adım attıysanız iyi kötü işlerinizi hallediyosanız Allah yardım ediyodur illaki zorluklar olucak onlarda olması gerekiyor her kolaylık öncesi bir zorluk vardır içinizi ferah tutun sorularınız varsa başka özelden yazabilirsiniz artık çok nadiren girebilirim yazamazsamda kusuruma bakmayın Allah yardımcınız olsun kendinize çok iyi bakın bunlar için falan kendinizi yıpratmaya değmez Allaha emanet ediyorum hepinizi ❤
Yolun açık olsun güzelim Allah yardımcın olsun bizi de haberdar et..Kızlar perşembe günü turgay beyden randevu aldım benim için dua edin lütfen sorun çıkmadan halledeyim şu işi daha önce diktirdim tutmamıştı bu sefer olur inşallah
Aynen öyle canım merak etmeyin hepimiz o güzel günleri yaşayacağız anne olacağız seveceğiz sevileceğiz herşeyi en doruğunda yaşayacağız Allahın izniyle gerçekten boşmuş hala kurtulamadım o kötü psikolojiden sizlere yine en büyük tavsiyem en güzel günlerinizi mahfetmeyin hiç telaşınızı sevincinizi mutluluğunuzu hiç bozmayın üzmeyin kendinizi ben çok pişman oldum elbette çok zor bir süreç ama inanın mutluluğunuzu mahfetmeye değmiyormuş zaten Rabbimin nasip edecek hepimize bir şekilde hepimiz ama hepimiz yuvalarımıza kavuşacağızDönüş yaptığın için teşekkür ederim kuzum. Hep ettiğimiz dualara kurtulmuş olsak bile devam edeceğimizden o kadar eminim ki böyle. Nasıl bir yıkımın yüklenicisi olduysak o kadar güçlü bir başlangıç yapıyoruz aslında, hep dediğimiz gibi yeniden güzel şeyler yaşayacağız. Seni de güzel günlere emanet ettik çok şükür, darısı sırasıyla hepimize olsun inşallah.☺
O anne olmak kelimesini yaşamayı öyle çok istiyorum kiAynen öyle canım merak etmeyin hepimiz o güzel günleri yaşayacağız anne olacağız seveceğiz sevileceğiz herşeyi en doruğunda yaşayacağız Allahın izniyle gerçekten boşmuş hala kurtulamadım o kötü psikolojiden sizlere yine en büyük tavsiyem en güzel günlerinizi mahfetmeyin hiç telaşınızı sevincinizi mutluluğunuzu hiç bozmayın üzmeyin kendinizi ben çok pişman oldum elbette çok zor bir süreç ama inanın mutluluğunuzu mahfetmeye değmiyormuş zaten Rabbimin nasip edecek hepimize bir şekilde hepimiz ama hepimiz yuvalarımıza kavuşacağız ❤
Kızlar perşembe günü turgay beyden randevu aldım benim için dua edin lütfen sorun çıkmadan halledeyim şu işi daha önce diktirdim tutmamıştı bu sefer olur inşallah
Kızlar birde son olarak iki şeyi unutmuşum söylemeyi turgay bey bana demiştiki üzerine pat diye oturma demişti hatta kalıcıda oturduğun gibi yan otur demişti ayak ayak üstünde oturmamız gerekiyor bişey olacağından değildir elbette ama yinede bi kaç gün öyle oturarak işinizi sağlama almakta fayda var ayrıca gelinlik kınalık ağırlığı falan bişey yapmıyo arabaya binerken oturunca yan oturmaya çalışın önce poponuzum bir tarafını yavaşca koymaya çalışın sonra diğer tarafını sonra gelinliğin altında yan oturarak ayak ayak üstüne atın farkedilmiyor benim geliniliğim aşırı ağırdı ben atlattıysam sizde atlatırsınız içinizi ferah tutun en güzel günlerinizin tadını çıkarım ben tam anlamıyla çıkaramadım içim hep buruktu siz öyle olmayın sakın elinizden geleni yapın Allaha bırakın gerisi gelicektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?