Bende çok istiyorum canım inşallah bende bi an önce olurum sırasıyla hepimiz önce hu dertten kurtulur sonrada anne oluruz Rica ederim kuzum bi yardımım dokunduysa ne mutlu bana unutmaya çalışıyorum canım inşallah yapacağımda artık hep güleceğim en kötü günler çok şükür geride kaldı hepimiz bu kötü günleri Allahın izniyle geride bırakacağız mazide kalıp biticek bir daha hatırlanmayacak inşallah Etmezmiyim hiç her zaman dualarımdasınız buradakiler bizi gizliden takip edenler ve hiç haberdar olmayanlar hepiniz için dua ediyorum

Bosuna üzmüşüz bu kadar kendimizi dimi
Çok sevindim valla en sonunda huzura erdin
Kendiminki olmus kadar sevindim
Evet boşunaymış canım gerçekten çok teşekkür ederim sizin destekleriniz olmasaydı napardım bilmiyorum buradaki herkese borçluyum o yüzden kendininkide olucak kuzum merak etme ❤

İnşallah en yakın zamanda hayırlısı ile anne olursun canım

selam kızçeler
microcerrahi yöntemi sizce nasıl olur? mesela flepte atıyorum doktora gidildi anlasılma ihtimali ilemicrocerrahi arasında ki farkı biliyor musunuz
ankarada işlem olan var mı ?

DİKİLDİKTEN SONRA İLİŞKİYE GİRİLDİ VE KANAMA OLDU DİYELİM.SONRASINDA HASTANEYE GİDİLDİĞİNDE DİKİM YAPILDIGI ANLASILIYOR MU? BU KONUDA BİLGİNİZ VAR MI? BİR DOKTOR BUNU SÖYLEDİ .

selam kızçeler
microcerrahi yöntemi sizce nasıl olur? mesela flepte atıyorum doktora gidildi anlasılma ihtimali ilemicrocerrahi arasında ki farkı biliyor musunuz
ankarada işlem olan var mı ?
Ankarada geçici hariç sakın kalıcı yapıyorum diyene güvenme çok samimi söylüyorum yapamıyor beceremiyorlar ha varsa ya yapabilen daha duyamadım öyle birini. Kalıcı yapıyorum ayağına geçici dikiş atıp düğün öncesi mutlaka gel diyr tembihte ediyorla. Bizzat yaşadım. Anlamayacağımızı saf salak olduğumuzu sanıyorlar heralde.

BBelli olsa da kimse bunu yüzünr iie vurmaz ki hasta gizlilği dşye biley var. En kötü sezeryan ile doğum yaparsın.

kimde bu oldu sonra tekrar cagıran doktor?

çok guzel acıklamıssın G Gecekusu123 bende turgay bey ıcın reklam yapıyorlar zannedıp gıtmıcektım ama ıyıkıde ona gıtmıssım ve kalıcı yaptırmıstım senin guzel haberlerını aldık ınsalah bızımde senın gıbı kanamamız olurda buraya gelıp bızde yazarız allahıma bende cok dua edıyorum ve ona sıgınıyorum senin adına o kadar mutlu oldumkı ne cektınıgını ben cok ıyı bılıyorum senınnn ve cok guzel sonucuna kavustunn canım benım :)

Sırasıyla inşallah hepimiz kurtulacağız merak etmeyin hiç ondan başka sorunsuz kalıcı yapabilen doktor da görmedim. Reklam değil bunu herkes kavramıştır inşallah canım. Kaç kişiyi o reklamlar ile doğrudan ayırdılar mağdur ettiler illa o doktora gidin demiyor kimse oysa ama o doktordan başka kalıcı yapabilen yok maalesef, geçiciyi her doktor yapabilir. Ankara’da işlem yapmayan bi doktora gittim kalıcı yaptırma dedi (Ankara için konuştuk o yüzden endişelenme) tutmuyor dedi. Kendi de bi dönem işlem yapmış artık işlem yapmıyormuş özel muayenehanesini kapattığı için. Herkes kalıcı olayım psikolojim düzelsin diyor ama tutmuyor 48-72 saat öncesinden yapılan geçici işlem en garantili olanı dedi. Turgay beye işlem olan kimse endişelenmesin çünkü o adamın yaptığı işlemle aylar sonra ilişkiye giren herkes sonuç aldı, adam tuttu dediyse eğer. Sürekli olarak Ankara’da kalıcı işlem yapan yok mu diye gelen sorular sebebiyle alıntı altına hepsini yazayım dedim. Bu gittiğim doktora da sağlık problemi yüzünden gittim ve bekar mısın sorusu üzerine mecburen yaşadıklarımı söyledim. Halime üzüldü ve tavsiyede bulundu. Bu hekim de kaliteli bi doktor Ankara’da kalıcıyı kesin olarak yapan bi doktor olsaydı kesinlikle tavsiye ederdi.

ANlaşılıyor diyen biliyorum. Bir doktor vardı Harun Özkan sanırım İstanbul’da estetik cerrah. Sadece o bu konuda kendisine çok güveniyor anlaşılamayacağını söylüyor ve gidenlerden anlaşılamadığını söyleyenler vardı. Diğer Türlü anlaşılıyor Ankara’da ben yaptırdım ama kalıcı olarak sonuç veren doktor yok Ankara’da.

kimde bu oldu sonra tekrar cagıran doktor?
Ben gökçene gitmiştim 2016 da yapmıştı kalıcı olarak ama düpünden önce mutlaka gel demişti de. Bakıyorum şuan panayır alanı gibi açık. Ve turgaya yaptıran kızlarla karşılaştırdım bana resmen kalıcı yapmış brn ona dikkat etsem de tutmaz dı etmesem de o kadar iğrenç dikilmiş.

Evet boşunaymış canım gerçekten çok teşekkür ederim sizin destekleriniz olmasaydı napardım bilmiyorum buradaki herkese borçluyum o yüzden kendininkide olucak kuzum merak etme ❤

Canım sonsuz olsun mutluluğun banada dua etsene benimde güzel mutlu bir yuvam olsun
Burdaki herkesin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…