Hayır anlaşılmaz Turgay karakaya kalıcı yaptırıp tuttu dedikten sonra başka doktora gidip muayne oluyorlar bakiresiniz diyorlar onlara lütfen kuruntu yapmayalım

Çok önemli degılki yaaa adamlar anlamıyorki sonucta? Kadın dogumcudan baska anlayamazmıs

Kızlar bu gün turgay beye kalıcı dikimi yaptırdım şimdi zorlu süreç başladı bana dua edin lütfen tutsun bu sefer daha önce kalıcı diktirenlerden de tavsiye bekliyorum en çok nelere dikkat ettiler
Kontrole kadar açıp bakmaya asla çalışma canım, kabız olmamaya özen göster, oturmana dikkat et hep yan, enfeksiyon kapmamaya dikkat et. Batikıona falan özen göster.Sonra da bol dua inşallah tutacak canım

Kızlar bu gün turgay beye kalıcı dikimi yaptırdım şimdi zorlu süreç başladı bana dua edin lütfen tutsun bu sefer daha önce kalıcı diktirenlerden de tavsiye bekliyorum en çok nelere dikkat ettiler

Canım ben 1.5 ay hic ama hic bakmadım
En son doktor foto çekti minicik bir delik var
Okadar güzel tuttuki doktor bize c vitami alıp kullanın dedi cok işe yarıyo

YANLIŞ ANLAMAYIN KURUNTULU DUSNMEK İSTEMİYORUM SADECE SORUYORUM.İZMİRDE BİR DOKTOR DİKTİRDİN KANASA DAHİ ADAM SÜPELENDİ GELDİĞİNDE DOKTOR ANLAR SEKLİ BOZULUYOR DEDİ.ONDAN GEÇİCİ DE BELLİ OLMAZ AMA KANADIKTAN SONRA DEMİŞTİ BU YAPAMADIĞINDAN MI ACABA

Kalıcıda anlaşılacağını düşünüyorum ben de eğer eski zar kalıntıları tamamen çıkarılmamışsa. Kaldırılan flep illaki iz bırakır

Eski zar kalıntılarının uçlarını çizgi halinde zedeleyip birleştiriyorlar ama flepten çok çok daha zor tutması
Hımm anladım. Evet zor sanırım flep dedikleri yeni zar oluşturma daha rahat tutar o zaman buna göre daha sağlam olur.

Kadın doğumcular bile dikildi demeyince anlayamıyor
Buna emin misin canım? Kaç ay geçtikten sonra anlaşılmıyor? Burada gördüğüm uzun süre önce yapılmış işlemlerde çok dikkatli bakınca belli oluyordu

Kadın doğumcular bile dikildi demeyince anlayamıyor
KADIN O KONUDA KESINLIKLE YAPTIRMA ANLASILIYOR DEDİ VE DİKKATİNİZİ ÇEKERİM.
İŞLEM OLDU DİYELİM KANAMA OLDU YANİ YIRTILMA OLDU SONRASINDA GİTTİNİZ SÜPE.DURUMUNDA .BUNU ISRARLA SORDUM
böyle olunca cok kararısz kaldım ben canlar.
zaten olduktan sonra başka bir doktora gidince anlasılcagı kesındi ama buda iyice gözümü korkuttu((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…