- 24 Ağustos 2019
- 215
- 138
- 18
- 27
Hayır anlaşılmaz Turgay karakaya kalıcı yaptırıp tuttu dedikten sonra başka doktora gidip muayne oluyorlar bakiresiniz diyorlar onlara lütfen kuruntu yapmayalımÖYLE DEĞİL EŞİNİZLE GİTTİNİZ DİYELİM Kİ.YANİ ANLASILIR MI BU İLİŞKİ SONRASINDA DA
Hayır anlaşılmaz Turgay karakaya kalıcı yaptırıp tuttu dedikten sonra başka doktora gidip muayne oluyorlar bakiresiniz diyorlar onlara lütfen kuruntu yapmayalım
Kontrole kadar açıp bakmaya asla çalışma canım, kabız olmamaya özen göster, oturmana dikkat et hep yan, enfeksiyon kapmamaya dikkat et. Batikıona falan özen göster.Sonra da bol dua inşallah tutacak canımKızlar bu gün turgay beye kalıcı dikimi yaptırdım şimdi zorlu süreç başladı bana dua edin lütfen tutsun bu sefer daha önce kalıcı diktirenlerden de tavsiye bekliyorum en çok nelere dikkat ettiler
Amin canım inşallah :)Kontrole kadar açıp bakmaya asla çalışma canım, kabız olmamaya özen göster, oturmana dikkat et hep yan, enfeksiyon kapmamaya dikkat et. Batikıona falan özen göster.Sonra da bol dua inşallah tutacak canım
Kızlar bu gün turgay beye kalıcı dikimi yaptırdım şimdi zorlu süreç başladı bana dua edin lütfen tutsun bu sefer daha önce kalıcı diktirenlerden de tavsiye bekliyorum en çok nelere dikkat ettiler
Kalıcıda anlaşılacağını düşünüyorum ben de eğer eski zar kalıntıları tamamen çıkarılmamışsa. Kaldırılan flep illaki iz bırakırYANLIŞ ANLAMAYIN KURUNTULU DUSNMEK İSTEMİYORUM SADECE SORUYORUM.İZMİRDE BİR DOKTOR DİKTİRDİN KANASA DAHİ ADAM SÜPELENDİ GELDİĞİNDE DOKTOR ANLAR SEKLİ BOZULUYOR DEDİ.ONDAN GEÇİCİ DE BELLİ OLMAZ AMA KANADIKTAN SONRA DEMİŞTİ BU YAPAMADIĞINDAN MI ACABA
microcerrahi daha iyi oldugunu dusundum o sbpleKalıcıda anlaşılacağını düşünüyorum ben de eğer eski zar kalıntıları tamamen çıkarılmamışsa. Kaldırılan flep illaki iz bırakır
Mikro cerrahi nedir lazer yöntemiyle olan mımicrocerrahi daha iyi oldugunu dusundum o sbple
Onu tutturan yok kimicrocerrahi daha iyi oldugunu dusundum o sbple
Eski zar kalıntılarının uçlarını çizgi halinde zedeleyip birleştiriyorlar ama flepten çok çok daha zor tutmasıMikro cerrahi nedir lazer yöntemiyle olan mı
Hımm anladım. Evet zor sanırım flep dedikleri yeni zar oluşturma daha rahat tutar o zaman buna göre daha sağlam olur.Eski zar kalıntılarının uçlarını çizgi halinde zedeleyip birleştiriyorlar ama flepten çok çok daha zor tutması
Kadın doğumcular bile dikildi demeyince anlayamıyorÇok önemli degılki yaaa adamlar anlamıyorki sonucta? Kadın dogumcudan baska anlayamazmıs
Buna emin misin canım? Kaç ay geçtikten sonra anlaşılmıyor? Burada gördüğüm uzun süre önce yapılmış işlemlerde çok dikkatli bakınca belli oluyorduKadın doğumcular bile dikildi demeyince anlayamıyor
KADIN O KONUDA KESINLIKLE YAPTIRMA ANLASILIYOR DEDİ VE DİKKATİNİZİ ÇEKERİM.Kadın doğumcular bile dikildi demeyince anlayamıyor
siz kime yaptırdınız anlaşılmayacakKadın doğumcular bile dikildi demeyince anlayamıyor
Sonrasında niye hastaneye gidip muayene olacaksın ki onu anlamadım?DİKİLDİKTEN SONRA İLİŞKİYE GİRİLDİ VE KANAMA OLDU DİYELİM.SONRASINDA HASTANEYE GİDİLDİĞİNDE DİKİM YAPILDIGI ANLASILIYOR MU? BU KONUDA BİLGİNİZ VAR MI? BİR DOKTOR BUNU SÖYLEDİ .
sen ne zaman yaptıracaksın?
Ay Allah korusun. Ama iyi yapıyor dimi. Çok araştırdım çoğu memnun ama bakalım bende aralıkta gideceğim sanırım ya da ocak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?